2012' de yazın evlenecekler

dün ne oldu ya ben geçmişi okumuyorum çok şey kaçırıyorum ...inşallah tatiin çok güğzel geçer hem alışverişnindede umduklarını buabilirsin tatlım.

Kızlar bellonadan şu yatak örtüsünü çok beğendim ama 700 TL biraz pahalı geldi sanki bana

Eklentiler

• $estella-yatak-ort-nev-tk-concept5.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $estella-yatak-ort-krem13.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 27

cnm evet çok iyi fikir ama o fotocuyu beğendim ben stüdyo fotoları güzel diye istemiştim nişanlımda beğeniyormuş kuaförde hadi oralardan olsun dedik hem siz oaraları biliyorsunuz ben sefaköy ü hiç bilmiyorum sanırım bilende yoktur topikte kimse bana akıl veremez hem sen ordasın maşallah bilmediğin bişey yok ondan cnm benim..

ayrıntılı bilgi için çok teşekkürler harikasın yaa

Sagol canim sende hos geldin. Sükür iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin iyimisin?

Bu arada valizler hala beni bekliyor üseniyorum onlari hazirlamaya. Büyük bi kismini hall etmistim ama yine biseyler aldik tekrar yerlestirmem lazim.

Şükür tatlım.Ayrılık vakti geliyor he yavaş yavaş senin düğün ne zamandı canım ?

Kızlar bellonadan şu yatak örtüsünü çok beğendim ama 700 TL biraz pahalı geldi sanki bana

cnm hoş sade günlük yayabiecğin hani ağır çok abartılı değil ama 700 çok değilmi biz kapalıçarşıdan mahmutpaşamıydı ne işte ordan aldık üstünde kesme boncuk inci var düz krem öyle çok sade değil çok şatafatlıda değil 550 tl dedi pazarlık yapıldı snr kaça aldık bilmiyorum çünkü bornozda aldık

Lavanta hos geldin canim. Dün aksam kaynimin cocugu olamayacagini ögrendik. Ama net bilgilere sahip degiliz. %20 lerden bahs ediliyordu. Bugün de özele gidecektiler. InsaAllah iyi haberlerle dönerler.

Lamelif canim biz yatak örtüsünü diktiriyoruz. Ya 300TL ya 400TL tam net hatirlamiyorum. Ki o bile bana göre cok fazla. O yüzden 700TL ona verme canim daha uygunlari kesinlikle vardir. Benim düsüncem bu canim. Birde canim benim dügünüm temmuz da olacak insaAllah.

Son düzenleme:

Lavantacım bnde mahmutpaşadan beğenmiştim daha uygundu muhtemelen yine oraya gideceğim orda pazarlık payıda oluyo daha bornoz takımı flan almadım 700 ona verene kadar bornozumuda çıkartırım diyorum.

Banada çok fazla geldi bide sizin fikrinizi alayım dedim tatlım baktım beğendiğim model bulamadım bnde uygun biyer bulur diktiririm bunu.
Canım pardon ya sölemiştin ama unutmuşum bu ara kafam çok dolu malum herkes gibi :44:

ayy cnm inşallah tedavisi falan vardır..evlimi kaynın psikolojisini düşünemiyorum allah yardımcıları olsun şifa versin..

benşmde mayısta olcak çok korkuyorum ya 5 ay var şunun şurasında..

kızlar size bişey anlatayım biz görüşmeye başladığımızda ben 10 mayısı işaretlemiştim ama yıl olarak 2011 vardı aklımda nişan için içime doğmuştu sonra işte 10 mayıs geçti bişey olmadı ama şimdi tarih alındıya 11 mayıs alındı ya çok mu istemişm ne geçikmelide olsa 10 mayısta evleniyorum yaa

Lavantacim kaynim iki senedir evli. Ah ah ben bile bu kadar kendimi yiyip bitirirken onlarin nasil oldugunu tahmin bile edemiyorum. Nisanlim bana kimseye söyleme dedi ama ben burda paylasmak zorundaydim cünkü cok kötü olmustum dün. Hayirlisi insaAllah tedavisi vardir insaAllah onada baba olmak nasip olur.

Ne güzel canim Rabbim gönlüne göre vermis demek ki

Lamelif evet canim baska yerlerde bak sen bulursun eminim daha uygununu.

Çok üzüldüm bende Allah inşallah nasip ederi onlara güzel bir bebek...
İnşallah güzel bir haber alırlar yarın..

Çok üzüldüm bende Allah inşallah nasip ederi onlara güzel bir bebek...
İnşallah güzel bir haber alırlar yarın..

Nisanlimin morali ihtiyaci varken ben kendimi bile toparlayamadim. Tabi ki bizde de mi öyle bir durum olacak diye korkularimiz oldu. Rabbim hayirlisiyla hepimize ana baba olmayi nasip eder insaAllah. Tip cok ilerledi diyorlar. Ve 0 degil %20 diye bisey demisler. O da bir umut. Yarin insaAllah iyi haberlerle gelirim buraya. Dua edin kizlar...

Hiç kötü düşünme hep iyi düşün canım benim
tıp o kadar ilerledi ki bulunur allahın izni ile
Sakın kendine yorma bu durumu morallerinizi bozmayın herşeyi çok güzel iyi pozitif düşünün canım...

Amin canim insaAllah. Bunlari duymaya cok ihtiyacim vardi. Cok sagol.

Yatak ötürlerini cok begendim. Ikincisi daha hos geldi bana. SIk ama abartili degil. Göze cok güzel geliyor. Keske benimkide öyle olsaydi. Yatagimiza gelinlik diktiriyoruz sanki. Ben abartiyi sevmedigim icin yatak örtümüzün öyle satafatli bisey olmasindan rahatsizim ama olsun napalim yeter ki herkesin gönlü hos olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…