hoşgeldin canım sen nasılsın tatlım ?
InsaAllah canlarim insaAllah. Bu aksami sabirsizlikla bekliyorum kaynimdan yeni bi haber var mi diye. Özel hastaneye gidecektiler. Hayirlisi insaAllah. Gasoline zeynep türkiyeye gelecegim icin cok seviniyorum. Son geldigimde cok yogun ve stresli gecmisti hersey. Nisanlimin ve benim üzerimde büyük bi baski vardi. Bu sefer o kadar yogun olmayacak kis zamani tatil niyetinde olacak insaAllah :)
Dün bana destek oldugunuz icin tesekkür ederim canlar. Gercekten büyük bir sok atlattim diyebilirim.
çapa fatih ilçesine bağlı zaten canım, şimdi ibb şehir rehberinden baktım, ikisinin arası 2km miş
arabayla 5-10dk falan sürer, ama trafik varsa -ki bizim buralarda trafik hep çoktur- en az 10-15dk sürer heralde
face ten bak bi, "serap kuaför serap öztürk" olarak geçior, mekanın resimleri var, büyük ve temizdir, hatta accuk pahalıdır da
ama sen bilirsin tabi
netten araştır, belki daha yakın bir kuaförle ilgili olumlu yorumlara rastlarsın, o zaman daha kolay olur senin için :112:
hatta bak bu da sana screenshot :))
sağ üstte kuaför var, kırmızı çizgiyle yolu takip et, sol üstte de fotoğrafçı var :)
Eki Görüntüle 294041
yalnız lavantacım sefaköye yakın bir fotoğrafçı ve kuaför bulsan daha iyi olmaz mı?
Sagol canim sende hos geldin. Sükür iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin iyimisin?
Bu arada valizler hala beni bekliyor üseniyorum onlari hazirlamaya. Büyük bi kismini hall etmistim ama yine biseyler aldik tekrar yerlestirmem lazim.
Kızlar bellonadan şu yatak örtüsünü çok beğendim ama 700 TL biraz pahalı geldi sanki bana
Kızlar bellonadan şu yatak örtüsünü çok beğendim ama 700 TL biraz pahalı geldi sanki bana
çok güzel ama çok gereksiz pahalı
Benimde çokkk hoşuma gitti abla ama banda çok pahalı geldi daha bir sürü eksiğim varr
cnm hoş sade günlük yayabiecğin hani ağır çok abartılı değil ama 700 çok değilmi biz kapalıçarşıdan mahmutpaşamıydı ne işte ordan aldık üstünde kesme boncuk inci var düz krem öyle çok sade değil çok şatafatlıda değil 550 tl dedi pazarlık yapıldı snr kaça aldık bilmiyorum çünkü bornozda aldık
Lavanta hos geldin canim. Dün aksam kaynimin cocugu olamayacagini ögrendik. Ama net bilgilere sahip degiliz. %20 lerden bahs ediliyordu. Bugün de özele gidecektiler. InsaAllah iyi haberlerle dönerler.
Lamelif canim biz yatak örtüsünü diktiriyoruz. Ya 300TL ya 400TL tam net hatirlamiyorum. Ki o bile bana göre cok fazla. O yüzden 700TL ona verme canim daha uygunlari kesinlikle vardi. Benim düsüncem bu canim. Birde canim benim dügünüm temmuz da olacak insaAllah.
Lavanta hos geldin canim. Dün aksam kaynimin cocugu olamayacagini ögrendik. Ama net bilgilere sahip degiliz. %20 lerden bahs ediliyordu. Bugün de özele gidecektiler. InsaAllah iyi haberlerle dönerler.
Lamelif canim biz yatak örtüsünü diktiriyoruz. Ya 300TL ya 400TL tam net hatirlamiyorum. Ki o bile bana göre cok fazla. O yüzden 700TL ona verme canim daha uygunlari kesinlikle vardir. Benim düsüncem bu canim. Birde canim benim dügünüm temmuz da olacak insaAllah.
arsima diye bir marka var ben oradan alıcam bir bak istersen sende 200-250 civarı fiyatlar
Lavantacim kaynim iki senedir evli. Ah ah ben bile bu kadar kendimi yiyip bitirirken onlarin nasil oldugunu tahmin bile edemiyorum. Nisanlim bana kimseye söyleme dedi ama ben burda paylasmak zorundaydim cünkü cok kötü olmustum dün. Hayirlisi insaAllah tedavisi vardir insaAllah onada baba olmak nasip olur.
Ne güzel canim Rabbim gönlüne göre vermis demek ki
Lamelif evet canim baska yerlerde bak sen bulursun eminim daha uygununu.
Çok üzüldüm bende Allah inşallah nasip ederi onlara güzel bir bebek...
İnşallah güzel bir haber alırlar yarın..
Nisanlimin morali ihtiyaci varken ben kendimi bile toparlayamadim. Tabi ki bizde de mi öyle bir durum olacak diye korkularimiz oldu. Rabbim hayirlisiyla hepimize ana baba olmayi nasip eder insaAllah. Tip cok ilerledi diyorlar. Ve 0 degil %20 diye bisey demisler. O da bir umut. Yarin insaAllah iyi haberlerle gelirim buraya. Dua edin kizlar...
Bunlar benim beğendiğim arsima yatak örtüleri 2 sinden birini alıcam 250 civarı fiyatı
Eki Görüntüle 294068
Eki Görüntüle 294069
Hiç kötü düşünme hep iyi düşün canım benim
tıp o kadar ilerledi ki bulunur allahın izni ile
Sakın kendine yorma bu durumu morallerinizi bozmayın herşeyi çok güzel iyi pozitif düşünün canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?