2012' de yazın evlenecekler

bizim düğün salonu da bi kuaföre yolluyo ama bilmiyorum güzelmi yapar,pınarcımm sen ne yapıcaksın gidicekmisin oraya?yada nereye yaptırmayı düşünüyorsun saçını?ben jale yada şebnemi düşünüyorum ama bilemiyorum :44:

Bnde düğünümde kıyılsın istiyodum nikahımı hep ama öle olmıcak
önce nikahımız olcak istanbulda sonra kına ve sonra orduda düğünüm olucak kısmet böyleymiş

Ben şalvar gecesi oraya gıderım canım belkım
Nişan için Şebnemden randevu almıstım nısandan 2 gün önce fikir değiştirip Simel kuaföre gittim

yok canım gözden kaçmadı da, çapa da gittiğim kuaför yok benim, fatihte benim kuaförüm, o yüzden cevap veremiyorum :114:

fatih ile çapa yakınmı o fotcuya yakınsa problem yok cnm iyi olsun güzel yapsın foto gösterdiğimde onun benzerini değil aynısı yapabilsin isterim makyajda çok önemli cnm ya zaten özgüven yok birde güzel olmassam ağlarım yaa

kızlaaaar bu takımın beyazını nikah için kırmızısını kına için ikisinden birinde kullncam nasıl

Canım salonun önerdiklerini çok iyi araştırmak lazım benim nişanımdada salonda gelin başını yaptırıyodu ama ben araştırdım beğenmedim hiç

Damla Arı diye bir kuaför var face de bulmuştum çok güzel başarılı gelin saçları yapıyorlar ama 2 ay önceden felan randevu gerekiyormuş..

çapa fatih ilçesine bağlı zaten canım, şimdi ibb şehir rehberinden baktım, ikisinin arası 2km miş
arabayla 5-10dk falan sürer, ama trafik varsa -ki bizim buralarda trafik hep çoktur- en az 10-15dk sürer heralde
face ten bak bi, "serap kuaför serap öztürk" olarak geçior, mekanın resimleri var, büyük ve temizdir, hatta accuk pahalıdır da
ama sen bilirsin tabi
netten araştır, belki daha yakın bir kuaförle ilgili olumlu yorumlara rastlarsın, o zaman daha kolay olur senin için :112:

hatta bak bu da sana screenshot :))
sağ üstte kuaför var, kırmızı çizgiyle yolu takip et, sol üstte de fotoğrafçı var :)

yalnız lavantacım sefaköye yakın bir fotoğrafçı ve kuaför bulsan daha iyi olmaz mı?

Son düzenleme:

Çok iyi ya harikasın gaso

Hosbulduk canlarim sükür, siz nasilsiniz?

Sabah annemle yine doktora gittik aksilikler pesimizi birakmadi :)

Arabanin anahatri bozulmus (otomatik kontak oldugu icin) arabayi calistiramadik.

Babamla enistemin gelmesini bekledik yaklasik 1 saat ölye gecti.

Babamin anahatarini alip alis verise gittik.

Yengem icin ufak bi hediye alayim dedim. Iki tane makyaj malzemesi aldim.

Eve geldim etiketlerini sildim güzelcene fiyati yaziyordu üzerinde.

Birden paaat diye elimden düsmez mi. Param parca oldu.

Havalarda cok soguk bugün tekrar carsiya cikmak istemedim.

Yarin gidip alicam yine ufak bisey.

Cumarteside yolcuyum insaAllah :)

Çok iyi ya harikasın gaso
aman efenim estağfirullah

oooyyy yoğun bi gün olmuş hakkaten
e hadi hoşgel inşallah :)

badireli bir gün atlatmışsın canım...
hayırlısı olsun diyelim yarın umarım çok daha güzel bir gün olur senin için..

InsaAllah canlarim insaAllah. Bu aksami sabirsizlikla bekliyorum kaynimdan yeni bi haber var mi diye. Özel hastaneye gidecektiler. Hayirlisi insaAllah. Gasoline zeynep türkiyeye gelecegim icin cok seviniyorum. Son geldigimde cok yogun ve stresli gecmisti hersey. Nisanlimin ve benim üzerimde büyük bi baski vardi. Bu sefer o kadar yogun olmayacak kis zamani tatil niyetinde olacak insaAllah :)

Dün bana destek oldugunuz icin tesekkür ederim canlar. Gercekten büyük bir sok atlattim diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…