2012' de yazın evlenecekler

Evet canım salonda çok güzel oluyo bizim bi şansımız var kocişin belediyesinde nikah memuru var tanıdık onla konuşcaz bakalım inşallah düğünde olur dediğin gibi herkesin önunde evet deriz bakalımm

Kızıımmmm kaderden kaçılmazz ayıp ayıp

oo iyiymiş o zaman, olur inşallah canım yaa :13:

eh napalım, kaçmayız artık

kızlaaar mahalleden arkadaşım evleniyo cumartesi yeni binadan aldı evi 1 ay önce doğalgaz 3 ay sonra bağlancakmış
ben ilk ısınmayı düşündüm sonra sıcak su geldi aklıma

kızlaaar mahalleden arkadaşım evleniyo cumartesi yeni binadan aldı evi 1 ay önce doğalgaz 3 ay sonra bağlancakmış
ben ilk ısınmayı düşündüm sonra sıcak su geldi aklıma

aklına çok doğru bişey gelmiş bubacumm
hakkaten napcaklar acaba, 3ay için elektrikli şofben falan mı bağlatcaklar ki, ay çok merak ettim bana noluyosa

çok saol kuzucum...baktınmı fotolara
bu arada senide tebrik ederim

cnm foto derken ilerki sayfada eklemissin pasta düğün salonu onlar mı eğer öyleyse süper yaa çok beğendim bende böle şık biyerde olsun isterdim çok ama pahalı biyer istemiyorum düğünden sonra balayına gitmeyi tercih ederim biyere sormuşlar 6,5 milyar burası 2,5 milyar uygun ve fena değil diye ben olsun dedim aslında insan birkez evleniyor en iyisi olsun isterim ama eksiklerimizide alırım diyorum bi yandan 4 saat 5 saat eğlenicez keyfimiz yeinde olsunda diyorum ama ne bileyim biraz cimrimiym ne..sanki erkek tarafındanım ne çok düşünüyorum onları

16 Temmuz 2012'de evleniyorum kısmetse, kır düğünü istiyorum, Ankarada yaşayanlar belki bilir şehr-i sima diye bi yerde olucak düğünüm, Allah utandırmasın zor işler yaa

hayırlı olsun canım

........................................

kızlar akşam arkadaşımızın nişanı var. aşkım gelmeyecekmiş of yaaaaaaaa zaten görmüyorum on gündür yalnızım hep. nişanda da yalnız kalcam akşam

bizim haftasonu akşam olur biz 500 tl yi gözden çıkartalım o zman ..peki mesela biz sefaköyde olcak düğün hangi belediye olsa geiyormu fatih mesela??

bizim haftasonu akşam olur biz 500 tl yi gözden çıkartalım o zman ..peki mesela biz sefaköyde olcak düğün hangi belediye olsa geiyormu fatih mesela??

yok öyle olmuyor gelen sefaköyden geliyor sen fatihe bağlıysan oradan bir evrak alıp sefaköye gidiyorsun o şejilde oluyor biliyorum..

aklına çok doğru bişey gelmiş bubacumm
hakkaten napcaklar acaba, 3ay için elektrikli şofben falan mı bağlatcaklar ki, ay çok merak ettim bana noluyosa
yok anam ketıl la su kaynatıp sürekli öle yapcaklarmış
biz burayı nişan düğün 6500 a ttuk canım...cumartesi günü bide adam sırf düğüne 6 nişana 5 dediydi 11binden 6500a yaptık şükür
İnşallah canım yaa

Off kötü olmuş yaaa
hemde ne kötü kendim öle olsam yapmazdım bisecik sanırım
büyük sorun alla suu ısınmak neyse de suu sorun.:44:
3ayhemdeeeee:26:

Annem seslendi içerden bana herşey yakışırı izliyomuş
Bak bakalım bu adam kime benziyo diyo
Benim koca kafalıya benziyo dedim gülüyo
Cidden de kocişe benziyo yaaa

Son düzenleme:

canım eğer taraflardan biri fatihte oturuyorsa veya oturduğun belediyeden kağıt alıp ben sizde kıydırmak istiyorum dersen fatih belediyesine, fatihte kıydırabiliyorsun tabiki nikahı her türlü
fatih ten sefaköye memur da talep edebiliyosun yani, o zaman da memur istediğin yere geliyor, ilçe dışına gidiş için de bir fiyat tarifesi var çünkü :112:

Son düzenleme:
Annem seslendi içerden bana herşey yakışırı izliyomuş
Bak bakalım bu adam kime benziyo diyo
Benim koca kafalıya benziyo dedim gülüyo
Cidden de kocişe benziyo yaaa
anan benden önce davrandı şimdi sana yazıyodum heee
ne kadar mış siz burasınımı tuttunuz cnm

evet kuzum burayı ttuk 6düğüne 5 nişana demişti 11 bin die bis ikisini 6500 a ttuk

canlar çapada bildiğiniz kuaför varsa bilgi istiyorum geçmişe bakmadım sanki gözden kaçtı gibi geldi??

canlar çapada bildiğiniz kuaför varsa bilgi istiyorum geçmişe bakmadım sanki gözden kaçtı gibi geldi??

yok canım gözden kaçmadı da, çapa da gittiğim kuaför yok benim, fatihte benim kuaförüm, o yüzden cevap veremiyorum :114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…