ya ben de istiyorum salona gelsin canım ya, artık ne kadarsa vericez heralde napak
bir de nikah için hazırlan giyin süslen, bi de ben salonda herkesin karşısında evlenmek istiyorum galiba, evet diyim duvağımı açsın falan ne bileyim öyle istiyorum galiba
kader pınarım kadeerrr, kaderden kaçılmaz dimi kuşum yaaa(gerçi kaçmak isteyen kim )
Evet canım salonda çok güzel oluyo bizim bi şansımız var kocişin belediyesinde nikah memuru var tanıdık onla konuşcaz bakalım inşallah düğünde olur dediğin gibi herkesin önunde evet deriz bakalımm
Kızıımmmm kaderden kaçılmazz ayıp ayıp
kızlaaar mahalleden arkadaşım evleniyo cumartesi yeni binadan aldı evi 1 ay önce doğalgaz 3 ay sonra bağlancakmış
ben ilk ısınmayı düşündüm sonra sıcak su geldi aklıma
çok saol kuzucum...baktınmı fotolara
bu arada senide tebrik ederim
16 Temmuz 2012'de evleniyorum kısmetse, kır düğünü istiyorum, Ankarada yaşayanlar belki bilir şehr-i sima diye bi yerde olucak düğünüm, Allah utandırmasın zor işler yaa
kuzucum o iş şuna göre değişiyor, hafta içi mi hafta sonu mu, akşam mı, ilçe sınırı dışında bi yere mi gidecek memur vs vs
ben dün üsküdar, kadıköy ve fatih belediyesine bakmıştım, beni ilgilendiren de ikisi
memuru göndermeleri için fiyatlar yukarıda söylediğim şeylere göre 250-450 arası değişiyo (istanbuldaki 3 belediyenin fiyat aralığı)
100liraya mümkün değil istanbulda memur getiremezsin baktığım kadarıyla canım
hatta üsküdar belediyesinde hafta sonu nikah salonunda nikah için ücretleri 400tlama aynı nikah fatihte 131 tl
deli bunlar ayol aradaki farka bak
oo iyiymiş o zaman, olur inşallah canım yaa :13:
eh napalım, kaçmayız artık
kızlaaar mahalleden arkadaşım evleniyo cumartesi yeni binadan aldı evi 1 ay önce doğalgaz 3 ay sonra bağlancakmış
bizim haftasonu akşam olur biz 500 tl yi gözden çıkartalım o zman ..peki mesela biz sefaköyde olcak düğün hangi belediye olsa geiyormu fatih mesela??
yok anam ketıl la su kaynatıp sürekli öle yapcaklarmışaklına çok doğru bişey gelmiş bubacumm
hakkaten napcaklar acaba, 3ay için elektrikli şofben falan mı bağlatcaklar ki, ay çok merak ettim bana noluyosa
biz burayı nişan düğün 6500 a ttuk canım...cumartesi günü bide adam sırf düğüne 6 nişana 5 dediydi 11binden 6500a yaptık şükürcnm foto derken ilerki sayfada eklemissin pasta düğün salonu onlar mı eğer öyleyse süper yaa çok beğendim bende böle şık biyerde olsun isterdim çok ama pahalı biyer istemiyorum düğünden sonra balayına gitmeyi tercih ederim biyere sormuşlar 6,5 milyar burası 2,5 milyar uygun ve fena değil diye ben olsun dedim aslında insan birkez evleniyor en iyisi olsun isterim ama eksiklerimizide alırım diyorum bi yandan 4 saat 5 saat eğlenicez keyfimiz yeinde olsunda diyorum ama ne bileyim biraz cimrimiym ne..sanki erkek tarafındanım ne çok düşünüyorum onları
hemde ne kötü kendim öle olsam yapmazdım bisecik sanırımİnşallah canım yaa
Off kötü olmuş yaaa
3ayhemdeeeee:26:büyük sorun alla suu ısınmak neyse de suu sorun.:44:
bizim haftasonu akşam olur biz 500 tl yi gözden çıkartalım o zman ..peki mesela biz sefaköyde olcak düğün hangi belediye olsa geiyormu fatih mesela??
saol canım istanbulda burası
Annem seslendi içerden bana herşey yakışırı izliyomuş
Bak bakalım bu adam kime benziyo diyo
Benim koca kafalıya benziyo dedim gülüyo
Cidden de kocişe benziyo yaaa
anan benden önce davrandı şimdi sana yazıyodum heeeAnnem seslendi içerden bana herşey yakışırı izliyomuş
Bak bakalım bu adam kime benziyo diyo
Benim koca kafalıya benziyo dedim gülüyo
Cidden de kocişe benziyo yaaa
ne kadar mış siz burasınımı tuttunuz cnm
anan benden önce davrandı şimdi sana yazıyodum heee
canlar çapada bildiğiniz kuaför varsa bilgi istiyorum geçmişe bakmadım sanki gözden kaçtı gibi geldi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?