2012' de yazın evlenecekler

Mhmm eline saglik canim. Cok merak ettim o deseni nasil yaptin?

istiyorummmmmmmmmmmmmm canım çektii bananeeeeeeeee

Süper görünüyoo elne sağlık canımm tarifini istiyom nasıl yaptınn değişik tarif bakıyodum bnde akşama misafirim var çaya görümceciğim gelcekmiş

gelir kuzum merak etmeee...
süper görünüyor gerçekten nasıl yaptın kız o deseni ayy anlat bizee eline sağlık ciciiim

amiiiin inşallaaaah canım beniiimmm

Teşekkürler kızlarrrr gelin hep beraber bal şeker olsunnn

Hemencecik anlatıyorum normal kek nasıl yapıyosanız çırpın sonra yarısını ayrı bı kaba alın kakao ekleyın
Yağlanmış tepsinin ortasına bı beyaz bı kakaolu hamurdan kayun bıtene kadar sonra elınıze bı kurdan alın ve yaratıcılıgınızı kullanın hepsı bu kadannn

Son düzenleme:

Eline saglik cok güzel görünüyor gercekten Hadi simdi afiyetle yiyelim

gasom şu divan mobilyanın takım fenaymış valla süpeer ama dolabın ortasındaki o boş yer var ya süs,fırın gibi geldi bana
ben de çok seviyorum canım onu yaa, hani o girintiyle şık da görünüyo ama keşke olmasaymışş dediğin gibi, o göze var ya bende de mikrodalga koyma isteği doğuyoo, ve bastıramıyorum o isteği

Yok yok ben kesin beyaz alcam yatak odasını
ben deeeeeeee

oo eline sağlııkk
ben de yapıyorum böyle şeyler kekin üstüne kakaolusuyla, aşkım diyoki "aşkım ebru mu çalıştın kekin üstünde"

Hehehe evet ebru gibi oluyo dimi babam görmüştü bi gün yaparken yaa bunla mı uğraşıyon ebru gibi olmuş dedi güldü gitti

Son düzenleme:

Eline sağlıkk valla çok süper görünüyor canım....

Peki canım hamurların iksi birbirine karışıp çorba olmazlarmı nasıl yapıcaz peki ayyy eve gidip denemk istiyorumm hemennn :44:

gasom hani ortası boş ışıklı olan çok güzel çok beğendim dışı öyle olan bişey yaptırsam içinde uzun askı olmadığı için farklı yaptırmak isterim ama çok beğendim gerçi ama bunlar böyle güzel oluyor fotoyani yanına gitsek bu kadar veya evimizde bukadar güzel durumu ki

ay yukarıdan matkap sesi geliyor sabahtan beri bıktımm yaa

Peki canım hamurların iksi birbirine karışıp çorba olmazlarmı nasıl yapıcaz peki ayyy eve gidip denemk istiyorumm hemennn :44:

Hayır canım karışmıyo devamlı tepsinin ortasına dökceksin o kenaralara doğru büyüyo

aynı resimdeki gibi gasom güsel ne biliim ben çok sevdiiim içime soktuuum

Oleyyyyyyy

ya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm

ben de çok seviyorum canım onu yaa, hani o girintiyle şık da görünüyo ama keşke olmasaymışş dediğin gibi, o göze var ya bende de mikrodalga koyma isteği doğuyoo, ve bastıramıyorum o isteği

hehehhe tek değilmişim değişik valla ama sanki az sonra ötecekmişte içinden sıcak börekler çıkacakmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…