Mhmmeline saglik canim. Cok merak ettim o deseni nasil yaptin?
istiyorummmmmmmmmmmmmm canım çektii bananeeeeeeeee
Süper görünüyoo elne sağlık canımm tarifini istiyom nasıl yaptınn değişik tarif bakıyodum bnde akşama misafirim var çaya görümceciğim gelcekmiş
gelir kuzum merak etmeee...
süper görünüyor gerçekten nasıl yaptın kız o deseni ayy anlat bizeeeline sağlık ciciiim
amiiiin inşallaaaah canım beniiimmm
Teşekkürler kızlarrrr gelin hep beraber bal şeker olsunnn
Hemencecik anlatıyorum normal kek nasıl yapıyosanız çırpın sonra yarısını ayrı bı kaba alın kakao ekleyın
Yağlanmış tepsinin ortasına bı beyaz bı kakaolu hamurdan kayun bıtene kadar sonra elınıze bı kurdan alın ve yaratıcılıgınızı kullanın hepsı bu kadannn
ben de çok seviyorum canım onu yaa, hani o girintiyle şık da görünüyo ama keşke olmasaymışş dediğin gibi, o göze var ya bende de mikrodalga koyma isteği doğuyoo, ve bastıramıyorum o isteğigasom şu divan mobilyanın takım fenaymış valla süpeer ama dolabın ortasındaki o boş yer var ya süs,fırın gibi geldi bana
ben deeeeeeeeYok yok ben kesin beyaz alcam yatak odasını
oo eline sağlııkk
ben de yapıyorum böyle şeyler kekin üstüne kakaolusuyla, aşkım diyoki "aşkım ebru mu çalıştın kekin üstünde"
Beyazların hesi çok şık çok güzel canım nerenin bu mobilya
caktım kıss yuppii coştukk :13:
Hemencecik anlatıyorum normal kek nasıl yapıyosanız çırpın sonra yarısını ayrı bı kaba alın kakao ekleyın
Yağlanmış tepsinin ortasına bı beyaz bı kakaolu hamurdan kayun bıtene kadar sonra elınıze bı kurdan alın ve yaratıcılıgınızı kullanın hepsı bu kadannn
benimki hala dağıtımda yaaa
nasıl peki? iyi mi? güzel mi? hoş mu?
Teyteytey
Ben herifimi cok özlediiim
Eline saglik cok güzel görünüyor gercektenHadi simdi afiyetle yiyelim
ben deeeeeeee
Peki canım hamurların iksi birbirine karışıp çorba olmazlarmı nasıl yapıcaz peki ayyy eve gidip denemk istiyorumm hemennn :44:
aynı resimdeki gibi gasom güsel ne biliim ben çok sevdiiim içime soktuuum
Teyteytey
Ben herifimi cok özlediiim
hahahah çok alemsin canım senn az kaldı cumartesine kadar sabretttt
ben de çok seviyorum canım onu yaa, hani o girintiyle şık da görünüyo ama keşke olmasaymışş dediğin gibi, o göze var ya bende de mikrodalga koyma isteği doğuyoo, ve bastıramıyorum o isteği
ya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm
ya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?