2012' de yazın evlenecekler

ya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm
6 ay öncesinden gün alınmaya başlanıyormuş ama 7 ay varken alınmıyormuş mesela canım,bence hemen alabilirsin
gelinliğe de hemen başlarsan iyi olur bence güselim..
ben şubatta başlayacağım nasipse gelinlik işine,düğünüm temmuz olacak nasipse şimdilik karar bu yönde...gelinlikçimde öle dedi

aynı resimdeki gibi gasom güsel ne biliim ben çok sevdiiim içime soktuuum
ay kesin ben de sokucaaamm

bilmem ki canım ben de görmeden karar veremem zaten böyle şeylere :26:

ya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm
gelinliğe en geç yılbaşında bak, hatta yılbaşından önce bakmaya başla eğer diktireceksen
nikah için de belediyesine göre değişiyo, bazı belediyeler 3 ay sonrasına gün veriyo bazıları 6 ay..
bu arada hayırlı olsun ve hoşgeldin

hehehhe tek değilmişim değişik valla ama sanki az sonra ötecekmişte içinden sıcak börekler çıkacakmış gibi
ay pizza da çıksın mı sedoşum yaaaaa
dün geceden beri aklımdan çıkmıyo

kimse bana cevap yazmamis ask olsun
ben verdim, esas sana aşkolsun

arada kaynamıştır canım kusura bakma

hoşgeldiiin....

tabi ki katılabilirsin bize ne demek...

hsb tsklerr:)
ay kesin ben de sokucaaamm

bilmem ki canım ben de görmeden karar veremem zaten böyle şeylere :26:

ben verdim, esas sana aşkolsun
aaa gercektenmi hemen bakiyim aradim aradim bulamadim:) kusura bakma :))

Kusura bakma muhabbete dalmisiz :) Sorun neydi?

Zeynep amin canim insaAllah sonu cok güzel olacak hepimiz icin

sorun degil canim:) katilabilirmiyim falan dediydim bide sen birsey yazmissin tartisamiyoruz diye bizdede normalmi diye sorduydum:)

Ben geldim=(( zırlak bi haldeyim. Yine konuşurken komutan geldi bi ağız tadıyla konuştrmadılar deli etdıler benı ya zaten carsı yok yuzunu binde bir göruyorum bu ne boyle ya bıktırdılar artık

Ben geldim=(( zırlak bi haldeyim. Yine konuşurken komutan geldi bi ağız tadıyla konuştrmadılar deli etdıler benı ya zaten carsı yok yuzunu binde bir göruyorum bu ne boyle ya bıktırdılar artık

accuk daha sabret kuzum yaaa, az kaldı zaten
ondan sonra komutanı gelse aman kralı gelse bozamazlar keyfinizi, 2 dk.ları düşüüünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…