Hayır canım karışmıyo devamlı tepsinin ortasına dökceksin o kenaralara doğru büyüyo
Oleyyyyyyy
Ama bu hafta cumartesi degil ondan sonra ki hafta cumartesi kavusacaz
Canim ya inan cok zor hasretlik. Msnden bile görüsemedik kac haftadir. Aksami zor ediyorum isten ciksinda bagri sesini duyayim diye :)
Hehehe evet ebru gibi oluyo dimi babam görmüştü bi gün yaparken yaa bunla mı uğraşıyon ebru gibi olmuş dedi güldü gitti
6 ay öncesinden gün alınmaya başlanıyormuş ama 7 ay varken alınmıyormuş mesela canım,bence hemen alabilirsinya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm
kimse bana cevap yazmamis ask olsun
ay kesin ben de sokucaaammaynı resimdeki gibi gasom güsel ne biliim ben çok sevdiiim içime soktuuum
bilmem ki canım ben de görmeden karar veremem zaten böyle şeylere :26:gasom hani ortası boş ışıklı olan çok güzel çok beğendim dışı öyle olan bişey yaptırsam içinde uzun askı olmadığı için farklı yaptırmak isterim ama çok beğendim gerçi ama bunlar böyle güzel oluyor fotoyani yanına gitsek bu kadar veya evimizde bukadar güzel durumu ki
ay yukarıdan matkap sesi geliyor sabahtan beri bıktımm yaa
gelinliğe en geç yılbaşında bak, hatta yılbaşından önce bakmaya başla eğer diktireceksenya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm
ay pizza da çıksın mı sedoşum yaaaaahehehhe tek değilmişimdeğişik valla ama sanki az sonra ötecekmişte içinden sıcak börekler çıkacakmış gibi
ben verdim, esas sana aşkolsunkimse bana cevap yazmamis ask olsun
ay kesin ben de sokucaaamm
ay pizza da çıksın mı sedoşum yaaaaa
dün geceden beri aklımdan çıkmıyo
arada kaynamıştır canım kusura bakma
hoşgeldiiin....
tabi ki katılabilirsin bize ne demek...
aaa gercektenmi hemen bakiyim aradim aradim bulamadim:) kusura bakma :))ay kesin ben de sokucaaamm
bilmem ki canım ben de görmeden karar veremem zaten böyle şeylere :26:
ben verdim, esas sana aşkolsun
Kusura bakma muhabbete dalmisiz :) Sorun neydi?
Zeynep amin canim insaAllah sonu cok güzel olacak hepimiz icin
Canlar ben ciktim hadi görüsmek üzere
Canlar ben ciktim hadi görüsmek üzere
görüşürüz yavyuuuCanlar ben ciktim hadi görüsmek üzere
ay sorma, o dehşetengiz görüntü hala aklımda yaa, kazımış kız resmen beynime
çıksın gasom valla yaa,gece kuşum bizi mahvetti gece gece
rica ederim :112:aaa gercektenmi hemen bakiyim aradim aradim bulamadim:) kusura bakma :))
Ben geldim=(( zırlak bi haldeyim. Yine konuşurken komutan geldi bi ağız tadıyla konuştrmadılar deli etdıler benı ya zaten carsı yok yuzunu binde bir göruyorum bu ne boyle ya bıktırdılar artık
Ben geldim=(( zırlak bi haldeyim. Yine konuşurken komutan geldi bi ağız tadıyla konuştrmadılar deli etdıler benı ya zaten carsı yok yuzunu binde bir göruyorum bu ne boyle ya bıktırdılar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?