merhaba hoşgeldiinmerhaba kızlar
maşallahEvet galiba ama çok güzellerdi anahtarlıklarımız duvar saatimiz minik cep albümüz takvimimiz hepisi çokkk güzellerr
merhaba kızlar
benimki mi? ben işten ayrıldım, ssk bitince dolayısıyla sağlık sigortam da bittine sigortası bu ?
anladım canım, o konuda haklısın da ben de zaten emekliliğine faydası olacağı için değil tamamen sağlık sigortası olması açısından söylüyorum :114:cnm öneli tabiki haklısın ama zaten 400 tl alıyorum ayda ve yettiremiyorum çeyizim için bişeyler alamıyorum yani tamm 35 tlyede bişey değil ama olmayınca aranıyor işte..artık kullanıcam napalımm..
birde ben kendim ödüyorum emekliliğe bi faydası yok sigortamın sanırım nikah parası bana düşmez...:26::26::26:
merhaba hoşgeldiin
maşallah
düğününüzde daha da güsel olsun inşallaaah...
hoşgeldin canummm
bak bakalım merak ettim bi de benim kayınpeder çıkıyormuş
çok güzeelll, nerdendir bu?kızlar sabahlıkmış,sizce alayım mı?
fantastik geceler için alacağım ama masaj yağları,loş ışıklaaaar ve seksüüü iç çamaşırının üstüneee hahahhaa
Eki Görüntüle 295391
benimki mi? ben işten ayrıldım, ssk bitince dolayısıyla sağlık sigortam da bitti
babam ssk emeklisiydi, şimdi ondan faydalanmak için başvurdum da
onunla uğraşıyorum, aralık ayının başına yetişsin istiyorum
doktora gidicem dizim ve bacaklarım ağrıyo, şimdi hastaneye gidince 500-1000liradan aşağı kurtulamam
ama en azından sgk anlaşmalarından faydalanınca 300-400e hallederim
onu bekliyorum canım
bir de öğrendim ki, yetim maaşı alanlar evlendiklerinde 24 aylık parayı çeyiz parası olarak alıyolarmış, hiç fena değil yani
anladım canım, o konuda haklısın da ben de zaten emekliliğine faydası olacağı için değil tamamen sağlık sigortası olması açısından söylüyorum :114:
rahat ol kuzucumTeşekkr ederim çookk inşallah hepimiznki gezül olsunnn
Bu arada örtmenim benden ne kadar büyüksünüz bilmiyorum burda benden büyüklerime isimleriyle hitap edince kendimi kötü hissediyorum sanki
canım, pinkim sedoşun kayınpederini benimki zannedip övgüler düzdü methetti falanKızlarrrr konuyu kacırdımmmmmmmmm bu kayınpeder bu muhabbeti ne biri bana anlatsıversinnn lütfennnnn
kızlar sabahlıkmış,sizce alayım mı?
fantastik geceler için alacağım ama masaj yağları,loş ışıklaaaar ve seksüüü iç çamaşırının üstüneee hahahhaa
Eki Görüntüle 295391
çok güzeelll, nerdendir bu?
bir de bu havlu mu örme kumaş mı nedir sedoşum bunun malzemesi?
ah o geceler var ya o tarif ettiğinnn, amaaan sabahlar olmasıınn
ben çeyizime de aromatik masaj yağları alıcam deyince bazı arkadaşlarım böyle bakıyo bana
ay ne var diyorum, evliliğimi mutluluğa huzura tutkuya dönüştürmem lazım diyorum ben dee
84lüyüm ben canım ama ismimle hitap et sedoş de bana sedoşTeşekkr ederim çookk inşallah hepimiznki gezül olsunnn
Bu arada örtmenim benden ne kadar büyüksünüz bilmiyorum burda benden büyüklerime isimleriyle hitap edince kendimi kötü hissediyorum sanki
çok güzeelll, nerdendir bu?
bir de bu havlu mu örme kumaş mı nedir sedoşum bunun malzemesi?
ah o geceler var ya o tarif ettiğinnn, amaaan sabahlar olmasıınn
ben çeyizime de aromatik masaj yağları alıcam deyince bazı arkadaşlarım böyle bakıyo bana
ay ne var diyorum, evliliğimi mutluluğa huzura tutkuya dönüştürmem lazım diyorum ben dee
rahat ol kuzucum
canım, pinkim sedoşun kayınpederini benimki zannedip övgüler düzdü methetti falan
sonra baktık ki benim face te kayınpederimin resmi yokmuş, karıştırmış yani pinkcim başkasıyla beni, sonra güldük çok, sedoş dedi ki bi de benim kayınpeder çıkıyomuş dedi, pink de tekrar baktı kiii, sedoşunmuş hakkaten bahsettiği kayınpeder
Hhahah kıss bi alemsinn koptumm resmen burda
Bende ciciler aldım sipariş vermiştim akşam geldi ama utanıyorum buraya koymaya
84lüyüm ben canım ama ismimle hitap et sedoş de bana sedoş
markafoniden kuzum,markası modaevmiş,%100 pamuk yazıyor bilmiorum bende gasom penyemsi bişi galiba...:26:
ahahahaha evet yaa üfff sabahlar olmasınal kız valla bende alıcam yağlı yağlı mis mis heyuuuu
nyucum,pinkcim beni kayınpederi sevimli bulmuş da genç görünüyor,gözlerinin içi gülüor falan dedi..önce gasomun kayınpederi sanmış sonra benimki olduğu ortaya çıktı öle bir karışıklıktan mütevellit bir olay
Hhahah kıss bi alemsinn koptumm resmen burda
Bende ciciler aldım sipariş vermiştim akşam geldi ama utanıyorum buraya koymaya
84lüyüm ben canım ama ismimle hitap et sedoş de bana sedoş
markafoniden kuzum,markası modaevmiş,%100 pamuk yazıyor bilmiorum bende gasom penyemsi bişi galiba...:26:
ahahahaha evet yaa üfff sabahlar olmasınal kız valla bende alıcam yağlı yağlı mis mis heyuuuu
nyucum,pinkcim beni kayınpederi sevimli bulmuş da genç görünüyor,gözlerinin içi gülüor falan dedi..önce gasomun kayınpederi sanmış sonra benimki olduğu ortaya çıktı öle bir karışıklıktan mütevellit bir olay
evet canım benziyo zaten, ince kadife havlular var ya onların da kumaşına benziyokoy kızzz aaa nolcak ben neleri mi paylaştım hahhahaa
gasom havlumsu galiba suyu emiyormuş öle de yazıyor
bizim kavgamız büyük ihtimalle şu yüzden olucak,Evet gasocumda yaptı sagolsn acıklama baktım bende simdi kayınvaldende kayınpederinde genc ve iyi insanlara benziyorlar allah bozmasın sedosummm buaradaaa cok güzel bende begendim masaj dediniz miiiii işte ozamn eriyip bitiyorummm hayatta hayır diyemeyecegim seylerin en basında geliyor evlenince kavga edelim bi masaj yapsın hemen unutuveririm walla herseyiiiiiii
koy kızz nolcak, giyip koymican ya, çok mu ayıp şeyler kız yoksaaa
fantazi cicileri mi aldın yoksa, hizmetçi veya liseli kız kostümü falaannn hıııı
ay bak aklıma ne geldi, geçen gün yengemle çarşıya gittik, bi dükkanın önünde bi gecelik asılı dantelden
gasoo bu ne oluyo dedi, hizmetçi kız fantazisi için dedim
ooo dedi, bu arada tamamen dantelden transparan yapmışlar önlüğü, siyah böyle
neyse dedi ki ne yapıyosan şimdi yap kız dedi, al bundan da diyo, çocuklardan sonra yapamıyosun diyo
biri uyumuyo öbürü bişe istiyo diğeri uyanıyo gecenin bi yarısı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?