2012' de yazın evlenecekler

kızlar sabahlıkmış,sizce alayım mı?
fantastik geceler için alacağım ama masaj yağları,loş ışıklaaaar ve seksüüü iç çamaşırının üstüneee hahahhaa

ne sigortası bu ?
benimki mi? ben işten ayrıldım, ssk bitince dolayısıyla sağlık sigortam da bitti
babam ssk emeklisiydi, şimdi ondan faydalanmak için başvurdum da
onunla uğraşıyorum, aralık ayının başına yetişsin istiyorum
doktora gidicem dizim ve bacaklarım ağrıyo, şimdi hastaneye gidince 500-1000liradan aşağı kurtulamam
ama en azından sgk anlaşmalarından faydalanınca 300-400e hallederim
onu bekliyorum canım
bir de öğrendim ki, yetim maaşı alanlar evlendiklerinde 24 aylık parayı çeyiz parası olarak alıyolarmış, hiç fena değil yani

anladım canım, o konuda haklısın da ben de zaten emekliliğine faydası olacağı için değil tamamen sağlık sigortası olması açısından söylüyorum :114:

merhaba hoşgeldiin

maşallah
düğününüzde daha da güsel olsun inşallaaah...

Teşekkr ederim çookk inşallah hepimiznki gezül olsunnn
Bu arada örtmenim benden ne kadar büyüksünüz bilmiyorum burda benden büyüklerime isimleriyle hitap edince kendimi kötü hissediyorum sanki

çok güzeelll, nerdendir bu?
bir de bu havlu mu örme kumaş mı nedir sedoşum bunun malzemesi?

ah o geceler var ya o tarif ettiğinnn, amaaan sabahlar olmasıınn
ben çeyizime de aromatik masaj yağları alıcam deyince bazı arkadaşlarım böyle bakıyo bana
ay ne var diyorum, evliliğimi mutluluğa huzura tutkuya dönüştürmem lazım diyorum ben dee

anladım Canımmm

Bu arada örtmenim benden ne kadar büyüksünüz bilmiyorum burda benden büyüklerime isimleriyle hitap edince kendimi kötü hissediyorum sanki
rahat ol kuzucum

Kızlarrrr konuyu kacırdımmmmmmmmm bu kayınpeder bu muhabbeti ne biri bana anlatsıversinnn lütfennnnn
canım, pinkim sedoşun kayınpederini benimki zannedip övgüler düzdü methetti falan
sonra baktık ki benim face te kayınpederimin resmi yokmuş, karıştırmış yani pinkcim başkasıyla beni, sonra güldük çok, sedoş dedi ki bi de benim kayınpeder çıkıyomuş dedi, pink de tekrar baktı kiii, sedoşunmuş hakkaten bahsettiği kayınpeder

Hhahah kıss bi alemsinn koptumm resmen burda
Bende ciciler aldım sipariş vermiştim akşam geldi ama utanıyorum buraya koymaya

84lüyüm ben canım ama ismimle hitap et sedoş de bana sedoş

markafoniden kuzum,markası modaevmiş,%100 pamuk yazıyor bilmiorum bende gasom penyemsi bişi galiba...:26:
ahahahaha evet yaa üfff sabahlar olmasın al kız valla bende alıcam yağlı yağlı mis mis heyuuuu

nyucum,pinkcim beni kayınpederi sevimli bulmuş da genç görünüyor,gözlerinin içi gülüor falan dedi..önce gasomun kayınpederi sanmış sonra benimki olduğu ortaya çıktı öle bir karışıklıktan mütevellit bir olay

canım, pinkim sedoşun kayınpederini benimki zannedip övgüler düzdü methetti falan
sonra baktık ki benim face te kayınpederimin resmi yokmuş, karıştırmış yani pinkcim başkasıyla beni, sonra güldük çok, sedoş dedi ki bi de benim kayınpeder çıkıyomuş dedi, pink de tekrar baktı kiii, sedoşunmuş hakkaten bahsettiği kayınpeder
[/QUOTE]

Alemsiniz walla kızlarrrr pinkim sen bende eklemiydin unuttum walla bende de karısıyo bazen kim kimdi diye

tşk ederim leylayım bugünn

Evet gasocumda yaptı sagolsn acıklama baktım bende simdi kayınvaldende kayınpederinde genc ve iyi insanlara benziyorlar allah bozmasın sedosummm buaradaaa cok güzel bende begendim masaj dediniz miiiii işte ozamn eriyip bitiyorummm hayatta hayır diyemeyecegim seylerin en basında geliyor evlenince kavga edelim bi masaj yapsın hemen unutuveririm walla herseyiiiiiii

Hhahah kıss bi alemsinn koptumm resmen burda
Bende ciciler aldım sipariş vermiştim akşam geldi ama utanıyorum buraya koymaya

koy kızz nolcak, giyip koymican ya, çok mu ayıp şeyler kız yoksaaa
fantazi cicileri mi aldın yoksa, hizmetçi veya liseli kız kostümü falaannn hıııı

ay bak aklıma ne geldi, geçen gün yengemle çarşıya gittik, bi dükkanın önünde bi gecelik asılı dantelden
gasoo bu ne oluyo dedi, hizmetçi kız fantazisi için dedim
ooo dedi, bu arada tamamen dantelden transparan yapmışlar önlüğü, siyah böyle
neyse dedi ki ne yapıyosan şimdi yap kız dedi, al bundan da diyo, çocuklardan sonra yapamıyosun diyo
biri uyumuyo öbürü bişe istiyo diğeri uyanıyo gecenin bi yarısı diyo

Sedoş sedoşumm bir ki bir iki ses hehehe

koy kızzz aaa nolcak ben neleri mi paylaştım hahhahaa

gasom havlumsu galiba suyu emiyormuş öle de yazıyor
evet canım benziyo zaten, ince kadife havlular var ya onların da kumaşına benziyo
ay bakim çok beğendim ben de

bizim kavgamız büyük ihtimalle şu yüzden olucak,
dün gece ben yaptım sana hadi sıra sen de, hadiiiiiiiiii diye

ben bayılırım mıncıklanmaya yaaa

Yengen Doğru söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…