koy kızz nolcak, giyip koymican ya, çok mu ayıp şeyler kız yoksaaa
fantazi cicileri mi aldın yoksa, hizmetçi veya liseli kız kostümü falaannn hıııı
ay bak aklıma ne geldi, geçen gün yengemle çarşıya gittik, bi dükkanın önünde bi gecelik asılı dantelden
gasoo bu ne oluyo dedi, hizmetçi kız fantazisi için dedim
ooo dedi, bu arada tamamen dantelden transparan yapmışlar önlüğü, siyah böyle
neyse dedi ki ne yapıyosan şimdi yap kız dedi, al bundan da diyo, çocuklardan sonra yapamıyosun diyo
biri uyumuyo öbürü bişe istiyo diğeri uyanıyo gecenin bi yarısı diyo
sağol canım benim amin inşallah...Evet gasocumda yaptı sagolsn acıklama baktım bende simdi kayınvaldende kayınpederinde genc ve iyi insanlara benziyorlar allah bozmasın sedosummm buaradaaa cok güzel bende begendim masaj dediniz miiiii işte ozamn eriyip bitiyorummm hayatta hayır diyemeyecegim seylerin en basında geliyor evlenince kavga edelim bi masaj yapsın hemen unutuveririm walla herseyiiiiiii
hahahahaha doğru demiş yengeeeen süpeer yaaa
koy kızz nolcak, giyip koymican ya, çok mu ayıp şeyler kız yoksaaa
fantazi cicileri mi aldın yoksa, hizmetçi veya liseli kız kostümü falaannn hıııı
ay bak aklıma ne geldi, geçen gün yengemle çarşıya gittik, bi dükkanın önünde bi gecelik asılı dantelden
gasoo bu ne oluyo dedi, hizmetçi kız fantazisi için dedim
ooo dedi, bu arada tamamen dantelden transparan yapmışlar önlüğü, siyah böyle
neyse dedi ki ne yapıyosan şimdi yap kız dedi, al bundan da diyo, çocuklardan sonra yapamıyosun diyo
biri uyumuyo öbürü bişe istiyo diğeri uyanıyo gecenin bi yarısı diyo
kuzuuummmmSedoş sedoşumm bir ki bir iki ses hehehe
evet canım benziyo zaten, ince kadife havlular var ya onların da kumaşına benziyo
ay bakim çok beğendim ben de
bizim kavgamız büyük ihtimalle şu yüzden olucak,
dün gece ben yaptım sana hadi sıra sen de, hadiiiiiiiiii diye
ben bayılırım mıncıklanmaya yaaa
koy kızzz aaa nolcak ben neleri mi paylaştım hahhahaa
gasom havlumsu galiba suyu emiyormuş öle de yazıyor
şimdik işyerindeyim belkim evdeki bilgisayarımdan eklerim akşam sizin için kızlarrr
sağol canım benim amin inşallah...
hehehe masaj en seksü bişi...
kuzuuummmm
ben mıncıklanmayı sevmiorum mıncıklamayı seviyorum hahahahelim ayağım rahat durmaz benim ben yumuşak okşamaları seviorum parmak ucuyla falan ama mıncıklamaya bayılıyoruuum hele aşkımııı muhahahahhaha
tamam unutmaaa kuzum buraya fantastiiikleeeer
faceee nişan resimleri
sedoşumm gülmekten yarılcam şimdi sen bir gasomm iki heheh
tamam cicim akşam olsun koyarımsabahlara dayanamam osman aga
gasocumm fantazide sınır yokk gelsin renkli gecelerrr ben eminimki seneye bu aksam ne yapsam muahbbetleri döncek buaralardaa
gasocumm fantazide sınır yokk gelsin renkli gecelerrr ben eminimki seneye bu aksam ne yapsam muahbbetleri döncek buaralardaa
bence deeeYengen Doğru söylemiş
yok kıızz hemen çocuk mu yapılırYok öle kimsenin kostümü değilfantazi ciciler aldım minicikler ama çok güzeller ayyy
Demek ki hemen öle çocuk çıkartmamak lasım
ben mıncıklamayı çok severim o ayrııı, benim benden illallah ediyo zatensağol canım benim amin inşallah...
hehehe masaj en seksü bişi...
kuzuuummmm
ben mıncıklanmayı sevmiorum mıncıklamayı seviyorum hahahahelim ayağım rahat durmaz benim ben yumuşak okşamaları seviorum parmak ucuyla falan ama mıncıklamaya bayılıyoruuum hele aşkımııı muhahahahhaha
sedoşumm gülmekten yarılcam şimdi sen bir gasomm iki heheh
laylooooooon çorap isteeeeer osman aga
bence deee
yok kıızz hemen çocuk mu yapılır
(gerçi sedoşum yapıcak inşallah ama o çocukla da becerir)
canım benim yaşım izin verse en az 2 sene yapmazdım heralde ama maalesef 1 seneden fazla bekleyemem
koy koyyy akşam kooy
ben mıncıklamayı çok severim o ayrııı, benim benden illallah ediyo zaten
sen şuana dua et diyorum, sen bir de benim elimin altında olacağın günleri düşün diyorum,böyle yapıyo
ben de bana yumuşak masaj yapılmasını severim yani onu mıncıkladığım gibi mıncıklamasın beni, böylee tatlı tatlı yumuşak yumuşak
evet yaaa...
düşünsene birimiz anlatırmışız bişey,öteki dermiş ki yok kız ben onu geçen gece yaptımhahahahah ne komikk... ay inşallah o günler gelsin de..gerçi anlatılmaz yaşanır
ya şu ORA bayrampaşada diyor ya neresi o ORA,efsaneler ORAdaymış gitmek istiom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?