2012' de yazın evlenecekler

Yok öle kimsenin kostümü değil fantazi ciciler aldım minicikler ama çok güzeller ayyy
Demek ki hemen öle çocuk çıkartmamak lasım

sağol canım benim amin inşallah...
hehehe masaj en seksü bişi...
hahahahaha doğru demiş yengeeeen süpeer yaaa
Sedoş sedoşumm bir ki bir iki ses hehehe
kuzuuummmm

ben mıncıklanmayı sevmiorum mıncıklamayı seviyorum hahahah elim ayağım rahat durmaz benim ben yumuşak okşamaları seviorum parmak ucuyla falan ama mıncıklamaya bayılıyoruuum hele aşkımııı muhahahahhaha

sedoşumm gülmekten yarılcam şimdi sen bir gasomm iki heheh

gasocumm fantazide sınır yokk gelsin renkli gecelerrr ben eminimki seneye bu aksam ne yapsam muahbbetleri döncek buaralardaa

Yengen Doğru söylemiş
bence deee

Yok öle kimsenin kostümü değil fantazi ciciler aldım minicikler ama çok güzeller ayyy
Demek ki hemen öle çocuk çıkartmamak lasım
yok kıızz hemen çocuk mu yapılır
(gerçi sedoşum yapıcak inşallah ama o çocukla da becerir )
canım benim yaşım izin verse en az 2 sene yapmazdım heralde ama maalesef 1 seneden fazla bekleyemem
koy koyyy akşam kooy

ben mıncıklamayı çok severim o ayrııı, benim benden illallah ediyo zaten
sen şuana dua et diyorum, sen bir de benim elimin altında olacağın günleri düşün diyorum, böyle yapıyo
ben de bana yumuşak masaj yapılmasını severim yani onu mıncıkladığım gibi mıncıklamasın beni, böylee tatlı tatlı yumuşak yumuşak

sedoşumm gülmekten yarılcam şimdi sen bir gasomm iki heheh

gasocumm fantazide sınır yokk gelsin renkli gecelerrr ben eminimki seneye bu aksam ne yapsam muahbbetleri döncek buaralardaa

evet yaaa...
düşünsene birimiz anlatırmışız bişey,öteki dermiş ki yok kız ben onu geçen gece yaptım hahahahah ne komikk... ay inşallah o günler gelsin de..gerçi anlatılmaz yaşanır

ya şu ORA bayrampaşada diyor ya neresi o ORA,efsaneler ORAdaymış gitmek istiom ben

ben söyliyim hem nolucağınııı
şöyle ki;
"kızlaaaaaaarrrrr yarın 1. aydönümümüz, yarın evliliğimizin tam 1 ayı dolucak napsam acabaa, ne giysem ne pişirsem, mumlarla banyoyu mu süslesem yatak odasını mı "

2.ay 3.ay arada doğum günleri vs, veya arada sırf sürpriz olsun diye yapılacak organizasyonlar ooooo neler neler

Benim kociş sacınla oynanmasına hasta oluyor al onu dizine yatır oyna sacını kedi gibi oluyooo bende masaj hep anlasma yapıoz zaten ben sac sen masaj die hehehehe

evet sağlık durumlardan ötürü hemen denemeye koyulacağız çocuk ama geri durmam bende bişicikten
çocuk da yaparım fantezi de ayy inşallaaah hahahhaha....

çıldırtıcan adamı kııızzz neyse bekledi o kadar,mest olmalı eniştecim dehakkıdır...

canım tem in yanında, hal kavşağınıın dibinde, otogara falan çok yakın
ben çalışıyoken yapılıyordu orası, yanından her geçtiğimizde böyle bakıyodum oraya çünkü inşaat alanı çok manyaktı oranın hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…