2012' de yazın evlenecekler

Benim uyku düzenim(!) ço değişik normal değil yani saat 8 gibi uykum geldi ama yatarsam akşama kadar kalkamam biliyorum haliyle gece de uyuyamam bu kısır döngü böylee gitmesin diye yatmamaya karar verdim kuaföre gitcem kaşlarım alnımı kapladı nerdeyse

deli

Allah neşeni bozmasın tatlım sanada günaydın
Aminnn tatlım, cümlemizin

kuaförde uyuyup kalma sakın

kizlar ben daha yeni evlendim ama keske evlenmeden once kesfetseymisim bu siteyi. ne guzel ayni heyecani, sorunlari yasayan insanlar bir aradasiniz. ben tek basima cok sorun yasamistim hazirliklarda. siz birbirinizle yardimlasabiliyorsunuz. hepinize mutluluklar simdiden.. yeni tecrubeli olarak yardimci olabilecegim bir sey varsa buradayim..

elifcim anlaşılan gecekuşu sinirden uyuyamamış

Deyawcım doğru söylüyon galiba kıyamam ya
Heheh ayy aslında bende gelsem iyi olurdu hani gece kuşum bi alemsin kız

Canım hoşgeldin hayırlı olsun bu arada nasıl bi duygu yeni evli olmak
Ayy evet bende diyorum iyiki keşfetmişim burayı kızlar çok iyiler burda hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz ne güzel

Canım hoşgeldin hayırlı olsun bu arada nasıl bi duygu yeni evli olmak
Ayy evet bende diyorum iyiki keşfetmişim burayı kızlar çok iyiler burda hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz ne güzel

Evli olmak muhtesem ama ben biraz ev isleri konusuna aliskin olmadigim icin is cikislarinda mumkun oldugunca disarida yiyelim suraya bakariz ay ordan suraya geceriz gibi bahaneler uyduruyorum ama bu bahanelere esimin ne kadar sesi cikmayacak merak ediyorum acikcasi :S her gece ayni evde olmak ve ayni yatakta uyumak gibisi yok =)))

sonra kaçma ama bir yere, uğra arada :112:

Bi günaydın diyorum ve şimdilik kaçıyorum misafirlerimiz var bügün hazırlık yapıyoruz annemle

benim yürmilikler çıkt cnm ağrısız sızısız ben yirmiliklerden çekmedim ama en sonda bi et intihapanmış dedi ama anlamdım yani ben dolgudandır dedim ama şimdi geçti hapmı etki etti tuzlu sumu bilemedim..tekrar özele gidicem artık devlet ilgilenmiyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…