Nihayet günaydın kızlarrr...
okumaktan cewzp yazamadım sizlere, nasılsınız bakalım
gecekuşum relax relax:119:
Şükür tatlım bende iyim..
Ay inanmıyorum bu saate kadar uykusuz uykusuz durulurmu kız aşkınmı depreşti
Benim uyku düzenim(!) ço değişik normal değil yanisaat 8 gibi uykum geldi ama yatarsam akşama kadar kalkamam biliyorum haliyle gece de uyuyamam bu kısır döngü böylee gitmesin diye yatmamaya karar verdim kuaföre gitcem kaşlarım alnımı kapladı nerdeyse
Aminnn tatlım, cümlemizinAllah neşeni bozmasın tatlım sanada günaydın
kuaförde uyuyup kalma sakınBenim uyku düzenim(!) ço değişik normal değil yanisaat 8 gibi uykum geldi ama yatarsam akşama kadar kalkamam biliyorum haliyle gece de uyuyamam bu kısır döngü böylee gitmesin diye yatmamaya karar verdim kuaföre gitcem kaşlarım alnımı kapladı nerdeyse
elifcim anlaşılan gecekuşu sinirden uyuyamamış
Benim uyku düzenim(!) ço değişik normal değil yanisaat 8 gibi uykum geldi ama yatarsam akşama kadar kalkamam biliyorum haliyle gece de uyuyamam bu kısır döngü böylee gitmesin diye yatmamaya karar verdim kuaföre gitcem kaşlarım alnımı kapladı nerdeyse
Gasommm burdan da günaydın tekrar
günaydın melekcimkızlarrrr günaydınn
kizlar ben daha yeni evlendim ama keske evlenmeden once kesfetseymisim bu siteyi. ne guzel ayni heyecani, sorunlari yasayan insanlar bir aradasiniz. ben tek basima cok sorun yasamistim hazirliklarda. siz birbirinizle yardimlasabiliyorsunuz. hepinize mutluluklar simdiden.. yeni tecrubeli olarak yardimci olabilecegim bir sey varsa buradayim..
Canım hoşgeldin hayırlı olsun bu arada nasıl bi duygu yeni evli olmak
Ayy evet bende diyorum iyiki keşfetmişim burayı kızlar çok iyiler burda hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz ne güzel
sonra kaçma ama bir yere, uğra arada :112:kizlar ben daha yeni evlendim ama keske evlenmeden once kesfetseymisim bu siteyi. ne guzel ayni heyecani, sorunlari yasayan insanlar bir aradasiniz. ben tek basima cok sorun yasamistim hazirliklarda. siz birbirinizle yardimlasabiliyorsunuz. hepinize mutluluklar simdiden.. yeni tecrubeli olarak yardimci olabilecegim bir sey varsa buradayim..
Günaydın Canlarım
Günaydın canım sorma açtık tükkanı bugünde
Ayy canım seni çok iyi anlıyorum benimde yirmilik dişim çıkıyo başımın ağrısına duramıyorum kaç gündr bnde gitti ağrı kesici flan verdi yirmiliğin ağrısı heryere vuruyo tatlım umarum yirmilik değildir çok kötü ya bebekler boşuna ağlamıyolar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?