2012' de yazın evlenecekler

vaaaaaaaaaaaaaaaaay süpeeer

aa çağlaaam çift sayılar değil,iki basamaklı sayılar...lütfen kpss de soru çıkar falan
bu arada bitti kız hayırlısıylaa maşallah maşalllaaaaah

ayyyyyyyyyyyyy çift derken iki basamak şeyettıydım cunku askerıyede çiftlere dusmek denıyor kuzucum 99da ve benm şafak 10 sedoşum resmen şoktayım

selam kızlar nasılsınızz kaç gündür giremedim bir türlü....

Geçmişi okudum da alıntı yapamadım,bazı şeylerden çok rahatsız oluyorum ben,sürekli kendini öven,prenses havasında olan insanlara tahammülüm yok,her şeyi onlar bilir,kusursuzlardır,vs vs.... neyse ben susuyorum

makara arasında övünürüz güler geçeriz ama her seferinde kendini muhteşem göstermeye kelimeleri yetmeyen oluyor ya onlara deli oluyorum...Şunu bilir şunu söylerim ki bir insan kendini ne kadar çok övüyorsa o kadar kusuru vardır,anlattıığı kendisi değil hayal ettiğidir!!!!neyse ben susuyorumCan sıkmak istemem ama bunu söylemezsem çatlıcaktım kusuruma bakmayın lütfen...

Ayy bende sormuştum sedoşummm sen varryaa sen bitanesinnn
Ama buraya üye olmak ücretlimi acaba işyerindeyim şu anda ona göre bakıcimm :26:

Canım kime kızdın böle kendi adıma söyliyeyim surçi lisan ettimse sizlere karşı bilmeden affola :26:

günaydın elifcim açmışın tükkanı...

nbr tatlım..

dişim ağrıyor ya dr. gittim geçen hafta antibiyotik verdi, geçti nasıl iş anlamadım artık mesleklerini yapmaktan bıkmışlar resmen geçiştiriyorlar insanları..ben şimdi tekrar izin alıp nasıl gideyim yaa birde anlasam nerden ağrı geliyor bi bilsem dişetimdenmi dolgudanmı 20 lik mi çözemiyorum ki anam ..

gece kuşunun sinirleri hoplamış..bende azıcık şöyle bi geçmişe bakınca anladım

Günaydın canım sorma açtık tükkanı bugünde
Ayy canım seni çok iyi anlıyorum benimde yirmilik dişim çıkıyo başımın ağrısına duramıyorum kaç gündr bnde gitti ağrı kesici flan verdi yirmiliğin ağrısı heryere vuruyo tatlım umarum yirmilik değildir çok kötü ya bebekler boşuna ağlamıyolar ..

Günaydın hatunlarımmm
Bi geldim estim gürledim kusuruma bakmayın lütfen,elifcim üstüne alınma kuzum
Lavantamm günaydın
herkese günaydın

Nihayet günaydın kızlarrr...
okumaktan cewzp yazamadım sizlere, nasılsınız bakalım
gecekuşum relax relax:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…