Çift sayılarda son gunumuz geri sayım başlar çok şükür ALLAHIM.
ŞAFAK NE ATLET NE DON SADECE 1O
Çift sayılarda son gunumuz geri sayım başlar çok şükür ALLAHIM.
ŞAFAK NE ATLET NE DON SADECE 1O
vaaaaaaaaaaaaaaaaay süpeeer
aa çağlaaam çift sayılar değil,iki basamaklı sayılar...lütfen kpss de soru çıkar falan
bu arada bitti kız hayırlısıylaa maşallah maşalllaaaaah
ayyyyyyyyyyyyy çift derken iki basamak şeyettıydım cunku askerıyede çiftlere dusmek denıyor kuzucum 99da ve benm şafak 10 sedoşum resmen şoktayım
ayy kuzum yaaa bende şoktayım düşün yani daha 48,sen nasıl şokta olmayasın
iyi geceler canlaaaar
kızlaaar kim istiyordu unuttum ama şu kareli,ekoseli,rahat,bol pijama altlarından isteyen birileri vardı aramızda...
morhipo.com'da pamujama markasının kampanyası var,haber vereyim dedim..çok tatlı modeller var bir bakın isterseniz...
makara arasında övünürüz güler geçeriz ama her seferinde kendini muhteşem göstermeye kelimeleri yetmeyen oluyor ya onlara deli oluyorum...Şunu bilir şunu söylerim ki bir insan kendini ne kadar çok övüyorsa o kadar kusuru vardır,anlattıığı kendisi değil hayal ettiğidir!!!!neyse ben susuyorumCan sıkmak istemem ama bunu söylemezsem çatlıcaktım kusuruma bakmayın lütfen...
Canım kime kızdın böle kendi adıma söyliyeyim surçi lisan ettimse sizlere karşı bilmeden affola :26:
günaydın elifcim açmışın tükkanı...
nbr tatlım..
dişim ağrıyor ya dr. gittim geçen hafta antibiyotik verdi, geçti nasıl iş anlamadım artık mesleklerini yapmaktan bıkmışlar resmen geçiştiriyorlar insanları..ben şimdi tekrar izin alıp nasıl gideyim yaa birde anlasam nerden ağrı geliyor bi bilsem dişetimdenmi dolgudanmı 20 lik mi çözemiyorum ki anam ..
gece kuşunun sinirleri hoplamış..bende azıcık şöyle bi geçmişe bakınca anladım
Lavantacım haklıymışın
Tamam gecekuşum hoşgeldin nasılsın bakem nasıl gidiyo
teşekkür ederim canım sen nasılsın?
kk da ben kadar nickinin hakkını veren var mı onu düşünüyorum şu an,ben daha hiç yatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?