2012' de yazın evlenecekler

Bozma moralini fistik yaa, sira seninkine gelince sana da ilgi alaka yogunlasir merak etme sen :)

yok kuzu bunlar hep böle sen evlenemessin yapamassın çekip çeviremessin deyip duruyola ama aldıkları gelin daha geldiği misafirlikte nezaketen bile yardım edimmi demes

bende bende ama tam olarak bu değil benim istediğim yaa gasom galiba ben ne istediğimi bilmiyorum kuzum ya :26:
hahhhaa öyle görünüyor elifcim ama daha önce de söyledim ya fıstık, şimdiden bişey beğenip karar vermeye çalışma zaten

gidip denemeye başladığında fikrin değişecektir, işte tam o zaman anlayacaksın aslında ne istiyormuşsunu

bilmem anlatabildim mi

şimdilik internetten bak, gönlünü gezdir falan filan işte

Anladım anladım sanki dayak yicekmişim gibi geldi
Bende öyle yapıyorum canımcım hani üstümde görsem zaten bi kere beğendimmi tamamdır benim işim bitti daha sonra fikrim değişmez ama beğendiysem eğer o olucak yani olmak zorunda hahah

ayyy canım etimek tatlısı istiyo kızlar şöyle tatlı tatlı mis gibi ohh ama çok yorgunum ya eriniyorum şimdi onu yapmaya

hahhhaha aşkol kız ne dayağı

inşallah en sevdiğin en beğendiğin en güzeli olur tatlım

rosaamm özledim kızz
bendee özledim kuzucumm yaa..pek bi yoğundum bu aralar bide bacağımı sakatladım uyuyodum genelde kucağımdaydı pc bakıp çıkıodum kaldıramıodum belimi yazmak için.
Napalım canım şimdik gasomdan dayak yicimmm
sen napıyn keyifler nasıl enişteyle aranız düzeldimi iyice

iyiyiim canım saoll düseldi düseldii bi daha bozulacak zamanımıs bile geldiii sende iyisin dimi canımtakip ettim gerçi yazılanları pek bi yaramazlık yok gibii forumdaa

sevindimm canımm benim öle dme kız bozulmasın bidaha
Bizdede çok şükür bi yaramazlık yokk

selamlar kızlaaar
ben gördüm lavantacım yaa,bayımıştım bendeya sanırım kadifeydi o elbise kollarıda tüldü.ben kadife diye hatırlıyorum
ben teflonda süt helvası yaparım, çelikte böyle güzel olmuyor, teflon şart gibi
kız şu süt helvası Bursada un,yağ,süt,şekerle falan yapılan uzayan helvadan mı,ondansa çok güsel o yaaa
kızlar kedim iyileşiyor bu arada çok şükür ALLAHIM
çok şükür canım,sevindim geçmiş olsun kediciğeee

abimle kocişim yemekteler kızlar. iş yapacaklarmış birlikte. ayyy ne işi çok merak ediyorum. bana bişey anlatmadılar. abim inşaat mühendisi tamam alakalı meslekleri ama ne yapacaklarkiiii. yengem de bilmiyorum dedi. çatlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…