Canlarım bu gelinlik nasıl sizce ya nie kapalı değil bunlar
Bozma moralini fistik yaa, sira seninkine gelince sana da ilgi alaka yogunlasir merak etme sen :)
yok kuzu bunlar hep böle sen evlenemessin yapamassın çekip çeviremessin deyip duruyola ama aldıkları gelin daha geldiği misafirlikte nezaketen bile yardım edimmi demes
Tek kelimeyle bayildiiimmmm
hahhhaa öyle görünüyor elifcim ama daha önce de söyledim ya fıstık, şimdiden bişey beğenip karar vermeye çalışma zatenbende bendeama tam olarak bu değil benim istediğim yaa gasom galiba ben ne istediğimi bilmiyorum kuzum ya :26:
hahhhaa öyle görünüyor elifcim ama daha önce de söyledim ya fıstık, şimdiden bişey beğenip karar vermeye çalışma zaten
gidip denemeye başladığında fikrin değişecektir, işte tam o zaman anlayacaksın aslında ne istiyormuşsunu
bilmem anlatabildim mi
şimdilik internetten bak, gönlünü gezdir falan filan işte
Anladım anladımsanki dayak yicekmişim gibi geldi
Bende öyle yapıyorum canımcım hani üstümde görsem zaten bi kere beğendimmi tamamdır benim işim bitti daha sonra fikrim değişmez ama beğendiysem eğer o olucak yani olmak zorunda hahah
napıonusss hatunlarımm
hahhhaha aşkol kız ne dayağı
inşallah en sevdiğin en beğendiğin en güzeli olur tatlım
bendee özledim kuzucumm yaa..pek bi yoğundum bu aralar bide bacağımı sakatladım uyuyodum genelde kucağımdaydı pc bakıp çıkıodum kaldıramıodum belimi yazmak için.rosaamm özledim kızz
Napalım canım şimdik gasomdan dayak yicimmm
sen napıyn keyifler nasıl enişteyle aranız düzeldimi iyice
bendee özledim kuzucumm yaa..pek bi yoğundum bu aralar bide bacağımı sakatladım uyuyodum genelde kucağımdaydı pc bakıp çıkıodum kaldıramıodum belimi yazmak için.
iyiyiim canım saolldüseldi düseldii bi daha bozulacak zamanımıs bile geldiii sende iyisin dimi canım takip ettim gerçi yazılanları pek bi yaramazlık yok gibii forumdaa
ben gördüm lavantacım yaa,bayımıştım bendekızlar o sesi izliyormusunuz...
hadise ilk anasto siyah kolları bi tül elbise ile çıktı işte o elbiseyi çok beğendim foto baktım ama bulamadım..diktirmek istiyorum..şubatta aşkımın akraasının nikahı olucak orda giyerim diye düşündüm..ama hangi kumaş güzel olur saten olmaz ipek tarzı ama daha farklımı desem ne desem gören varsa fikir versin lütfennn
kız şu süt helvası Bursada un,yağ,süt,şekerle falan yapılan uzayan helvadan mı,ondansa çok güsel o yaaaben teflonda süt helvası yaparım, çelikte böyle güzel olmuyor, teflon şart gibi
çok şükür canım,sevindimkızlar kedim iyileşiyor bu arada çok şükür ALLAHIM
bendee özledim kuzucumm yaa..pek bi yoğundum bu aralar bide bacağımı sakatladım uyuyodum genelde kucağımdaydı pc bakıp çıkıodum kaldıramıodum belimi yazmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?