2012' de yazın evlenecekler

SeLaam güzeLLer =)

Allah sizin iyiLiğinizi versin yine muahbbet nereye dönmüşş SeLam veriim dedim iş nedeniyLe cok yorgunum yatıcam..C.tesi-Pazar sizinLeyim ama öpüLdünüz

Gasom saatim geldi çok şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saatmi aldın. oh oh. hayırlı olsun canım

kızlar apt de bı koku vardı doğal gaz kaçagı varmıs hemde babanemglde onlarla ugrastk of kapatdılar vanaları ıns bı sıkıntı olmaz

gayet guzel sedoşum gule gule gıy sıcıcakkkkkk

Boşuna niken gece kuşu değil sabah 6.30 a kadar zorun ne canımcım eniştemiş yaşadı walla evlenice
Niye yaşadı kız enişten,o saate kadar oynaş olmaz heralde
kızlar kedim iyileşiyor bu arada çok şükür ALLAHIM
çok şükürr canımmm
aöannn hevesin kalmasın hiç sen beğendin,enişte beğendi,biz beğendik yeter bence kuzum
Canlarım bu gelinlik nasıl sizce ya nie kapalı değil bunlar
Bu modeller kısa ve tombul gösteriyo yaa benim boyum zaten uzun değil yer cücesi gibi kalırım hiö denemedim ama benimki prenses etek olmucak büyük ihtimalle
elifiiim
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...grace-kelly-esintili-tesettur-gelinligim.html
hayatımda gördüğüm en güzel kapalı gelinlik bu bayılıyorummmmm
buna ben de bayılmıştım
ayyy canım etimek tatlısı istiyo kızlar şöyle tatlı tatlı mis gibi ohh ama çok yorgunum ya eriniyorum şimdi onu yapmaya
daha 2 gün önce yaptım vallaaa,üstüne damla sakızlı muhallebi,onun üstüne de bitter rendeledimm
çok geçmiş olsun kuzmmm
mimar ve inş mühendisi birleşince ortaya çıkan muhakkak tuğladan bir şeydir,e sen nişanlısın evlenme teklifi almışssındır zaten o tarz bir şey olmaz diye düşünüorum,belki de size ev yapcaklar
ayy bi evlenelim nasipse yancaklaaar
kocişimle ben rahat 10-15 kilo veririz neden acaba????

Verelim kızzz tuttuk şu yaşa kadar ama ben yemeden de duramam nolcek

!!!!!!!!Çoookkkk Önemliiiii!!!!!!

Herkes bunu okusun lütfenn!!!!!!!!

Kızlar deteyaları belli bir karar aldıktan sonra uzun uzadıya anlatıcam tabiki ama şimdi bir grizgah olarak işe başlamak istedim...

Gelinciklerimizin bazısıyla bu konuyu konuştuk ve karar aldık.Dostluğumzun pekişmesi adına böyle bir şeyin çok anlamlı ve güzel olacağına karar verdik....Maksat dostluğumuzun sanaldan bir nebze de olsa kurtulması....Çekilişe sadece bu topikten gelinciklerimiz katılacak dışarıdan kişi almıyoruz...

Kararımız şu ki;
yılbaşında bir hediye çekilişi!!!!!

çekiliş koşullarımızdan kısaca bahsedelim ki katılmak isteyen ya da istemeyenler tam olarak belirlensin.....

çekilişe katılmak isteyenler öncelikle kurallara bir göz atsın sonradan aramızda anlaşmazık çıkmasın lütfenÖncelikle şunu demeliyim ki yurt dışından olan arkadaşlarım malesef ki çekilişe katılamayacak!!!!!!!!!Bunun nedeni tamamen maddiyatyurt dışına hediye gönderecek arkadaşa da,yurt dışından tr ye hediye gönderecek arkadaşa da büyük külfet olur malesefMalum kargo işi.....

Çekilişten kısaca bahsetmek gerekirseeeee;
öncelikle katılmak isteyenler arasında bir liste oluşturuyoruz,sonradan ben vazgeçtim demek yok ! eşleştirme adına listedeki kişi sayısı çift olmalı değilse bir kişi açıkta kalıyor.Liste oluştuktan sonraa öncelikli olaarak herkes bana özel mesaj yolu ile adres ,tel,ad soyad bilgilerini gönderecek.Ben bunları bir defterde toplucam.Daha sonraa bildiğiniz kur'a yöntemiyle nicklerimizi küçük kağıtlara yazıp çekilişi gerçekleştiricem.Yalnız bu eşleşme iki kişi arasında olmayacak,örnekle açıklamak gerekirse mesela ben lilaya hediye alıyorsam lila da bana almayacak herkes başka başka kişilere alacak...çekiliş olduktan sonra ben özel mesajla kimin kime hediye alacağını sölücem,tabiki size kimin hediye alacağınızı bilmemeniz ayrıca bir ekşın olacakBu konuda kimse sır vermeyecek,imada bulunmayacak ki sürpriz kaçmasın.Çekiliş için ayrıca açacağımız topiğimizde herkes kendin tanıtacak,neleri sevdiğiniz/sevmediğiniz,nelerden hoşlandığınız,hangi renkleri sevdiğiniz,burcunuzun ismi ölçüleriniz vs.. nasıl isterseniz...çekilişimiz bu şekilde gerçekleştikten sonra en yakın zamanda belli bir tarih koyucaz ve herkes o günler arasında hediyelerini hazırlamış olacak ki yılbaşından önce hediyelerimiz arkadaşlarımıza ulaşsın.Herkes hediyelerini tamamlayıp kargolayacak.Hediyesi eline ulaşan kişi de hediyeleri tek tek fotolayp ayrıca çekiliş için açacağımız topikte paylaşacak...işin özü budur kızlarr.....

Bu arada hediyelerimiz gönlümüzden ne koparsa alınacak,durumumuz zorlamadan,herkes imkan dahilinde.Yarım elma gönül alma diyelim,hediyeniz birkaç parça da olabilir tek parça da bu tamamen size bağlı,kendinizi kasmayın,mesela diğer çekilişlerimizde biz komiklik olsun diye jelibon bile göndermiştik

Şimdiiiiii katılmak isteyenleri bir görelim bakalımmmmmm

Bu arada fikir edinmek isteyen olursa bazı fotolar açılmyor ama şu linke bir tıklamanızı öneririm

http://www.kadinlarkulubu.com/kh-arsiv/388071-tanricanin-kokos-kankalarinin-bayram-cekilisi.html

ben varım canım

Gasom saatim geldi çok şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süüppeeeerrr
güle güle kullan kuzuumm, güzel evinin güzel duvarında görmek nasip olsun inşallaahh

belli olmaz orası hiç canım

saatmi aldın. oh oh. hayırlı olsun canım
sana sadece "Allah kimseyi gördüğü günden geri koymasın" diyorum canım, dua niyetine..

bu da, sana her daim göstermeye çalıştığım iyi niyetin yeni bir nişanesi olsun :112:

kızlar apt de bı koku vardı doğal gaz kaçagı varmıs hemde babanemglde onlarla ugrastk of kapatdılar vanaları ıns bı sıkıntı olmaz
aman Allah korusun canım yaa, yoktur inşallah bişey

zaten biliyorsun, yyyeeeeessssssssss

cümleten günaydın hatunlaarrr

ben forum ist.da arkadaşımla buluşucam, o yüzden gidim de hazırlanıyım, gelince görüşürüz, üptüm hepiniziii

kuşum bildiğin gibi ben de varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…