2012' de yazın evlenecekler

ayy kafam allak bullak oldu yaa

günaydın canım arkadaşlarım tam olarak geçmişi okuyamadım..birde işyerinde kapak firmasına bugüne yetişmesi gerekn kapakları onaylamaısız yarın teslim edilcek iş var ortada kapak yok..bi heyecan adrenaln yaşadım sabah sabah neyseki yarına yetiştircek başka bi firma inş.aksilik çıkmaz müşteriyede mahcup olmayız..allahı duy sesimi benim hatam

bubaburcum öncelikle sana yorum yapmak istiyorum tam olarak konuyu bilmiyorum bi msj okudum ve ona göre yorum yapıyorum kuzenine ayılmışlar bayılmışlar...hiç üzülme inanki bizdede var o durum kuzen yapınca harika olağan üstü ben yapınca ben zaten zevsizim neyi başarabilirkim beğenirim ki oluyor..bende üzülüyorum insan anlatılsın istiyor ama burun kıvrılıyorya sinir oluyorum..en yakınım annem elalem laf söyletmeyeceği yere kendi söylüyor düşün benim halim daha vahim..ama allahın izni ile bir evleneyim tepeden bakcam hepsini annemle hala küsüm yemek yemiyorum salona geçmiyorum kendi odamdayım koca akşam çok zor oluyor ama saygı duymayı öğrensin anneciğim heves bırakmadılar bende..

çağlacım saati görmedim ama eminim çok güzeldir güle güle kullan...

en son olarak çekilişe bende katılmak istiyorum ne zma adres göndereyim..

zaten varya allah razı olsun sevgilim ve ailesi her istediğimi yaptılar ne istediysem almaya çalıştılar istediğim salonu ikiletmeden tuttular hiç bunların stresine girmedim ama illa bi kıllık yapıp beni mutsuz etcekler

bu arada aşkım beni rüyasında görmüş...ben ondan oturmaya gitmek için izin almışım o vermiş ama ben 12 de eve gelmişim kızmış bizimki sonra benim ondan hbrsiz bir telefonum daha varmış telefonda onunla konuşurken diğer telefonum çalıyormuş kim o deyince ben kem küm yapıp erkek arkadaşım demişim tabiki bizimki sinirden uyanmışşdeli aşkım benim neylerle uğraşıyorbende aşkım bak rüyalar ters çıkar ne kadar sana bağlıyım didim

valla böle yaptıklarında hem kuşkulanıyorum kendimden hemde hevesim bitiyo

canım baktın mı benim gösterdiğime

Baktım bitanesi çookk güzel ama etek ksımını daha kabarık istiyorum ben

bubaburum bunlar değil süper olan pijamalar ama altı benziyor,kızların beğendikleri cıvıl cıvıl renkli onlar başka sitedeydi

Sedoşum güle güle kullan pijamalarını senin o dediğiklerine baktımda kumaşı süvet gibi olanlarımı dedin ki acep :44:

Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnmmmm ıstedgm modeller bunlara cok benzıyor

Bende çookkk beğendim kuzummmm

boşver cnmm inanki değmez..ben altın kaplamalı evde yaptırsam kimse demezki süper ev bayıldım..şimdi eşya stresine girdim inanın gelinlik stresine beğenmiyorlarya bende takma deymez desem bile takıyorumm

buarada ne derlerse desinler tavır alma emi ben aldım sonuç:HAVALANMIŞIM nişanlanınca

Bu arada günaydın şekerlerrr

Gecekuşum şimdik anlamadığım bişey var çekilişte bir kişiye bir kaç kişimi çıkacak yoksa bir kişimi ya ben hediye konusunda biraz beceriksizimde takıntılıyım birazda ya beğenmezse diye düşünürüm kendimi yer bitiririm :26::26:

tavır almıyorum ama bunlar ilk defa oluyo ve sen evini kuruyosun....lafa gelince kaynanamdan çok çektim hevesim kursagmdaydı diyolar....eeee bana naapıyosun sen ondan farkın neee

bu arada elifcim kimse hediye konusunda hiç bişey demes bi anahtarlık bile alsan sonuçta bu yıllarca saklancak bi hatıradır...burdaki kimsenin bu konuda beğenmemeslik yapcanı sanmam

Kız enişte resmen kabus görmüşş Özlemiştir seni ondan görmüştür

Doğrudur canımda hani ben kendim içiin diyorum kafama takarım diye çok takıntılıyım huyum kurusun ya söz konusu bi başkasıysa hele

sedaoshh un msj alttaki benimkide en alttaki ..hatlar karışmasın
ben gördüm lavantacım yaa,bayımıştım bendeya sanırım kadifeydi o elbise kollarıda tüldü.ben kadife diye hatırlıyorum

ayy cnm sen gördün demek olabilir ince kadifede ama tülle birlikte dikildiğinde sanki kaba durumuş gibi canladı gözümde ama tam dikkat edemedim modele yoğunlaşmaktan..bakalım diktirmek isterim öyle dizden aşağıda olmaz yukarda olur diye tahmin ettim kendimde çok beğendim yaaa istiyorum onu benim ol

Son düzenleme:

yurt dışındayım katılamıyorum

Kız enişte resmen kabus görmüşş Özlemiştir seni ondan görmüştür

evet cnm bende çok özledim cumartesi gelicek aşkım benim ya..

hediye olayınıda ben buldum bile ne alıcamı gerçi kim çıkıcak bilmiyorum ama kendim ,için bişey beğenmiştim hem kendime hemde arkadaşıma alırım hatıra beni ansın diye...ayy heyecanlandım kızlar...

sırtım çok fena yaa

lavantacım dün gördüm o elbiseyi, kadife o kadifeee...
benim de siyah kadife kumaşım var, ben de öyle bişi diktireceğim, karar verdim, çok güzelll

Elifcim çekilişte mesela ben sana alacağım, sen lavantaya alacaksın, lavanta gasoya alacak ... vs... yani karşılıklı olmayacak hediye alışverişi

ya benim kota 0 landı bulayım onuda tekrar bi bakayım..bizim evdede kadife siyah var ama eskilerden olmaz heralde bi bakayımda model süper isterim aynısını sen foto oarak bulabilrsen burda paylaşırmsıın bende bakayım bulursam paylaşırım

annemle küsüm odamda yatıyorum sürekli pc başındada kambur duruyorum ağrıttım en sonunca canım saol..geçer inşallah söyle kıtır kıtır kıtlasa iyi olcak

Geçer inşallah canım ya

Hmm anlamışem hihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…