2012' de yazın evlenecekler

Teşekkürler canım, iş yerinde de hastalık hiç çekilmiyor.
Ben de bir yandan gelinlik modellerine bakıyorum, başım kazan gibi oldu

Kızlar kına geceme yer ayarlamaya çalışıyoruz c.ertesi salonda olsun istedik ama salon sahibi hiçbiyer ogüne vermez kına için dedi anca cuma akşamı olur dedi 600 tl fiyat verdi fiyatı çok güzel ama bizimkilerde cuma akşamı işçıkışı herkesin gelmesi sorun olur diyolar burda düğün olmıyacağı için uzaktan gelenler olacak bende salonda olmazsa gelinlik giymem diye düşünüyorum off bilmiyorum ya nasıl olcak

merhaba kızlaaar
bende yazın evleniyorum.şimdi size bir soru soruyorum.
9 haziran düşünüyoruz.nikah yapıcaz.herkes önceden al diyor nikah tarihini.6 ay önceden yani ocak ortalarına doğru alsam olurmu acep?

Kolay gelsin canım, bizde bugün öğrenci yok, şükürler olsun

ne iş yapıyosunki öğrenci yok canım

Şükür sesimi duyan oldu hehe

duymammı aşkola kuzum iyi düşünün tabi bunlar zor işler. benim kınam sokak kınası olacak. çok şükür salon falan yok. kır gibi bir ksım süslenecek ayarlanacak. çünkü kociş kınam yakıldıktan sonra tüm mahalleyi beni kucağından indirmeden gezdirecek. davul zurnayla türkü söyleye söyleye. o yüzden salon falan olmuyo

merhaba kızlaaar
9 haziran düşünüyoruz.nikah yapıcaz.herkes önceden al diyor nikah tarihini.6 ay önceden yani ocak ortalarına doğru alsam olurmu acep?

Canım bende haziran 24 te evlenicem ama bir ay önceden kıyıcaz nikahımızı muhtemelen,
daha çok erken gibi geldi bana gün almak için :26:

merhaba kızlaaar

hayırlısı olsun canım. gününüz belliyse alın tarihi kısa zaman iinde. sonra sıkıntı olur. şu ara herkes salonu tutup ayarlıyo nikah gününüde alıyodur yani. zararı olmaz bence

Son düzenleme:
Canım bende haziran 24 te evlenicem ama bir ay önceden kıyıcaz nikahımızı muhtemelen,
daha çok erken gibi geldi bana gün almak için :26:

cumartesi gününe yer kalmıyormuş.sonra açıkta kalmiyim heheheh

hayırlısı olsun canım. gününüz belliyse alın tarihi kısa zaman iinde. sonra sıkıntı olur. şu ara herkes salonu tutup ayarlıyo nikah gününüde alıyodur yani. zararı olmaz bence

hepimize hayırlı olsun.neyse ocak ayı bi gelsin biz gidip başvuralım neolur ne olmaz. :18:

ayh ben sevdim burayı ya niye daha önce gelmemişimki.bende gelicem artık eksik kalamam böyle bir topikten

her zaman bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…