nane limon yapıver şeker. midene de iyi gelir. bal varsa azıcık da bal koy
Üşütmüşsündür lavantacım dikkat et ..
Nerde yine bu millet bu devlettt huuu
işyeerindeyim ki:26::26:
Sanırım ben de hasta oluyorum:26: herkes geçmiş olsun kızlar.
Teşekkürler canım, iş yerinde de hastalık hiç çekilmiyor.
Ben de bir yandan gelinlik modellerine bakıyorum, başım kazan gibi oldu
bak bakbende ödev inceliyorum sevgili öğrencilerimin çalışmlarını
burdayııııım
hadi yaaaa. az dha dayan artık akşam oluyo zaten canım
geçmiş olsun şeker
dikkat edin kızlar herkes hasta
Kolay gelsin canım, bizde bugün öğrenci yok, şükürler olsun
Kızlar kına geceme yer ayarlamaya çalışıyoruz c.ertesi salonda olsun istedik ama salon sahibi hiçbiyer ogüne vermez kına için dedi anca cuma akşamı olur dedi 600 tl fiyat verdi fiyatı çok güzel ama bizimkilerde cuma akşamı işçıkışı herkesin gelmesi sorun olur diyolar burda düğün olmıyacağı için uzaktan gelenler olacak bende salonda olmazsa gelinlik giymem diye düşünüyorum off bilmiyorum ya nasıl olcak
Şükür sesimi duyan oldu hehe
merhaba kızlaaar
bende yazın evleniyorum.şimdi size bir soru soruyorum.
9 haziran düşünüyoruz.nikah yapıcaz.herkes önceden al diyor nikah tarihini.6 ay önceden yani ocak ortalarına doğru alsam olurmu acep?
merhaba kızlaaar
bende yazın evleniyorum.şimdi size bir soru soruyorum.
9 haziran düşünüyoruz.nikah yapıcaz.herkes önceden al diyor nikah tarihini.6 ay önceden yani ocak ortalarına doğru alsam olurmu acep?
Canım bende haziran 24 te evlenicem ama bir ay önceden kıyıcaz nikahımızı muhtemelen,
daha çok erken gibi geldi bana gün almak için :26:
niye bir ay şeker. çok uzun zaman değilmi. iki hafta falan yetmezmi
Rehber öğretmenim ama okulda değil. RAM da.
Canım bende haziran 24 te evlenicem ama bir ay önceden kıyıcaz nikahımızı muhtemelen,
daha çok erken gibi geldi bana gün almak için :26:
hayırlısı olsun canım. gününüz belliyse alın tarihi kısa zaman iinde. sonra sıkıntı olur. şu ara herkes salonu tutup ayarlıyo nikah gününüde alıyodur yani. zararı olmaz bence
Nebilim tatlım hani öyle konuşuldu ama bellide olmaz öylede olabilir daha zamanı var diye net bi karar almadık açıkcası
cumartesi gününe yer kalmıyormuş.sonra açıkta kalmiyim heheheh
hepimize hayırlı olsun.neyse ocak ayı bi gelsin biz gidip başvuralım neolur ne olmaz. :18:
ayh ben sevdim burayı ya niye daha önce gelmemişimki.bende gelicem artıkeksik kalamam böyle bir topikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?