sağlasın canım beniiimgayet guzel sedoşum gule gule gıy sıcıcakkkkkk
hahahaha verelim verelim ama yemeyelim yani en azından beeenVerelim kızzz tuttuk şu yaşa kadarama ben yemeden de duramam nolcek
teşekkür ederim elifim..yok kız ne süeti pijama altı kumaş olanlar vardı,parlak saten olanlar vardı.pamujama markası morhipoda..hem de uygundu bayağı sırf altlar 14 küsürdü.Sedoşum güle güle kullan pijamalarınısenin o dediğiklerine baktımda kumaşı süvet gibi olanlarımı dedin ki acep :44:
yaa hiç dikkat etmedim cnm ya..bu siyahta çok sade ve çok sık beğendim kolları tül öyle hoş geldiki gözüme kulpları var yakadan başlıyor ikitane aşağı kadar iniyor zarifti ben bunu kısa yaptırırım dizlerin azıcık üzeinde güel olur ama uygun kumaş lazım..
merhabalar bacılaaaaar
sağlasın canım beniiim
hahahaha verelim verelim ama yemeyelim yani en azından beeen
teşekkür ederim elifim..yok kız ne süeti pijama altı kumaş olanlar vardı,parlak saten olanlar vardı.pamujama markası morhipoda..hem de uygundu bayağı sırf altlar 14 küsürdü.
Lavantam hani buzy tarzı kadifeler oluyor yaa,kaba olmayan,esneyebilen o kumaşlardan galiba hadisenin elbise...
Merhaba Kızlar Herkeze Tünaydın diyeyim artık
işlerim yoğun olduğu için pek sık giremiyorum topiğe
en son direksiyon sınavına gitmiştim. 50 puanla kalmışım...
Ve tekrar girmem gerekiyor ama hiç üstüne düşesim yok bilmiyorum napıcam tekrar başa sarıp güven kaybına döndüm diyebilirim
lavantacım annenle sorunların olduğu zaman bişeyler yazmıştın tam onlara yorum atarken pc bozuldu gitti günlerdir doğru düzgün açılmadı daha yeni toparlıyor kendini garibim :) inş. düzeltmişsindir durumları
Ve tekrar girmem gerekiyor ama hiç üstüne düşesim yok bilmiyorum napıcam tekrar başa sarıp güven kaybına döndüm diyebilirim
lavantacım annenle sorunların olduğu zaman bişeyler yazmıştın tam onlara yorum atarken pc bozuldu gitti günlerdir doğru düzgün açılmadı daha yeni toparlıyor kendini garibim :) inş. düzeltmişsindir durumları
merhabalar canım...
tüh üzüldüm yaa kalmış mısın?neyse canım bi daha girersin,güven kaybına uğrama..sürüş çalışabileceğin biri varsa sana yardım etsin bi iki gün kullansan başarırsın canım ya...
Hoşgeldin canımcım üzülme gecersin tecrübe oldu bu sana bende 77 yle geçmiştim direksiyondan
hemen sana ekleyeceğim resimlerini...
Eki Görüntüle 299512 Eki Görüntüle 299513 Eki Görüntüle 299514 Eki Görüntüle 299515 Eki Görüntüle 299516 Eki Görüntüle 299517
hemen sana ekleyeceğim resimlerini...
Eki Görüntüle 299512 Eki Görüntüle 299513 Eki Görüntüle 299514 Eki Görüntüle 299515 Eki Görüntüle 299516 Eki Görüntüle 299517
ayy cnm benim üzüldüm ya birdahaki sefere daha iyi sürer kazanırsın inşallah..
yok düzelmedi cnm küsüz hala...
inş. tatlımm inşallah bu sefer olurr
ya benim annemde böyle şeyler yapıyor bazen nişanlımın yanında beni çok rencide ediyor gururumu kırıyor dengesiz konuşmalar yapıyor bende tepki gösteriyorum nişanlım bu sefer bırak pink ben seni tanımıyorum sanki bırak deme annene bişe o senin annen denmez falan diyor ama çok kırılıyorum ailelerin çocuklarına her zaman güven ve destek vermesi gerekir ama bazı anneler bilmiyor bunun böyle olması gerektiğini bu aralar bizde pek iyi değiliz ne yapsam evlencen yaa sen şimdi diye bağlıyor konuyu aynı pazar bende hiç bi şeye sürmedim elimi aynı dertten müzdaribiz yani ama olsun çok az kaldı evlenmemize cennet annelerin ayağı altındadır sen gene sırnaş annene gönlünü al bil ki evlendiğin zaman çok özlüceksin onu.. çünkü yeri geliyor nişanlımızın binbir türlü kahrını çekiyoruz bazı şeylere göz yumuyoruz annelerimiz daha fazlasını hak ediyorr bazı şeyleri görmezden gelmek daha az acıtır hem
inş. tatlımm inşallah bu sefer olurr
ya benim annemde böyle şeyler yapıyor bazen nişanlımın yanında beni çok rencide ediyor gururumu kırıyor dengesiz konuşmalar yapıyor bende tepki gösteriyorum nişanlım bu sefer bırak pink ben seni tanımıyorum sanki bırak deme annene bişe o senin annen denmez falan diyor ama çok kırılıyorum ailelerin çocuklarına her zaman güven ve destek vermesi gerekir ama bazı anneler bilmiyor bunun böyle olması gerektiğini bu aralar bizde pek iyi değiliz ne yapsam evlencen yaa sen şimdi diye bağlıyor konuyu aynı pazar bende hiç bi şeye sürmedim elimi aynı dertten müzdaribiz yani ama olsun çok az kaldı evlenmemize cennet annelerin ayağı altındadır sen gene sırnaş annene gönlünü al bil ki evlendiğin zaman çok özlüceksin onu.. çünkü yeri geliyor nişanlımızın binbir türlü kahrını çekiyoruz bazı şeylere göz yumuyoruz annelerimiz daha fazlasını hak ediyorr bazı şeyleri görmezden gelmek daha az acıtır hem
evet canım aynen öyle kıymet bilin. annemle kayınvalidemi bir ay arayla kaybettik. ikisi de kıymetlimdi. ararda gittiler. çok zor çok. alttan alın. boşverin. çok şey gördüm yaşadım ama annenin acısı herşeyden başka
cnm zaten ben kıymet bilmeyen bi insan değilim..hep ben hep ben en kötü anında yanında olmaya çalıştım o üzüldü diye üzüldüm..ama artık çok kırıldım nişandan sonra herkesin havalandın demesi aldığım şeyleri beğenilmemesi zevksizlikle suçlanmam falan yetti artık..ve her kavgada kaç kocaya demesine tahammül edemiyorum...inan beni tanısan varya ne havalıyım ne iddalıyım kalp kırmam beğenmesem bile beğendim derim gönüller olsun üçgünlük dünya ama yaranamam...
neyse 5 ay daha sabredeyim allahın izni ile arasın dursun beni...
kızlar ya sırtım çk fena şimdi başım ve midemde çok kötü sanırım hasta olucam..kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?