2012' de yazın evlenecekler

gel yardım et bana bacım. ödev incelemekten geberdim sabahtan beri
çok uzaktasın be güzelim, yoksa ederdim tabi de, severim çalışmayı ama öğrencilerle uğraşır mıyım onu bilemiyorum işte

erken yatıcam, gidip dinlenicem diyorum ama olmuyor yaa... walla bugün çok kahve içtim, bana uyku yok galiba bu gece

geldin de ben gidiyorum be gasom, neyse devam ederiz yine, anladın sen
anladım yavruu
gaso beklemede

Ayy canım sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsünn
benimde daha 2 saatim var
amiiinnn cümlemizin yüzünü her daim güldürsün inşalllllaahh, amiiinnn :114:

ha şöyleee, 7 üye 2 ziyaretçi, yavaş yavaş dökülüyosunuz hadi bakalıımm, tabi kolaya alışınca burası zor geldi dimiiii

bırakmam ama gerekirse kapınıza gelir toplarım valla

ha şöyleee, 7 üye 2 ziyaretçi, yavaş yavaş dökülüyosunuz hadi bakalıımm, tabi kolaya alışınca burası zor geldi dimiiii

bırakmam ama gerekirse kapınıza gelir toplarım valla

hehehe benim telefon iptal ondan döndüm buraya,çok yordum sanırım gasom anladın sen

canım benim..inş.hayırlısı olur...gönlüne yatan olur..

bizim burda cuma akşamı olucak topu topu 200 kişi gelicek ben güzel bi salon istemiştim ama o salonları dolduramayız diye yine öğretmenler evini tutucaz oarasıda fena değil hem uygun ..babama kalsa kapının önünce istiyor bende hiç istemiyorum açıkcası çünkü kına gecesi olucak ama ben gelinlik giyicem diye..orasıyla anlaştılar artık..pazar günüde istda olucak salonu gördünüz zaten iyi güzel yeter mutlu olalalım sorunsuz olalımda sokakmış oaraymış buraymış önemli değil ama hani misafirlerin gelme durumuda çok öenmli boş salonda olmuyor sırf dolduramayız diye biz küçük salon tuttuk köyden gelicekler 10 arabasıyla geri dönerler salon erkenden boş kalsın boş gözüksün istemedik..zor işler iyi düşün cnm başka salonara bak 600 tl iyimiş ama

halloldu canım sağol havincim yaa ben seni çok merak ediyorum.çoğu arkadaşı gördüm ama seni göremedim,varmıdır bi fotoğrafın falan bakim

koyamıyorum yaaaaaa yasak bana. ben nete çok az giriyorum. öyle siteler falan yasak bi buraya giriyorum o da kontrolde. başıma bi olay geldi aşkım yasakladı. haklı bişey diyemiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…