erken yatıcam, gidip dinlenicem diyorum ama olmuyor yaa... walla bugün çok kahve içtim, bana uyku yok galiba bu geceiyiyiz canım. eve git de dinlen ohhh
geldin de ben gidiyorum be gasom, neyse devam ederiz yine, anladın sengeldim yavru ceylaaann
veeeeee cümleten merabayıııınnn
hıımmm benim mesainin bitimine son kaç acebaaa? hımmm düşüneyim bi...
hiç galiba
çalışmıyorum ya ondan olabilir mi
tabi yaa :13::13:Haklısın gasomm sen öyle diyosan bnde varım ozamannn
Canım sanırım en başından hata yapıyorum anlamadım ki :26:
hoşbuldum havincimhoşgeldin gasom
erken yatıcam, gidip dinlenicem diyorum ama olmuyor yaa... walla bugün çok kahve içtim, bana uyku yok galiba bu gece
geldin de ben gidiyorum be gasom, neyse devam ederiz yine, anladın sen
çıldırmış gbi hazırlık yapıyo adam kız ben çatlıycam valla. az kaldı az kaldı yedi ay var diye mesaj atmış bugün. deliriyiciyimmmm
hoşgeldin gasom
çok uzaktasın be güzelim, yoksa ederdim tabi de, severim çalışmayı ama öğrencilerle uğraşır mıyım onu bilemiyorum iştegel yardım et bana bacım. ödev incelemekten geberdim sabahtan beri
anladım yavruuerken yatıcam, gidip dinlenicem diyorum ama olmuyor yaa... walla bugün çok kahve içtim, bana uyku yok galiba bu gece
geldin de ben gidiyorum be gasom, neyse devam ederiz yine, anladın sen
amiiinnn cümlemizin yüzünü her daim güldürsün inşalllllaahh, amiiinnn :114:Ayy canım sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsünn
benimde daha 2 saatim var
Aferin enişteye az kalmış tabi ne kalmış şunun şurasında 7 aycıkın
çok uzaktasın be güzelim, yoksa ederdim tabi de, severim çalışmayı ama öğrencilerle uğraşır mıyım onu bilemiyorum işte
ha şöyleee, 7 üye 2 ziyaretçi, yavaş yavaş dökülüyosunuz hadi bakalıımm, tabi kolaya alışınca burası zor geldi dimiiii
bırakmam ama gerekirse kapınıza gelir toplarım valla
ha şöyleee, 7 üye 2 ziyaretçi, yavaş yavaş dökülüyosunuz hadi bakalıımm, tabi kolaya alışınca burası zor geldi dimiiii
bırakmam ama gerekirse kapınıza gelir toplarım valla
hehehebenim telefon iptal ondan döndüm buraya,çok yordum sanırım gasom anladın sen
hahhahhaa anladım anladım, hepinizi anladım ben sizi köfteler siziii
(sanki ben de başka bi halt yiyomuşum gibi)
hehehebenim telefon iptal ondan döndüm buraya,çok yordum sanırım gasom anladın sen
Kızlar kına geceme yer ayarlamaya çalışıyoruz c.ertesi salonda olsun istedik ama salon sahibi hiçbiyer ogüne vermez kına için dedi anca cuma akşamı olur dedi 600 tl fiyat verdi fiyatı çok güzel ama bizimkilerde cuma akşamı işçıkışı herkesin gelmesi sorun olur diyolar burda düğün olmıyacağı için uzaktan gelenler olacak bende salonda olmazsa gelinlik giymem diye düşünüyorum off bilmiyorum ya nasıl olcak
halloldumu sorunlar canım
halloldu canım sağolhavincim yaa ben seni çok merak ediyorum.çoğu arkadaşı gördüm ama seni göremedim,varmıdır bi fotoğrafın falan bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?