2012' de yazın evlenecekler

Canım bizimkilerde diyo sokakta yapalım diye ama sokakta gelinlik giymek istemiyorum bide kirlenicek onunla uğraş düğünüm orduda olcak kararsız kaldım bnde

Canım bizimkilerde diyo sokakta yapalım diye ama sokakta gelinlik giymek istemiyorum bide kirlenicek onunla uğraş düğünüm orduda olcak kararsız kaldım bnde

yok canım senin durum farklı. seninki olmaz tabiki haklısın. benim normal kına olacak adet yerini bulsun diye. benim birçok gelinlik olacak. kınada da şık bişey hazırlıycam. gelinlik gbi olacak. nişanlım öyle istedi. ben bindallı yada normal bi abiye yeter diyodum ama nişanlım özel istedi yapcaz mecburen

Hmm hadi bakalım hayırlısı canım ..

Ne güzel, ben de 2012 de yüksek lisansa başlayacağım
İhtiyacım olan birazcık şans

inşallah olur canım

1.57 boyum.herzamanki kilomun 6 7 kilo kadar üstüne çıktım.alışamıyorum.zayıfliyip kurtulayımda çıtır gelin oliyim

hımmm. iyi güzel. zayıfken gelinlik müthiş oluyor tabiki. bende kilo almaya uğraşıyodum boyuma göre çok zayıftım şimdi şükür daha iyiyim

Son düzenleme:
yaa ama hem çağırıyorsun hemi de kaçıyorsun amaaaa
geldim yavru ceylaaann

kız yeme de bitirme de yarım elma gönül alma işte, düşün mesela geçen gün sedoş rosa ve ben markafoni den 9ar liraya birer anahtarlık almıştık böyel ev şeklinde falan, deliler gibi atlamıştık anahtarlıklara aşık olmuştuk falan

bizler tanıdığımız kadarıyla birbirimizi mütevazı insanlarız, ufacık şşeylerin de kadrini kıymetini biliriz Allah ın izniyle, hiç zor olmaz inşallah hediyelerimizi seçmek de, çok da keyifli olacak bak gör

kızlarr yaa gecende sormuştum linkin altına imza yapmak istiyorum bnde ama yapamadım olmadı :26:
canım sorun ne tam olarak, hangi siteden yapacağını falan buldun da, kk mı kabul etmedi yaptığın formatı, yoksa en başından mı yardıma ihtiyacın var? ona göre yardım edelim kuzucum :114:

olsun pinkim yaa, topla kendini birkez daha haber bize, biz bir gaz yüklemesi daha yapalım, hooopp bu sefer geçeceksin inşallah sınavı

bu arada eniştenle yaptığın 50 70 muhabbetine de koptum

evet lavantam, sedoşumun dediği gibi ince lcyralı (likralı) kadife olmalı o kumaş :114:

Sanırım ben de hasta oluyorum:26: herkes geçmiş olsun kızlar.
çook geçmiş olsun canım, Allah şifa versin tez vakitte iyileş inşallah

merhaba kızlaaar
bende yazın evleniyorum.şimdi size bir soru soruyorum.
9 haziran düşünüyoruz.nikah yapıcaz.herkes önceden al diyor nikah tarihini.6 ay önceden yani ocak ortalarına doğru alsam olurmu acep?
öncelikle hayırlı olsun

nikah tarihini de bazı belediyeler 3 ay bazıları 6 ay öncesinden veriyorlar, tarihiniz kesinse alabilrisin tabi, neden olmasın :112:

veeeeee cümleten merabayıııınnn

Haklısın gasomm sen öyle diyosan bnde varım ozamannn

Canım sanırım en başından hata yapıyorum anlamadım ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…