ne iş yapıyosunki öğrenci yok canım
duymammı aşkolakuzum iyi düşünün tabi bunlar zor işler. benim kınam sokak kınası olacak. çok şükür salon falan yok. kır gibi bir ksım süslenecek ayarlanacak. çünkü kociş kınam yakıldıktan sonra tüm mahalleyi beni kucağından indirmeden gezdirecek. davul zurnayla türkü söyleye söyleye. o yüzden salon falan olmuyo
Canım bizimkilerde diyo sokakta yapalım diye ama sokakta gelinlik giymek istemiyorum bide kirlenicek onunla uğraş düğünüm orduda olcak kararsız kaldım bnde
yok canım senin durum farklı. seninki olmaz tabiki haklısın. benim normal kına olacak adet yerini bulsun diye. benim birçok gelinlik olacak. kınada da şık bişey hazırlıycam. gelinlik gbi olacak. nişanlım öyle istedi. ben bindallı yada normal bi abiye yeter diyodum ama nişanlım özel istedi yapcaz mecburen
Hmm hadi bakalım hayırlısı canım ..
çaktırmadan sizi takip ediyorum burdan
hımmm anladım. güzel meslek canım. bende akademide öğretim görevlisiyim dr.yim şuan. kısmetse haziranda yrd.doç. olcam
yazsana sende canım. izlemekle kalma katıl. bu arada sen niye zayıflamak istiyosun o kadar. boyun kaç kii???
Ne güzel, ben de 2012 de yüksek lisansa başlayacağım
İhtiyacım olan birazcık şans
1.57 boyum.herzamanki kilomun 6 7 kilo kadar üstüne çıktım.alışamıyorum.zayıfliyip kurtulayımda çıtır gelin oliyim
ayyy uğraş dur. ben hiç bişey istemiyorumki. ben sadece evlenelim istiyorum. bi de gelinlik giyeyim o kadar
Olsun canım bunlar tatlı telaşlar güzel heyecanlar bir kere olucak iyi yapıyo enişte
heyyoooo son 45 dk
eve gidiyorum canlar...
nasılsınız?
geldim yavru ceylaaannyaa ama hem çağırıyorsun hemi de kaçıyorsun amaaaa
kız yeme de bitirme deBu arada günaydın şekerlerrr
Gecekuşum şimdik anlamadığım bişey var çekilişte bir kişiye bir kaç kişimi çıkacak yoksa bir kişimi ya ben hediye konusunda biraz beceriksizimde takıntılıyım birazda ya beğenmezse diye düşünürüm kendimi yer bitiririm :26::26:
canım sorun ne tam olarak, hangi siteden yapacağını falan buldun da, kk mı kabul etmedi yaptığın formatı, yoksa en başından mı yardıma ihtiyacın var? ona göre yardım edelim kuzucum :114:kızlarr yaa gecende sormuştum linkin altına imza yapmak istiyorum bnde ama yapamadım olmadı :26:
olsun pinkim yaa, topla kendini birkez daha haber bize, biz bir gaz yüklemesi daha yapalım, hooopp bu sefer geçeceksin inşallah sınavıMerhaba Kızlar Herkeze Tünaydın diyeyim artık
işlerim yoğun olduğu için pek sık giremiyorum topiğe
en son direksiyon sınavına gitmiştim. 50 puanla kalmışım...
Ve tekrar girmem gerekiyor ama hiç üstüne düşesim yok bilmiyorum napıcam tekrar başa sarıp güven kaybına döndüm diyebilirim
lavantacım annenle sorunların olduğu zaman bişeyler yazmıştın tam onlara yorum atarken pc bozuldu gitti günlerdir doğru düzgün açılmadı daha yeni toparlıyor kendini garibim :) inş. düzeltmişsindir durumları
evet lavantam, sedoşumun dediği gibi ince lcyralı (likralı) kadife olmalı o kumaş :114:merhabalar bacılaaaaar
sağlasın canım beniiim
hahahaha verelim verelim ama yemeyelim yani en azından beeen
teşekkür ederim elifim..yok kız ne süeti pijama altı kumaş olanlar vardı,parlak saten olanlar vardı.pamujama markası morhipoda..hem de uygundu bayağı sırf altlar 14 küsürdü.
Lavantam hani buzy tarzı kadifeler oluyor yaa,kaba olmayan,esneyebilen o kumaşlardan galiba hadisenin elbise...
çook geçmiş olsun canım, Allah şifa versin tez vakitte iyileş inşallahSanırım ben de hasta oluyorum:26: herkes geçmiş olsun kızlar.
öncelikle hayırlı olsunmerhaba kızlaaar
bende yazın evleniyorum.şimdi size bir soru soruyorum.
9 haziran düşünüyoruz.nikah yapıcaz.herkes önceden al diyor nikah tarihini.6 ay önceden yani ocak ortalarına doğru alsam olurmu acep?
çok uğraşıyo ama canım yaaa. gözümde kalır seni mutlu edemezsem diyo. ama bana fazla geliyo
heyyoooo son 45 dk
eve gidiyorum canlar...
nasılsınız?
Deli kız
hıımmm benim mesainin bitimine son kaç acebaaa? hımmm düşüneyim bi...
hiç galiba
çalışmıyorum ya ondan olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?