koyamıyorum yaaaaaayasak bana. ben nete çok az giriyorum. öyle siteler falan yasak bi buraya giriyorum o da kontrolde. başıma bi olay geldi aşkım yasakladı. haklı bişey diyemiyorum:26:
izin verirse aşkım bi tane koyarım
izin verirse aşkım bi tane koyarım
hadi yaa anladım canım,ne oldu ki?anlatmak istermisin,belki biz de ona göre dikkat ederiz,malum artık bu devirde hiç güven olmuyor,özellikle sanal alemdeyseniz..
artık cnm aşkın senide bizide üzmez inş.bende seni çok merak ediyorum albüme koyup habr verirsin bizde bakarız snr yine silersin..
benim fotoğraflarım vardı. kendi tasarım kıyafetlerimle özel çekilmiş pozlarım. onları ekledim öyle isteyenler için. sonra alan kullandı onları hep. sonra bi dünya laf çıktı kötü kullanımlı sitelerde. hem tasarımlarım çalındı hemde hakkımda ileri geri muhabbetler yapıldı bel altı laflar iftiralar falannişanlımda kıyameti kopardı. davalar açıldı falan. o kişilerden ikisi içerde şuan. çok çektik yaaa. onları tek tek yok etti benimki çok şükür. o zamandan beri yasak. güzelsin diye laf edemez kimse sanki her güzel olan kötü bişey yapıyomuş gbi konuşuyolar yok artık sana net falan dedi kesti attı
anladım canım zor şeyler tabi,,allah kimsenin başına vermesin,bel altı falan ddin içim cız etti yanii,kıyamam
şık görünüyolar. daha net boydan olsaymış keşke
İnderemedim hanna gelinlikte bu modeller fiyatıda cok uygun ocaga kadar %20 indirim var.
Birde acıksac hangi tarz gelinlikte güzel durur sızce ben topuzu sevmiyorum sözümdede topuz yaptırdım
Ne dersiniz
canım benim..inş.hayırlısı olur...gönlüne yatan olur..
bizim burda cuma akşamı olucak topu topu 200 kişi gelicek ben güzel bi salon istemiştim ama o salonları dolduramayız diye yine öğretmenler evini tutucaz oarasıda fena değil hem uygun ..babama kalsa kapının önünce istiyor bende hiç istemiyorum açıkcası çünkü kına gecesi olucak ama ben gelinlik giyicem diye..orasıyla anlaştılar artık..pazar günüde istda olucak salonu gördünüz zaten iyi güzel yeter mutlu olalalım sorunsuz olalımda sokakmış oaraymış buraymış önemli değil ama hani misafirlerin gelme durumuda çok öenmli boş salonda olmuyor sırf dolduramayız diye biz küçük salon tuttuk köyden gelicekler 10 arabasıyla geri dönerler salon erkenden boş kalsın boş gözüksün istemedik..zor işler iyi düşün cnm başka salonara bak 600 tl iyimiş ama
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olur aminnn ..
fiyatı iyi ama cuma olduğu için c.ertesi, pazar 2.000 tl düğüne kiralandığı için vermiyolar artık bakıcaz bi çaresine ..
kızlarrr bnmde artıkın bi evlilik takvimimmm varrr
Gaso yapıma teşekkürlerimi sunarım heheh
ellerine sağlık gasocummmmm bi bi bitanesinnn
ay canım benim ne demek yaa aşkol
beğenmediysen değiştirebiliriz de sorun değil :112:
Yok canımcım saol aşık bilem oldum
muuccckk güle güle kullan yavru
Eki Görüntüle 299660
kızlaaar şimdi eve geldim ve anacığım ne yapmış banaaa
daha makasa inciler koycakmış ben hemen çektim dayanamadım
Eki Görüntüle 299660
kızlaaar şimdi eve geldim ve anacığım ne yapmış banaaa
daha makasa inciler koycakmış ben hemen çektim dayanamadım
ay çok ciciiii, daha doğrusu şık olmuş :114:
ellerine sağlık anneciğinin
Anneciğinin ellerine sağlıkkk canım çok güzell olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?