2012' de yazın evlenecekler

Gece Kuşummmmmmmm ayyy sen benii miii örnek verdiiiiiiiiiiiinn =)))
KESİN KATILIYORUMMM....
Gasomunda dedıgı gibi biz mütevazi insanlarız bi anahtarlıga da ya da el emeği evde yapıLan ufacık bişeye de değer verir saklar mutlu oluruz.Bu yüzden hediye konusu bence kım en guzel en pahalı hediyeyi almıs die yarışa dönmez...Herkes gonlunden kopan bişey alır gonderir.

yavru ceylanlarımmmmmm

hediye konusunda öyle bir fikrim varrrr siz ne dersiniz???

şimdi yılbaşının simgesi hani kırmızı iç çamaşırlarıdır yaaa

hediyemizin yanına herkes bi tane de kırmızı don alsa nasıl olur sizcee

hem esprili hem anlamlı diye düşündümm

Bu arada ufak bir not da ekleyeyim çekiliş için olmazsa olmaz

herkes mektup yazsın gönderceği kişiyee ,yazılı olarak da bir hatıramız olsun diyorum..

Bu arada ilk yazdığım çekiliş yazısında link verdim onu muhakkak inceleyin müthiş fikir olur

öyledir heralde yavruşum, çünkü sanki bi 15 gün lafı hatırlıyor gibiyim, yani kalıcaktı biraz galiba sanki sanırsam yani

Hmm anladım gasomm özledim kızz ondan sordumm ben ne kadar kalıcağını bilmiyorum kaçırmışım demek ki :26:

Canımmcımm süper fikir benceee hem eğleniriz hemde güzel bi anısı olur

Bu arada tembell hatunlarr hadii kalkın bakemmm üsküdarda sabah olduuu huuu

İviiiittt kalkin bakiimmm, gunaydiiinnnnn

Bu arada kalkin diyorum ama ben bu satirlari yataktan yaziyorum

Günaydınn gasomm ohh ne güzel yatakk keyfii yapıyosunnn acaba bende birgün şöleeee evimin kadını olabilcekmiyimm

Bu arada hayırlı cumAlarrr ...

olursun olursuunn

Bu arada cumleten hayirli cumalaarr, dualarimizin kabul guzel mutlu bir cuma gecirelim insallaaahh :)

olursun olursuunn

Bu arada cumleten hayirli cumalaarr, dualarimizin kabul guzel mutlu bir cuma gecirelim insallaaahh :)

Haklısın canımcım emekli olunca olurum herhal şafak karanlık

Amiinnnnnnn

Ayrıca gasom benimde aklıma bi fikir geldii ama olurmu bilmiyorum tabi :26:
Şimdi şey diyorum madem biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz düğünümüze yakın malum burda pek olamayız yoğunluktan telaştan
benimde aklıma şey geldi hani o öel günümüzdede mutluluğumuzu paylaşalım o heyecanı yaşayalım mesela gasom öremk veriyorum senin kınana yakın bi tarihte hepicimiz topikte buluşup burdan sana şöle güzel bi kına yakıp uğurlasak hem motive etmiş oluruz birbirimizi hemde güzel bi anı olur gibi geldi bana sizce nasıl olur bilmiyorum tabi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…