o öle dua ediyo çok tatlı bi çocuk çok komik...Tanrım noluyyy çüküm düşmesin sübhaneke dimiz amin dioo
o öle dua ediyo çok tatlı bi çocuk çok komik...Tanrım noluyyy çüküm düşmesin sübhaneke dimiz amin dioo
hahahha severim eminim
haha koptummm
hadi bakalım :)
markası nedir bunun?
2 tane karikatür kahramanım var ikisine de hastayım biri Fırat diğeri de Otisabi
hasta olunmıcak gibi değilmişki sen yazınca bile koptum burda sedoş ne komik çocukmuş öle o fırat
hahha evet ben de seçmece baktım bikaç tanesine, şirin çocuk :))
şeyine de düşkün hakkaten
hihihi uçkuruna dicektin herhall terbiyesiz fırattt
terbiyesiz ama tatlı
eveettt canımcımmbu arada kzılar yolcum hala türkiyede galiba sesi sedası çıkmıyo:44:
!!!!!!!!Çoookkkk Önemliiiii!!!!!!
Herkes bunu okusun lütfenn!!!!!!!!
Kızlar deteyaları belli bir karar aldıktan sonra uzun uzadıya anlatıcam tabiki ama şimdi bir grizgah olarak işe başlamak istedim...
Gelinciklerimizin bazısıyla bu konuyu konuştuk ve karar aldık.Dostluğumzun pekişmesi adına böyle bir şeyin çok anlamlı ve güzel olacağına karar verdik....Maksat dostluğumuzun sanaldan bir nebze de olsa kurtulması....Çekilişe sadece bu topikten gelinciklerimiz katılacak dışarıdan kişi almıyoruz...
Kararımız şu ki;
yılbaşında bir hediye çekilişi!!!!!
çekiliş koşullarımızdan kısaca bahsedelim ki katılmak isteyen ya da istemeyenler tam olarak belirlensin.....
çekilişe katılmak isteyenler öncelikle kurallara bir göz atsın sonradan aramızda anlaşmazık çıkmasın lütfenÖncelikle şunu demeliyim ki yurt dışından olan arkadaşlarım malesef ki çekilişe katılamayacak!!!!!!!!!Bunun nedeni tamamen maddiyat yurt dışına hediye gönderecek arkadaşa da,yurt dışından tr ye hediye gönderecek arkadaşa da büyük külfet olur malesef Malum kargo işi.....
Çekilişten kısaca bahsetmek gerekirseeeee;
öncelikle katılmak isteyenler arasında bir liste oluşturuyoruz,sonradan ben vazgeçtim demek yok ! eşleştirme adına listedeki kişi sayısı çift olmalı değilse bir kişi açıkta kalıyor.Liste oluştuktan sonraa öncelikli olaarak herkes bana özel mesaj yolu ile adres ,tel,ad soyad bilgilerini gönderecek.Ben bunları bir defterde toplucam.Daha sonraa bildiğiniz kur'a yöntemiyle nicklerimizi küçük kağıtlara yazıp çekilişi gerçekleştiricem.Yalnız bu eşleşme iki kişi arasında olmayacak,örnekle açıklamak gerekirse mesela ben lilaya hediye alıyorsam lila da bana almayacak herkes başka başka kişilere alacak...çekiliş olduktan sonra ben özel mesajla kimin kime hediye alacağını sölücem,tabiki size kimin hediye alacağınızı bilmemeniz ayrıca bir ekşın olacakBu konuda kimse sır vermeyecek,imada bulunmayacak ki sürpriz kaçmasın.Çekiliş için ayrıca açacağımız topiğimizde herkes kendin tanıtacak,neleri sevdiğiniz/sevmediğiniz,nelerden hoşlandığınız,hangi renkleri sevdiğiniz,burcunuzun ismi ölçüleriniz vs.. nasıl isterseniz...çekilişimiz bu şekilde gerçekleştikten sonra en yakın zamanda belli bir tarih koyucaz ve herkes o günler arasında hediyelerini hazırlamış olacak ki yılbaşından önce hediyelerimiz arkadaşlarımıza ulaşsın.Herkes hediyelerini tamamlayıp kargolayacak.Hediyesi eline ulaşan kişi de hediyeleri tek tek fotolayp ayrıca çekiliş için açacağımız topikte paylaşacak...işin özü budur kızlarr.....
Bu arada hediyelerimiz gönlümüzden ne koparsa alınacak,durumumuz zorlamadan,herkes imkan dahilinde.Yarım elma gönül alma diyelim,hediyeniz birkaç parça da olabilir tek parça da bu tamamen size bağlı,kendinizi kasmayın,mesela diğer çekilişlerimizde biz komiklik olsun diye jelibon bile göndermiştik
Şimdiiiiii katılmak isteyenleri bir görelim bakalımmmmmm
Bu arada fikir edinmek isteyen olursa bazı fotolar açılmyor ama şu linke bir tıklamanızı öneririm
http://www.kadinlarkulubu.com/kh-arsiv/388071-tanricanin-kokos-kankalarinin-bayram-cekilisi.html
öyledir heralde yavruşum, çünkü sanki bi 15 gün lafı hatırlıyor gibiyim, yani kalıcaktı biraz galiba sanki sanırsam yani
yavru ceylanlarımmmmmm
hediye konusunda öyle bir fikrim varrrr siz ne dersiniz???
şimdi yılbaşının simgesi hani kırmızı iç çamaşırlarıdır yaaa
hediyemizin yanına herkes bi tane de kırmızı don alsa nasıl olur sizcee
hem esprili hem anlamlı diye düşündümm
Bu arada ufak bir not da ekleyeyim çekiliş için olmazsa olmaz
herkes mektup yazsın gönderceği kişiyee ,yazılı olarak da bir hatıramız olsun diyorum..
Bu arada ilk yazdığım çekiliş yazısında link verdim onu muhakkak inceleyin müthiş fikir olur
İviiiittt kalkin bakiimmm, gunaydiiinnnnn
Bu arada kalkin diyorum ama ben bu satirlari yataktan yaziyorum
Günaydınn gasomm ohh ne güzel yatakk keyfii yapıyosunnn acaba bende birgün şöleeee evimin kadını olabilcekmiyimm
Bu arada hayırlı cumAlarrr ...
olursun olursuunn
Bu arada cumleten hayirli cumalaarr, dualarimizin kabul guzel mutlu bir cuma gecirelim insallaaahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?