2012' de yazın evlenecekler

merhabalar hoşgeldin ve hayırlı olsun canım...
nerden katılıyorsun yarışmaya,yaş kaç vs.

Aramıza hoşgeldin canım yetişirsin merak etme hayırlı olsun ne güzel yerinizi tutmuşsunuz mutluluklar şimdidenn

çok tşk ederim canım burdaki o tatlı telaşı konuşmaları görünce beni de bir heyecan aldı şimdiden
çok faydalı bir forum olacak benim için burası

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun

çok tşk ederim canım burdaki o tatlı telaşı konuşmaları görünce beni de bir heyecan aldı şimdiden
çok faydalı bir forum olacak benim için burası

Evet canım burası çok eğlenceli hepicikleri çok iyilerrr

selam kuzular gününüz güzel geçsin

Selam tatlım seninde günün güzel gecsin hoşgeldin ..

Sedoşumm hoşgeldin gelir gelmezden yaptın yapacağını topik kınası fikrini okudun mu

slmmmmmmmm kızlarrrrr sende hosgeldin aramıza canımmm hayırlısı olsun simdiden topik kınasıda cok iyi fikir hertürlü yeni fikirlere acıgızz

aaa naslı bi çorbaymış, bana da versen tarifi, benim de babam bayılır çorbaya

aramıza hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun, düğün temmuzun kaçında peki?

selam kuzular gününüz güzel geçsin
sağol havincim, senin de

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümleten
kuzum yine yine selam

slmmmmmmmm kızlarrrrr sende hosgeldin aramıza canımmm hayırlısı olsun simdiden topik kınasıda cok iyi fikir hertürlü yeni fikirlere acıgızz
burdan da selamlar olsun tatlım

yine yine mucuk yavruş

Ben hediyemi buldummmmmmmmm kızlarrrrrrr cok heyecanlıyım biran önce gelsin yeni yıl yapalım cekilişlerimiziiiiiiii yeppaaa

sağol bebişim

okudum okudum güzel fikir

güzel olur yaparıs inşallah

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümleten

selamm yavruuu hoşgeldin bea

selam kızancıkk sende hoşgeldin bea bi ayar cekebilirsek güzel olucak inşallah

Canımcım aşcıdan tarifini alayım hemencikin sana veriyorumm ama belki biliyosundur sen tavuklu havuçlu pirinçli çorba yani isminide ben böle söylüyorum braz tuhaf oldu sankim

aramıza hoşgeldn mutlulklar

benimkide tutturdu mantı mantı diye. gece mantı yaptım. akşam gelecek. saçını kescem bi de mantı yiyecek işte

Ben hediyemi buldummmmmmmmm kızlarrrrrrr cok heyecanlıyım biran önce gelsin yeni yıl yapalım cekilişlerimiziiiiiiii yeppaaa
ay evet gelsinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…