günaydın kızlarrr
yeni üyeyim ve ben de temmuzda evleniyorum
paylaşımlarınıza ben de dahil olmak istiyorum :)
öyle çok sayfa olmuş ki maalesef hepsini okumam mümkün değil umarım çok şey kaçırmamışımdır :)
biz şuan için sadece düğün günümüzü belirledik ve yerimizi tuttuk(geçen hafta) o yüzden şimdilik başka hiçbir şeye bakmadık
hepimize çok ama çoook mutluluklar :))
Aramıza hoşgeldin canım yetişirsin merak etme hayırlı olsun ne güzel yerinizi tutmuşsunuz mutluluklar şimdidenn
günaydın kızlarrr
öyle çok sayfa olmuş ki maalesef hepsini okumam mümkün değil umarım çok şey kaçırmamışımdır :)
biz şuan için sadece düğün günümüzü belirledik ve yerimizi tuttuk(geçen hafta) o yüzden şimdilik başka hiçbir şeye bakmadık
selam kuzular gününüz güzel geçsin
çok tşk ederim canım burdaki o tatlı telaşı konuşmaları görünce beni de bir heyecan aldı şimdiden
çok faydalı bir forum olacak benim için burası
selam kuzular gününüz güzel geçsin
selam havin,seninde inşallah...
Evet canım burası çok eğlenceli hepicikleri çok iyilerrr
Selam tatlım seninde günün güzel gecsin hoşgeldin ..
Sedoşumm hoşgeldin gelir gelmezden yaptın yapacağınıtopik kınası fikrini okudun mu
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümleten
slmmmmmmmm kızlarrrrr sende hosgeldin aramıza canımmm hayırlısı olsun simdiden topik kınasıda cok iyi fikir hertürlü yeni fikirlere acıgızz
aaa naslı bi çorbaymış, bana da versen tarifi, benim de babam bayılır çorbayaAllahın izniyle atlatırsın canım inşallah ...
artık nişanlında biliyodr annenin huyunu hoş ne kadar bilseler bile bazen onlarda kafaya takıyolar gecen annem elini öptüremiş benimkine kafasına takılmış anneme sordum kızım nebilim telaştan fark etmedim dedi
Ayy sorma kız aslında ben alıştırmakta istemiyorum elime çalışıyorum ya hani oda yardımcı olsun diye nasılsa biliyo yapar diye düşünmesin istiyorum
Şimdiden diyo şunu öğren bunu öğrenbide çok çorbacı bnde yeni bi çorba tarifi alcam yarın için bizim aşçıdan çok güzel değişik bakalım beğenicekmi
aramıza hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun, düğün temmuzun kaçında peki?günaydın kızlarrr
sağol havincim, senin deselam kuzular gününüz güzel geçsin
kuzum yine yine selamselamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümleten
burdan da selamlar olsun tatlımslmmmmmmmm kızlarrrrr sende hosgeldin aramıza canımmm hayırlısı olsun simdiden topik kınasıda cok iyi fikir hertürlü yeni fikirlere acıgızz
aaa naslı bi çorbaymış, bana da versen tarifi, benim de babam bayılır çorbaya
aramıza hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun, düğün temmuzun kaçında peki?
sağol havincim, senin de
kuzum yine yine selam
burdan da selamlar olsun tatlım
sağol bebişim
okudum okudum güzel fikir
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümleten
slmmmmmmmm kızlarrrrr sende hosgeldin aramıza canımmm hayırlısı olsun simdiden topik kınasıda cok iyi fikir hertürlü yeni fikirlere acıgızz
aaa naslı bi çorbaymış, bana da versen tarifi, benim de babam bayılır çorbaya
aramıza hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun, düğün temmuzun kaçında peki?
sağol havincim, senin de
kuzum yine yine selam
burdan da selamlar olsun tatlım
günaydın kızlarrr
Ben hediyemi buldummmmmmmmm kızlarrrrrrr cok heyecanlıyım biran önce gelsin yeni yıl yapalım cekilişlerimiziiiiiiii yeppaaa
güzel olur yaparıs inşallah
selamm yavruuu hoşgeldin bea
selam kızancıkk sende hoşgeldin bea bi ayar cekebilirsek güzel olucak inşallah
hoşbulduk şekeeeeeeeeeeeeeeeeer
Canımcım aşcıdan tarifini alayım hemencikin sana veriyorumm ama belki biliyosundur sen tavuklu havuçlu pirinçli çorba yani isminide ben böle söylüyorum braz tuhaf oldu sankim
benimkide tutturdu mantı mantı diye. gece mantı yaptım. akşam gelecek. saçını kescem bi de mantı yiyecek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?