ewet tatlım, buradan da onaylayayım, KATILIYORUM..Selam güzelleriiiimmmmmmm
çekilişe katılmak isteyenler buradan belirtsin lütfennn
şimdilik tamam diyenler (kk da ).Face tamam diyenler de kk da yazsın da karışıklık olmasın
GeCe_KuSu
gulsengo
gasoline
deryaW
bubabur
nyu
Lavanta
hehehe don güzel fikiryavru ceylanlarımmmmmm
hediye konusunda öyle bir fikrim varrrr siz ne dersiniz???
şimdi yılbaşının simgesi hani kırmızı iç çamaşırlarıdır yaaa
hediyemizin yanına herkes bi tane de kırmızı don alsa nasıl olur sizcee
hem esprili hem anlamlı diye düşündümm
Bu arada ufak bir not da ekleyeyim çekiliş için olmazsa olmaz
herkes mektup yazsın gönderceği kişiyee ,yazılı olarak da bir hatıramız olsun diyorum..
Bu arada ilk yazdığım çekiliş yazısında link verdim onu muhakkak inceleyin müthiş fikir olur
elifcim ççok hoş olur, önceden bi tarih belirleyelim herkese...Haklısın canımcım emekli olunca olurum herhal şafak karanlık
Amiinnnnnnn
Ayrıca gasom benimde aklıma bi fikir geldii ama olurmu bilmiyorum tabi :26:
Şimdi şey diyorum madem biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz düğünümüze yakın malum burda pek olamayız yoğunluktan telaştan
benimde aklıma şey geldi hani o öel günümüzdede mutluluğumuzu paylaşalım o heyecanı yaşayalım mesela gasom öremk veriyorum senin kınana yakın bi tarihte hepicimiz topikte buluşup burdan sana şöle güzel bi kına yakıp uğurlasak hem motive etmiş oluruz birbirimizi hemde güzel bi anı olur gibi geldi bana sizce nasıl olur bilmiyorum tabi :26:
çok güzel fikirler canım bunlar, kırmızı don olayı süpermişyavru ceylanlarımmmmmm
hediye konusunda öyle bir fikrim varrrr siz ne dersiniz???
şimdi yılbaşının simgesi hani kırmızı iç çamaşırlarıdır yaaa
hediyemizin yanına herkes bi tane de kırmızı don alsa nasıl olur sizcee
hem esprili hem anlamlı diye düşündümm
Bu arada ufak bir not da ekleyeyim çekiliş için olmazsa olmaz
herkes mektup yazsın gönderceği kişiyee ,yazılı olarak da bir hatıramız olsun diyorum..
Bu arada ilk yazdığım çekiliş yazısında link verdim onu muhakkak inceleyin müthiş fikir olur
yapalım tabi canımm, benim daha önce takıldığım çeyiz topiğinde böyle bikaç şey olmuştu, hoş oluyo bir de mutlu olur herhalde insanHaklısın canımcım emekli olunca olurum herhal şafak karanlık
Amiinnnnnnn
Ayrıca gasom benimde aklıma bi fikir geldii ama olurmu bilmiyorum tabi :26:
Şimdi şey diyorum madem biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz düğünümüze yakın malum burda pek olamayız yoğunluktan telaştan
benimde aklıma şey geldi hani o öel günümüzdede mutluluğumuzu paylaşalım o heyecanı yaşayalım mesela gasom öremk veriyorum senin kınana yakın bi tarihte hepicimiz topikte buluşup burdan sana şöle güzel bi kına yakıp uğurlasak hem motive etmiş oluruz birbirimizi hemde güzel bi anı olur gibi geldi bana sizce nasıl olur bilmiyorum tabi :26:
ewet tatlım, buradan da onaylayayım, KATILIYORUM..
msj atıcam sana nericim
hehehe don güzel fikir
mektup işini zaten ben de yazmayı düşünüyordum, güzel bi süpriz olur die düşündüydüm
elifcim ççok hoş olur, önceden bi tarih belirleyelim herkese...
topik kınası yapalım
çok güzel fikirler canım bunlar, kırmızı don olayı süpermiş
mektup konusunda ben çok becerikli değilim ama zorlarsam belki bişeyler çıkar
hayır bişey değil de hediyeyi gönderdiğim hatun demesin sonra,
"piiiiiii bu ne biçim yazı böyle gaso Allah seni kahretmesin hiç yazmasaydın eyiydi" diye
şaka bi yana hepsi güzel fikirler canom yapalım tabi, o topiğe de bakalım tabi bir ara :114:
yapalım tabi canımm, benim daha önce takıldığım çeyiz topiğinde böyle bikaç şey olmuştu, hoş oluyo bir de mutlu olur herhalde insan
kırmızı don deyince aklıma ne geldi, geçen yılbaşıydı galiba, gündüz bizim burdaki historia alışveriş merkezine gittik,
bir kısım kuzenlerim teyzem falan 8 kişiydik
içimizde evliler var, bekarlar var, örtülü olanlar var, oldukça örtülü olanlar var falan
tabi oysho ya girince insan kendini kaybediyo malum, hepimiz aldık bişeyler sonra dedikki hadi kırmızı don alalım, ilk defa alıcaz hani ben hiç almamıştım yılbaşı diye kırmızı don kendime ne yalan söyliyim, yılbaşının bi özelliği de yoktur hani, toplaşıp alternatif kutlama yaparız bazen
neyse teyzuşum herzamanki gibi sağolsun hepimize birer dantelli ekoseli falan ciciş bi kırmızı don aldı
akşam da teyzemdeydik, hepimiz pijamaların üstüne giydik kırmızı donları, amanınn, bilgisayarımda ne panpiş fotoları var bi bilseniz
günaydın canım arkadaşlarım...
bubaburcum cnm tepsi süper keşke daha önce görseymişim bende böyle birşey isterdim yapmak..
canlarımm heyecanlıyımm erkekim gelicekkk ..
tatlım sırtın nasıl oldu?günaydın canım arkadaşlarım...
bubaburcum cnm tepsi süper keşke daha önce görseymişim bende böyle birşey isterdim yapmak..
canlarımm heyecanlıyımm erkekim gelicekkk ..
ahaha pijama üstüne de ne seksüüü olmuşsunuzdur heeçok güzel fikirler canım bunlar, kırmızı don olayı süpermiş
mektup konusunda ben çok becerikli değilim ama zorlarsam belki bişeyler çıkar
hayır bişey değil de hediyeyi gönderdiğim hatun demesin sonra,
"piiiiiii bu ne biçim yazı böyle gaso Allah seni kahretmesin hiç yazmasaydın eyiydi" diye
şaka bi yana hepsi güzel fikirler canom yapalım tabi, o topiğe de bakalım tabi bir ara :114:
yapalım tabi canımm, benim daha önce takıldığım çeyiz topiğinde böyle bikaç şey olmuştu, hoş oluyo bir de mutlu olur herhalde insan
kırmızı don deyince aklıma ne geldi, geçen yılbaşıydı galiba, gündüz bizim burdaki historia alışveriş merkezine gittik,
bir kısım kuzenlerim teyzem falan 8 kişiydik
içimizde evliler var, bekarlar var, örtülü olanlar var, oldukça örtülü olanlar var falan
tabi oysho ya girince insan kendini kaybediyo malum, hepimiz aldık bişeyler sonra dedikki hadi kırmızı don alalım, ilk defa alıcaz hani ben hiç almamıştım yılbaşı diye kırmızı don kendime ne yalan söyliyim, yılbaşının bi özelliği de yoktur hani, toplaşıp alternatif kutlama yaparız bazen
neyse teyzuşum herzamanki gibi sağolsun hepimize birer dantelli ekoseli falan ciciş bi kırmızı don aldı
akşam da teyzemdeydik, hepimiz pijamaların üstüne giydik kırmızı donları, amanınn, bilgisayarımda ne panpiş fotoları var bi bilseniz
Günaydın lavantacım seni göremeyince acaba hastalandımı dedim kendi kendime sırtın nasıl oldu ?
Hadi bakalım büyük buluşma yarınnn
tatlım sırtın nasıl oldu?
yarına kadar iyice toparla, yarın büyük gün
ben de yarın size kendi nişan yastığımın fotosunu ekliyim bari, %100 el yapımı.. anneciğimin elleri dert görmesin
ahaha pijama üstüne de ne seksüüü olmuşsunuzdur hee
yok yok iyiyim ağrmıyor sırtım heyecan var şimdi bende..aşkım gelicekk ben oan süpriz yapmak istiyorum ama param yokk =( olanla bugün kahvaltılık bişeyer alıcam aşkım gelince bizde kahvaltı edicek
sen nasılsın bakalım ne var ne yok
Hahah canımm emiinimmm çokk seksi gacılar olmuşsunuzdur şöle gözümde canlandırdımda
ahaha pijama üstüne de ne seksüüü olmuşsunuzdur hee
panpişşlerr siziiiihahhaha sormayın pücamaların üstüne bi seksi olduk bi seksi pozlar verdik ki görmeyin gitsin
Hmm anladım tatlım sevindim iyi olmana sıkma canını zaten sen ona en güzel hediyesin o anların tadını çıkarın gerisi boş ..
Şükür iyim bende yarın öğlene kadar çalışıyorum canımcım aşkitomu yarın akşam yemeğe çağıricim kendi elcazımla yemekler yapim diyorum
ohh ohh ne güzelll..ben yeek yapıp çağıramam heralde hem vaktimiz kısıtlı hemde ben yemek yapmakta kendime güvenmiyorum..hiç pratik değilim:44:
Canım bnde yemek konusunda pek iyi değilim açıkcası yalan yokama hamur işinde herşeyi yaparım
Çalıştığım çin annem pek mutfağa sokmaz çok nadir yaparım yemeği annemden yardım alıcam napim alıştırma yapıyorum yavaş yavaş
acaba bende mutfağa girsem kurabiye pasta falan yapsam..annemlede hala küsüm bi tartışmayı daha kaldıramıcam bişey derse..moralim bozulsun istemiyorum..şimdi damadına nasıl davrancak bilmiyorum eseriklidir annem iyidir hoşturda atlatırım inşallah..
Kızlar yapa yapa öğrenirsiniz dert etmeyin
günaydın kızlarrr
yeni üyeyim ve ben de temmuzda evleniyorum
paylaşımlarınıza ben de dahil olmak istiyorum :)
öyle çok sayfa olmuş ki maalesef hepsini okumam mümkün değil umarım çok şey kaçırmamışımdır :)
biz şuan için sadece düğün günümüzü belirledik ve yerimizi tuttuk(geçen hafta) o yüzden şimdilik başka hiçbir şeye bakmadık
hepimize çok ama çoook mutluluklar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?