iyi etmişssin
Karnım ağrıyor üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Karnım ağrıyor üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
tamam canım, yok öyle tavuklu bi çorba yapmadım hiç..güzel olur yaparıs inşallah
selamm yavruuu hoşgeldin bea
selam kızancıkk sende hoşgeldin bea bi ayar cekebilirsek güzel olucak inşallah
Canımcım aşcıdan tarifini alayım hemencikin sana veriyorumm ama belki biliyosundur sen tavuklu havuçlu pirinçli çorba yani isminide ben böle söylüyorum braz tuhaf oldu sankim
ellerine sağlıkbenimkide tutturdu mantı mantı diye. gece mantı yaptım. akşam gelecek. saçını kescem bi de mantı yiyecek işte
hayırdır gözdem, geçmiş olsun:26:Karnım ağrıyor üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ayy yoruldum ama kız. kıyamadım yaptım yine. baklava dese yanmıştım. bayramda yaptım diye istemiyo bu ara
niye kız neyin var. geçmiş olsun
Ayaklarını sıkı giyin üşüttün mü kuzum ..
tamam canım, yok öyle tavuklu bi çorba yapmadım hiç..
ellerine sağlık
hayırdır gözdem, geçmiş olsun:26:
ellerine sağlık
ellerine sağlık
Regl kızlar biraz sancılı oluyor benimkisi
Havin daha cok matılar yapcen
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım. Nişanlı arkadaşlar yılbaşında neler yapıcaksınız programlarınız belli mi merak ettim
Regl kızlar biraz sancılı oluyor benimkisi
Havin daha cok mantılar yapcen
benim düğün 7 temmuzda ankarada :)
ama dediğim gibi henüz hiçbir şyee bakmadım nelee dikkat etmem gerektiğini buradan öğreneceğim :)
bu arada yemek konusunda ben çok kötüyüm hiçbir pratiğim yok
bankada çalışıp eve geç gitmekten ve biraz da tembellikten kaytardım ama yaza kadar en azından büyük bir çoğunluğunu halletmek istiyorum :)
ama sizler mantıdan falan bahsediyorsunuz süpersiniz :))
(bu arada ara ara bakabiliyorum işteyim )
Ayy hele ben bazen ağlıyorm bile
anneme diyorum çocuk doğururken benim kadar sancı çekmemişsndr diye sende çıkarda gör bakalım öylemi oluyo diyo oda
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım. Nişanlı arkadaşlar yılbaşında neler yapıcaksınız programlarınız belli mi merak ettim
ben zaten pek yapmıcam, kayınvalidemde yiyip gideceğiz evimizepek iyi bişey değil yemek yapmak kız. yapmayın anacım bırakın bu işleri. bak ben doyuramıyom adamı. sürekli yemek istiyo tatlı istiyo. kim dedi sanki bana öğren de yap böyle herşeyi diye
tamam tatlımtamam bitanem tarifi alayım hemen çakarım bi msj sana
selamslm arkadaşlar nasılsınız bakalım. Nişanlı arkadaşlar yılbaşında neler yapıcaksınız programlarınız belli mi merak ettim
hangi şehirdesin devran?benim düğün 7 temmuzda ankarada :)
ama dediğim gibi henüz hiçbir şyee bakmadım nelee dikkat etmem gerektiğini buradan öğreneceğim :)
bankada çalışıp eve geç gitmekten ve biraz da tembellikten kaytardım ama yaza kadar en azından büyük bir çoğunluğunu halletmek istiyorum :)
Ayy hele ben bazen ağlıyorm bile
anneme diyorum çocuk doğururken benim kadar sancı çekmemişsndr diye sende çıkarda gör bakalım öylemi oluyo diyo oda
benim düğün 7 temmuzda ankarada :)
ben zaten pek yapmıcam, kayınvalidemde yiyip gideceğiz evimizeama haftasonları ben kendim yaparım kocişime ellerimle
tamam tatlım
selamwalla ben evde şafak sayıyor olacağım
hangi şehirdesin devran?
KIZLAR BU ARADA YEMEK YİYİP GELİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?