2012' de yazın evlenecekler

tamam canım, yok öyle tavuklu bi çorba yapmadım hiç..

benimkide tutturdu mantı mantı diye. gece mantı yaptım. akşam gelecek. saçını kescem bi de mantı yiyecek işte
ellerine sağlık

Karnım ağrıyor üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hayırdır gözdem, geçmiş olsun:26:

ayy yoruldum ama kız. kıyamadım yaptım yine. baklava dese yanmıştım. bayramda yaptım diye istemiyo bu ara

niye kız neyin var. geçmiş olsun

Ayaklarını sıkı giyin üşüttün mü kuzum ..

ellerine sağlık

Regl kızlar biraz sancılı oluyor benimkisi

Havin daha cok mantılar yapcen

Son düzenleme:

ellerine sağlık

pek iyi bişey değil yemek yapmak kız. yapmayın anacım bırakın bu işleri. bak ben doyuramıyom adamı. sürekli yemek istiyo tatlı istiyo. kim dedi sanki bana öğren de yap böyle herşeyi diye

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım. Nişanlı arkadaşlar yılbaşında neler yapıcaksınız programlarınız belli mi merak ettim

Regl kızlar biraz sancılı oluyor benimkisi

Havin daha cok matılar yapcen

benimki de sancılı oluyo şeker yaaa çok sinir bozucu.... anam hiç durmuyomki ben hep yapıyorum. evlenince de adamın tek isteği yemek. başka hiç bişey yapmayacakmışım. sadece yemek yapcakmışım. o yeter yani. yemek severek yapıorum neyseki

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım. Nişanlı arkadaşlar yılbaşında neler yapıcaksınız programlarınız belli mi merak ettim

benim bişey yok henüz. aşkım ne düşünüyo bilmiyorum. yüksek ihtimal ben nişanlım abilerim eşleri birlikte oluruz. genelde her yıl öyle oluyo. topluca eğleniyoruz

benim düğün 7 temmuzda ankarada :)
ama dediğim gibi henüz hiçbir şyee bakmadım nelee dikkat etmem gerektiğini buradan öğreneceğim :)
bu arada yemek konusunda ben çok kötüyüm hiçbir pratiğim yok
bankada çalışıp eve geç gitmekten ve biraz da tembellikten kaytardım ama yaza kadar en azından büyük bir çoğunluğunu halletmek istiyorum :)
ama sizler mantıdan falan bahsediyorsunuz süpersiniz :))
(bu arada ara ara bakabiliyorum işteyim )

ben boş zamanlarımı mutfakta geçirirdim küçüklüğümden beri. o yüzden elimden hepsi gelir. çok hızlı ve güzel yemek yaparım. beğeniyo herkes yani güzel yapıyorm sanırım

pek iyi bişey değil yemek yapmak kız. yapmayın anacım bırakın bu işleri. bak ben doyuramıyom adamı. sürekli yemek istiyo tatlı istiyo. kim dedi sanki bana öğren de yap böyle herşeyi diye
ben zaten pek yapmıcam, kayınvalidemde yiyip gideceğiz evimize ama haftasonları ben kendim yaparım kocişime ellerimle

tamam bitanem tarifi alayım hemen çakarım bi msj sana
tamam tatlım

selam walla ben evde şafak sayıyor olacağım

hangi şehirdesin devran?

KIZLAR BU ARADA YEMEK YİYİP GELİYORUM

canımcım al bendende okadar çalışmaktan gezmekten erinmekten yemeğe pek ilişmedim daha yeni yeni işte ama yaparım anamın kzıyım çünkü
kız dikkat et bankayı batırırsın mazallah bende hem firmaları arıyorum ödeme için hemde burda laf yetiştiriyorum

afiyet olsun canım. valla hiç bi yere gtmem ben. yoruluyorum işim zor ama ben kendim yemek yaparım. kimsede yemem öyle. aşkım da istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…