173 boyum var, 54 kiloyum. Kalçalarım biraz geniş. Belim çook ince
Nasıl modelleri tercih etmeliyim sizce?
ben bu konuyu en başından açıklayayım en iyisi yanlış bilgi vermek istemem çünkü
saç boyatmasıyla ilgili en başlarda dinimizde herhangi bir açıklık getirilmemiş daha sonradan Peygamber Efendimiz (sav) bununla ilgili saçlarınızı boyatabilirsiniz diye açıklama yapmış.( yani bunun hadis-i var) Tavsiye edilen kına ve keten tohumu yanlızca yaşlı insanlara için siyahtan kaçınınız demiş çünkü siyah rengi yaşlı insanı olduğundan daha genç gösterirmiş bu da amacını aşar şekil değiştirmeye gider ( yani Allah'ın vermiş olduğu sıfatı değiştirmeye) Efendimiz bu yüzden uyarmış bundan kaçınınz ama genç olup saçları beyazlayanlar için bir sakıncası yokmuş. Bir de benim bildiğim kadarıyla saçlarınızı boyatmadan önce mutlaka gusül abdesti almış olmanız gerekiyormuş
canım pronoviasın sitesinden şu modellere bakarmısın. bence sana çok yakışacak olanlar bunlar:
glamour koleksiyondan 7. 17. ve 32.
manuel mota koleksiyonundan 2. ve 4.
fashion koleksiyonundan 7.
you koleksiyonundan 7. 8. ve 12. bu modellerin sana çok yakışacğını düşünüyorum canım bir bak derim
bunlar hep beğendiklerimdiçok teşekkür ederim canım.
boyun var güzelim çok ykışacak o yüzden bu modeller. ama kilo alma sakın
ah yazık pinkim sanaaaayy ben geldim gene herkezzzcikler gitti yaaabenim işim olunca da millet burda kaynaşır ama haksızlık yani heee
ah yazık pinkim sanaaa
Bu modelleri çok beğendim, ama hüsniye moda kesin çok pahalıdır, başka modaevine bunları göstersek aynısı gibi yapamazlar dimiSonuçta dikişten dikişe fark var..
bence iyi bir moda evine gösterirsen dikebilir...Bu modelleri çok beğendim, ama hüsniye moda kesin çok pahalıdır, başka modaevine bunları göstersek aynısı gibi yapamazlar dimiSonuçta dikişten dikişe fark var..
çok sık modelller var aralarında beğendim ben bi kaçını
el işçiliği çok iyi olan moda evleri de var. bütcen iyiysi diktir ama ucuza getirmek iiçin diktirme derim ben
hadi bakalım, tadını çıkartın mervecim, güzel güzel gezin eğleninhavin ben görmedim seni haksızlık en çok seni ben merak etmiştim...bananeebende görcemmmm
pinkim ben buralardayım ama yoğundum arkadaşlar falan geldi girip okuyamadım...şimdide çıkıcam başım şişiti pc ye bak face bak telefonla konuş derken nette kopup duruyor zaten..yarında aşkım gelicek heyecanda var karışığım yani öpüyorum hepinizi iyi akşamlar yarın burası boş olur sanıyorumm görüşemezsek pazartesi görüşürüz öpüyorum byee
selam kızlarrr bugün temizlik günümmmm işi olmayıp da bana yardıma gelmeyen fıratın sevgilisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?