2012' de yazın evlenecekler

evet bebişim. yedi kardeşiz. altı erkek bir kız. ben en küçüğüm
oh maşallah, yaşın kaç ki kız senin? ben 23-24 gibi hatırlıyodum ama :26:

evet sanırım haklısın kabarık olursa kötü görünür. Benim bahsettiğim kabarıklık dizden altı için ama
anladım canım ama yine de bundan daha kabarığı böyle şık durmaz gibi sanki galiba sanırsam :26:

yaa walla kapam başım gözüm kazan gibi oldu nereye bakacağımı bilemiyorum ama yaaaaaa
pc de kafayı yedi, yetişemiyorum kızlar size, çatlıcam heee bayılazaaaammm

Bneimde malatyalı bi ablam var çok severim kendisini doğma büyüme istanbul canım ama köken samsun

yaa walla kapam başım gözüm kazan gibi oldu nereye bakacağımı bilemiyorum ama yaaaaaa

hahhah valla açtım iki pencere anca yetişiyorum ben de kuzum

beni merak edenler albüme bakın bi yavruşlar

vayyy tam bir esmer güzelisinn maşallahh

afiyet olsun şekerm
sağolasın şekerimmm benim cici patronum içli köfte yaptırmış sağolsunn miss gibi ablası yapıyormuş tanesini 1 liradan bir yerle anlamış oraya yapıyormuş.. sizce içli köfte ticaretine girsem mi ne

bayılma kuzum sakin oll bilirim çok iğrençç bi durum benim işyerindeki bilgisayarımda yapıyo bazen çok yüklenince

sağol kuzum kızılım ama ben esmer deilim foto kara sadece

Valla gerçekten bu topikin hızına yetişmek mümkün değil bazen ben yazıyorum bakıyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum sonra işim çıkıyo bir giriyorum 15 sayfa ilerlemiş

haha dene kız parayı kırarsan söyle bizde yapalım döner sermaye malum çeyiz düzüyos pere lazım pereeeee

sağol kuzum kızılım ama ben esmer deilim foto kara sadece

o zaman hemen siyaha boyat diyo muşummm şaka şaka
allah sahibine bağışlasın inş.

bende boyatmak istiyorum şöyle siyaha ama dini inancım gereği boyatmıyorum yoksa çok güzel oluyor aslında başka renkte bana yakışmıyor zaten

dini inançla nasıl bir ilgisi var canım. ayy merak ettim

haha dene kız parayı kırarsan söyle bizde yapalım döner sermaye malum çeyiz düzüyos pere lazım pereeeee

anam bacım o pereeden herkeze lazım şu sıralar..bir ara milletle dalga geçiyodumm ohhh ne rahatım ya hiç parayla işim yok diyodum başıma geldi
Yanlız ben çeyiz falan düşünmüyorum yaa kiraya gideceğim ben evlenince ev almam lazımmm ondan şimdi ne yapsam parayı nerden kırarım hesabı yapıyorum

canım durumumuz aynı seninle bnde fazla çeyiz yapmadım eşyamıda az ve öz alıcam kirada olacağım için, evlendikten sonrada nişanlımla çalışıp beraber ev almayı düşünüyoruz kısmetse ..
ama ne kadarda almıcam desen mutlaka lazım olan şeyleri alıyosun ve bi dünya masraf oluyo mecburen

Diğer yandan kullanılacak boyada siyah renk tercih edilmemelidir. Çünkü saç boyası genellikle yaşlı erkeklerin beyazlaşan saçları için söz konusu olur. Siyah renk yaşlı kimseyi, olduğundan çok genç gösterir. Bu durum kınalama veya boyayı amacından saptırabilir.

Nitekim Mekke'nin fethi günü Hz. Ebû Bekr (ra)'in yaşlı babası Ebû Kuhâfe'nin saçlarının ağaç çiçekleri gibi beyazlaştığını gören Rasûlüllah (asm) şöyle buyurmuştur:

"Bu beyaz saçı değiştiriniz ve siyahtan sakınınız." (2)

Ancak saçı beyazlaşan kimse genç olursa, onun siyaha boyamasında bir sakınca görülmemiştir. Nitekim Sa'd b. Ebî Vakkas, Ukbe b. Âmir, Hasan, Hüseyin ve Cerîr gibi sahabelerin bu rengi tercih ettikleri nakledilmiştir. (3)

Boya malzemesi olarak Allah elçisi kınayı tavsiye etmiştir:

"Saçın beyazlığını değiştirmek için kullandığınız şeylerin en iyisi kına ve keten bitkisidir." (4)

konuya açıklık getirmek için şimdi tekrar baktım internettennnn ve okuduklarıma çok sevindimmmmm Yukarıda da anlatıldığı gibi o yaşı çok ilerlemiş yaşlı insanlar için sakınınız buyurmuş efendimizzz

aynen ev kuracağımız için ister istemez masraf oluyor çünkü en az 4 yıl kirada kalacağızz.. ben her şeyin en ucuzuna gideceğim kendi evimi alınca zaten istediğim gibi dayar döşerim şimdi kirada masraf etsem hepsi boşa gidecekk

kopup kopup gidiyorum ama geldimmmm yine...
Evet havincim tipik sivaslı tipin var gasonun dediği gibi...
pinkcim hanefi mezhebine göre sadece siyah mı iyi değilmiş peki, başka renkler için de böyle bir şey var mı merak ettim?

canımcım anlamadığım bişey var sadece siyah boya diye geçmiş ama aslında boyamakmı günah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…