evet tatlım öneriyorlar,bir arkadaşım gitmişti,zarı hakkında bile bilgi almış az kanar çok kanar,acır acımaz diye ya da doğum yaparken rahat olur ya da zorlanırsın çatın dar gibisinden,tabi birde korunma yöntemleri hakkında..
yaaaaaaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım öneriyorlar,bir arkadaşım gitmişti,zarı hakkında bile bilgi almış az kanar çok kanar,acır acımaz diye ya da doğum yaparken rahat olur ya da zorlanırsın çatın dar gibisinden,tabi birde korunma yöntemleri hakkında..
ne yaptın canım ya merak ettim valla,anlatsana azcık örnek alalım
mesela tatlım askerden geldiği gün izmirdeyiz biz karşıyaka vardır burda vapurla geçilir vapurla geçerken (vapurun üst katından pankart açmaktı ) amacım ''hayatımıza kaldığım yerden devam etmeye hazır mısın sevgilim '' yazıcaktı ama o zaman ki zaman sıkıntısıyla yapamamıştım ama bi kutu hazırladım ahşap bi kutu aldım boyadım üstüne resime yeteneğim vardır resim çizdim içine küçük küçük bohçalarda yarısı yenmiş çikolata ağrı kesici kurdele koydum1.çikolata hayatıma tat kattığın için 2. ağrı kesici bu zamana kadar başını ağrıttığım ve ağrıtcağım için
kurdeleyede kurdelesi benden yüzüğü senden yazmıştım bide o pankartta yazdırcağım yazıyı yazdırmıştım öle bişi yapmıştım
![]()
cok dusuncelısın canımın ıcı bende böyle bısı dusunebılırım kısın bulusursak eger![]()
hoşmuş ne güsel canım benim, benimdebir sevgililer gününde yaptığım bir sürprize benziyor.
bende kırmızı bir kutunun içine elişi kağıtlarından kalp şekilleri kesmiştim ve kapağının iç kısmına ikimizin resmini yapıştırmıştım,kutunun içinede hediyeler koyup her biri için küçük notlar yazmıştım.aldığım hediyeler ve yazdığım notlar şöyleydi:
kol saati-------zamana baktıkça hep beni hatırla,beni hiç unutma..
çorap--------ayaklarını belki şimdi ben ısıtamıyorum ama benim yerime görev yapacak 1 çift sıcacık çorap hediye ediyorum sana
traş köpüğü ve losyonu-----seni öperken yanaklarının yumuşacık olması için
kırmızı boxer------ "orasıda bana kalsın hahahahah"
buda çok güzelmiş tatlımm hele kırmızı boxer iyimiş hanii![]()
çeyizlerimi çok seviyorum sevinç çığlıkları falan atıorum arada, en ince ayrıntısına kadar dikkat ediorum, kırılmamaları için sarıp sarmalıorum oda bu sevgi yoğunluğunu kıskanıo bu aralar durmadan elimi tutup duruo kardeşini kıskanan çocuklar gibi eteğime yapışıo sanki..
hı hıvar gibi mi gözüküyo yavrumm![]()
orası da bana kalsın mı yazdın yoksa şimdi bize mi diyosun orası bana kalsın diyehoşmuş ne güsel canım benim, benimdebir sevgililer gününde yaptığım bir sürprize benziyor.
bende kırmızı bir kutunun içine elişi kağıtlarından kalp şekilleri kesmiştim ve kapağının iç kısmına ikimizin resmini yapıştırmıştım,kutunun içinede hediyeler koyup her biri için küçük notlar yazmıştım.aldığım hediyeler ve yazdığım notlar şöyleydi:
kol saati-------zamana baktıkça hep beni hatırla,beni hiç unutma..
çorap--------ayaklarını belki şimdi ben ısıtamıyorum ama benim yerime görev yapacak 1 çift sıcacık çorap hediye ediyorum sana
traş köpüğü ve losyonu-----seni öperken yanaklarının yumuşacık olması için
kırmızı boxer------ "orasıda bana kalsın hahahahah"
çeyizlerimi çok seviyorum sevinç çığlıkları falan atıorum arada, en ince ayrıntısına kadar dikkat ediorum, kırılmamaları için sarıp sarmalıorum oda bu sevgi yoğunluğunu kıskanıo bu aralar durmadan elimi tutup duruo kardeşini kıskanan çocuklar gibi eteğime yapışıo sanki..
cok dusuncelısın canımın ıcı bende böyle bısı dusunebılırım kısın bulusursak eger![]()
yapabilirsin canım ya da daha farklı şeylerde üretebiliriz buluruz bişiler rahat ol sen şekerimm![]()
senınkıde cok guzelmıs canım sende guzel dusnmussun
nasıl gelıyor ya bunlar aklınıza ben ben turkıyeye gıderken bır karton sıgara saat cıkolata seker almıstım
sanırım benımde yaratıcı olma zamanım gelmıs![]()
orası da bana kalsın mı yazdın yoksa şimdi bize mi diyosun orası bana kalsın diye![]()
hehehhe nişanlımda çok beğenmişti ama o zaman sevgiliydik![]()
tabiki canım benim, hem kontrol amaçlı hem hormon testlerini yaptır, korunmayı düşünmüyor musunuz?
paşa korunucak 1-1,5 yıl düşünmüorus bebek tabi önce Rabbim bilirde..hap kullanmayı düşünmüorum..ama bu doktora gitme konusunu hiç düşünmemiştim yaaa korkarım bennn![]()
kızlar bende hemen düşünmüyorum yani 2 yıl sonra falan muhtemelen . Tiroid hormnlrm braz 4 olmsı gerekrken braz aşmış kendini 6 olmş doktor ilaç verdi sık sık lütfen tsh hormanlarınızı ölçtrunuz smdı hemen normal duzeye ındırcek
evlendğimdede problem olmck ALLAHIN iznyle 2 yılda düşnmyrz zaten.
evet cnm artık doktorlara danışırız günü geldiğindecagla canım bunlar cok guzel ayrıca hap cok ıyı degıl dıyorlar bende sahıd oldum
inş canım, istediğinde RAbbim versin sana da
seni seniiiiiiişimdi size öyle yazdım canım![]()
anladım canım, bu arada muayene olmak zorunda değilsin yavruşum, herkes muayene olmak için gitmiyor zatenpaşa korunucak 1-1,5 yıl düşünmüorus bebek tabi önce Rabbim bilirde..hap kullanmayı düşünmüorum..ama bu doktora gitme konusunu hiç düşünmemiştim yaaa korkarım bennn![]()