Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çok beğendim. kır düğünü yapacaksın sanırım. ama başka seçenek olmayınca kıyaslama yapamadım. ama resimlerden çok beğendim. fiyatları da tuzludur herhalde... konsept bence sade ve şık![]()
evet tatlum hayalim kır düğünü çok yer var izmirde kır düğününe uygun ama hepsi aynı gibi çok farklı bi yer yokver evet fiyatlarını giibp sorunca görcez bakalım tuzlu mu inş değildir.
bak burası daha değişik fuarda Göl Gazinosu
senle ben bugün bekçiyiiiiizzzz zaten![]()
inşallah canım bide kalabalığımız mecbur buyuk bi yer lazım aslında bi yer var urlada ama hem uzak hep çok pahalı artık kismet içimizi sinen olsunda önemli olan o ee sizde düğünü istanbulda yapcanız sanırımben ötekini daha çok beğendim alan dar gibi ve o kadar kalabalık gözüküyor ki içim daraldı resmenumarım bütçenize uygun bir yerler bulursunuz canımcım
![]()
inşallah canım bide kalabalığımız mecbur buyuk bi yer lazım aslında bi yer var urlada ama hem uzak hep çok pahalı artık kismet içimizi sinen olsunda önemli olan o ee sizde düğünü istanbulda yapcanız sanırım![]()
canım biz nikah ve belki küçük bir yemek veya küçük bir eğlence daha belli değil. ama izmir.de de olabilir nikah. marttan sonra belli olacak bizim durumumuz. biz herşeyi kendi çabamızla yaptığımız için düğüne pek girmek istemiyoruz. inşallah canım umarım içinize sinen bir yer olur![]()
hem o hemde ben düğün pek sevmiyorumen güzeli yeterince borca giriliyor zaten bende o yüzden pek böle şaşalı bişi istemiyorum mütevazi bişi olsun yeter![]()
hem o hemde ben düğün pek sevmiyorumküçük bir eğlence ve yemek yeterli bizim için. zaten borçsuz girmek istiyoruz canımcım
siz kirada mı oturacaksınız yoksa kendi eviniz mi olacak?
hoşbuldum canım, iyiyim bugün, sabah uyandığımda kendimi iyi hissediyodum
ayağa kalktım yani artık, hatta kalktığım gibi de kendimi benimkinin kolalrına attım
yani kollarına attım dedimse, buluştuk, gezdik, yeni bir yer keşfettik yemek yedik orda, bayılırız yeni bir yer keşfedelim yeni bişeyler deneyelim birlikte![]()
haftalık boğaz havamızı da aldık ama yavrum benim beni 18:20de eve bıraktı ama hala yolda :97:
köprüye bile varamadı, öyle bir trafik varmış ki, kıyamam yaa, normalde bizim evden köprü 15-20 dk en fazla
ama çocuk daha köprüye bile giremedi 2 saati geçti, 15 dk lık yolu neredeyse 2,5 saatte gitmiş olacak köprüye adım atabilirse
ona üzülmekle meşgulüm canımonun dışında iyiyim şükür
Ohhhhhhh ŞAFAĞIMIZ olmuş TOKAT =)))) Sadece 60 =))) MEMLEKETİMİZE bolllll bolllll selam olsun..... Geliyorrrrrrrr ASKERİM TOKAT el ele gezmemize sımsıkı sarılmamıza,doyasıya gülüşmemize şahit olmaya devam ediceksin =)) Çok az kaldı .... Kollarım açık seni bekliyorum aşkım..... ♥![]()
![]()
![]()
![]()
Eki Görüntüle 270108 Eki Görüntüle 270109
parti veriyorum bugün şafağımızın şerefine hahahah :87: :87:
vay vayy vayyyyy sundakı heycana bak
benımde 210 hehehehcok avuturum daha kendımı
![]()
aman caglacım valla cok zor bı yzulere gelseydık baska bısı ıstemıcem
neler yaptın nasıl gectı gunun yenı bısıler aldınmı bugun kedıcıgın nasıl alstınızmı bırbırınze![]()
bi gün sende düşüceksin plakalara tatlım cidden çok çok heycanlı 6olarda bıtdı ya 400 gün olucak bekleyeli düşün![]()
Kedicik bugün çok yormadı hafta sonu oldgundan annemler babamlar falan işede gıtmedı ablamında okul yoktu o sebepten cnm yarnda cok yormaz ama pazrtesınden sonra naparım bılemıyorum malesef yıne zora grcem gb ama biberon bulabıldık karnını öyle böyle doyuruyorum