2012' de yazın evlenecekler

öyle mi dıosn tatlım..bende günlük oda olacgi için kahverengi seçtim ..ama dekorasyon fikirlerini okuyunca üzüldm nişanlıma çaktırmasamda :1: çünkü ileriki zamanlarda sıkkıcı etkısı war dıor..bende krem turkuaz kahve yapcm artık arayada nar çiçeği katarım ..güzel olur belkiiii:52:

ben kahve ve turkuaz uyumuna bayılıyorum, hatta şuan nevresim takımım tam o tonlarda annem beğenmemişti alırken ama çok şık duruyor severek kullanıyorum bence çok şık olacaktır dekorasyonunuz.

Allah sizi ne etmeessiiin emiiii şuraya bakkkkk ifadeler bile gecenin köründe gelmişş bütün gün kopyala et derken anam ağladııııı...bundaaann sonraa bendee gündüsleri uyucamm gezicemm taa gecenin köründee gelicem :51::51:

hahhha bu mesajı yazarken bile alışkanlık olmuş ctrl+c ile başlıyorum yazmaya :9:
aynen kız öyle yapalım dicem ama yok yaa, ben sabah en geç 9-10da kalkmak istiyorum yine de :27:

eee madem herkeşler toplanmış, ben gidip uyuyabilirim artık :9::9::9:

çook üptüm sizi hatunlarım, hadi baş baş :3::3::3::3::3:

hahhha bu mesajı yazarken bile alışkanlık olmuş ctrl+c ile başlıyorum yazmaya :9:
aynen kız öyle yapalım dicem ama yok yaa, ben sabah en geç 9-10da kalkmak istiyorum yine de :27:

Nöbeti devralıyoruzzz yavrukuş :kkk: sana iyi uykular tatlı rüyalar bize iyi nöbetler :23::23:

carmenta kıssss senin kuşun ne güselmişş ölee:21::21::21:

olley uçmaya başlamış kuşum:46: mehmet ali erbil gibi kötü yerlere çekilcek şeyler söylemeye başladım sonum hayra alamet deil :27::27:

saol cicim söylemesen görmicem :42: sabah avatarlar çok küçüktü hareket etmiodu, böyle iyi yaa

hahahha güldürdün kız beni, Rabbim de seni güldürsün :9::9:

şimdiiiiiiii öncelikle, bana gaz, gazo, veya gasolin demenden ben daha çok hoşlanırım ama yine de sen nasıl istersen bana öyle hitap edebilirsin canım benim, no problem :70:

hamam takımı daha doğrusu büyük havlu bence de şart, ben ikisini de kullanıyorum, ve ikisini de ayrı seviyorum, ikisi de lazım bence :112:
hani şimdi havluyla adamın karşısına geçersen o da bi başka hoş görünür yaa :23::23::23:

(ahan da smile lar geldi :1:)

yün olayına gelince, döşek yaptırayım mı diye sordu annem, yok artık daha neler dedim :9:
ama yün yorgan istedim kendim çünkü ben çok üşürüm
canım bir yorgan yetmez ki, yani ben öyle düşünüyorum en azından, hani 2 elyaf 2 yünüm olsun isterim sanırım
bir de dediğin gibi tek kişilik olsun
bu arada ben ailemle aynı şehirde olucam ama benim 1 kişiden fazla yatılı misafirim olabilir, o yüzden yorgan sayım önemli
yastık 2 tane olur mu kıızzz, olmaz
terliceksiniz bilmem ne olucak misafirin olur, bebekli misafir gelir falan da filan
benim 5-6 yastığım olur heralde

çeyizi nasıl taşıyacağım ve afbuyrun ne tarafıma sokacağıma gelince, inan ben de bilmiyorum :9::9::9:
herkes napıyosa ben de onu yapıcam heralde :9:

amın cumlemızıı:1::1: valla geldı krıze gırmeye baslamıstım nıye yok oldular bırden dıye

tamam ozaman gasolıne derım zaten öyle demeye alıstık :61: guzel bır ısmın varmıs demeden gecmeyım:34:

sennn taaa nerelerı dusnuyorsun ohooo sen aşk sarhosu olmussun gasolınım havluyla adamın karsına gecmeler aromatık yaglar

:47::47::1::emir_bebek::49::1: tamam dogru dıyorsun buyuk havluda sart kesınlıkle ıkısının de yerı farklı bencede bornoz daha böyle rahat uzun uzun banyonu

yaptıgında kullanırsın. havluyuda hemen kurulanıp gıyınecegnde guzel olur dıyelım mısafır gelecek acıl dusa gırmen gerekıyor dustan cıkınca bornoz keyfı

zaman kaybına neden olur:1: evet dogru canım yastık konsunda ben senın gıbı dusunmemıstım, ıkı tane şart extra yastık banada.

bu arada yun dösekte senın ıcın zor olabılır cok agır olur. ıstememekle ıyısını yapmıssın bız bıde her sene turkıyeye geldgımızde sıcakta yun yorganlarda yatardık kucukken annemın ceyızı sırımsıklam terlerdım.

bızımkılerde ancak 2000 yıllarda mevsımlık yorgan aldılar yanlıs hatırlamıyorsam :1::1: ondan berı yunu sevmıyorum. ama kış aylarında o yun yorganlar ıple aranıyor :1:

bıde sen cok usuyorsan ıllakı sart hıc usumessın ıcınde ohhh mısss mısss:1:

senın ceyızıne yok yok yanı :nazar: ınsallah dugunden sonra bu guzel anılarımızı da paylasırız.

oo tuğçe can hoşgeldin :71:
hayırlısıyla biter inş. canım hepinizin ki :70:

Hoşbulduk gasolincimm. sağoll hayırlısıyla gelsinlerr. 29 yaşını bitircem hala asker bekliyom. :1:

kıyamam kız sana ne uzuluyorsun benımkıde askerde, öyle bı basının etını yıyorumkı oralarda anlatmam böyle böyle gunler gecıyor

cok guzel hayaller kuruyoruz gecıyor gunler benım şafak 206:72::72: az kaldı kavusmamıza

senın safak kactı? bıde dugun seneyemıydı sızın? sıkma canını sıkınca vakıt daha yavas gecer guzel yönlerını bul ve ona odaklan yoksa gecmez zaman

ben nısanlım askere gıttıgınde 460 dıye cıldıracktım ıkı hafta hıckıra hıckıra agladım ama sımdı yarılamısız 8 gun sonra 8 ay olacak ınsallah sende cok uzme

kendını:34: hersey vatan ıcın :):72::72:

sağol sultancımm. üzmüyorum çok ta işte bi hazırlık falan yapamıyorum. söylüyorum ona. gelince hepsini halledicez diyor.
ondan bazen sıkılıyorum ama hepsi olur. biz düğünü eylülde düşünüyoruz. daha zamanımız var hazırlık için.
bizim de şafak 96 canım. :nazar::72:
güzel şeyler düşüniyim barii. ne düşünsem güzel acaba? :9:

ay söylemeden çıkamayacağım, sultaaaaaannn yine ateş mi bastı kız:23::23::23: nereye kayboldun:60::60:

aynennn bende gidiommm vallaaa kim en geç geldiyse o kapasın tükkanııı:9: ortalığı dağıtmayın,sandalyeleride toplayın,en son çıkandaa ışığı kapatsınn anahtarı paspasın altına koysun yarın biz açarısss :10::10::10::10:

Hoşbuldum Sultanımmm :70:
Çok sağol canım dayanamadım gene aldım :12::37:

Güle güle kullanın canımmm :69:

pınarım ben hep derım ıcımzde kalacagana alalım dolabımızda kalsın dıye:1::1: ıyı yapmıssın ıyı :12::12:

ınanıyorum cebımızde mılyonlar olsun tum magzayı begenelım evde sıgacak yerımız olmasa bıle alırz dogamızda var:1:

Back
X