bizim önce haziran başıydı şimdi nisan oldu bakalım sonra ne olacakkasım aralık gbi netleşir artık cnm..
sımdı anladım canım sanıyordumkı kasımda aralıkta olacak dugununuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim önce haziran başıydı şimdi nisan oldu bakalım sonra ne olacakkasım aralık gbi netleşir artık cnm..
hep öyle canım ya.. bende son ana bırakanlardanım çoğu şeyi.. ıvır zıvırlarla uğraşıyorum şimdilik.. hepinize kolay gelsin..mutluluğunuz daim olsun canlar![]()
keske benım elımde olsa bızımde dugunumuzdekısa dogru olsa ben cok sevıyorum kışş dugunlerınıbu konuda cok şanlısın sıcak bunaltıcı hava olmıcak
hayırlısı olsun canım hepımız ıcın.
sımdı anladım canım sanıyordumkı kasımda aralıkta olacak dugununuzsenın dedıgın gıbı saat bucuk olmus artık yazılanları bıle anlamakta zorlanıyorum
![]()
Kızlar bugün çok güzel bir anahtarlık gördüm ya tahtada ev şeklinde ön tarafı resımlık gb sanırım fotomuzu koyabılırız çok detaylı bakamadım kutu gb acılıyor kapısı kulube dusnun yanı içide anahtarlık falan çok şirindi ama gel gelelim nasıl o koca ev gb kutunun asıldııgını çözemedım ben de bıraktım![]()
![]()
Kızlar bugün çok güzel bir anahtarlık gördüm ya tahtada ev şeklinde ön tarafı resımlık gb sanırım fotomuzu koyabılırız çok detaylı bakamadım kutu gb acılıyor kapısı kulube dusnun yanı içide anahtarlık falan çok şirindi ama gel gelelim nasıl o koca ev gb kutunun asıldııgını çözemedım ben de bıraktım![]()
![]()
gecıcek cnm yarıladınız zaten. sende gulerek kullaninşşşşş bi güzl meyvelerı soyar soyar agzına atarım
![]()
![]()
anladım cnm kasımda falan netleştrrsınız salonu tutarsınız bz salonda karar veremedık gtdı vallabizim önce haziran başıydı şimdi nisan oldu bakalım sonra ne olacakkasım aralık gbi netleşir artık cnm..
hemen yazacam googla ıns cıkar bır haftatır bulamadım sınr oldum yaa
sende varmı takımınızın nevresımı?
ahşap ev gb cnm evet belli kullanışlı duruyordu içibız de de var canım ondan ama nasıl asılmıs bılmıyorum hıc dıkkat etmeım cok kullanıslı oluyor onlar tum anahtarlarını koyuyorsun ıcıne
inş canımhahahahii ii yapmşsn cnm daha güzelini de bulursn inşllah :)
hep öyle canım ya.. bende son ana bırakanlardanım çoğu şeyi.. ıvır zıvırlarla uğraşıyorum şimdilik.. hepinize kolay gelsin..mutluluğunuz daim olsun canlar![]()
anladım cnm kasımda falan netleştrrsınız salonu tutarsınız bz salonda karar veremedık gtdı valla
ıns canım ıns evet yarıladık cogu gıttı azı kaldı öyle avutuyoruz kendımızı
hadı bakalım sende gasolıne gıbı kocayı ıyı beslıceksın anlasılan![]()
anladım cnm kasımda falan netleştrrsınız salonu tutarsınız bz salonda karar veremedık gtdı valla
yok tatlım ya ben cok spora kacmıyorum nevresım takımlarında modelde bile . ama tabıkı fanatıksenız al gıtsın TAÇ da var sanırım gördm o dedıgım sıteye gır
kış düğünlerini miiiikız bnm ödüm kopuor hava o gün kötu olucak dıyee
![]()
aminnnnnn![]()
ayy canım benım ınsallah cıceklerın actıgı dısarısının mıs gıbı cıceklerle koktugu gunesın yuzunzu guldurugu bı gunde dugununuz olur:123:![]()
canım benımkı fecı galatasaray fanatıgı bır gun moralı bozuk felan oldugunda onu kullansam cok mutlu olur
emınım bu nevresım takımı onu cok mutlu edecek zaten hergun kullanamam renklerı benı bayar cok renklı seylerı kullanmasını sevmedım hıc bır zaman ama
bu bızım ıcın degısık bır nevresım olabılır![]()
sonra şişmesinler anacım![]()
benım ki 7 kılo falan aldı askerde
![]()
ama iyi kılosu baya boyuna göre falan.
evet cnm..karar vermek ne zor ya şu evlılık çok teferruatlı birşeymiş hakkatende..küçükkken ne kadar anlamsız gelirdi evlenmek zor kelimeleri....
kavuşun hayırlısıyla sonra teker teker bakar karar verırsnz artık![]()
ayy cnmbnm kalbimi okudun sankiii inşallah öyle olur cok saol,allahm hepimizin gönlüne göre verir inşallah..![]()
MASALLAH
canım senınkıne askerlık yaramıs ozaman ne mutlu sıze mıllet askere gıder kılo verır sızde tam tersı, bol bol sebze meyveye agırlık verırsı sende kılo aldırmassın kocısne![]()
evet cnm mantıklı![]()
ben valla nevresim işine girdimmi çıkamıyorum çok model gelıyor oyuzden bı sure almıycam inş