2012' de yazın evlenecekler

tamam işte evlenince kocana yaparken öğrenirsin, annem öyle pekiştirmiş :1: çiğ kaldığı zaman da babam hiç yüzüne vurmazmış, olsun içimizde pişer boşver diomuş anneme:69::nazar:
hee bu karıştırıcıyı ben de dün gördüm ilk:34: güzel bişi ama..

kızz nie fırçaladın çocuğu:1:

ay inşallah öyle olur canımcım yüzüme gözüme bulaştırmam inşallah canım yaaa. hangi siteden aldın canım sülesene bii:34:

Düğün salonu mevzu azcık kriz yarattı bizde koçiş burda değil yaa koşturmak lazım ben yalnız kaldım kayınpederim kayınvalidem de pek anlamıyolar böle işlerden babamda kızıyo yalnız kaldım diye
Dün yedi fırçayı bugün salon arıyodu :37::37::37:
[/QUOTE

şehir dışındamıdı seninki canım bizde çalıstıgımızdan genelde h.sonlarımızı ona ayırıyorduk ama sunu gördüm ne kadar cok yere gidersen okadar kafan karısıyo içlerinden bikac yer belirleyip sececeksiniz yoksa dipsiz bir kuyu gibi walla :((en kısa sürede seninde yerin belli olur inş. canım:40:

valla demek benim herif bi çiçekle 2gndür ben havalarda dolandırttıysa bide öpse:9: ahhh ulen ahhh daa 117gün va:31:
u uuuuu :23::23::23::23::23:
valla kızlar sizleri böyle gün sayarken görüyorum ya, çok şükrediyorum benim adamım yanımda diye :16::16:
kıymetini bileyim ben dimi bu durumun :114::114:

Ufak diil bence bi büyüğe danışmak lazım bize ufak yetmez :27::27:
hehhe yok yok tamam ne ufak ne büyük boşverelim biz onları :9::9::9:

hadi yaa tühh, kaçırmış fırsatı.. ben de o yabancı videoyu izledim dün, hani koyuyon tencereye kendi kendine dönüyo karıştırıyo fln o dimi?
çeyiz topikimde de resmi var
bakarım şimdi çeyiz topiğine ama evet o, ondan başka yok zaten canım böyle oto. karıştırıcı, güle güle kullan canım benim :70:

valla demek benim herif bi çiçekle 2gndür ben havalarda dolandırttıysa bide öpse:9: ahhh ulen ahhh daa 117gün va:31:
az kaldı azz, bak nerelerdeeen nerelere geldik, az daha sabır:34:

Ufak diil bence bi büyüğe danışmak lazım bize ufak yetmez :27::27:
canım izmirlisin galiba:7::7::7::1:

Düğün salonu mevzu azcık kriz yarattı bizde koçiş burda değil yaa koşturmak lazım ben yalnız kaldım kayınpederim kayınvalidem de pek anlamıyolar böle işlerden babamda kızıyo yalnız kaldım diye
Dün yedi fırçayı bugün salon arıyodu :37::37::37:
hımmm iyi olmuş o zaman:1:
bu işleri yalnız halletmek çok yorucu, bilirim:44:

şehir dışındamıdı seninki canım bizde çalıstıgımızdan genelde h.sonlarımızı ona ayırıyorduk ama sunu gördüm ne kadar cok yere gidersen okadar kafan karısıyo içlerinden bikac yer belirleyip sececeksiniz yoksa dipsiz bir kuyu gibi walla :((en kısa sürede seninde yerin belli olur inş. canım:40:

Koçiş bahhçeyle görüşmüş orası olcak herhalde hafta sonu sözleşme imzalancakkkkk :52::52::52:

canım izmirlisin galiba:7::7::7::1:

hımmm iyi olmuş o zaman:1:
bu işleri yalnız halletmek çok yorucu, bilirim:44:

Evet canım İzmirliyim :7::7::7:
Gerçekten çok yorucu sözümüze 2 hafta kala gitmişti söz nişan herşeyi yalnız hallettim hasta oldum nişan söz yapcam derken :43::43:

ay inşallah öyle olur canımcım yüzüme gözüme bulaştırmam inşallah canım yaaa. hangi siteden aldın canım sülesene bii:34:
yok yok bir kötü olur iki kötü olur ama üçüncüde öğrenirsin canım:34:
markafoniden aldım ben, ama hediye çekim de vardı benim, öylelikle 19 tl'ye geldi yani:34:

valla kızlar sizleri böyle gün sayarken görüyorum ya, çok şükrediyorum benim adamım yanımda diye :16::16:

bakarım şimdi çeyiz topiğine ama evet o, ondan başka yok zaten canım böyle oto. karıştırıcı, güle güle kullan canım benim :70:
kesinlikle şükret haline canım, çok zorr çokkkk:43::5::31:
sağol canım, inşallah mutlu mesut kullanıcam onu:1:

ha maşşallaahhh ne çok sayfa biriktirmişsiniz yahuu:nazar::nazar::nazar::nazar: ben size dün gece fazla dağıtmayın demedimmii:9::9:nasılsınıss canlar..yeni ciciler alan gelincikler aşklaaa huzurlaaa kullanın efendimmmm:21::21:

ha maşşallaahhh ne çok sayfa biriktirmişsiniz yahuu:nazar::nazar::nazar::nazar: ben size dün gece fazla dağıtmayın demedimmii:9::9:nasılsınıss canlar..yeni ciciler alan gelincikler aşklaaa huzurlaaa kullanın efendimmmm:21::21:

Tşk ederiz efendim daha güzelleri sizinde olsun :21::21:

Evet canım İzmirliyim :7::7::7:
Gerçekten çok yorucu sözümüze 2 hafta kala gitmişti söz nişan herşeyi yalnız hallettim hasta oldum nişan söz yapcam derken :43::43:
anladım zaten, bu cümleyi kullanışından:34:
çok severim izmirlileri, kesinlikle ayrı bi havaları oluyor izmir insanının:34:
Ben de nişan hazırlıklarını öyle hallediyorum işte canım yaa, sevgilim askerde. Herşeye ben karar verip ayarlamak zorundayım... Gerçekten yoruldum, artık kendi kuaförümü bile aramak istemiyorum yaa:50:

hoşgeldin rosaaa :3::3:
sağol canım hepimiz güle güle kullanalım eşyalarımızı inşallah :70:

kesinlikle şükret 15 ay kimsesiz kalıyosun moralin bozuk olduğunda derdin olduğunda sarılıp destek olcak kimsen olmuyo:14: sana yemn ederim15 ayda belki 2 kere gitmişimdir arkadaşlarla biyere:5:

Koçiş bahhçeyle görüşmüş orası olcak herhalde hafta sonu sözleşme imzalancakkkkk :52::52::52:

çok sevindim canım nere ora ist.temi:44:

kesinlikle şükret 15 ay kimsesiz kalıyosun moralin bozuk olduğunda derdin olduğunda sarılıp destek olcak kimsen olmuyo:14: sana yemn ederim15 ayda belki 2 kere gitmişimdir arkadaşlarla biyere:5:

yok canım izmirde biz izmir gelinleriyiz :46::46:

kesinlikle şükret haline canım, çok zorr çokkkk:43::5::31:
sağol canım, inşallah mutlu mesut kullanıcam onu:1:
analdım canım, sizin hasretiniz de hayırlısıyla tez vakitte bitsin inş. :70:

analdım canım, biz 2006da 5,5ayla bitirdik askerlik işini, haftada birkaç kez telefonla konuşuyoduk, hafta sonu da netten kamerayla..
o 5,5 ay bile çok zordu, Rabbim 15 ay yapanlara yardım etsin yaa, bak ben de hüzünlendim şimdi o günlerim geldi aklıma :43:

süperrrr siz kaca anlastınız heyyytt be bahhce gelinleri geliyorrrrrrrr bekleyin bizii :))))bizde c.tesi sözlesmeyi yapcaz bi gidemedik :39::39:

Hafta içi olcak canım bizim bayram tatilinde yapcaz daha tam konuşmadık hafta sonu anlaşcaz inşallah fiyattada

anladım zaten, bu cümleyi kullanışından:34:
çok severim izmirlileri, kesinlikle ayrı bi havaları oluyor izmir insanının:34:
Ben de nişan hazırlıklarını öyle hallediyorum işte canım yaa, sevgilim askerde. Herşeye ben karar verip ayarlamak zorundayım... Gerçekten yoruldum, artık kendi kuaförümü bile aramak istemiyorum yaa:50:

Evet canım gerçekten çok zor Allah kolaylık versin sanada
Çok takmamaya çalış canım ince düşündükçe problemler çıkıyo :18::19:

İzmirde canımm :70:

Hafta içi olcak canım bizim bayram tatilinde yapcaz daha tam konuşmadık hafta sonu anlaşcaz inşallah fiyattada

İzmirde canımm :70:

Hayırlısı olsun tatlım h.içi olursa cok uygun olur emin ol :))

analdım canım, sizin hasretiniz de hayırlısıyla tez vakitte bitsin inş. :70: analdım canım, biz 2006da 5,5ayla bitirdik askerlik işini, haftada birkaç kez telefonla konuşuyoduk, hafta sonu da netten kamerayla..
o 5,5 ay bile çok zordu, Rabbim 15 ay yapanlara yardım etsin yaa, bak ben de hüzünlendim şimdi o günlerim geldi aklıma :43:
Aminnnn inşallahhhhh:5::31::14:

Ewet, fazla düşünmemeye takmamaya çalışıyorum ama herşey kusursuz olsun die uğraşınca herşey dert oluyor işte...
Hayırlısıyla atlatalım da telaşelerimizi...:31:

Back
X