kısslarr bende çıkıyorum çok uykum geldi öpüyorum hepinizi iyi geceler![]()
gule gule canım bende öptum ıyı geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende çıkayım yavaştan kursa gideceğim yarın yine,öptüm sizleri,iyi uykular,tatlı rüyalar![]()
sağol canım inşallah, bizim ev küçük kutu gibi, nişanlımın evi ise kocaman, bizim ev kadar salonu var nerdeyse
o yüzden ikimizde büyük ev istiyoruz inş., şöyle ferah ferah![]()
ayy ınsallah canım alırsın buraya da resımlerını koyarsın bızde bakarız cok guzel olur yaa
buyuk ev herzman ınsanın ıcını acar canım evı kacıncı kattan almayı dusunuyorsunuz bellımı?
hımmm anladıımm, 1,5 sene yapın ortasını bulun![]()
yok doğru söylüyorsun canım, mesela beylikdüzü güzel yer, hele migrosun oralar, kuzenime ev baktık biz, 140-150 ye çok güzel kocaman evler var
ama senin dediğin de işte mesela Kartal, oooohani beylikdüzü gibi biraz uzak kalıyo ya
benim demek istediğim fiyat her zaman lüks semt olmasıyla doğru orantılı olarak artmıyor, hani onu söylemeye çalışmıştım
işte her yerde değişiyo fiyatlar canım yaa :26:
herkes kesesine göre biryerler arıyo işte :114:
ben normal diş fırçası almıştım, oral-b galiba, ama kullanmamıştır heralde, öyle bohça eşyaları düğüne kadar pek kullanılmıyo galiba, benimkiler de kapalı duruyorlar ya, o da kullanmamıltır heralde
ama ben elektrikliyle yapamam heralde ya, kendime de ona aldığım gibi oral-b alırım bi tane yeter, bildiğim gibi fırçalarım dişimi
bu arada ben traş makinası almıştım 2 sene önce doğum günüydü, kayınvalidem o zaman kullanmasına izin vermemiş, kız ne güzel bişey almış sana demiş koymuş çeyizine benimkinin![]()
evet yaa ben unuttum onubohcalar genelde dugun gunu ne kadar kullanılmazdı
ama bızde bu bohca ıslemı dugunden bı hafta önce yapılıyor yaa ev yerlesılmeden bır hafta önce
bencede en ıyısı normal fırca bende kesın ondan alıcam kararlıyım. gaslonıım hıc stresın yok hatta burdakı gelınlerın herseyı tam tamına hall olmus gıbıhepınız marıfetlısınız masllah
görüşürüz canım, iyi geceler![]()
dimi yaaa, bayılıyorum ben, excel kullanmak bende hastalıktır bir de, aklıma bişey gelir gelmez açarım bi excel yazar çizer kaydederim hemen belgelerime![]()
ay sanırım benim de uykum geldiiii, sizin yüzünüzden sabah vakitlice kalkamıyoruumm, 10u 11i buluyor kalkmam
yatayım en iyisi :114:
çook üptüm hepinizi, geceniz hayra gala![]()
ay sanırım benim de uykum geldiiii, sizin yüzünüzden sabah vakitlice kalkamıyoruumm, 10u 11i buluyor kalkmam
yatayım en iyisi :114:
çook üptüm hepinizi, geceniz hayra gala![]()
ayy tamam canım bilmioduk.
(gerçi ben ekledim silmedimniyeyse hiç aklıma bile gelmedi silmek şimdi aklıma geldi:neyse artıkınnn9:
)
Spedy bir daha olmaz cnm![]()
lavanta moda renk çok güzel olmuş üstüne bence dediğin gibi şık ağır taşlı bi kolye ile güzel olabilir..
yada şık bir saç aksesuarı da olabilir
vallahi cnm artık elbiseyi aksesuarlarla güzelleştirip ön plana çıkartmalıyım ki birbirini tamamlasın..kalçadaki taşlaraı acaba devam taşı alsamda az daha mı kalınolsa hafifmi kalmış hiç mi dokunmayayım karar veremedim..
buraya koyduk canım resimlerimizi faceden görenlerde var ama genel olarak buraya koyduk sildik uyarımızıda aldıkseni 1.65 boylarında 52-55 arası kiloda koyu saç rengi koyu tenli hayal ediorumm
![]()
lavantacım sen de elbisen de çok hoşsunuz, çok beğendim.bildin cnm ya bravooo 1,64 boy 54-55 kilo buğday tenli esmere yakın koyu renk saçlıyımmm bide küçük gözlerim var..![]()
lavantacım sen de elbisen de çok hoşsunuz, çok beğendim.
spaydiciğimin de dediği gibi takı ya da saç aksesuvarıyla tamamladığında müthiş olursun![]()
belki bileğinin birine ince kibar, taşlı bir bileklik zincir takabilirsin, takım olması açısından. Ya da zaten kelepçe gelecek diyorsan hiç takmasan da olur onuçok teşekkür ederim cnm o sizin güzel gözlerinizin hoşluğundan...kolye kesin almalıyım hatta şöyle genişlerden olsun diyorum ama bı seferde bileğimede yine taş detaylı parıltılı bişey alsam çok boymak istemem bilemedim ama ilk etapta saç tokası ile kolye var bileğime kelepçe bilezik geleceği için o konuda kararsızım