2012' de yazın evlenecekler

bende nişanda giymek isterdim ama imkansız:9::9:

aynen canım:31::31:
mail attım resmi hemen cvp veriyolar zaten :37:
çok pahalı cnm valla:1:Diktirsen dahamı pahalı olur ki
merhba kızlaaaaaaaaar 12 kasımda geliolar beni istemeye az önce ailesi ailemi aradı :D:D:D bir de burada bi arkdaş vardı garanti bankasında çalışan mı sınava mı girmişti hatırlayan var mı???

hadi gözün aydın hatrlayamdm valla

Selam canlarım ben geldim askerimle teldeydim göreve gtdı ağladım :14::14: üzüldü baya kapatmam lazım komutanlar beni bekliyor dedi malesef kapatdık sabah olmaz şimdi kaçta geliceğide belli değil ALLAHIM bu ne zor askerlik

Selam canlarım ben geldim askerimle teldeydim göreve gtdı ağladım :14::14: üzüldü baya kapatmam lazım komutanlar beni bekliyor dedi malesef kapatdık sabah olmaz şimdi kaçta geliceğide belli değil ALLAHIM bu ne zor askerlik

canım benim gözyaşların anlatıyor ne hissettiğini sanki. üzülme bitanem yakında bitecek allahın izniyle:nazar: az daha sabret ve sonunda birlikte mutlu olacaksınız:nazar:

canım 410 gün oldu nişanlımı askere göndereli dile kolay :14: artık btmeli
evet haklısın canım çok zor ama bak bu kadar sabrettin bekledin dayandın hem 43 mü kaldı bitecek allahın izniyle. sizin sevginiz aşkınız dayanağınız oldu. bundan sonra sizi hiç bir güç ayıramayacak inş.

merhabalar kızlaaar eskileri okudum geldiiim...:16:
yok canım arkadaslarda söylemiş zaten gasocum atmadıysa msj atayım msnden biri eklemiş beni o senmisin canım??
yok canım ben msnden eklemedim seni,ama sen beni faceten mi ekledin ismin ö ile mi başlıyor? ya da ismi ö ile başlayan kim bacılar? :9:
kızlar işle ilgili bir sonuç alacaktım bugün aldım. oldu çok şükür. benim çok istediğim bir işti ama olacağından pek umutlu değildim. nişanlım sanki olacağını biliyormuş gibi çok güzel bir arajman göndermiş üzerine ''allahın bana lütfu, birtanem, dünyanın en güzel insanı yeni işin hayırlı olsun'' yazmış. bana işin olduğunu haber verdiler. on dakika sonra çiçek geldi. sanki biliyomuş gibi
canım hayırlı olsun yeni işin...
canlar kızıma bayram hediyesi ne alayım akıl verin bana:44:
gasocumun verdiği fikir süpermiiiiş ya da kıyafet al giysin süslü şeyler:8:
selam kızlar muhabbetlerinize pek katılamıyorum dersler bi taraftan çeyiz hazırlığı bi taraftan uğraşıyorum, bir de polikistik over teşhisi koydular bana iyice sıkıntılıyım yani....
ankastrelerimizi almıştık bugün evimize getirmişler yerleşmiş bile :16:
kasım ayında izmir yolcusuyum nişanlım resimlerini yollamıyor evin çok merak ediyorum süpriz diyor geldiğinde gör diyor böyle işteee
hadi hayırlısı canım,bu arada geçmiş olsun...
Ya şuan gözlerim dolu dolu, okudum ve eğer doğruysa insanlık adına ve yardımlarımızın boşuna olmadığı adına hala umudumuzu koruyabiliriz diye düşündüm ve sizinle de paylaşıyorum.. (link vermek yasak olduğu için copy paste yapıyorum Ekşi sözlükten)......................
ya çok duygusalmış gasocum yaa:14:
kızlar face açmış bulunmaktayım zaten vardıda kullanmıyuordum kapatmıştım şimdi eklemek istiyorum facede sizleri :16:
beni ekleyebilirsin güselim facete de adım aynı yane seda :))
merhba kızlaaaaaaaaar 12 kasımda geliolar beni istemeye az önce ailesi ailemi aradı :D:D:D bir de burada bi arkdaş vardı garanti bankasında çalışan mı sınava mı girmişti hatırlayan var mı???
hayırlısı olsun güselim...evet garantinin sınavını geçmiş,şimdi İstanbul'da eğitimde arkadaşımız..
inşallahhh canımcım:127::73::73:

ssedoshhum hoşgeldin:34:
hoşbulduk balım peteğiiim:3:

canım hayırlı görevler olsun inşallah kazasız belasız...

Son düzenleme:
evet haklısın canım çok zor ama bak bu kadar sabrettin bekledin dayandın hem 43 mü kaldı bitecek allahın izniyle. sizin sevginiz aşkınız dayanağınız oldu. bundan sonra sizi hiç bir güç ayıramayacak inş.

Ama bazen sabır falan kalmıyor 44 gün geçermidiyorum ve çok çok zor bi askerlik yapıyor doğuda sureklı görevlerde cnm ALLAHIM korusun ALLAHIM sabır...

ooo geliyolar mı nihayeett, hayırlı olsuunn :32:

dnzhorn du canım, sınavı geçti, eğitime geldi buraya.
eğitimi bitmek üzereydi geçen hafta istanbuldaydı en son konuştuğumuzda (nick inde harf yanlışı olabilir) :112:

merhabalar kızlaaar eskileri okudum geldiiim...:16:

yok canım ben msnden eklemedim seni,ama sen beni faceten mi ekledin ismin ö ile mi başlıyor? ya da ismi ö ile başlayan kim bacılar? :9:

canım hayırlı olsun yeni işin...

gasocumun verdiği fikir süpermiiiiş ya da kıyafet al giysin süslü şeyler:8:

hadi hayırlısı canım,bu arada geçmiş olsun...

ya çok duygusalmış gasocum yaa:14:

beni ekleyebilirsin güselim facete de adım aynı yane seda :))

hayırlısı olsun güselim...evet garantinin sınavını geçmiş,şimdi İstanbul'da eğitimde arkadaşımız..

hoşbulduk balım peteğiiim:3:

canım hayırlı görevler olsun inşallah kazasız belasız...
sağolasın sedoşum senin askerine ve tüm askerlerimize hayırlı kazasız belasız görevler. Facede sohbte gelsne bi cnm

Son düzenleme:
Ben geldimmmmmmmmm buaksam bende aranıza katılayım dedimm duydumki topik cansızmıs hemen canlandıralım canlar...

Buarada sedoshhcum benim ö...olan ekledim seni çaglacım bi sen yoksn birde hvngzl yok sizleride istiyorumm:40::16:

Buarada sedoshhcum benim ö...olan ekledim seni çaglacım bi sen yoksn birde hvngzl yok sizleride istiyorumm:40::16:

hoşgeldin canımm...peki senin olduğuna sevindim merak ediyordum seni...
sende çok güselmişsin canım ya maşallaaahhh:nazar: bu topicin diğer güsel kızları gibi...

hoşgeldin canımm...peki senin olduğuna sevindim merak ediyordum seni...
sende çok güselmişsin canım ya maşallaaahhh:nazar: bu topicin diğer güsel kızları gibi...

:16:Sagol sekerim o senin kalbinin güzelliği sizde pek bi şirinsiniz cok yakısıyorsunuz gözleriniz askla bakıyor birbirinize :16::16:

Ben geldimmmmmmmmm buaksam bende aranıza katılayım dedimm duydumki topik cansızmıs hemen canlandıralım canlar...
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn:70:
eklıyorum cnm gördm seni :21:
heyyyyttttttt orda sohbete dalıp burayı unutmayın ama:54::34:

yok cnm kkdan ekleyenleri sordumda geldk hemen bde kpss kursuna gdyo sedoşm bnde başlcm onu konştk

Back
X