Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 Mayıs tatLım..bnm yengemin moda evi var stiList kendisi orda diktircem geLinLiğimi..Bu yüzden şimdiden modeL bak karar ver ki başLayaLım dioLar..
cnm benim ben düz badi çok severim ve pek dayanmaz hemen ufacık delinirler temizlik yaparken giyerim diye katlar koyarım altlarda dururlar giymem onları attım. 2 tane eteğim vardı bu sene hiç giymedim daha da giymem diye onları beğenirse kuzenime vericem geceliklerim vardı iyice kötü olmuşları attım genelde bende veririm ama pek bişey alma durumu olmadığından formu bozulana kaday giyip işe yaramayına mecbur atıyorum artık yeni ama küçük gelme durumuda olmuyor maşallah forum yerindeama bende yeni aldığım bişeyi evlenince giyerim diyip kullanmadığım oluyor taytlar aldım kendime şaort takımları gecelikler hepsi evlenmeyi bekliyor hepsini yıkayıp ütüleyip evime öyle yarleştirim heralde..askı durumunu bile düşündüm burdan alırım götürüm dedim tahta askıları sevmiyorum diye
zaman gelsin bian önce çok heyecanlanıyorum..kendi düzenimi kurayım çok istiyorum
![]()
Günaydınnnn canlarım nasılsnız bakalım bugünnn![]()
ama mailime ekledim önce, ordan yolladım arkadaşlığı, neden olmadı yaa:26:yok cnm daha gelmedi
nuyucum günaydınnn![]()
koltuk takımı bilmiyorum canım ama dün akşam bi yatakodası beğendim, 4000tl.KızLar birşey sorucam koLtuk takımı ve yatak odası için ortaLama ne kdr fiyat veriLir sizce?
ooo sen şanslısın gerçektençok güzel bir gelin olacaksın inşallah
Tşk ederim cnmm hepimiz çok güzeL oLucaz inşş..
OrtaLama fiyatLar nedir ne kdra kdr pahaLıdır fLn biLmiorum hiç yaa biLgisi oLan varmı? Beğendiğim modeLLer çok mu pahaLı acaba?
Selam kızlarrrr
lavanta ekledim seni canım, geldi mi? önce mailine bak tabi![]()
KızLar birşey sorucam koLtuk takımı ve yatak odası için ortaLama ne kdr fiyat veriLir sizce?
iyiyim tatlım sen nasılsın?selam deryaw. nasılsın canımcım?
canım bizim model olarak aklımızda var ama fiyat araştırmasına hiç girmedikama içimize sinen oldumu her rakamı verebiliriz diye düşünüyorum
yada ben öyle düşünüyorum
koçiş düşünür mü bilmiyorum:26::26:
kimi ekledin canım? ben de baharı gördüm ekledim lavantadan, bide pınarıCanım lavantadan gördüm seni ekledim smdi bilgin olsun![]()
iyiyim tatlım sen nasılsın?
ben de beğenince her rakamı veririm diyenlerdenim canım ama benim kociş de öyle değil, hemenn uuu çok pahalıymış derama sonuçta yine benim istediğim alınır
![]()
Tşk ederim cnmm hepimiz çok güzeL oLucaz inşş..
OrtaLama fiyatLar nedir ne kdra kdr pahaLıdır fLn biLmiorum hiç yaa biLgisi oLan varmı? Beğendiğim modeLLer çok mu pahaLı acaba?
kimi ekledin canım? ben de baharı gördüm ekledim lavantadan, bide pınarıbeni görüp tanıyan varsa eklesin, betül ben
![]()
ehehe aynen 2 ağlarız tamamben beyaz eşya mobilya işine karışmayacağım hepsini koçiş alacak ama ben hüküm sürecim iki ağlarım hoppppp alırız![]()
canım biz bu c.tesi gelinlikçilere gideceğiz bizim burda. zaten camların üzerinde %50.lere varan indirimler yazmaya başladı ben en fazla 1500'e almayı düşünüyorum ama tabi hayırlısı![]()
canım nasıl bişi beğendiğine bağlı, 1500e de var 15000e de:26:Bana kaLsa bende her rakamı veririm ama kocişime yazıkk yaa onu o kdr masrafa sokmak istemıorum...Bu yüzden soruorum şimdi ben bişey beğenirim aşırı pahaLıdır fiyattan da anLamıorum ya kazıkLanırım fLn
OrtaLama nedir ne değiLdir araştıran varsa ya da şu kdra kdr uygundur fLn biLen varsa yazsın Lütfen :/
ehehe aynen 2 ağlarız tamam
ben çamaşır mak. bulaşık mak. bide ankastreleri alacağım, niyetim böyle
bu arada facede ekledim seni canım
canım nasıl bişi beğendiğine bağlı, 1500e de var 15000e de:26:
dediğim gibi mesela ben bi yatak odası beğendim, 4000tl, bi koltuk takımı beğendim 5000tl ama daha ucuzu da vardı beğendiğim, iyice araştırmak lazım
ismini bahşeder msin canım bana, öyle ekliyimanLadımm cnmm..bu arada ben seni göremedim face de kızLarda ben varım beni de ekLer misin
ismini bahşeder msin canım bana, öyle ekliyim![]()
kimi ekledin canım? ben de baharı gördüm ekledim lavantadan, bide pınarıbeni görüp tanıyan varsa eklesin, betül ben
![]()
hımm tımam tatlım, ekliyorum şimdifunda cnm bütün kızçeLerde ekLiyim![]()
kıesinlikle kullanılır canım, daha yeni almış sonuçtaKızLar bu köşe koLtuğun aynısını nişanLım geçen sene kendi odası için aLmıştı...Sizce yeni evimizde kuLLanıLır mı?
Eki Görüntüle 279691
bekliyorum canımOK tatlım senide ekleyim hemen![]()