2012' de yazın evlenecekler

5 Mayıs tatLım..bnm yengemin moda evi var stiList kendisi orda diktircem geLinLiğimi..Bu yüzden şimdiden modeL bak karar ver ki başLayaLım dioLar..

ooo sen şanslısın gerçekten :34: çok güzel bir gelin olacaksın inşallah:nazar:

cnm benim ben düz badi çok severim ve pek dayanmaz hemen ufacık delinirler temizlik yaparken giyerim diye katlar koyarım altlarda dururlar giymem onları attım. 2 tane eteğim vardı bu sene hiç giymedim daha da giymem diye onları beğenirse kuzenime vericem geceliklerim vardı iyice kötü olmuşları attım genelde bende veririm ama pek bişey alma durumu olmadığından formu bozulana kaday giyip işe yaramayına mecbur atıyorum artık yeni ama küçük gelme durumuda olmuyor maşallah forum yerinde:9::9::9::9::9:ama bende yeni aldığım bişeyi evlenince giyerim diyip kullanmadığım oluyor taytlar aldım kendime şaort takımları gecelikler hepsi evlenmeyi bekliyor hepsini yıkayıp ütüleyip evime öyle yarleştirim heralde..askı durumunu bile düşündüm burdan alırım götürüm dedim tahta askıları sevmiyorum diye:9::9::9::9:zaman gelsin bian önce çok heyecanlanıyorum..kendi düzenimi kurayım çok istiyorum:15::15:

kesinlikle canım ben kılık kıyafete ayakkabıya çantaya çok düşkünümdür yani öyleydim bu aralar almıyorum kendime birşeyler çeyize yatırım yapıyorum:9::9: ve bazılarını benim koçiş izin vermiyor ve bende kıyamıyorum birilerine vermeye bende koçişe giyerim:17::17::17::17: ve gerçekten çok heyecan verici ve günler su gibi akıp geçsin ve o güzel günler gelsin

Günaydınnnn canlarım nasılsnız bakalım bugünnn:10::10::10:

günaydın tatlım. :34:

yok cnm daha gelmedi

nuyucum günaydınnn:16::16::16:
ama mailime ekledim önce, ordan yolladım arkadaşlığı, neden olmadı yaa:26:
msnine bi baksana davet var mı canım..?

KızLar birşey sorucam koLtuk takımı ve yatak odası için ortaLama ne kdr fiyat veriLir sizce?
koltuk takımı bilmiyorum canım ama dün akşam bi yatakodası beğendim, 4000tl.

nuyucum günaydınnn:16::16::16:[/QUOTE]

günaydın tatlım. :34:[/QUOTE]

nasılsnız bakalım bugün kızlar gelinlik olayına dalmısınız bende erken almak istiyorum haziran 23 dğün nezamn baslasam arastırmaya sizce:???

Selam kızlarrrr:3:
lavanta ekledim seni canım, geldi mi? önce mailine bak tabi:1:

selam deryaw. nasılsın canımcım?:34:

KızLar birşey sorucam koLtuk takımı ve yatak odası için ortaLama ne kdr fiyat veriLir sizce?

canım bizim model olarak aklımızda var ama fiyat araştırmasına hiç girmedik:34: ama içimize sinen oldumu her rakamı verebiliriz diye düşünüyorum:34: yada ben öyle düşünüyorum
koçiş düşünür mü bilmiyorum:26::26:

selam deryaw. nasılsın canımcım?:34:

canım bizim model olarak aklımızda var ama fiyat araştırmasına hiç girmedik:34: ama içimize sinen oldumu her rakamı verebiliriz diye düşünüyorum:34: yada ben öyle düşünüyorum
koçiş düşünür mü bilmiyorum:26::26:
iyiyim tatlım sen nasılsın?
ben de beğenince her rakamı veririm diyenlerdenim canım ama benim kociş de öyle değil, hemenn uuu çok pahalıymış der:1: ama sonuçta yine benim istediğim alınır:60:

iyiyim tatlım sen nasılsın?
ben de beğenince her rakamı veririm diyenlerdenim canım ama benim kociş de öyle değil, hemenn uuu çok pahalıymış der:1: ama sonuçta yine benim istediğim alınır:60:

ben beyaz eşya mobilya işine karışmayacağım hepsini koçiş alacak ama ben hüküm sürecim iki ağlarım hoppppp alırız:27::27::27::27: :47::47:

Tşk ederim cnmm hepimiz çok güzeL oLucaz inşş..

OrtaLama fiyatLar nedir ne kdra kdr pahaLıdır fLn biLmiorum hiç yaa biLgisi oLan varmı? Beğendiğim modeLLer çok mu pahaLı acaba?

canım biz bu c.tesi gelinlikçilere gideceğiz bizim burda. zaten camların üzerinde %50.lere varan indirimler yazmaya başladı ben en fazla 1500'e almayı düşünüyorum ama tabi hayırlısı:34::nazar:

Bana kaLsa bende her rakamı veririm ama kocişime yazıkk yaa onu o kdr masrafa sokmak istemıorum...Bu yüzden soruorum şimdi ben bişey beğenirim aşırı pahaLıdır fiyattan da anLamıorum ya kazıkLanırım fLn :1::1:
OrtaLama nedir ne değiLdir araştıran varsa ya da şu kdra kdr uygundur fLn biLen varsa yazsın Lütfen :/

ben beyaz eşya mobilya işine karışmayacağım hepsini koçiş alacak ama ben hüküm sürecim iki ağlarım hoppppp alırız:27::27::27::27: :47::47:

canım biz bu c.tesi gelinlikçilere gideceğiz bizim burda. zaten camların üzerinde %50.lere varan indirimler yazmaya başladı ben en fazla 1500'e almayı düşünüyorum ama tabi hayırlısı:34::nazar:
ehehe aynen 2 ağlarız tamam:60::60:
ben çamaşır mak. bulaşık mak. bide ankastreleri alacağım, niyetim böyle:34:
bu arada facede ekledim seni canım:34:

Bana kaLsa bende her rakamı veririm ama kocişime yazıkk yaa onu o kdr masrafa sokmak istemıorum...Bu yüzden soruorum şimdi ben bişey beğenirim aşırı pahaLıdır fiyattan da anLamıorum ya kazıkLanırım fLn :1::1:
OrtaLama nedir ne değiLdir araştıran varsa ya da şu kdra kdr uygundur fLn biLen varsa yazsın Lütfen :/
canım nasıl bişi beğendiğine bağlı, 1500e de var 15000e de:26:
dediğim gibi mesela ben bi yatak odası beğendim, 4000tl, bi koltuk takımı beğendim 5000tl ama daha ucuzu da vardı beğendiğim, iyice araştırmak lazım

ehehe aynen 2 ağlarız tamam:60::60:
ben çamaşır mak. bulaşık mak. bide ankastreleri alacağım, niyetim böyle:34:
bu arada facede ekledim seni canım:34:

canım nasıl bişi beğendiğine bağlı, 1500e de var 15000e de:26:
dediğim gibi mesela ben bi yatak odası beğendim, 4000tl, bi koltuk takımı beğendim 5000tl ama daha ucuzu da vardı beğendiğim, iyice araştırmak lazım

anLadımm cnmm..bu arada ben seni göremedim face de kızLarda ben varım beni de ekLer misin

Back
X