2012' de yazın evlenecekler

Kızlar herkese iyi haftasonları, şimdiden cumhuriyet bayramımızı kutlyorum ve müsadenizi isteyip aranızdan ayrılıyorum:54:

canım kendine iyi bak iyi tatiller:54: Seninde Cumhuriyet bayramın kutlu olsun:1:

abLa da oLmaz yaaa (: bari ... teyze fLn dese :1:
[/FONT][/B]

kayınvalide baştan bana abla de demiş :27:
gasom valla bende ihmal etmem her hafta mutlaka ararım dediğin gibi gönülleri hoş olsun. En azından dualarını alıyorum:34:

Aynııı şekiLde gasocuum bnm annemde kızar anne demeyince..bak onun oğLu nası bize annecim annecim dıo sen de diiceksin artık onLar da snn aiLen fLn dıo gazLıo beni (:
Bende 1 gün aramasam hemen arıo kayınvaLidem bi sorun mu var kızım noLdu nie aramadın dıe =) hemen hemen hergün ya da 2 gun arayLa konuşuoruz...o da arıo bende güzeL oLuo...soruo bi ihtiyacın varmı die sesim telde kötüyse hemen panik yapıo bişey mi oLdu nie moraLin bozuk fLn..bnde soruorum bişeye ihtiyacı oLup oLmadığını öLe yuvarLanıp gidioruz (:

hay maşallah ne güzel yaa:nazar:
ben mutlu oluyorum bunları duyunca, hani anlatılan yaşanan maalesef bazı olumsuzluklar da oluyor ya, üzülüyorum onları duyduğumda :50:
Rabbim herkese bol muhabbet, ağız tadı versin inş, 3 günlük dünyada kimi neyi paylaşamayacağız ki??

canım kendine iyi bak iyi tatiller:54: Seninde Cumhuriyet bayramın kutlu olsun:1:

kayınvalide baştan bana abla de demiş :27:
gasom valla bende ihmal etmem her hafta mutlaka ararım dediğin gibi gönülleri hoş olsun. En azından dualarını alıyorum:34:
hay ağzın bal yesin, duasını almak bile bişeydir :70:
dedim ya 3 günlük dünya, görüyoruz işte 5 dk sonra başımıza ne geleceğinin garantisi yok:50: kırmasın kimse birbirini.. :70:

ben mutlu oluyorum bunları duyunca, hani anlatılan yaşanan maalesef bazı olumsuzluklar da oluyor ya, üzülüyorum onları duyduğumda :50:
Rabbim herkese bol muhabbet, ağız tadı versin inş, 3 günlük dünyada kimi neyi paylaşamayacağız ki??

VaLLahi öyLe...tartışıp kaLp kırmaya hiç gerek yok...varsın istediğim gibi eşyaLar , paraLar , puLLar oLmasın ama sevgi oLsun , huzur oLsun , ağız tadı oLsun..bnm nişanLımın babası küçükken öLdüğü için annesiyLe tek yaşıo kadın da hep bunun ezikLiğinde kendi kendine bişeyLer yapmaya çaLışıo..bnm aiLem hep yardımcı..düğün saLonunu biLe babam 1 hafta iş çıkışLarı gitti geLdi iLgiLendi öyLe tuttu..kayınvaLidem sorar meseLa adettir die biLezik fLn ne istenio die..bizimkiLer hiçbişey istemedi..Lükse gerek yok sonuçta biz bi aiLe oLucaz sizi şimdi sıkıntıya sokarsak biz de sıkıLırız dıoLar...Herşeyi hepberaber eLbirLiği İLe yaparız dıoLar..Allah razı oLsun nişanLımda kayınvaLidem de hem beni hem aiLemi eL üstünde tutuoLar...çok mutLu OLuorum...

Son düzenleme:
hay ağzın bal yesin, duasını almak bile bişeydir :70:
dedim ya 3 günlük dünya, görüyoruz işte 5 dk sonra başımıza ne geleceğinin garantisi yok:50: kırmasın kimse birbirini.. :70:

aynen öyle canım. farklı şehirlerde olduğumuz için görüşemiyoruz ama gönüllerini birşekilde alıyorum: dualarını da eksik etmiyorlar sağolsunlar (annenin babanın duası kabul olurmuş) 34: aslında hala heyecanımı atabilmiş değilim kekeliyorum ateş basıyor:37::53:

VaLLahi öyLe...tartışıp kaLp kırmaya hiç gerek yok...varsın istediğim gibi eşyaLar , paraLar , puLLar oLmasın ama sevgi oLsun , huzur oLsun , ağız tadı oLsun..bnm nişanLımın babası küçükken öLdüğü için annesiyLe tek yaşıo kadın da hep bunun ezikLiğinde kendi kendine bişeyLer yapmaya çaLışıo..bnm aiLem hep yardımcı..düğün saLonunu biLe babam 1 hafta iş çıkışLarı gitti geLdi iLgiLendi öyLe tuttu..kayınvaLidem sorar meseLa adettir die biLezik fLn ne istenio die..bizimkiLer hiçbişey istemedi..Lükse gerek yok sonuçta biz bi aiLe oLucaz sizi şimdi sıkıntıya sokarsak biz de sıkıLırız dıoLar...Herşeyi hepberaber eLbirLiği İLe yaparız dıoLar..Allah razı oLsun nişanLımda kayınvaLidem de hem beni hem aiLemi eL üstünde tutuoLar...çok mutLu OLuorum...

AYY CNM NE KAKAR GÜZEL..allah bozmasınn

KızLar geLinLik - ayakkabı - çiçek - makyaj konusundaki düşünceLerinizi merak ediyorum...

Ben bu konuda biraz geLenekseL bakıorum geLin dediğin masum oLmaLı , dekoLteden transparan geLinLikten yana değiLim...

Bir de ayakkabı konusunda farkLı bir renk giyer misiniz? Çünkü birkaç kişiden duydum kırmızı , pembe ayakkabı ona göre de çiçek uyumu fLn..

Siz ne düşünüyosunuz?

KızLar geLinLik - ayakkabı - çiçek - makyaj konusundaki düşünceLerinizi merak ediyorum...

Ben bu konuda biraz geLenekseL bakıorum geLin dediğin masum oLmaLı , dekoLteden transparan geLinLikten yana değiLim...

Bir de ayakkabı konusunda farkLı bir renk giyer misiniz? Çünkü birkaç kişiden duydum kırmızı , pembe ayakkabı ona göre de çiçek uyumu fLn..

Siz ne düşünüyosunuz?

canım bende gelinliğin masumiyet göstergesi olduğuna inanıyorum yani öyle transparan göğüs dekoltesi masumiyeti gölgeliyor diye düşünüyorum. Ayrıca ayakkabı konusunda kırmızı düşünüyorum ama pudra pembesi de olabilir evlendikten sonra da giyebilmek istiyorum çünkü:34: ayrıca aklımı da şu sıralar siyah kuşak karıştırıyor ama çok da hevesli değilim:54:

çok kötüyüm kızlar. bir yakınımı kaybettim. kanserden. 27 yaşında gencecik kız. geçen hafta düğünü olacaktı. hastalığı yüzünden olmadı. iptal edildi. ellerimle dikmiştim gelinliğini. giyemedi. öğlene doğru aldım haberi. gittim hemen. nişanlısı bana sarıldı beni bıraktı gitti inanabiliyomusun kıydı bana gitti havin dedi. bir ayda saçları beyazladı adamın. öldüm mahvoldum nefesim kesildi. erkek kardeşinin yanına gttim sonra. canım dedim sarıldım. ablam yok havin yok geç geldin gitti o, yetişemedin. gördünmü bak içerde yatıyo melek gbi beyazlar içinde dedi. bittim yıkıldım. öğlenden beri ağlıyorum. allahım nasıl bir acı. annemin acısı da hiç geçmemiş bunu da gördüm bugün. çok kötüyüm çok. gelinliğiyle gömdük son isteği olmuş. muradına eremedi gözü açık gitti. berbat bir haldeyim tek kelimeyle berbat

canım yaaaaaaaaaaa,,,kıyamam :( :( gözlerim doldu okurken allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.....:5:çok üzüldüm çokkk :( :(

Rabbim herkese bol muhabbet, ağız tadı versin inş,
3 günlük dünyada kimi neyi paylaşamayacağız ki??

ne de güzel söylemişsin canım....bende çok mutlu oluyorum iyi şeyleri duyunca,çok özeniyorum ama benim olmadı malesef...ne yaptıysam olmadı..kimi aileler çocuklarını paylaşamıyor..hele ki tek çocuk olunca :43:

merhaba kızlaaar:16::16:
ohh gelin kaynana hepimizin maşşallahı var desenize:21::21:
allah bozmasın böle huzurlu mutlu olalım hepimiz:21::21:
Lilacım bende senin gibi düşünüyorum gelinlik sade şık olmalı ama ayakkabımı toz pembe felan düşünüyorum:26::26:mor pembe beyaz renklerdende bi buket:37:

merhaba kızlaaar:16::16:
ohh gelin kaynana hepimizin maşşallahı var desenize:21::21:
allah bozmasın böle huzurlu mutlu olalım hepimiz:21::21:
Lilacım bende senin gibi düşünüyorum gelinlik sade şık olmalı ama ayakkabımı toz pembe felan düşünüyorum:26::26:mor pembe beyaz renklerdende bi buket:37:

HoşgeLdin cnmmm...bnm nişanda eLbisem , ayakkabıLarım , çantam fLn pudra pembe oLduğu için artık istemiiorumm o renk :1::1:

neden kötü mü aranıs:31:

bi garip insanlar canım yaa...herşeyde tatsızlık çıkartıyorlar..sanki onlar değil biz kız alıyormuşuz gibi..bana değer vermiyorlar beni istemiyormuş gibi davranıyorlar..ben insanları kendim gibi gördğüm için hep iyi niyetli davrandım onlar suistimal ettiler,halen de ediyorlar..duyuyorum millet gelinlerine ne güzel davranıyor..onu göremeyince üzülüyorum..nişan zamanı yapmadıkları kalmadı,,benim nişanıma oğlan tarafından 15 kişi katıldı toplam..bizim taraftan sadece 150 kişiydik..yok onlarda nişanda takı olmazmış,yok nişana kimse gelmezmiş dediler durdular..daha neler neler..nişan günü fotoğraf çekimi bittikten sonra bizim eve gittik bekliyoruz nişan vaktini oğlunu evine çağırdı kadın,evde yemek yedirtmiş 1 saatten fazla bekledim gelmesini,bana 15 dk içinde gelcem dedi,gelmedi ben aç aç dönmesini bekledim meğerse yemek yesin diye çağırmış oğlunu..oğlu da hepsi birlikte akşam 8.30 da geldiler,nişanlım misafir gibi geldi gitti resmen...ailesinin sözünü dinliyor..inşallah üzülmem ileride :( :( :( offffffffff offffffffffffffffff

Back
X