2012' de yazın evlenecekler

çok güsel canım ama çok yer kaplamaz mı mutfakta,bayağı büyük bir mutfak gerek bu koltuklara.4 tane alsan mutfak dolar:26:

Masayı çok büyük almam koltuğuda 2 tane alırım kocişimle bana :1: :1:
zaten misolarıııııııııııı salona alırım yemek odası takımıda alcam ya ek olarak cnm ama eger cok cüzri bir fiyatsa almam.

Masayı çok büyük almam koltuğuda 2 tane alırım kocişimle bana :1: :1:
zaten misolarıııııııııııı salona alırım yemek odası takımıda alcam ya ek olarak cnm ama eger cok cüzri bir fiyatsa almam.

hımm anladım canım...gül mutfağının tüm aksesuarları ikea ben çok dikkat ettim,kesin bu da ikeadandır..

iyiiii akşamlarr hoşgeldinis sefa getirdiniz hatunlarr:16:

hoşbulduk tatlım:54:

Sanırım evet cnm ismini bilmiyorum ama seda koymuş fotosunu azcık bişe gözüküyor cafelerde sık sık bu modeller kullanılıyor

anladım canımcım ben berjer modellerini çok beğeniyorum çok şirin oluyorlar:46: ama mutfak için fazla büyük değil mi bitanem büyük bir mutfağın olacaksa birşey diyemem tabi. ve bu arada berjerlerin bir tanesinin fiyatıda dudak ucuklatır cinsten:30::30::30::30:

hımm anladım canım...gül mutfağının tüm aksesuarları ikea ben çok dikkat ettim,kesin bu da ikeadandır..
Olabilir sedoşum çok şirinler
hoşbulduk tatlım:54:

anladım canımcım ben berjer modellerini çok beğeniyorum çok şirin oluyorlar:46: ama mutfak için fazla büyük değil mi bitanem büyük bir mutfağın olacaksa birşey diyemem tabi. ve bu arada berjerlerin bir tanesinin fiyatıda dudak ucuklatır cinsten:30::30::30::30:

Fazla almam cnm şirin bi masa 2 tanede kocişmle bana işte ama dediğim çok aşırı yüklü bi fiyatsa almam normal bişi alırım

$1_54.webp

Foto çok ufak ama anlatmak istediğim model bunlar kızlar

bugün gidemedim ya çarşıya pazara:14:
teyzemler geldi,annemin arkadaşı oturmaya...
perlavistaya gitmek istiodum porland açılmış kocaman kaya&maya serisi bakacaktım:69:,bir de çarşı içinde iç çamaşırcı buldum 15 tlye süper seksi babydoll takımları bulduydum geçen gün :23:püffff...neyse artık başka zamana kaldı...

Kızlar ben ufak bi şehirde oldugum için büyük şehirlerde oldgu kadar model yok tabi doğtaş,enza,istkbal,inegöl bi çok mağza var yinede ama sizler daha şanslısınz canlarım herşey çeşit çeşit:52: :52:

bende anlamadım ne özelliği var ama öyleydi canım:52::52::52:
mesela; fiyatı indirimli 832 TL imiş:37:
Eki Görüntüle 280259
Ayyyy tanesimi yok artık yaaaaaaaaaaaaa :1: :1: 2 tanesi rahat 1.5oo e geliyor çok pahalı inş ucuzunu bulurum
bugün gidemedim ya çarşıya pazara:14:
teyzemler geldi,annemin arkadaşı oturmaya...
perlavistaya gitmek istiodum porland açılmış kocaman kaya&maya serisi bakacaktım:69:,bir de çarşı içinde iç çamaşırcı buldum 15 tlye süper seksi babydoll takımları bulduydum geçen gün :23:püffff...neyse artık başka zamana kaldı...

babydoll çok sevıyorum cnm çok şirin ve güzel bence çıktığında hemen alırsın :52:

Back
X