aaaaaaa evet cnm çok sağol ya güzel değilmi rengi önemli değil ben mutfaga göre değiştirim rengini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaa evet cnm çok sağol ya güzel değilmi rengi önemli değil ben mutfaga göre değiştirim rengini
İyi Akşamlar Canlar![]()
iyi akşamlar kızlaaaaar....![]()
Bende iyiyim bitanem işten geldimberjerlerden mi bahsediyorsunuz:26:
çok güsel canım ama çok yer kaplamaz mı mutfakta,bayağı büyük bir mutfak gerek bu koltuklara.4 tane alsan mutfak dolar:26:
Masayı çok büyük almam koltuğuda 2 tane alırım kocişimle bana![]()
zaten misolarıııııııııııı salona alırım yemek odası takımıda alcam ya ek olarak cnm ama eger cok cüzri bir fiyatsa almam.
iyiiii akşamlarr hoşgeldinis sefa getirdiniz hatunlarr![]()
Sanırım evet cnm ismini bilmiyorum ama seda koymuş fotosunu azcık bişe gözüküyor cafelerde sık sık bu modeller kullanılıyor
Olabilir sedoşum çok şirinlerhımm anladım canım...gül mutfağının tüm aksesuarları ikea ben çok dikkat ettim,kesin bu da ikeadandır..
hoşbulduk tatlım
anladım canımcım ben berjer modellerini çok beğeniyorum çok şirin oluyorlarama mutfak için fazla büyük değil mi bitanem büyük bir mutfağın olacaksa birşey diyemem tabi. ve bu arada berjerlerin bir tanesinin fiyatıda dudak ucuklatır cinsten
![]()
Olabilir sedoşum çok şirinler
Fazla almam cnm şirin bi masa 2 tanede kocişmle bana işte ama dediğim çok aşırı yüklü bi fiyatsa almam normal bişi alırım
öyle valla canım geçenlerde doğtaşa bakmıştım bir berjer 900 tl filandı![]()
![]()
aslında çok şirin olur ama pahalıysa o kadar parayada yazık mutfak için,4 tabure alır otururuz![]()
bende anlamadım ne özelliği var ama öyleydi canım
mesela; fiyatı indirimli 832 TL imiş
Eki Görüntüle 280259
Ayyyy tanesimi yok artık yaaaaaaaaaaaaabende anlamadım ne özelliği var ama öyleydi canım
mesela; fiyatı indirimli 832 TL imiş
Eki Görüntüle 280259
bugün gidemedim ya çarşıya pazara
teyzemler geldi,annemin arkadaşı oturmaya...
perlavistaya gitmek istiodum porland açılmış kocaman kaya&maya serisi bakacaktım,bir de çarşı içinde iç çamaşırcı buldum 15 tlye süper seksi babydoll takımları bulduydum geçen gün
püffff...neyse artık başka zamana kaldı...
Aynen tatlım olmadı yaptırırız belki daha hesaplıya gelir bakarız artık![]()