2012' de yazın evlenecekler

Teşekkür ederim :54: Yok öyle deil kafama taktıgım sey nişanda çekilecek oldugum fotolar tellerim gözukmesın dıye hep gülümsüyorum yani dudaklarım hep kapalı e bütün fotolarda da öle put gibi duracakta deılım ki mutlaka gözukucek geri dönüşü olmayan bi anın kötü görselı olacak o da :S

çok yanlış düşünüyosun:20::20::20:
ben resimleri anın hatırası olarak düşünüyorum o anki herşeyi her olanı biteni resimlerde görüp yad ediyorus ilerde bakıp aaa bak nişanımda tel vardı ama babanız beni böle sevdi ben böle mutluydum o gün demenden güsel ne olabilir ki:57::57:

bir takipçi daha kk ya adım atmış bulunmakta:9::9:
hoşgeldin canım...:16:
bende 2 sene tel kullandım ve inanılmas güsel buluyorum o hallerimi sen neyini dert ediyosun anlamış değilim:26::26:
nerde yaşıyom nere gelin gitcen kaç yaşındasın anlat bakem:32::32:

Teşekkür ederimmm :16: :)

Denizlide üniversite ögrencisiyim memleket kayseri:) uzaktan akraba gelin gidicem Allah izin verirse :) Ama Türkiyeye deil londraya :(
benim telım takılalı 2- 2,5 sene filan oluo okudugum ıcın kontrollere süreklı gıdemıyorum uzatıo oda süreyı yoksa suan duzelmıs durumda ama bn hiç sevmıyorum tellerımı cunku guzel gozukmuo bnce :( helekı foto cekılecegım zaman flas varsa vay bnm halıme :):)

selamlar :)
Yeni üyenin İlk mesajı bu :) bi süredir dışarıdan gizli gizli :p takip edıodum en sonunda üye oldum :)
Bende bu yaz (kesin olmamakla berabr) evlenmek üzere olanlardanım...Nişanım ocak ayı gibi olacak ama gel gör ki kafama taktıgım seyler var :( Bunlardan biri Nişan kıyafetım birideeee dişimdeki teller püf :(
hoşgeldin canım hayırlısıyla evlenirsin inşallah sende:1: bu yazz kavuşmayan kalmasın:23::23:nişan kıyafetini neden takıosun kafana bilmiorum ama bence tel kafana takılıcak bi durum deiL:34::34:
ooooo hanımlar aşmışız muhabbeti. babydoller gecelikler falan. maşallah allah muhabbetinizi arttırsın. adamları kalpten götürmeyin de ilk geceden

hoşqeldin canım daha iyimisin :26:

Yeni üyenin İlk mesajı bu :) bi süredir dışarıdan gizli gizli :p takip edıodum en sonunda üye oldum :)
Bende bu yaz (kesin olmamakla berabr) evlenmek üzere olanlardanım...Nişanım ocak ayı gibi olacak ama gel gör ki kafama taktıgım seyler var :( Bunlardan biri Nişan kıyafetım birideeee dişimdeki teller püf :(

hoşgeldin canım ve hayırlısı olsun. hiçbirşeyi kafana takma zaten teller birgün çıkacak değilmi:26: anı olur hem size:34: ve ayrıca sevgilin seni beğendikten sonra gerisini boşver:54:

ooooo hanımlar aşmışız muhabbeti. babydoller gecelikler falan. maşallah allah muhabbetinizi arttırsın. adamları kalpten götürmeyin de ilk geceden

hoşgeldin tatlım sende. bu arada başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin.

Denizlide üniversite ögrencisiyim memleket kayseri:) uzaktan akraba gelin gidicem Allah izin verirse :) Ama Türkiyeye deil londraya :(
benim telım takılalı 2- 2,5 sene filan oluo okudugum ıcın kontrollere süreklı gıdemıyorum uzatıo oda süreyı yoksa suan duzelmıs durumda ama bn hiç sevmıyorum tellerımı cunku guzel gozukmuo bnce :( helekı foto cekılecegım zaman flas varsa vay bnm halıme :):)

dediğim gibi ben kesinlikle çirkin oldunu düşünmüyorum
bence sen takıntılılık yapmışsın bunu biras:19::19:
kafana bunu takcana o gün hakkında hayallerini gerçekleştir:29:

beni bi kere basma etek saçım tepeden topuz gözlerimdeki makyaj akmış çapaklı babamın tshirtle görmüştü ne kadar güsel olmuşun demişti:53::53::53::53:
heralde öle daa çok beenir:9::9:
beğenmez mi kızzzz:9:
merhabalar canım hoşgeldin aramıza.....
:23::23::9::9:

valla canım kurutmalı çamaşır makineleri var benim bildiğim hiç düşünmedin sanırım böyle ayrı ayrı almak mı tercihin. ve kurutma makinesi şart olsa da kıyafetlere zarar veriyor çok sık kullanıldığında bilemiyorum.

hoşgeldin datlum:34: ssedoshhuma katılıyorum :46::46:

sana katılıyorum canımcım bende berjerleri köşe takımıyla zıt renk ve desenlerde çok şık buluyorum ayrı bir hava katıyor.:54::23::23:

kurutmalı çamaşır makineleri çabuk bozulurmuş gibi geliyor bana düşündüm ama bir makine iki işi birden yapıyorsa daha çabuk yıpranır böyle düşünmekteyim,bilmiyorum valla...:26:
kurutma makinesi çok rahat birşey ve ben her çamaşırı atıyorum içine,ayarları var bozulmadı şimdiye kadar şükür hiç bir kıyafet,hatta tersine üstünde tek toz tek tüylenme kalmıyor yumuşacık çıkarıyoruz...

Son düzenleme:
hoşqeldin canım daha iyimisin :26:

elimden geleni yapıyorum canım. ama rahmetlinin nişanlısıyla konuşunca bitiyorum. ayy bi de onun ismi de ali. benim nişanlım da ali. nişanlım çok kötü oldu adamın halini görünce. bugün akşama kadar yanımdaydı. ödü kopmuş bana bişey olacak diye

çok yanlış düşünüyosun:20::20::20:
ben resimleri anın hatırası olarak düşünüyorum o anki herşeyi her olanı biteni resimlerde görüp yad ediyorus ilerde bakıp aaa bak nişanımda tel vardı ama babanız beni böle sevdi ben böle mutluydum o gün demenden güsel ne olabilir ki:57::57:

Eskiden dişlerim bozuk dıe dişlerimi göstermeden cekılırdım sımdı tel var dıe dişlerimi kapatıyorum ama nişan özel bi durum oldugu için rahat olmak istiyorum :( zaten sözlümün bu konuda skıntısı yok taktırmadan öncede onunlaydım halada onunlayım şükürki onun kabul ettıgını de bılıyorum amaaa işteeee :(

hoşgeldin canım hayırlısıyla evlenirsin inşallah sende:1: bu yazz kavuşmayan kalmasın:23::23:nişan kıyafetini neden takıosun kafana bilmiorum ama bence tel kafana takılıcak bi durum deiL:34::34:

Hoşbuldumm teşekkür ederiimmm :1: inşaaallhhhh inşaaallhhhhh :):) kıyafet mevzusuda vucut olçulerım birbirine yakın yani şöle diim benim bu siteyi bulmama vesile olan http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html bu konuydu kafama taktıgım da aynı sey işte anlatabıldımmı bılmıyorum :Ş :26: tellerde fotoda kötu cıkıcak die :) :)

ay josephine koltuukkk, bayılıyoruumm, kuzenim yaptırdı birtane yatak odasına bordo şarap rengi kadifeden
ay çok yakışmıştı, ben de istiyoruumm :52::52:

hımmmmmmm demek yaptıradabilirmişimmm çokk iyiiii...çok hoş olucak yatak odamdaaa:17: istee kısss isteeee:23::23::23::23::23::23::23:

hoşgeldin nurtanesii :3:

elbisen; en güzelinden bulur giyersin, en güzelinden de gelin kız olursun :112:
fotolar; ya çektirdikten sonra en son bakarsın seni çook rahatsız eden foto varsa da photoshop diye bişey var kuzum ya, işe yarar belki, takılma :112:

elimden geleni yapıyorum canım. ama rahmetlinin nişanlısıyla konuşunca bitiyorum. ayy bi de onun ismi de ali. benim nişanlım da ali. nişanlım çok kötü oldu adamın halini görünce. bugün akşama kadar yanımdaydı. ödü kopmuş bana bişey olacak diye

sendee Alini üzmemekk içinn daha güçlü olmaya çalış tatlım Allahtan geldi yapılıcak tek şey dua.zorrr ama dayanmak zorunda olduğumuz bi durum.

hoşgeldin canım ve hayırlısı olsun. hiçbirşeyi kafana takma zaten teller birgün çıkacak değilmi:26: anı olur hem size:34: ve ayrıca sevgilin seni beğendikten sonra gerisini boşver:54:
.

Hoşbuldukk teşekkürler :56: Evet bilmedıgım bir gün çıkacaklar inşşalh :) haklsınız boşverme konusunu pek becerıyorum yahu :)
dediğim gibi ben kesinlikle çirkin oldunu düşünmüyorum
bence sen takıntılılık yapmışsın bunu biras:19::19:
kafana bunu takcana o gün hakkında hayallerini gerçekleştir:29:

Doktorumla bu gidişimde konuşmayı düşünüyorum her türlü acıyı çekerım yeterlı çıkarsın artık o derece oldum :S henüz Okulum bıtmedıgı için gerçekleştiricek birşeyler yok malesef ki :S en fazla çeyizimle ugrasıorum işte :) yaşıtlarımın hatta bnden kucuk kuzenımın ceyızınde bile fazla seyler var ve daha yenı yukarıda gördum aklıma geldı Çok begenıyorum bu babydollerı ama alamıyorum ceyızıme cokk utanıyorumm

;)
ssedoss teşekkür ederiimmmm

sendee Alini üzmemekk içinn daha güçlü olmaya çalış tatlım Allahtan geldi yapılıcak tek şey dua.zorrr ama dayanmak zorunda olduğumuz bi durum.

ben iyileştim o da iyileşseydi ah ahhh. benim nişanlım herşeye korkuyor yapacak bişey yok. beni kaybetmeyle karşıkarşıya kaldı çünkü. kanser lafı edildi mi deliriyor o yüzden. ben onu üzmemek için çok uğraşıyorum ama faydası olmuyor korkusunun önüne geçilmiyor. abilerim ve nişanlım öyleler. dün önümden ayrılmadılar. her adımda badigard gibi arkamdalardı. zaten dev gibiler. bi de öyle arkamda geziyolar. şmdi geldi de aklıma valla ayıpyaaa dün ne yapmışlar böyle:44:

Hoşbuldukk teşekkürler :56: Evet bilmedıgım bir gün çıkacaklar inşşalh :) haklsınız boşverme konusunu pek becerıyorum yahu :)

Doktorumla bu gidişimde konuşmayı düşünüyorum her türlü acıyı çekerım yeterlı çıkarsın artık o derece oldum :S henüz Okulum bıtmedıgı için gerçekleştiricek birşeyler yok malesef ki :S en fazla çeyizimle ugrasıorum işte :) yaşıtlarımın hatta bnden kucuk kuzenımın ceyızınde bile fazla seyler var ve daha yenı yukarıda gördum aklıma geldı Çok begenıyorum bu babydollerı ama alamıyorum ceyızıme cokk utanıyorumm

;)

niye utanıyorsun kız,nolcak herkes alıyor satanlarda alıyor,ne var yani:9::9:

Eskiden dişlerim bozuk dıe dişlerimi göstermeden cekılırdım sımdı tel var dıe dişlerimi kapatıyorum ama nişan özel bi durum oldugu için rahat olmak istiyorum :( zaten sözlümün bu konuda skıntısı yok taktırmadan öncede onunlaydım halada onunlayım şükürki onun kabul ettıgını de bılıyorum amaaa işteeee :(

Hoşbuldumm teşekkür ederiimmm :1: inşaaallhhhh inşaaallhhhhh :):) kıyafet mevzusuda vucut olçulerım birbirine yakın yani şöle diim benim bu siteyi bulmama vesile olan http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html bu konuydu kafama taktıgım da aynı sey işte anlatabıldımmı bılmıyorum :Ş :26: tellerde fotoda kötu cıkıcak die :) :)
aaa ben biliyorum o topiğiiii :1::1::1: dinledin mi kız sen de :1:

hımmmmmmm demek yaptıradabilirmişimmm çokk iyiiii...çok hoş olucak yatak odamdaaa:17: istee kısss isteeee:23::23::23::23::23::23::23:
tabi tabi, mobilyacılar yapar, onun kayınpederi mobilyacıydı, full bütün evinin mobilyalarını çizdi ve kayınpederi yaptı getirdi ankaradan, josephine koltuğu da aynen öyle yapıldı :)

hoşgeldin nurtanesii :3:

elbisen; en güzelinden bulur giyersin, en güzelinden de gelin kız olursun :112:
fotolar; ya çektirdikten sonra en son bakarsın seni çook rahatsız eden foto varsa da photoshop diye bişey var kuzum ya, işe yarar belki, takılma :112:

Hoşbuldumm Gasoline teşşekür ederimm :3:

niye utanıyorsun kız,nolcak herkes alıyor satanlarda alıyor,ne var yani:9::9:

ya denızlıden gıtmeden önce alırım gıderım ama kayserıden rahat rahat alabılecegımı sanmıyorum ve bide sadece satanlardan deılkii annemden de utanıyorum kadın görse kızım bu ne dese :D ne derim:D :9: :9:

;)
al kız al al, utanma, sen şimdi almaya utanıyosan nasıl giyceksin :1: :70:
almaya başlaki alışasın :))

kurutma makinesi aynı çamaşır makinesi gibi oluyo dimi o boyda yanii:26::26: yada hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olan makineler dahamı büyük oluyo:26::26: ayrı alırsam kurutma makinesini nereye koycamkii:26:iki işlevliyi alsam banyoya yaptırdığımız çamaşır makinesi alanına sığarmı acaba:26::26:yada ben en iyisi kurutmayı bi kurutma teli alıp rüzgaramı versem o görevi:26::26: abboww bu iştee çok karışık yaa:9::9:

Back
X