2012' de yazın evlenecekler

inşallah çabucak geçer günler canımmm tabi hepimiz için:9:
inş canım:16:
Yılbaşında iznemı gelıyor cnm teskeremıydı hadi az kaldı ozaman ne kaldı sankı şunun şurasında:52:
Çok güzel kutlarsınız yılbaşını:1:

Güzel cnm oturma odan genş olcksa cok ıyı olur benmde bı kac begendgm model var koyayım

yok anam yaa izin kullandırtmıyom hemen gel diye:1::1:
şubatta burda ocağı beklememin nedeni 2012 nin bizim yılımızın olması:32::32:

$165-inci-duvar-unitesi-o.webp$108-elmas-tv-unitesi-o.webp
$165-inci-duvar-unitesi-o.webp

bunlarda hoşuma gitdi kızlar ilk olanın siyahı olsa hesaplı olsa hemen alırım oturma odasını beyaz düşünmüyorum

Ben beyaz düşnmüyorum tatlım ama siyahta fena toz kapıyor

bende ikisinin ortası olan kahve ahşap mobilyaları seviyom zaten:9::9:
bisim evde malesef böle bişey koyarsak eşyalar sıkışır..ve ben öle sıkış tıkış evde olmak istemiyorum:12::12:
küçük tv sehpalarından alcam

bende ikisinin ortası olan kahve ahşap mobilyaları seviyom zaten:9::9:
bisim evde malesef böle bişey koyarsak eşyalar sıkışır..ve ben öle sıkış tıkış evde olmak istemiyorum:12::12:
küçük tv sehpalarından alcam

Bakalım bizim tutcağımız ev nasıl olucak genişmi darmı ona göre alırım bende cnm

Güzel cnm oturma odan genş olcksa cok ıyı olur benmde bı kac begendgm model var koyayım
bilmiyorum nasıl olcaka genişliği ama gönlümüzdeki böyle birşey,olmazsa yandaki kitaplıkları daha dar alacağız ama illa kitaplıklı birşey olacak çünkü çok kitabım var benim,öğretmen olduğum için....
güzeeel ama ben pufu da çok beğendim :1:

canım fikrimi söyliyim, güzel ama ben bu tarz dolapları çalışma odalarına daha çok yakıştırıyorum sanki..
bir de açık raflara hiç dayanamam, çok çabuk toz oluyo yaa, sadece rafın önünü silmek de olmuyo, her hafta o kitapları indir üstünü altını sil, yerleştir, oooooooyy ben çok üşenirim, onlara kapak yaptırırım heralde ben :9::9::9:

bende açık kitaplığı daha çok seviyorum canım ya,bizim odadakilerde böyle yani kardeşimle benim odam,beyaz ve açık kitaplık...
bu evimize taşınırken yeniledik bizim odayı da,her şey benim istediğim gibi oldu çokta memnunum....

hem sararma falanda yok,tozda aşırı görünmüyor,siyah daha çok toz gösteriyor..o nedenle bende yatak odamızı,salonumuzu ve işte bu duvar ünitesini beyaz düşünüyorum...

Selam kızlarrrr:72:nasılsınız?

Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim.

Bir şey sormak istiyorum buralarda adettir,erkek ailesi nişanda kurban bayramında nişanlı kız için koç alıp getirir sizde de var mı?Yapacak mısınız?

$Tv-sehpasi-mobilya-2.webp
$tv.webp
bak canım bu tarz şeyler düşünüyorum çnkü salonumun biraz boş olmasını istiyorum:16:

Bir şey sormak istiyorum buralarda adettir,erkek ailesi nişanda kurban bayramında nişanlı kız için koç alıp getirir sizde de var mı?Yapacak mısınız?

selam canım...hoşgeldin...
bizde koç alınmıyor ya da alınıyorsa da bana alınmadı,zaten nişanlımda askerde,nişanlımın ailesi de başka şehirde...:34:

bilmiyorum nasıl olcaka genişliği ama gönlümüzdeki böyle birşey,olmazsa yandaki kitaplıkları daha dar alacağız ama illa kitaplıklı birşey olacak çünkü çok kitabım var benim,öğretmen olduğum için....

bende açık kitaplığı daha çok seviyorum canım ya,bizim odadakilerde böyle yani kardeşimle benim odam,beyaz ve açık kitaplık...
bu evimize taşınırken yeniledik bizim odayı da,her şey benim istediğim gibi oldu çokta memnunum....

hem sararma falanda yok,tozda aşırı görünmüyor,siyah daha çok toz gösteriyor..o nedenle bende yatak odamızı,salonumuzu ve işte bu duvar ünitesini beyaz düşünüyorum...
Haklısın kitaplık şart sizin eve cnm

Hoşgeldin cnm evet gelicek bize koç :1:

bana gelmicek:1::1:
adetleri severim ama koç getirilmesi felan ne bilim onun yerine beni giydirsin gezelim yeter:9::9:

Sen salonamı düşünyosun cnm ben otrma odamıza düşünüyorum üniteyi eğer salonada tv alıcaksak lcd alıcam o da duvara monteli olur bu da guzel

oturma odasına da salona da böle düşünüyorum canım...Çünkü bizim salonumuz dikdörtgen şekilde yemek masası tek kenarda kalcak dier kenardada koltuklar eğer bi duvara montalama yaparsam o tarafn koltuğunda oturan popişini dönmüş olur:9::9::9:

selam canım hoşqeldin:54: biz girmedik o olaya canım paşa tutturduda gerek yok dedim.:6:

oturma odasına da salona da böle düşünüyorum canım...Çünkü bizim salonumuz dikdörtgen şekilde yemek masası tek kenarda kalcak dier kenardada koltuklar eğer bi duvara montalama yaparsam o tarafn koltuğunda oturan popişini dönmüş olur:9::9::9:

:1: :1:
hahahah iyi düşnmşssn cnmm

hoşgeldin canımm :54:

bizde vardır, ben istemedim ama benimkinin ailesi çok ısrar etti koç getirelim diye, tek oğulları hevesleniyorlar ya,
peki dedik, ama apartmana koç getiremezsiniz dedim, en azından onu kabul ettiler, kurban kestiricez eve getiricez sanırım öyle bişey yapıcaz

bir de bizde gelin hanım giydirilir, yani bayram için alışveriş yapılır kıza, normal giyisisi ve kışsa kabanı botu vs.
ben bunu da istemedim ısrarla gerek yok dedim ama bunu da dinletemedim, kayınvalidemle alışverişe çıktık
aldık bişeyler :17:

Back
X