2012 ekim anneleri doğum hikayeleri

Asude canim,cok guzel ve duygulu hikayen,gozlerim doldu Allah ikinciyi de nasip eder insallah:)

Asude canım ne guzel anlatmıssın.Allah analı babalı buyutsun evladını ve tum evlatları,bızım dogumlarımızda böyle rahat ve kolay gecer inşallahh amin....

2006 nisan sadece bir an gozgoze geldik ve ben omrumu onda biraktim...insan bu kadar sevebilir mi,olurmus:))sancili iliskimiz,birbirimizi tanima surecimiz,benim onu kaybetme korkum...hepsi bana iki ayda 8 kilo verdirtti...alistiktan sonrasi buyuk mutluluk,surekli birlikte olma istegi,artik vazgecemeyecegini bilmek;kizkulesinde romantik ve surpriz bir evlenme teklifiyle baska bir sekle burundu;o benim hayalimdi,hayalim gercek oldu...
Gelinligimi giyip karsisina ciktigim gunu asla unutamam,daha mutlu olabilir mi insan;olabilirmis:)))

Sonra yavas yavas o,yavas yavas ben...bir cocugumuz olsun,ya ben bebek istiyorum durumuna geldik...o kadar cok dua ettim ki Allah a bana bir bebek versin diye,Rabbim sesimi duydu ramazan bayramina 3 gun kala kan testiyle hamile oldugumu ogrendim;sonrasi uzucu 6 haftalik gelismeyen cenin icin kurtaj ve bende yaralari hala acik gunler...3 ay sonra deneyin dedi dr,denedik ama hic beklemiyorum,o yuzden esime bile soylemedim 15 gun,kendime bile soyleyemedim...sonrasi kanamalar,tehlike,acabalar ve icimde donup duran tekmelerle solene donustu:)))

37+5 gece 12 de yataga girdim,acayip bisey var boyle sanki usutmusum gibi,bagirsaklarimda sorun var gibi;anlamiyorum,lavaboya kalkiyorum,geciyor...a bu arada iki gundur cam silmekten,dolap ciflemeye kadar her isi yaptim,ablamin dedigine gore dogumumu kendim baslattim:))olabilir,yapmis olabilirim))
Sabah 6:30 da hastaneyi ariyorum,nb dr var gelin bakalim ilk hamilelikse anlamazsiniz diyor,ablami ariyorum,ablam enistem esim ven cumbur cemaat dr dayiz,tabi hemen nst,duzensiz sancilar var,ebe muayene ediyim diyo,ben e sanci xikmiyor etmeseniz diye pazarlik ediyorum ama yemiyo:))olmaz boyle gondermeme diye,2cm aciklik,nb dr bunlar haqzirlik bisey yok cocugun kalp atislari zayif besleyelim deyip serum takiyo,ben gayet rahatim..

Anneme gidiyorum,ablamlari zorla sirketlerinin piknigi var oraya gonderiyorum:)ablam interbete baktim aksama dogurursun diyor ben sacmalama dr hayir dedi diyorum,bu arada dr dan hic hoslanmadim,o yuzden kesinlikle ptesi sabah kadar dogurmaya niyetim yok,aksama kadar evde sanci cekiyorum en son 10 dk da bir ablamlar geliyor napiyosun diye ben kronometreyi acmisim sanci sayiyorum,ama hala dogurduguma inanamiyorum;zorla beni goturuyorlar,cikmadan 5 tane pogaca 3 bardak msuyu iciyorum:))

Nst de duzenli 90 lara vuran sancim var ebe sen evdemi bekledin busanciyla diyor(ben ellerine bakiyorum:),dogum sancin glemis diyo(ben ellerine bakiyorum:)bebek kalbi yavas atiyor diyor (ben ellerine bakiyorum:)anam kabus gibi ellerini goremiyorum,doguruyorum artik inansim,ellerini gormeliyim o dogurtcak beni ellerini gormeliyim:)))

Dr geliyor muayene ediyor 7cm aciklik,yuh diyorum kendime dogurUp gelseydim:))sonrasi nst de sanci olcerek benim de telefonla oynayarak gecirdigim zamanlar,cok rahatim,cok mutluyum,biraz korkuyorum tamam ama doguruyorum...ebe 20 kere muayene ediyor,cati muyenesi de neymis biz ebenin eliyle kardes olduk ben gayet rahatim:))ebe cok tatli sariliyor,seviyor beni,veraber yapicaz diyor,en zorunu gectin diyor,annemler gelip israr ediyor dr nu cagiralim yarim saate gelir diye ama ben rahatim oo dogururum gerek yok diyorum ,(Allah im kismet iste insanin basireti baglanirmis ya hayatim boyunca dogumumu dusununce buna yanicam ben)hastaneye geldikten iki saat sonra cataldayim,onumde kova var o ne ya diyorum,ebe guluyor kan bosalmasin diye:))9 cm aciklik ebe suyumu getiriyor ben hissetmiyorum bile ilik ilik akiyor,agri esigime bak diyorum ya nasil dogurmak bu,sonrasi zor itiraf ediyorum 1 saat ikin,sanci gelince soyle,arada dinlen,ok hepsi intenetten ogrendigim seyler:))bi ara o kadar bagiriyorum ki kendi sesimden korkuyorum(sonrasinda kuzenim soyledi hastanenin onunde sokaktan duymuslar,inanamamislar:))ebe az kaldi diyor ve dr u cagiriyor,iste herseyin tersine dondugu yer,keske ben ebeyle dogurssaydim dedigim nokta...dr suratsiz,ses tonu herseyi bitsede gitsek havasi ben bozuntuya vermiyorum bebegim geliyor,ama olmuyor drla 3 ikinmadan sonra ben bacagimi kapatiyorum ve dokunma bana yapmicagim diye bagirmaya basliyorum,donuk kadin hala sacmalama hadi az kaldi saclarini goruyorum diyor,kalk bir motive et ama nerde...ben o noktadan sonra kopuyorum ablami iceri aliyorlar,ben yalvariyorum sezeryana alsinlar doguramam diye,hemen gidiyoruz,sancim devam ediyor oluyorum bayiltin beni diye,sonrasi bosluk,sonda falan takiliyor umrumda degil;

uyandigimda gogsumde sicaklik bebegim inanamiyorum,sen benim misin kendimde degilim daha ama agliyorum farkindayim,esimi goruyorum,yuzunde mutluluktan ve korkudan aglamis bir ifade tesekkur ederim diyor aglayarak sadece tesekkur ederim:)))ve ben o an anliyorum ki daha mutlu ancak iste o an olabilirmis insan,daha fazla sadece onu sevebilirmis

canım çok güzel anlatmışsın..özellikle sonlarında ağlamamak için kendimi zor tuttum..
gözlerim doldu okurken
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş..

Canım kardeşimmmmmmmmm, olsun Rabbim bağışladı evladınızı. Okurken ağladım mesajını. Bazılarımız böyle zorluklar yaşıyoruz ...
İyi bir beslenmeyle bebeğin çok hızlı büyüyecek emin ol kuzum... Bizim diğer topikte mucizelerimiz var. Arda ve Berenimiz 26 artı 3 günlük 850 gram doğdular 2 aylık oldular... Rabbim ömür verecekse hiçbir şey olmuyor. Senin yavrun da en kısa zamanda çok daha iyi olacak eminim canım benim...

en fazla onu sev anneciği, hep onu sev, Allah sizi hiçç ayırmasın o en son güne kadar inşallah

Canim benim ara sira agrim oluyor ama cok duzenli degil gunde 1 yada 2 defa yokluyor beni ) hangimizin ki once olursa burdan haberdar edelimbirbirimizi o zaman ayyy korkuyorum yaa ins. Sagsalim kolaycacik kurtuluruz zaman yaklastikca heyecan korku hepsini bir arad yasiyorum valla

hep mutlu olunçokk mutlu olunkocaman mutlu olun bir ömür boyu inşallah.Darısı bizlere olsun hayırlısı ile
milli sporcumuza ii bak emi annesi

Asude çok güzel olmuş doğumun cnm darısı bize insaallah :)

Amin kızlar inş. Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin...Yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşun inş. Bende sizlerin güzel doğum hikayelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum canlarım

Asude canim,cok guzel ve duygulu hikayen,gozlerim doldu Allah ikinciyi de nasip eder insallah:)

Amin canım inş. nasip eder
Bu arada sana da ikinci çok yakışacaktır şekerim

Asude canım ne guzel anlatmıssın.Allah analı babalı buyutsun evladını ve tum evlatları,bızım dogumlarımızda böyle rahat ve kolay gecer inşallahh amin....
Amin canım benim Allah razı olsun...darısı başınıza
Allahın izniyle inş. sizlerde hayırlısıyla kolay ve rahat doğumlar yapacaksınız tatlım

Canım benim Allah analı babalı büyütsün inş. yavrunu...hikayenin son bölümlerini heyecanla okudum canım çok şükür yavrunuz koynunuzda
Mutluluk yuvanızdan hiç eksik olmasın annesi

merhaba arkadaşlar bir kaç gün nete giremedim. doğum yapan arkadaşları kutlarım Allah analı babalı büyütsün. Çarşamba gecesi saat 04:30 gibi tuvalete kalktım ve yatak ıslanmıştı önce kaçırdım sandım üstümü filan değiştirdim yattım 10 dk sonra yine aynı eşime hemen suyum geldi kalk dedim sonra birlikte hastaneye gittik ve sadece 2 cm açılma vardı ve suyum bitmişti. Su kalmayınca sancılarım arttı. Devlet hastanesiydi gittiğim yer. Saat 10:00 oldu ve ben kıvranıyordum artık. Kimse ilgilenmedi Marmara hastanesine kesinlikle doğum için gitmeyin. Sancım var diyorum dayanamıyorum suyum bitti çocuk ölücek sezeryane alın diyorum adam yasak diyor mecburen normal olacak dedi. Sonra yanıma geldi bi dilekçe yazacaksın dedi hastaneye geldiğimde suyum bitmişti bu nedenle benim veya bebeğin ölümünden hastane sorunlu değildir yazdıracaklarmış. Bebek artık hareket etmiyordu. Eşimi getirin yanıma diyorum yasak diyolar konuşcam diyorum ben bu yazıyı yazmam diyorum sezaryene alın diyorum yasak diyolar. Üzerimdeki bütün fişleri çektim yataktan fırladım doğumhanenin önüne geldim kapıyı açtırdım eşime anlattım ve hemen hastaneden çıkardı beni. Dört dörtlük tam teşekküllü bi özel hastaneye Bölge hastanesine gittik. Hemen sezeryane aldılar saat 11:20 de bebek doğdu. biraz solunum problemi vardı 2 gün göstermediler. Çok susuz kalmış içerde ama şimdi iyi. Evimize geldik çok şükür. Hastane bana ve bebeğime çok iyi baktı. Bana da tıpkı bi bebek gibi baktılar. Allah sizede hayırlı doğumlar nasip etsin:)

geçmiş olsun canım.. rabbim sana ve yavruna sağlık versin...

geçmiş olsun o nebiçimhastaneymiş o marmara hastanesi kaynarcadaki hastane mi acaba mera ettim?

geçmiş olsun ve gözün aydın umarı m bebişle sağlıklaca evinizdesinizdir ..... kesinlikle hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet etmeni tavsiye ediyorum .. ihmal etme internetten bile mail atsan dikkate alınır

canım çok güzel anlatmışsın..özellikle sonlarında ağlamamak için kendimi zor tuttum..
gözlerim doldu okurken
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş..

Tesekkur ederim canim bir an once senin hikayeni bekliyorum:))

en fazla onu sev anneciği, hep onu sev, Allah sizi hiçç ayırmasın o en son güne kadar inşallah

Mertugcum cok sagol,amin insallah

Canım benim Allah analı babalı büyütsün inş. yavrunu...hikayenin son bölümlerini heyecanla okudum canım çok şükür yavrunuz koynunuzda
Mutluluk yuvanızdan hiç eksik olmasın annesi

Sagol canim hepimizin insallah

çok teşekkür ederim insan evladı için sabrediyo..tek düşündüğün o iyi olsun yeter oluyo..bende kime anlatıyorum ki sizlerde aynı şeyleri hissediyorsunuz:)))rabbim sizin meleklerinizi de sağıkla kucağınıza almayı nasip etsin:))

cnm allah korumus senı ve bebegını gulegule buyut ınsallah ama hastaneyı bimer'e sıkayet et ınternetten gerekıyosa bölge hastanesınden yazı al geldıgınde bebek hayatı tehlıkedeydı vs dıe okadar ucuzmu ınsan hayatı ya

Oreiro canım çok gecmis olsun neysemi şimdi yavrun sag salim kollarında Allah bağışlasin yavrunu :)

temmuz 2009 da tanıştık eşimle ben fransadan tatile geldim antalyaya, oda arkadaşlarıyla, aynı gün giriş yapmışız otele o benden yarım yada 1 saat kadar sonra.. oturuyoruz dişarda ve oradan bana bakıyor bende diyorum ya bu aptal acaba bana mı bakıyor yoksa arkamda biri mi var diye kendi kendime düşünüp duruyorum ve arkama bakıyorum kimse yok aman diyorum ama bir yandan da domates gibi kızarıyorum çok utangacımdır yarın oluyor konuşmaya geliyor yanıma falan benim kalbim onu her gördüğünde sanki yerinden fırlicak artık onu görmeden yapamıyorummm 1 hafta kaldık ve ayrılık geldi sanki birbirimizi ne kadar tanıyorsak hüngür hüngür ağlıyoruz vedalaşırken ama benim hiç umudum yok tekrar görüşeceğimizden numaramı alıyor, msn adresimi fransadan ev adresimi falan derken biz hiç kopmuyoruz birbirimizden. annem biliyor önce biraz kızıyor ama sonra oda bişey demiyor biz 13 ay boyunca konuşmaya görüşmeye devam 3000 km mesafe bize vız geliyor.. sonra bir gün bana evlenme teklifi ediyor buraya gelin ailemiz tanışsın diyor annem onaylıyor ama birde dayına danışalım diyor (annemle babam ayrı, beni ve kardeşlerimi annem büyüttü) dayım kesinlikle olmaz diyor.. Ya onu seç yada bizi diyor tanımak bile istemiyor ve bizde çözümü kavuşmakta buluyoruz, eğer beni seviyorsan benimle olmak istiyorsan gelirsin diyor tabi bende başka ne isteyebilirimki olur diyorum ve 18 ağustos 2010 da fransadan konya ya geliyorum ailemden habersiz ve 27 sinde evleniyoruz.. tabi zor olacağını hiç düşünmemiştim hiç tanımadığım bir aile, yaşam tarzları farklı herşeyleri farklı (ailesi ile kalıyoruz ve hala devam) alışmaya çalışıyorum çok çok zor olsada benim için (bu arada ailemle barıştık, annem dayanamadı geldiğimin 2inci günü konuştu bizimle çok şükür) sonra eşim çocuk istediğini söylüyordu ama ben yaşım daha genç olduğu için olur aşkım diyordum ve eşim bir gün doktora gitmeye karar verdi çünkü korunmuyorduk ama ben hamile kalmıyordum ve öğrendik ki eşim varikosel miş ameliyat olmazsan çocuğum olmaz demiş doktor, ben dedim hemen 1 doktorumn dediğine inanma başka birine git oda çocuk sahibi olursun ama şans az demiş ve ameliyat olmaya karar verdi!! 21 ekim de ameliyat oldu ben aralıkta fransaya geldım ailemin yanına 30 ocakta döndüm bebeğim o sıralarda oluştu galiba öyle hesaplıyoruz

çok yazdım neyse artık hamileliğe geçelim, çok şükür çok iyi geçiyordu kese, kalp atışı derken 4 ayımda bebeğim çok aşağıya gitmiş ve serklaj geçirdim ve ondan sonra dikkat etmeye 34. haftamda doktorum beni bıraktı kendisi de hamile imiş ve doğum iznine ayrılacakmış başka bir doktora gittim tavsiye üzerine ve şükür çok iiyi biri çıktı..
gelelim esas konuyo 38. haftayı geride bıraktık ve 38+2 ydik pazartesi akşamı 30 dk süren adet sancım oldu ondan sonra salı günü bebek aşayığa çok kötü baskı yapıyordu ve ben daralıyordum doktora gittik 1 cm açıklık her an doğum olur dedi sancılar sıklaşınca 5 dk 1 olunca gel dedi, eve döndük bekliyoruz sancı kesildi cuma ya kadar, kontrol günümdü ve 2 cm olmuş açıklık o günde ne sancı ne sızı hiçbişey yok, doktordan çıktık çarşıda yürüyoruz belim ağrımaya başladı, belimden karnıma uzanıyo her 15 dk da 1... evde bekliyorum 10dk da 1, cumartesi 7 dk da 1 e düştü ve öyle akşam 11 e kadar devam etti eşim bana kızıyor daha neyi bekliyorsun diye bende geçti diyorum şaşırıyoruz yattık artık saat 12:30 du. gece ben tuvalet için kalkcaktım ki pıt diye bir ses ve ardından çamaşırımda ıslaklık!! ''Aşkım suyum geldi'' dedim '' Vallaha mı'' dedi kalktı hemen ben sana demedim mi, hadi susuz kalırsa sana bişey olursa akşamdan gitmedin ben sana demedim mi demeye başladı ben sakin kayınvalidem leri uyandırdı apar topar hastane gece saat 4:30 yolda sancı arttı ben nefes alıp veriyorum derin derin.. beni hemen sandalye ye alıp yukarı çıkardılar ve doğumhaneye aldılar kontrol etti ebe açıklık 6-7 cm dedi suyum gelmeye devam ediyor, serum takılıyor ve doktoruma haber veriliyor.. doktor gelene kadar beni başka bir odaya götürüyorlar 2 koluma da ebeler girip ben çataldan inerken gözüm kararıyor beni oturtturuyorlar 2 dk sonra götürüyorlar.. çatala çıkıyorum bekliyorum,bu arada sancı var artık şiddetli, burnuma oxijen maskesi takıyorlar. doktorum gelmiş bana selam veriyorve hemen bakıyor su kesesini tamamen açıyor ve hepsinin aktığını hissediyorum tabi sancılar dahada bir kuvvetli giriyor başlıyor hadi ıkın bir ebede bastırıyor sanki karnım yırtılcak gibi oluyor kaburgalarımı kırıyorlar!! 1inci denemede olmuyor, 2incide hadi bitanem canım diyerek bu sefer olcak diyerek yine olmuyor ben diyorum yapamıyorum artık ağlicam 3 üncü denemede bebeğim doğuyor görüyorum çıktığını Şükür diyorum, allahım bir tane yeter başka istemiyorum diyorum kuzum ağlıyor, ben dikiliyorum, yanıma getirdiler öpüp kokladım ve babasına götürdüler.. çok şükür 3 dikişim var ama çok ağrım oldun bebeğim 3300 gr ve 53 cm. hepsi geride kaldı, mutlu mutlu anne annemizi, teyzemizi ve dayımızı bekliyoruz 14 gün sonra yanımızdalar Allahım nasip ederse

kusura bakmayın çok iyi olmadı ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…