2012 ekim anneleri doğum hikayeleri

canim tebrik ederim seni tekrar cok guzel bir dogum sureci olmus ve cok guzel anlatmissin bende heycan yaptim simdi, o anlaRI yasamak icin Rabbim oglusun ve esinle yuvandan huzuru eksik etmesin, mutlulugunuz daim olsun canim

canim tebrik ederim seni tekrar cok guzel bir dogum sureci olmus ve cok guzel anlatmissin bende heycan yaptim simdi, o anlaRI yasamak icin Rabbim oglusun ve esinle yuvandan huzuru eksik etmesin, mutlulugunuz daim olsun canim

tşk ederim fırfırım benim

Amin inş. canım...Darısı başına seninde güzel doğum hikayeni bir önce okumayı sabırsızlıkla bekliyorum haberin olsun

doktor amcamızla son kontrolümüz 26 eylüldü..ben artık doğum şekli ve ona göre de tarihin belirlenmesini istiyorum dedim. kızım baştan beri önden gidiyordu ve iri bir bebekti..onu taşımak artık çok zordu.karnım kocaman olmuştu ve nefes alamaz olmuştum..doktora bu isteğimi söylediğimde tamam cuma günü alalım istersen dedi..ben tabi şokkknasıl ya diyorum içimden,doktora da cuma mıııııııııııııııııı demişim aptal bir ifadeyle ayın kaçı oluyor gibi tuhaf bir soru daha geldi benden..sonra bi düşüneyim dedim,kontrole eşim gelememişti annemle gitmiştik.. hemen eşimi aradım...eşim de oluuurrrrr dedi en sakin haliyle..ben de tekrar doktora gidip tamamdır dedim..işte sonunda 28 eylülde kucağıma alabilecektim kızımın...

o 2 gece nasıl geçti bir ben bilirim.. eşim yapısı gereği biraz daha duygularını bastırabilen bir insandır..ama ben,ama ben!!! 27 eylül gecesi uyuyamadım heyecanımı burada sizlerle paylaşmaya çalıştım.. sabaha karşı uyumuşum,saat 7.45te burada olun demişti doktorum..40 km mesafe var diye 7 ye doğru çıkarız demiştik ama heyecanla 6.30da yola dökülmüştük bile..evden Allahım 3 kişi çıktığımız(annem-eşim-ben) bu eve 4 kişi dönmeyi nasip et dualarıyla çıktım..

hastanaye vardık yatış işlemleri falan yapıldı,odalar daha boşalmamış olduğu için direk doğumhane-ameliyathane katına gittik..millet girmiş bile sezeryana,,meğer oradada bir sürü işlem olacakmış..ben heyecanla,tepe gibi karnımla bekleme odasında oturuyorum,doktorum gelince gireceğim direkhazırlık aşaması aklımın ucundan geçmedi.. doktorum da geç kaldık,nstyi boşverin dedi,girdik bir odaya,ameliyat önlüğünü giydim,tansiyonum ölçüldü,bir tana diazem vurdular,elimin üstünde bir damar yolu açıldı.. lavman yapılmadı,sonda takıldı..elimin üstündeki acı sondanın gerginliğini hissettirmedi bile,korkutmak gibi olmasın...beni tekerlekli sandalyeye aldılar,,birkaç kapı geçtik,eşimle annemi görünce ben bıraktım gözyaşlarımı,beni öptüler kokladılar..doğru amelyathaneye....orada spinal anestezi için anestezi uzmanı talimatla veriyordu yönlendiyordu,dediklerini uyguladım,beni yatırdılar,hiç bir acı hissetmedim iğne anında..yatınca ayağını kaldır dediler ,ama nerdeeeeee ameliyat ekibi çok iyilerdi,acayip sakinleştiiryorlardı beni...muhabbet sohbet devam ediyorduk...annem hemşireye foto makinesi vermişti,o sürekli fotolar çekiyordu..5 dk oldu olmadı,haydi bakalım haydi diye bir bağırtılar oldu o an anladım kızım bana geliyordu..sanırım oldukça yukarılardaydı ki kuvvetle bastırdıklarını anladım. sonra o müthiş ses bu benim kızımmı diyordum sürekli.. hemen göstermediler,giydirdikten sonra gör dediler,başka bir yere götürdüler,ama kızım sesini bana ulaştırıyordu. ağlaya ağlaya mahvoldum..o gelene kadar zaman durdu kaldı..doktora kimisi mantıklı kimisi saçma bir sürü sorular soruyordum,adeta çenem düşmüştüsonra kızım cicişlerini giymiş geldi,onu öptüm kokladım,sonra babasına teslim edilmek üzere gitti...bundan sonrası biraz sıkıntılıydı,dehşet bir mide bulantısı oldu..nefes alamadım öğürmekten,bunu duymuştum birkaç kişiden,ama başıma geleceğini tahmin etmemiştim..neyse başımda anestezi teknikeri vardı bana sorular soruyordu oyalıyordu beni..sonra bulantım geçti,,dikiş aşamasında olabilirmiş böyle..çıkınca yarım saat kadar başka bir odada dinlenmeye bırakıldım,uyumuşum orada.. sonra hemşire dedi ki cimekaaaaaaaaaaaa kızına gitmeye hazır mısın??? hem de nasıl diyebildim... odama götürüldüğümde annem ve eşim kızımın başındaydı,mutluluk görülmeye değerdi...bir geceden sonra evimize geldik. daha kızım yatağında hiç yatamadı,eşim ve benim sayemde...ortamızda yatıyor,şu meşhur sevibebe yastığında babamız diyor ki ilk doktor kontrolünden sonra yatar kendi yatağında...çok değişik şeyler yaşatıyor o günden beri.. ve inanıyorum ki daha da güzel şeyler olacak..

allahım hepimizin yavrularını bize bağışlasın,önce allaha sonra da bize emanetler bu şirin şeyler..darısı herkesin başına..

gözün aydın canım kasım annesi olmama ragmen bütün ekim annelerinin paylaşımlarını takip ettim darısı başıma inşallah Allahım tüm hamişlere sag saglim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

cimeka
canım gözün aydın çok güzel hikayen bende artık kavuşayım eşimle aramızda yatırma hayalleri kura kura bi hal olduk okurken ahh ah dedim :))

29 eylül de uyandığımda herşey normal gidiyordu, saat 14.00 civarı karnımda kasılmalar ve hafif sancı hissettim, arada bir olan yalancı sancılardandır diye önemsemedim. sonra akıntı hissettim lavaboya gittiğimde beyaz yoğun bir akıntı gördüm, ne olur ne olmaz hemen duşa girdim. akşam saat 20.00 a kadar sancılarım devam etti, ben hala kesin olup olmadığını bilmediğim için hastaneye gitmekte karasızdım. eşim dayanamadı ve beni ikna etti. hastanede nst ye bağlandım sancılarım başlamıştı ancak şiddeti çok yüksek değildi hastaneye yatmam gerektiğini ancak imza ile eve gidebileceğimi söylediler. hemen yatışı kabul ettik bana arkadan çıtçıtlı ameliyat elbisesini giydirip serum taktılar 2 saatte bir nst ye bağlıyorlardı sancım artmıştı ancak doğumun başlaması için yeterli değildi. sabah 6.30 a kadar kendi sancımı çektim 6.30 da suni sancı verdiler ve o an ne olduğumu şaşırdım :))) sancılarım çok şiddetlenmişti ancak yeterli açılmaya ulaşıncaya kadar epiduralide yapamadılar sabah 9.00 a kadar kıvrandım ve 9.00 da epidural için ameliyathaneye götürdüler beni , anestezi uzmanı yaptığı herşeyi anlatarak rahatlamamı sağlıyordu, tabi sancılar rahat bırakmıyordu bir türlü :))) tekerlekli sandelye ile tekrar odama götürdüler, ilk başta çok rahatlamıştım sancılarım hafiflemiş gibiydi ancak 15 dk. sonra tekrar şiddetlendiler sık aralıklarla epidurali vermelerine rağmen bütüm sancıları hissettim doğuma kadar. ayaklarımın uyuşmaması gerekmesine rağmen ayaklarıma hükmedmiyordum ilacın sık verilmesinden dolayı, allahtan açılma çok hızlı ilerledi bu arada sürekli ebeler muayene ediyorlar, saat 10.50 de doğumhaneye gittim, beni doğum masasıa yatırdılar ve doktoruma haber verdiler. doktorun gelmesini beklerken bir kaç ıkınma denemesi yaptık. doktorum geldi sancım geldiğinde söylememi istedi, geldi dediğimde tüm gücüyle karnıma yüklendi ve ikinci seferde ıkınmama gerek kalmadan bebeğimin ağlamasını duydum, saat 11.00 de doğmuştu , başımı kaldırıp hemen ona baktım, ten rengi mor gözüküyordu ebeler onu silmeye başladıklarında kırmızıya döndü, aşısı ve gerekli muayeneleri gözümün önünde yapıldı, doktorum dikiş atarken ben kızçemin hazırlanışını seyrettim. dikişlerim bittiğinde beni giydirip tekerlekli sandalyeye oturttular bebeğimi de kucağıma verdiler, o an gözlerim doldu onu seyretmeye doyamadım, kokusunu kana kana içime çektim. doğumhaneden çıkıştı annem eşim kayınvalidem ve kayınpederim kapıda bekliyorlardı, şaşkınlık içindeydiler 10 dakikada doğum olmuş ve odama gidiyordum. ebeler beni yatağıma yatırdılar biraz mide bulantım ve üşümem vardı 1 saate birşeyim kalmadı, yaklaşık 2 saat sonrada ayaklarım açıldı, annem tüm yakınlara haber vermişti ilk gün bir sürü ziyaretçisi oldu kızımın, o kalabalıkta tek ilgilendiğim kızımdı, hatanede 1 gece daha kaldık sabah doktorum ve çocuk doktorunun muayenesinden sonra taburcu olduk, ve kızımla yeni bir hayata merhaba dedik :))) 21 saat sancıdan sonra, onun sevgisi bana tüm acıları unutturdu...

Kitarasya
Masalahh canım ya çok guzel bi hikaye olmuş Allah anali babali büyütsün :)
Artık bende sancilanip gideyim dua edin kızlar valla günümün dolmasına az kaldı

Son düzenleme:
Kitarasya
Masalahh canım ya çok guzel bi hikaye olmuş Allah anali babali büyütsün :)
Artık bende sancilanip gideyim dua edin kızlar valla günümün dolmasına az kaldı

allahım seni de bir avazda kurtarsın canım, az kalmış yakında alıcaksın sende yavrunu kucağına biliyorum beklemek çok zor geliyor artık bende öyleydim :)))

allahım seni de bir avazda kurtarsın canım, az kalmış yakında alıcaksın sende yavrunu kucağına biliyorum beklemek çok zor geliyor artık bende öyleydim :)))

Ay ins canım ya korkuyorum 40i geçecek sonra suniyle zor oluyr ya ondan pek istemiyorum suni sanci

haydi doğum yapanlar,güzel hikayelerle gelin

hikayemizi beğenen ve iyi dileklerde bulunan arkadaşlarım çooookk teşekkür ederim...

cimek asude kitarasya ve şimdiye kadar doğum yapan tüm annelerrr hepinizin hikayesinde ayrı ayrı ağladım.... Darısı başıma inş bende artık kızımı kucağıma almak istiyorum hayırlısıyla ama hala beklemedeyim... İnş birgün ben de buralara sizler gibi güzel bir doğum hikayesi yazabilirim...

ohhhh ne mutlu doğum yapan arkadaşlar aldınız kuzularınızı kollarınıza darısı geride kalan bizlere:))güle güle büyütün.

Arkadaşlar doğum yapmış tüm anneleri tebrik ediyorum, henüz doğum yapmamışlara da hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

Doğum hikayem yarım kalmıştı, eşim doktorun yanına gitmişti, bebişimiizin de bizimle beraber taburcu olacağını umarak ama olmadı. Bebişimiz bir hafta yoğun bakımda kaldı.

Çarşamba günü çok şükü taburcu olduk. Ama o bir hafta yollarda sezaryenli halimle mahfoldum. 2 saatte bir emzirmeye çağırdılar, ağrıdan oturup kalkamayacak durumdayken 2 saatte bir hastaneye gidip bebişimle kavuştuk.

Çok şükür şimdi iyiyiz, bu gün ilk kontrolümüze gittik, her şey yolunda görünüyor.

Maaşallah uslu bir bebişim var.

Bu his tarif edilemez...Bebeğim taburcu olduktan sonra eve geldiğimizde onu koynuma yatırdım ve o hislerin tarifi yok...Öylece uyuyakalmışız...Annem gelip o anı yakalamış, sizinle paylaşmak istiyorum.

Ne olur bakınca maaşallah deyin...

Cok guzelsiniz yaa masallah rabbim yavrundan hic ayirmasin Resminie bakinca gozlerim doldu

Ay ins canım ya korkuyorum 40i geçecek sonra suniyle zor oluyr ya ondan pek istemiyorum suni sanci

korkma canım suni sancıda verseler rabbim sabrını veriyor inan, kucağına alınca herşeyi unutuyorsun :)))

ege2011 canım benim bende doğum hikayelerini okuyup ağlardım, inşallah en kısa zamanda bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

fuchsie maşallah canım bebişine ve sana allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı evlat olsun

maşallah la kuvvete illa billah Rabbi esirgesinn ...gözlerim doldu yaaa

kızlaaar çok güzel anlatmışsınız hepiniz, sağlıkla büyütün kuzucuklarınızı, rabbim bizlere de göstersin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…