aynen bizdede var o , ama gerçekmiş o şişmesi , hamile olmasanda eğer bir şeyin kokusunu duyarsan ve çok canın çekerde yiyemezsen göğsün şişer kalırmış
ya evet bız de dogum yapınca forum olayı bıter heralde ..faceden ekleşiriz ozaman
ay gerçek mi bu yaa..ne kadar rahatlar kahkahalarla yatagında dogurmusben olsam hemen hastaneye kosardım duş a falan gırmem bırde ıkınma gelıyor dıyo demek kendın ıkınmıyorsun ıkınma ıstegı gelıyor ben bılmıyordum valla acemılık işte
evet canım ıkınma kendiliğinden geliyormuş,sen nefesini ayaralayacaksın ıkınmaların arasında o kadar.. çooook doğurmuşum sankinormal doğurabilirmişim gibi geliyor hep bana.hangisi güzel olacaksa Allah onu nasip etsin sağ salim.. annem abim ile beni o hatun gibi doğurmuş,tek fark hastanede.. suları takside boşalmış bitmiş,doğumhaneye kadar faş fuş ıslak ıslak yürümüş,sular terliklerin içinde..biz de çıkmak üzereymişiz..almışlar doğumhaneye. doktor duuuur ıkınma daha hazır değiliz diyormuş.annem ıkınmamak için telef tufan olmuş.. yattığıyla çıktığımız bir olmuş. iki doğumu da aynı.. inşallah ona çekmişimdir bu konuda...
ya evet bız de dogum yapınca forum olayı bıter heralde ..faceden ekleşiriz ozaman
ay gerçek mi bu yaa..ne kadar rahatlar kahkahalarla yatagında dogurmusben olsam hemen hastaneye kosardım duş a falan gırmem bırde ıkınma gelıyor dıyo demek kendın ıkınmıyorsun ıkınma ıstegı gelıyor ben bılmıyordum valla acemılık işte
Ben aldım canım hiç sorun yaşamadım
Ben saglikli olan her milletin yemegini severek yerim.sanirim yazdiklarim baska anlam cikarmis. neyse tahmin etmistim... haklisiniz, yosun yerine soyle bol tereyagli manti,icli kofteler,kebaplar varken niye yosun yensin ki ^^ hehehe ben boyle garip biriyim ama ben turk yemeklerine asermedim hic(kiraz yapragi yemegi haric. hala ruyalarimda sabaha kadar tabak tabak yedigimi goruyorum.) Turkiyeye yerlesince buranin yemeklerini cok ozleyecegim.
Turkiyeninde ege mutfagini cok severim,yagi olmayan sebze haslamalari ve tuzsuz yemekler.
Garib biriyim dedim ya ben tuzu ve sekeri hic sevmem. kahve de icmem. siyah caydan ziyade bulgur cayini ve karahinduba cayini severek tuketirim(bunlar hamilelik oncesindeydi.simdi agzima surmem) kola zaten hayatima pek giremedi
tek kotu aliskanligim bir oturusta 100 gram peyniri yerim. 1 litre sutu rahatlikla icerim. yogutu yiyebildigim kadar yerim. gunde 3 yumurta bile yiyebilirim :) ama simdi cok dikkatli davraniyorum. ihtiyacim olani yiyorum. her ne kadar gozum kalsada ^^
Birsey diyecegim konuyla alakasiz ama benden sut gelmeye basladi kizlar yaaa :S normal birseymi? dun bir baktim t-shirt umde bir islaklik var actim ,gogsumun ucunda yogurt kurusu gibi beyazlik var. tirnagimla siyirdim ,ardinda hafif sivi cikti. bugunde otururken yine bir islaklik hissettim. baktim yine kurumus yogurt gibi beyazlik var gogus ucunda.hic sikmadim hic oynamadim ama acaba catlak kremi surerken masaj yaparak suruyorum o mu etki ettiki?
acaba doktorumu acil hattan arasam mi? yoksa normal birsey mi? sizlerde de oldu mu? bir de bu sivi giderek artar mi? (gogsumu sikmadigim icin sivinin rengini bilemiyorum ama ucunda kurudugu icin beyaz gibi)
Bir de bende 3 gundur karnima dayanilmayacak kramplar giriyordu. oyleki nefesim kesiliyordu. cok korktum. ama dun demir hapina basladim bugun kramp olmadi. acaba demir eksikliginden mi yoksa bebek geceleri hareket ederken benmi yanlis pozisyonda uyudugum icin oluyor anlamadim. bakalim bu onumuzdeki gunlerde nelerle karsilasacagiz. kramplari doktoruma soyledigimde gayet normal.demir hapini ic ve haftada 3 defa ispanak,muz ve yosun tuket dedi.
Sizlerde de boyle sorunlar var mi acaba?
arkadaşlar bebişim hiç tepiklemiyo bugün çok mutsuzum:2:
hepsi için tek kargomu ödedin canım , biliyimde kapıda sürpriz olmasın sonra
kızlar bende migren var hatta bu migren yüzünden ölümden döndüm ben trafik kazası yaptım arabamla ,şimdi mynet habere bakarken bu haberi gördüm , piyasada bu kadar sahtekar , dolandırıcı varken nasıl inanıcaz bilmam ama japon bilim adamlarının yaptığı bu kolye migrene ve panik atağa çare olmuş , ayrıcada heryerde maruz kaldığımız elektro manyetik alanları minimize ediyormuş , birde siz bakın
Jinsei Kolye Trkiye Resmi Sat Sitesi - Migren, Panik Atak, Uykusuzluk
ya gözünü seveyim aldanma bu umut tüccarlarına, geçen senelerde de denge bilekliği vardı, re yüzüğü, nefertiti kolyesi her sene birşey çıkarıp yollarını buluyorlar işte. Zaten kelliğin, şişmanlığın bir de migrenin çaresini gerçekten birisi bulacak olsa Nobel ödülü alır, okullarda okutulur, heykelleri dikilir, trilyoner olurdu, en azından adını bilirdik. Migren hastasıysan epidural ya da spinal anesteziden kaçın derim, doktoruna bunları ciddi ciddi sor en azından, ben sırf bu nedenle sezaryenimi genel anesteziyle yaptırtmıştım. Normal olsun sezaryen olsun bölgesel anestezi uygulatan kronik migren hastalarında doğumu takiben en az 1 hafta şiddetli migren atakları yaşanabiliyormuş, yakın çevremde de şahit oldum zaten.
Felisim bu doğumunu da genel anesteziyle mi olacaksın ?
Kısmetse evet, 2 yılda 1 narkoz almazsam kendime gelemiyorum heralde, o yüzden de kafam hep güzel
benide annem tek başına banyoda doğurmuş , şaka gibi , ebe gelene kadar sabredememişim , babaannem ebeyi almaya gittiğinde annem banyoya koşmuş çömelmiş , bakmış geliyorum , altına leğen koymuş , çıkarıvermişben olsam ayılıp bayılırdım herhalde , ebede gelmiş bakmışki doğmuşum zaten , göbeğimi kesmiş sadece sonrada ne zaman sesin kesilse , kaybolsan banyoda bulurduk seni diyor
bayıldm gülmekten canım ya allahta seni güldürsün ben kızımı parkta doğurmadım ama benimkide parkta hep babanesiyle
kızlar bugünlerde sütü iyice boşladımbol peynir yesem olmazmı acaba geçen hafta süt almıştım komşu köyden getiriyor ben onu kaynatmayı unut 5 saat sonra kaynatınca lor gibi oldu ılıyınca annemi aradım içine 1 çay kaşığı peynir mayası koy karıştır dedi sonra tülbente boşaltıp süzgüye koydum sabah bide baksam missss gibi peynir olmuş bugünde yaptım 5 kilodan sütle aynı şey olmazmı süte gerek armı sizce:26::26:
cnm ben okadar çok sutcuydum kı hamıle kalmadan önce 1 haftada 8 kılo sut yetmezdı şimdi agzıma surmuyorum
valla ben gelirim yine ama her sayfayı okuyamam sanırım...niye bitsin yaa , ben gene gelicem , aralarda uğrar 5 dk gelişmeleri yazar okuyabildiğimide okur çıkarım , o zamanda lazım olucaz birbirimize , danışıcaz gene
kızlar babamıza babalar gunu süprizi yaptı arkadasım nasıl olmuş :)
Eki Görüntüle 445619
valla ben gelirim yine ama her sayfayı okuyamam sanırım...
süpeeeeeeer..ağlar artık bunu görünce.. bir de gurbet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?