2012 Ekim Anneleri

belki karnı açtır benimki gibi tatlı birşey ye sırtına koy yastıkları oturur gibi yat bakalım..benimki o pozisyonu çooook seviyor

canım lafım senle ilgili değildi zaten ,tabiki tatsızlıktansa kestirmemek daha mantıklı senin açından ama bu kadar müdahalede çok gibi geldi bana , yani bende açık giymeyi sevmem ama en azından giyeceğime edeceğimede kendim karar veririm , sen biraz bu anlamda tavizi vermişsin baştan oda öyle gider artık

Hanımlarr biz doktordan geldik oğlum maşallah iyiydi bol bol parmaklarını emiyordu kilo konusunda bi sıkıntımız olmadı doktorumuz biraz daha dikkat dedi...Bebeğimize bişeyler baktık yine odasına süs aldım dayanamadım

Çok şükür güzel haberlerle döndük darısı tüm kontrolü olan arkadaşlarımzın başına....

evet cnm taviz verdim baya hem eşime hem ailesine napalım sağlık olsun bende açık giyinmeyi sevmem normalde ama onlar biraz abartıyolar eşimi tanıdığımda 18 yaşındaydım şimdi 24 ilk aşk ilk erkek herşey toz pembe o zaman tavizi verince şimdi diklenemiyosun mecburen çok şükür bunlar ufak tefek sorunlar allah daha büyüklerinden korusun

canım geçen gün yazmıştın tatile git eğlen diye cvplaymdm arabaya bile binmem yasak 5 ay oldu 2en fazla çarşıya çıkıyorum sağol düşüncn için sağol

çalışıyorum kiii nasıl karnım acıktı ama yiyemiyorum karşımda bi sürü müşteri varr

okullar kapandı ya herkesi tatil sanıyorum Allah kolaylık versin.. haftaya bizim de sorumluluk ortalama yükseltme sınavları falan başlıyor 3 hafta sürecek toplamda 6 görevim varmış. yani 6 gün okula gideceğim.. acaba hamile kotumla gitsem ne olur ki:44::44::44: hiç istemiyorum kumaş pantolon giymek..

arkadaşım sende çok haklısın tabi ama insan kendi vücudunu tanıyınca anlıyor neyin iyi neyin kötü olduğunu mutlaka doktorlarımız yararlı buluyorda veriyor bunları bize b12+folic asid+kan ilacı bunların hepsini birden alınca benim şişmemem mümkün değil o yüzden ilaçları suçladım

gözün aydın canım , oğluşunada kocaman bir maşallah

Miraç Gecesi Namazı
Miraç gecesi kılınacak namaz on iki rekattır. İki rekatte bir selam
verilerek kılınacak olan namaz on iki rekat ile bitirilir. Her rekatte
Fatihadan sonra on kere ihlas okunur. Kılınma zamanı yatsı namazı
kılındıktan sonra, imsak vaktine kadar ki herhangi bir vakit olabilir. Bu
oniki rekat namaz bittiği zaman selamdan sonra yüz defa :

"Sübhanallahi vel hamdülillahi vela ilahe illallahü vallahü ekber vela havle
vela kuvvete illa billahil aliyyül azim" duası okunur.

Ardından da yüz kere istiğfar yapılır.

Miraç Gecesinin Gündüzünde Kılınacak Namaz
Miraç gecesinin gündüzünde öğlen namazını kıldıktan sonra sonra dört rekat
namaz kılınır.
Bu namazın;birinci rekatında Fatiha' dan sonra bir kere Felak suresi, ikinci
rekattan sonra bir kere Nas suresi, üçüncü rekatta üç kere Kadr suresi,
dördüncü rekatta elli kere İhlas suresi okunur.

kızlar bu civilimden alışveriş yapan oldumu hiç? hemen hemen herşey varda , beğendiklerimde oldu , sağlammı acaba site birde dielim 5 ayrı ürün aldık , hepsi aynı kargodamı geliyor yoksa hepsine ayrı kargo ücretimi alıyorlar ?

kızlar bu civilimden alışveriş yapan oldumu hiç? hemen hemen herşey varda , beğendiklerimde oldu , sağlammı acaba site birde dielim 5 ayrı ürün aldık , hepsi aynı kargodamı geliyor yoksa hepsine ayrı kargo ücretimi alıyorlar ?

Ben aldım canım hiç sorun yaşamadım

ya evet bız de dogum yapınca forum olayı bıter heralde ..faceden ekleşiriz ozaman

ay gerçek mi bu yaa..ne kadar rahatlar kahkahalarla yatagında dogurmus ben olsam hemen hastaneye kosardım duş a falan gırmem bırde ıkınma gelıyor dıyo demek kendın ıkınmıyorsun ıkınma ıstegı gelıyor ben bılmıyordum valla acemılık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…