Hmm beraber yaşıyorsunuz sanırım, zor olmalı. Bana kimse karışmıyor, arada annem arayıp, şunu yiyo musun, bunu yiyo musun, süt içiyo musun diye dürtüklüyo. Onun dışında kendi batıllarıyla kafamı şişiren yok çok şükür. Hiç gelemiyorum zaten öyle şeylere alışkın değilim, hemen alay etmeye başlıyorum, hiç hoş olmuyo :)
Geçende okudum bir yerde ama yanlış bilgi vermiş olmak istemem.Benimde dün kasık ağrım oldu hamileliğimin ilk günlerindeki gibi...sanki damarımı içten çekip bırakıyolar gibiydi...demek sizlerdede oluyor..ozaman normal:)
yok cnm beraber yaşamıyoruz çok şükür sık görüşüyoruz tembelliğimden bigün yemeğe annemlere bigün kayınvalideme gidiyoruz arada evimizde yiyoruz kayınvalidemin çok batılı var yaa güzel bi yemek görsem hemen avcunu yala diyo nedense yiyemicem ya canım çekmesin diye heralde
ben olsam dinlemezdimşaka bi yana için nasıl rahat ediyorsa öyle yap...
beni her sabah erkenden uyandıran kelebeğim henüz uyandı şükür....bi kızdım ona korkutma beni anneciiimmmmmmm diye..kahvaltıya bugün geç oturduk ondan oldu belki de..aç kalmış kızçemmm
Avucunu yala mı, ama resmen kahkaha attım burda. N'olur yalamıyorum deeee, yalıyo musun yoksaaaa :))) Gülmekten bebişim hop hop hopladı göbişimde :)))
Avucunu yala mı, ama resmen kahkaha attım burda. N'olur yalamıyorum deeee, yalıyo musun yoksaaaa :))) Gülmekten bebişim hop hop hopladı göbişimde :)))
o benim ailemde de var,avucunu yalayıp hatta göğsüne sürer gibi yaparlar,hani şişer muhabbeti var ya..
kestirmiyeyim cnm gerek yok tatsızlığa onuda kırmaya gerek yok uzasın gitsin napim senin kızda tembel çıktı yahu bu saate uyunurmuymuş bnm oğlum her sabah annesiyle uyanır ufak ufak pıtlar kahvaltı yapınca karnı doyunca tepiklerin hızı artar bişey yiyeyim hemen pıtlıyo annesi gibi obur olcak heralde akşam meyve yedim 10 dk geçti başladı kıpır kıpır gezmeye seviyo oğlum yemek yemeyi
he valla yala diyo bende yok cnm cekmedi diyorum neden yapıyo onuda bilmiyorum bilmekte istemiyorum :))))
o benim ailemde de var,avucunu yalayıp hatta göğsüne sürer gibi yaparlar,hani şişer muhabbeti var ya..
Çocukken "Güldüren Saçmalar" diye bir kitabım vardı, okuyup okuyup gülerdik ama hep saçma espriler olurdu içinde. Onun gibi oldu. Gülesim de varmış herhalde, zıp zıp zıpladı oğluşum
aynen canım ben de her sabah onun pıtıırlarına uyanırım ama bu sabah böyle yaptı,insan endişeleniyor ister istemez,benim kız da ne yersem yiyim başlıyor tekmelere..oburum beniiiiim
kızlar be nereden nerelere geldik...hareketlerini hissetmeyen kalmamıştır dimi??
Ben saçlarımı kestirdim n'olcak, niye batıla bağlayıp tipsizleştireyim ki kendimi ayol. Kaş niye almıyosunuz bu arada? Boya meselesine gelince ben zaten saçımı kına ile boyuyordum, aynen devam...
slmm nasılsınız:) bızımde randevumuz 25 hazıran 4 gözle beklıyoruz özledık kızımı
kızlar birkaç isim bulduk kızıma sizinle paylaşmak istedim sizde bi fikir verirseniz sevirim elina yüsra,elina meva,elif yüsra,zeynep elif,zeynep meva,merve beyza
büyükler öyle derler , hamileyken saç kesersen bebeğin ömrü kısalırmış falan filan , tabikide ömrü veren rabbim senin saçınlamı kısaltacak , gerçekten saçma , hem ayrıca tırnakta kesmeyelim o zaman , diğer kılların ne günahı var bırakalım uzasın onlardailk insanlar gibi gezelim ortada sonrada kurarız artık kocam beni aldatıyormu acaba ? gebelikte pekbi çirkinleştirdi beni canım ? die ben gebeliğin zevkini dibine kadar çıkarıyorum valla , saçımada bakıyorum , kremimide sürüyorum, makyajımıda yapıyorum , göbüşlüklü hamiş elbiseleride aldım çeşit çeşit ohhhhh değmeyin keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?