2012 Ekim Anneleri

Kızlar birde bugun içim çok buruk kuzenımın eşi yeni vefat etti trafık kazasında kaybettik allahım rahmet eylesin kızı bugün 1 yaşına giriyo ona doğum günü yapacağız eşimle bizim eve çağırcaz diğer kuzenlerde gelcek işte biraz kafasını dağıtırız belki kuzenimin bebişde 1 yaşını fotoğraflara baktığında mutlu olur diye kocaman bir bebek aldım kocaman bi pasta siparişi verdim rabbim oğluşumun doğum günlerini kutlamayı nasip etsin inş cümlemizin

yok cnm beraber yaşamıyoruz çok şükür sık görüşüyoruz tembelliğimden bigün yemeğe annemlere bigün kayınvalideme gidiyoruz arada evimizde yiyoruz kayınvalidemin çok batılı var yaa güzel bi yemek görsem hemen avcunu yala diyo nedense yiyemicem ya canım çekmesin diye heralde

Benimde dün kasık ağrım oldu hamileliğimin ilk günlerindeki gibi...sanki damarımı içten çekip bırakıyolar gibiydi...demek sizlerdede oluyor..ozaman normal:)
Geçende okudum bir yerde ama yanlış bilgi vermiş olmak istemem.
Sanırım bu haftalarda sonra rahim daha hızlı büyüyor, rahim bağları bu hıza yetişemeyip geriliyormuş.
Sancı gibi, anlık gelip gidiyor banada. Damarı hissediyorum sanki.

Avucunu yala mı, ama resmen kahkaha attım burda. N'olur yalamıyorum deeee, yalıyo musun yoksaaaa :))) Gülmekten bebişim hop hop hopladı göbişimde :)))

kestirmiyeyim cnm gerek yok tatsızlığa onuda kırmaya gerek yok uzasın gitsin napim senin kızda tembel çıktı yahu bu saate uyunurmuymuş bnm oğlum her sabah annesiyle uyanır ufak ufak pıtlar kahvaltı yapınca karnı doyunca tepiklerin hızı artar bişey yiyeyim hemen pıtlıyo annesi gibi obur olcak heralde akşam meyve yedim 10 dk geçti başladı kıpır kıpır gezmeye seviyo oğlum yemek yemeyi

herkese merabe.benim muhtemel doğumum 13ekim.burdaki herkeste aynı sorunlar var.;ama yine de hamilelik çok güzel kilo alsak ta..Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben oto koltuğu almayı düşünüyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.Bildiginiz güvendiğiniz bir marka varmı?bazıları çok pahalı ilk 6ay için o kadar pahalısına gerek var mı sizce.babyrose yada babyhope markaları uygun fiyatlarda baktınız mı hiç?

Avucunu yala mı, ama resmen kahkaha attım burda. N'olur yalamıyorum deeee, yalıyo musun yoksaaaa :))) Gülmekten bebişim hop hop hopladı göbişimde :)))

he valla yala diyo bende yok cnm cekmedi diyorum neden yapıyo onuda bilmiyorum bilmekte istemiyorum :))))

o benim ailemde de var,avucunu yalayıp hatta göğsüne sürer gibi yaparlar,hani şişer muhabbeti var ya..

aynen canım ben de her sabah onun pıtıırlarına uyanırım ama bu sabah böyle yaptı,insan endişeleniyor ister istemez,benim kız da ne yersem yiyim başlıyor tekmelere..oburum beniiiiim

kızlar be nereden nerelere geldik...hareketlerini hissetmeyen kalmamıştır dimi??

Son düzenleme:
he valla yala diyo bende yok cnm cekmedi diyorum neden yapıyo onuda bilmiyorum bilmekte istemiyorum :))))

o benim ailemde de var,avucunu yalayıp hatta göğsüne sürer gibi yaparlar,hani şişer muhabbeti var ya..

Çocukken "Güldüren Saçmalar" diye bir kitabım vardı, okuyup okuyup gülerdik ama hep saçma espriler olurdu içinde. Onun gibi oldu. Gülesim de varmış herhalde, zıp zıp zıpladı oğluşum

Çocukken "Güldüren Saçmalar" diye bir kitabım vardı, okuyup okuyup gülerdik ama hep saçma espriler olurdu içinde. Onun gibi oldu. Gülesim de varmış herhalde, zıp zıp zıpladı oğluşum

ohhh gördünmü bak oğluşunla senide güldürdük bi güzelll :)))

evet yaa daha dün gibi hamile kalışım öğrenişim keseydi kalp atışıydı cinsiyetiydi derken kocaman oldu sıpamm şimdide tepiklerini konuşuyoruz ben en geç hissedenlerdenim çoğu kişi benden önce hissetmişti kalmamıştır cnm bende 19.haftamda günümde hissettim oğluşumu yasin okunuyordu 3 kere pıtladı hiç unutmuyorum

Ben saçlarımı kestirdim n'olcak, niye batıla bağlayıp tipsizleştireyim ki kendimi ayol. Kaş niye almıyosunuz bu arada? Boya meselesine gelince ben zaten saçımı kına ile boyuyordum, aynen devam...

kına derken ne kınası ? renkleri varmı boya gibi? ben yaklaşık 5-6 senedir boyamadım saçımı , sevmiyorumda boyayı ama yanlarda tek tük beyazlar çıkmaya başladı , biraz daha fazlalaşınca kına yapmayı düşünüyorum bende ama önce bir araştırmam lazım tabii içinde neler var renklendirmek için :26:

slmm nasılsınız:) bızımde randevumuz 25 hazıran 4 gözle beklıyoruz özledık kızımı

Bizde kızımızı 25 haziranda göreceğiz :) tesadüf oldu :) içim içime sığmıyor zaman bir an önce geçsin diyorum ama allahtan o kadaaaaar çok hareketli bir bebek ki her an hissediyorum onun rahatlığı var içimde

aynen bizdede var o , ama gerçekmiş o şişmesi , hamile olmasanda eğer bir şeyin kokusunu duyarsan ve çok canın çekerde yiyemezsen göğsün şişer kalırmış

kızlar birkaç isim bulduk kızıma sizinle paylaşmak istedim sizde bi fikir verirseniz sevirim elina yüsra,elina meva,elif yüsra,zeynep elif,zeynep meva,merve beyza

zeynep meva güzel bence
çok yogun karın ağrım oldu aynı adet olucakmışım gibi bel ağrısıyla beraber sizlerin kasık ağrısı dediği bumu kızlar saat 11 den beri sanki biraz hafifledi çok korktum allah korusun hepimizi vve meleklerimizi

büyükler öyle derler , hamileyken saç kesersen bebeğin ömrü kısalırmış falan filan , tabikide ömrü veren rabbim senin saçınlamı kısaltacak , gerçekten saçma , hem ayrıca tırnakta kesmeyelim o zaman , diğer kılların ne günahı var bırakalım uzasın onlarda ilk insanlar gibi gezelim ortada sonrada kurarız artık kocam beni aldatıyormu acaba ? gebelikte pekbi çirkinleştirdi beni canım ? die ben gebeliğin zevkini dibine kadar çıkarıyorum valla , saçımada bakıyorum , kremimide sürüyorum, makyajımıda yapıyorum , göbüşlüklü hamiş elbiseleride aldım çeşit çeşit ohhhhh değmeyin keyfime

tabikide öyle cnmdA napalım dinlemek zorunda kalıyoruz kendi annem demiş olsa dinlemezdim ama kayınvalidem kesilmez deyince bişi diyemedim biliyorum kestirsem laf sölücek ne gerek var tatsızlığa allahın verdiği can saçlamı kısalıcak saçma ama naparsın işte.ohhh ne güzel tadını çıkar hamileliğin benim kocam az gıcıktır giyim konusunda mesela o önü resimli tişörtlerden kesinlikle gydirmiyor arkadaşım doğum günümde almıştı sadece evde giyebildim zatenn kayınvalidemde hiççç sevmem göbeğin ortaya çıkmasını dar giysileri dedi öyle olunca giemiyorum malesef pantolon bol gömlek elbisede diz altında olucak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…