2012 Ekim Anneleri

günaydın canım 5 kilo sütü güzelce kaynattım ılınınca yoğurt mayalar gibi marketten trakya birlik peynir mayası 2.75 krş aldım 1 kapak dolusu içine döküp tahta kaşıkla karıştırdım 20 dakika sonra koyu muhallebi kıvamına geldi ve tahta kaşıkla üstüne artı şekli yaptım fazla karıştırmadan 20 dakika sonra baktım sarı yeşil su salmış bir leğene süzek üstüne tülbent koyup döktüm sonra dört ucunu toplayıp suyu akana kadar yani ertesi güne kadar süzekte kasın arada sık suyu gitsin suyuda at sabah kalkınca bir bakacaksın 1tencere kadar peynir sonra onu 5-6 dilime böl bol tuzla heryerine sür 3 gün kadar dolapta beklet buaarada peynirciden peynir suyu iste veriyorlar zaten küçük bir bidona sonrada hepsini içine sal karışık gibi gelir ama çok zevkli bişeyleri başarabilmek çok süper kızartması oluyor kahvaltıdada süper oluyo hem ucuz hemde tertemiz afiyet olsun

kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi benim gibi olanlar var mı ?

bilmem ki,belki büyük hareket bekliyorsundur.o haftada ben dinlemeden hareket alamıyordum mutlaka uygun pozisyonda bekliyordum..ve hareketler minik ve seyrekti..doktorun bişey demedi mi?? benim dr. gittiğimde bana önümüzdeki 4 hafta neler olacak söylüyor ve dediği zamanda da o şeyler oluyor.. 16.haftamda bu hafta ilk hareketini hisssedeceksin dedi ve olmuştu..

Son düzenleme:
kızlar bizim topikte en erken doğum tarihli şanslı bayan hangimiz acaba bir yazsakta öğrensek haziran anneleeri çok heyecanlandırıyor beni
benim sat 4 ocak doğum allah nasip ederse 26 eylül 2012 çarşamba:18::18::18::18: şafak 100 gün

Son düzenleme:

valla cimeka kanıma girdin ha sabah sabah ne guzel bır oda olmuş..ben bebek buyuyene kadar oda yapmayı dusunmuyordum hemde kıracıyım dıyordum..gelen mısafırlerımı yatırdıgım bır oda var valla orayı boyatıp,parkesını degıstırıp,ıkeadanda karyola sını dolabını alıp oda yapmaya karar verdim cicim sayende

çok hoşmuş gerçekten bencede içinde kalmasın imkanın varsa yap gitsin

Ankara yanıyor kızlarcım su iç, wc'ye git durumları yani. dikişle vakit geçiyorum, şekerlerimizi bitirdim babamız bu gün asetat kutu bulmaya çalışacak onlar için, şimdide kapı süslerimizi dikiyorum yaptıkça yapasım geliyor çok güsel oldular teyzeleri, apartman kapısınada yapsam mı diye abartılmış düşünceler var kafamda yokkk daha neler

BU ARADA BEN DAHA, NET OLARAK OĞLUŞUMUN HAREKETLERİNİ HİSSETMEDİM ARADA SIRADA KESİ ÇİZGİMİN OLDUĞU YERDE PIT PITLAR YAPIYO ANNEYE TEMBEL BALIĞIM BENİM

çok güzel gerçekten..kiracıysan ama uzun süre de aynı evde olurum diyorsan yap..ben de kiracıyım ama evim 2+1 yapamam ben..bir odam salon hep ordayız..bir yatak odamız var diğer odada çoook küçük. yüklük masaüstü bilgisayar kitaplık 2 tane çekyat var.. eee onları koyacak başka yerim yok.. annem de kalacak bizle. onun odası gibi bişey olacak orası ..eğer 3+1 olsaydı belki yapardım..ama şöyle de bişey var.. odası olsa da ben yanımdan ayırmayı düşünmüyorum bir sene kadar..ben en çok dolabını sevdim,ne güzel herşeyini alacak içine,büyük dolapları çok severim...bir de duvar çok güzel olmuş.inşallah seneye taşınınca kızıma güzel bir oda yaparım ve odasını ayırırım..

bende yapamıyorum oğluma oda malesef bnm evimde 2+1 ayrıca kendimizin bi yere gitme durumumuzda yok ben atanırsam başka şehire gidersek ancaa bende çok heves etmiştim odayı fakat olmadı beşiğimiz var yanına gardrop alıncak o kadar yani eğer gitmezsem evde kargaşa var oda taşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…