canım benım doktorum peynır ve ayranın sütten daha iyi ve yararlı oldugunu söyler hep,ben de hiç içemiyorum kutu sütü içebiliyorum o kokmuyor ama uht diye kullanmıyorum ,günlük sütte kokuyor burnuma bööghh,ama günlük sütten yogurt mayalıyorum çok lezzeltı oluyor bende evde peynır yapmayı denemek ıstıyorum peynır mayası dedıgın bildiğimiz peynirmi canım yoksa satılıyor mu ? bır yerde okumustum maya koymadan sadece kaynayan sütü limonla kestirip lor yapılıyordu ..sen şu yaptıgın peynırın tarıfını tam şeklıyle yazsana bana bir deneyim
kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi benim gibi olanlar var mı ?
gunaydınn bu gece kızımla nöbetteydık hıç uyumadık desek yerıdır o canım ceken seyıde yıyemedım kızımda uyumadı
kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi benim gibi olanlar var mı ?
cnm neydi canının o kadar çektiği bulunmucak bişeymiydi merak ettim
Allah sağlıkla kullanmayı da nasip etsin.. ben şu odayı da pek sevdim,özellikle dolapları.. benim kızımın odası olmayacak daha.. seneye ev taşıncak 3+1 e geçince ancak olur..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/531367-tugramin-odasi-teyzeleri.html
valla cimeka kanıma girdin ha sabah sabah ne guzel bır oda olmuş..ben bebek buyuyene kadar oda yapmayı dusunmuyordum hemde kıracıyım dıyordum..gelen mısafırlerımı yatırdıgım bır oda var valla orayı boyatıp,parkesını degıstırıp,ıkeadanda karyola sını dolabını alıp oda yapmaya karar verdim cicim sayende
Canim ne guzel 3 gunun kalmis,ben 9 temmuz,benimki kadar gec gidecek var mi(((
valla cimeka kanıma girdin ha sabah sabah ne guzel bır oda olmuş..ben bebek buyuyene kadar oda yapmayı dusunmuyordum hemde kıracıyım dıyordum..gelen mısafırlerımı yatırdıgım bır oda var valla orayı boyatıp,parkesını degıstırıp,ıkeadanda karyola sını dolabını alıp oda yapmaya karar verdim cicim sayende
çok güzel gerçekten..kiracıysan ama uzun süre de aynı evde olurum diyorsan yap..ben de kiracıyım ama evim 2+1 yapamam ben..bir odam salon hep ordayız..bir yatak odamız var diğer odada çoook küçük. yüklük masaüstü bilgisayar kitaplık 2 tane çekyat var.. eee onları koyacak başka yerim yok.. annem de kalacak bizle. onun odası gibi bişey olacak orası ..eğer 3+1 olsaydı belki yapardım..ama şöyle de bişey var.. odası olsa da ben yanımdan ayırmayı düşünmüyorum bir sene kadar..ben en çok dolabını sevdim,ne güzel herşeyini alacak içine,büyük dolapları çok severim...bir de duvar çok güzel olmuş.inşallah seneye taşınınca kızıma güzel bir oda yaparım ve odasını ayırırım..
allah yardımcın olsun canım şimdi dinlen yorma kendinigunaydınn bu gece kızımla nöbetteydık hıç uyumadık desek yerıdır o canım ceken seyıde yıyemedım kızımda uyumadı
kızlar herkese günaydın şeker yüklemesi yaptıran var mı
Benimki 9 temmuzda27 haftam biterken olacak.kızlar herkese günaydın şeker yüklemesi yaptıran var mı
Herkeslere Güzel Bir Haftasonu Dilerim....
kızlar herkese günaydın şeker yüklemesi yaptıran var mı
Ankara yanıyor kızlarcım su iç, wc'ye git durumları yani.dikişle vakit geçiyorum, şekerlerimizi bitirdim babamız bu gün asetat kutu bulmaya çalışacak onlar için, şimdide kapı süslerimizi dikiyorum yaptıkça yapasım geliyor çok güsel oldular teyzeleri, apartman kapısınada yapsam mı diye abartılmış düşünceler var kafamda yokkk daha neler
KIZLARR HARBİDEN ANKARA YANIYO BİRDE KURU SICAK VARR ÖLÜYORUZZZZZ İŞTEYİM EVİME GİTMEK İSTİYORUMMM ODADAKİ KLİMA BOZULDUUU VE 2 GÜNDÜR ACAYİP BAŞ DÖNMESİ YAŞIYORUMMM KUZUM SANADA MAŞALLAH BEBİŞİN SAĞLICAKLA KULLANSINNN İÇİNDE UYUSUN EMEKLERİNİNN İNŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?