2012 Ekim Anneleri

kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi benim gibi olanlar var mı ?

hayatım benimkide hiç yaramazlık yapmıyor senden 2 hafta daha öndeyim dün artık dayanamayıp hastaneye gittim gayet sağlıklı dedi doktor arada pıtlar yapıyor o kadar hadi hayırlısı korkma bende sakin olmaya çalışıyorum ayın 24'ünde kendi doktoruma soracağım artık nedenlerini

ben varım şeker tahlili yaptırann çok berbat bişey aç karnına onu içmek hemşire bana limon falan sakın koyma dedi...

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun

Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun dualarda buluşmak üzere...

Bu arada bende oğlumu en son mayısın 21 inde gördüm pazartesi doktora gidicem içim içime sığmıyor oğlumu görücem birde tatildeyim bir hafta iş yok yaşasın

herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı kandiller
Rabbim hepimizin bebişlerini esirgesin onları biz annelerine bağışlasın,rabbim hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin,rabbim hepimize bebklerimizin kokusunu duymayı nasip etsin,rabbim hepimize evlatlarımızı güzel bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin... Dua ile....AMİNNN...

Allah razi olsun canim,hepimizin insallah,saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim...

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun

herkesin kandili mubarek olsun. nasilsiniz kizceler neler yapiyorsunuz.

Merhabalar. Ben 2011 ekim annesiyim sizlerin heyecanını çok iyi anlıyorum. Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin. biizimkiler 8 aylık oldu bile seneye siz de nasıl geçmiş zaman diyeceksiniz. Ekim ayında doğan çocuklar şanslı oluyor çünkü ek gıda dönemi yaza geliyor bol meyve ve sebze yönünden. Hepinizin kandili mübarek olsun Allah evlatlarınızı bağışlasın.

herkesin kandili mubarek olsun. nasilsiniz kizceler neler yapiyorsunuz.

Kızlar kandiliniz mübarek olsun...Bu gece benim için de duar edin...

Amniyon sıvısı sızıntısından şüpheleniyordum bahsetmiştim burda da...Bu gün doktora gittim. Ultrasonla baktı, sıvıda azalma görünmüyor dedi ama yine de bir ped vereyim sana emin olalım dedi. Ortasından kırmızı çizgiler geçen bir ped verdi, akşam 21:30'a kadar dursun, 21:30'da gel bakalım dedi.

Bu arada nts'ye bağlandım ve idrar testi istedi. İdrarımda enfeksiyon çıkınca, ne tür bir enfeksiyon olduğunu anlamak için idrar kültürü istedi Akıntı enfeksiyona bağlı da olabilir dedi. Neyse akşam 21:30'da gittim, pedin küçük bir yerinde açık sarı bir akıntı, geri kalan yerleri şeffaf bir ıslaklık Baktı baktı, evet dedim, amniyon sıvısı mı? Şüpheli dedi Bir ped daha vereceğim, yarın öğlene kadar dursun, aynı şekilde gelirsen seni 24 saat müşaade altına alacağız dedi Ultrasonda sıvında azalma görünmüyor ama bazen iğne deliği kadar bir yerden sızıntı olabiliyor dedi...

Bu arada kanda enfeksiyon arama testi istedi. Kan da verdim, yarın çıkacak sonuçları....

Çok korkuyorum...

Son düzenleme:

canım ınsallah sonuclar temız cıkar allahım sag saglım bebegını kucagına almayı nasıp eder moralını yuksek tut

selam kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah amin...

cnm çok geçmiş olsun..bütün kalbimle bir sorun olmamasını umuyorum.bütün hepimiz için dua ettim bu gece zaten inşallah bir sorun çıkmaz.sen de moralini yüksek tut bebişin de üzülmesin.herşeyin hayırlısı...

canım Rabbim bu mubarek geceler hürmetine hiç bi sıkıntı yaşatmasın sana, hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle ,zamanında kucağına al güzel bebeğini inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…