dünden beri bi mide ekşimesi yanması oldu çok fena...napıcam bilmem..bu aylardan sonra çok olurmuş zaten... eskiler saçları çıkıyor derlersanki çocuk midemde.. hani bebek büyüyor mideye doğru ilerliyor deseler neyse...
selam anneler.. moraller bozuk.. şeker yüklemesindeki rakamı gördüğümdeki şoku anlatamam tam 193gece 12 de meyve yedim bişeyler yedim o mu etki etti bilmiyorum ama doktorum 3 günlük bi diyet verdi 3 günün sonunda tekrar bakılıcak.. dua edin kızlar nolurr düşsün:8 çok üzülüyorım
kızlar merhaba ben size bişey DANIŞMAK İSTİYORUM BEN BEBEKLERİME HALA HİÇ BİRŞEY ALMADIM AÇIKÇASI ALMAYADA KORKUYORUM BUGÜN KAYINVALDEM HAFTAYA GDİP HERŞEYİNİ ALALIM DİYOR AMA İÇİMDE Bİ KORKU VAR DOKTORUMDA ERKEN DOĞUM OLABİLİR DİYOR 28 HAFTADA OLUR DİYOR 32 DEDE YANİ SONUNA KADAR BEKLEMİCEK BEBİŞLER ALMALIMIYIM SİZCE SANKİ KULLANAMICAKMIŞIM GİBİ GELİYOR ANNEMLER BARİ HASTANE ÇIKŞLARINI AL DİYOR AMA ONLARA BİLE CESARET EDEMİYORUM ŞU 7. AYI Bİ ATLATSAK OZAMANDA ÇOK GEÇ OLCAK OFFF NAPICAM YAA HİÇBİŞEYE ÖZENEMİYORUM
kızlar nasılsınız? rabbim kuzularınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. ben de mart ayına kadar bu topikteydim. belki bazılarınız hatırlar. 2 martta bebişimi kaybetmiştim. şu an tekrar hamileyim. rabbime şükürler olsun. yüce rabbim bebeğimi kaybettiğim aylarda inşallah karnımdakini kucağıma vericek. rabbim çok büyüksün. kızlar dularınıza ihtiyacım var. lütfen dualarınızı esirgemeyin. hepinizi çok öpüyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
aramiza tekrar hosgeldin canimRabbim bebisine saglikla kavusmayi nasip etsin insallah tabiki canim dualarimiz seninle insallah sende kritik aylari atlatarak bu zorlu yolculugu hep beraber atlatmak dilegiyle
kızlar nasılsınız? rabbim kuzularınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. ben de mart ayına kadar bu topikteydim. belki bazılarınız hatırlar. 2 martta bebişimi kaybetmiştim. şu an tekrar hamileyim. rabbime şükürler olsun. yüce rabbim bebeğimi kaybettiğim aylarda inşallah karnımdakini kucağıma vericek. rabbim çok büyüksün. kızlar dularınıza ihtiyacım var. lütfen dualarınızı esirgemeyin. hepinizi çok öpüyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
aramiza tekrar hosgeldin canimRabbim bebisine saglikla kavusmayi nasip etsin insallah tabiki canim dualarimiz seninle insallah sende kritik aylari atlatarak bu zorlu yolculugu hep beraber atlatmak dilegiyle
çok saol canım benim. sağlıkla bebeğini kucaklarsın sen de inşallah
bencede al canım neyi bekliyorsun birde ikiz yani bizler biliyormuyuz giydirp giydiremeyeceğimizi rabbim bilir aklına kötü şeyler getirmekızlar merhaba ben size bişey DANIŞMAK İSTİYORUM BEN BEBEKLERİME HALA HİÇ BİRŞEY ALMADIM AÇIKÇASI ALMAYADA KORKUYORUM BUGÜN KAYINVALDEM HAFTAYA GDİP HERŞEYİNİ ALALIM DİYOR AMA İÇİMDE Bİ KORKU VAR DOKTORUMDA ERKEN DOĞUM OLABİLİR DİYOR 28 HAFTADA OLUR DİYOR 32 DEDE YANİ SONUNA KADAR BEKLEMİCEK BEBİŞLER ALMALIMIYIM SİZCE SANKİ KULLANAMICAKMIŞIM GİBİ GELİYOR ANNEMLER BARİ HASTANE ÇIKŞLARINI AL DİYOR AMA ONLARA BİLE CESARET EDEMİYORUM ŞU 7. AYI Bİ ATLATSAK OZAMANDA ÇOK GEÇ OLCAK OFFF NAPICAM YAA HİÇBİŞEYE ÖZENEMİYORUM
ben hiç bişey yemeden gittim canım açlık şekeri 83 tokluk şekeri 179 cuma günü diyetisyene yolladı diyet listesi verdi 3 gündür onu yapıyorum 15 gün sonra tekrar bakılcak açlık şekerime harfi harfine uyacaksın dedi doktoruum klasik listeler gibi ama uğraşıyorsun yoğurda meye doğrayıp ilk defa yedim hayatımda ama değer kıyma aldım mesela onları az az kendime kadar pişiricem falan rabbim beterinden korusun düşmesse insülün veriyorlarmış iğne hemde:18::18::18:selam anneler.. moraller bozuk.. şeker yüklemesindeki rakamı gördüğümdeki şoku anlatamam tam 193gece 12 de meyve yedim bişeyler yedim o mu etki etti bilmiyorum ama doktorum 3 günlük bi diyet verdi 3 günün sonunda tekrar bakılıcak.. dua edin kızlar nolurr düşsün:8 çok üzülüyorım
iyi akşamlar arkadaşlar
uzunnnn bir Zaman inzivaya çekildim
iyide oldu kafa dinledim pskolojimi düzelttim
veee sanırım HAMİLEYİM
ekim annesi olmak kısmet olmadı ama Rabbim inşallah şubat annesi olmayı bana kısmet eder
regl 4 gün geçti kasıklarımda sızlama vardı gögüslerimde hafif hassas ben üstüne hiç düşmüyorum olmaz diye ama bugun test yaptım
p.tesi doktora gitcem artık heveslenmekte istemiyorum ama heyecan yaptım bile hayırlısı artık
sizlerede hayırlı dogumlar az kaldı yarıyı geçtiniz
öpüyorum
kızlar merhaba ben size bişey DANIŞMAK İSTİYORUM BEN BEBEKLERİME HALA HİÇ BİRŞEY ALMADIM AÇIKÇASI ALMAYADA KORKUYORUM BUGÜN KAYINVALDEM HAFTAYA GDİP HERŞEYİNİ ALALIM DİYOR AMA İÇİMDE Bİ KORKU VAR DOKTORUMDA ERKEN DOĞUM OLABİLİR DİYOR 28 HAFTADA OLUR DİYOR 32 DEDE YANİ SONUNA KADAR BEKLEMİCEK BEBİŞLER ALMALIMIYIM SİZCE SANKİ KULLANAMICAKMIŞIM GİBİ GELİYOR ANNEMLER BARİ HASTANE ÇIKŞLARINI AL DİYOR AMA ONLARA BİLE CESARET EDEMİYORUM ŞU 7. AYI Bİ ATLATSAK OZAMANDA ÇOK GEÇ OLCAK OFFF NAPICAM YAA HİÇBİŞEYE ÖZENEMİYORUM
iyi akşamlar kızlar misafirlerim gittiler kaç gündürlü çok yoruldum insan kendi evinde misafir gibi oluyor şimdi soyunup dökündüm ohhhh dedimkapalı olduğum için uzun kollu başım kapalı sıcak zaten kavruldum adeta şimdi dinlenmeye çekildim kızım çizgi filme dalmış eşim traş oluyor bende bir duşumu alıp uyuyacağım artık
kızlar 26. haftaya girincemi 7.aya giriyorduk yoksa 26.hafta bitincemi:26::26::26:
kızlar 26. haftaya girincemi 7.aya giriyorduk yoksa 26.hafta bitincemi:26::26::26:
canım bence de hastane çıkışlarını bezlerini biberonunu al en azından doğum çantanda olması gerekenleri hallet.. Allah giymelerin nasip etsin de.. gerisi zaten allahın işi...kızlar merhaba ben size bişey DANIŞMAK İSTİYORUM BEN BEBEKLERİME HALA HİÇ BİRŞEY ALMADIM AÇIKÇASI ALMAYADA KORKUYORUM BUGÜN KAYINVALDEM HAFTAYA GDİP HERŞEYİNİ ALALIM DİYOR AMA İÇİMDE Bİ KORKU VAR DOKTORUMDA ERKEN DOĞUM OLABİLİR DİYOR 28 HAFTADA OLUR DİYOR 32 DEDE YANİ SONUNA KADAR BEKLEMİCEK BEBİŞLER ALMALIMIYIM SİZCE SANKİ KULLANAMICAKMIŞIM GİBİ GELİYOR ANNEMLER BARİ HASTANE ÇIKŞLARINI AL DİYOR AMA ONLARA BİLE CESARET EDEMİYORUM ŞU 7. AYI Bİ ATLATSAK OZAMANDA ÇOK GEÇ OLCAK OFFF NAPICAM YAA HİÇBİŞEYE ÖZENEMİYORUM
çok sevindim,ben hatırlıyorum seni..inallah herşey yolunda gider...kızlar nasılsınız? rabbim kuzularınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. ben de mart ayına kadar bu topikteydim. belki bazılarınız hatırlar. 2 martta bebişimi kaybetmiştim. şu an tekrar hamileyim. rabbime şükürler olsun. yüce rabbim bebeğimi kaybettiğim aylarda inşallah karnımdakini kucağıma vericek. rabbim çok büyüksün. kızlar dularınıza ihtiyacım var. lütfen dualarınızı esirgemeyin. hepinizi çok öpüyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
masumiyet canım nasılsın? ececik nasıl? yormuyor dimi annesi? yerim ben onu. çok öptüm.
o paylaştığımız listelerde 25+6 6.ayın son günü oluyor.. ama sen onu boşver.hafta hafta git.. haaaa illa ayını merak ediyorsan son adetinden ay olarak saykızlar 26. haftaya girincemi 7.aya giriyorduk yoksa 26.hafta bitincemi:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?