2012 Ekim Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakalım? kaç gündür giremedim ben de ..benim karnım büyüdü sanki iki gündür bana öyle geliyor.birden büyüyor demişlerdi doğru heralde.yarın kızımı görmeye gidiyorum.şeker yüklemem de var.inşallah güzel çıkar...

34.haftadan önce asla çıkmaz dedi doktroum bende aynısını sordum

kızlar bugün çok canım sıkıldı eşimde 9 da geliyor kızımda yedi beni denize gidelim diye hem çıkacak halim yok hemde arbaya binmem yasak eşimde yok oooffffff patladım bugün çokkkkk diyetede başladımya şeker 179 diye canımda bakl... istiyor çokkk

canım moralini bozma ama olmaz ki böyle...inşallah düşer canım sen bi diyetini yap bakalım..bir de tahlil yaptıracağın günün akşamında saat 9 dan sonra bişey yeme bana öyle demişti doktorum sadece su iç bişey yeme demişti...bi dene istersen...ama sakın sakın böyle üzülme canım

kızlar merhaba ben size bişey DANIŞMAK İSTİYORUM BEN BEBEKLERİME HALA HİÇ BİRŞEY ALMADIM AÇIKÇASI ALMAYADA KORKUYORUM BUGÜN KAYINVALDEM HAFTAYA GDİP HERŞEYİNİ ALALIM DİYOR AMA İÇİMDE Bİ KORKU VAR DOKTORUMDA ERKEN DOĞUM OLABİLİR DİYOR 28 HAFTADA OLUR DİYOR 32 DEDE YANİ SONUNA KADAR BEKLEMİCEK BEBİŞLER ALMALIMIYIM SİZCE SANKİ KULLANAMICAKMIŞIM GİBİ GELİYOR ANNEMLER BARİ HASTANE ÇIKŞLARINI AL DİYOR AMA ONLARA BİLE CESARET EDEMİYORUM ŞU 7. AYI Bİ ATLATSAK OZAMANDA ÇOK GEÇ OLCAK OFFF NAPICAM YAA HİÇBİŞEYE ÖZENEMİYORUM

canımm gonlunu ferah tut ya ALLAH dee al.... bak hemde erken dogum olabılır dıyor doktorunn bencee alman lazım artıkk bızz napalımmm 4 ayımızda herseyımızı almaya basladık 5 dede bıttı senn ıcını rahat tut aklına kotu sey getırmeee gıtt zevkle al herseyını

kızlar nasılsınız? rabbim kuzularınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. ben de mart ayına kadar bu topikteydim. belki bazılarınız hatırlar. 2 martta bebişimi kaybetmiştim. şu an tekrar hamileyim. rabbime şükürler olsun. yüce rabbim bebeğimi kaybettiğim aylarda inşallah karnımdakini kucağıma vericek. rabbim çok büyüksün. kızlar dularınıza ihtiyacım var. lütfen dualarınızı esirgemeyin. hepinizi çok öpüyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

masumiyet canım nasılsın? ececik nasıl? yormuyor dimi annesi? yerim ben onu. çok öptüm.

egeada

Son düzenleme:

bencede al canım neyi bekliyorsun birde ikiz yani bizler biliyormuyuz giydirp giydiremeyeceğimizi rabbim bilir aklına kötü şeyler getirme
ben hiç bişey yemeden gittim canım açlık şekeri 83 tokluk şekeri 179 cuma günü diyetisyene yolladı diyet listesi verdi 3 gündür onu yapıyorum 15 gün sonra tekrar bakılcak açlık şekerime harfi harfine uyacaksın dedi doktoruum klasik listeler gibi ama uğraşıyorsun yoğurda meye doğrayıp ilk defa yedim hayatımda ama değer kıyma aldım mesela onları az az kendime kadar pişiricem falan rabbim beterinden korusun düşmesse insülün veriyorlarmış iğne hemde:18::18::18:

hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin

tatlim dr erkendogumda olabilir demis bencede en azindan hastane cikisiyla bikac bisey al digerlerini yavas yavas alirsin son aylarda agirlasinca daha zor olur senin icin hem icini rahat tut allahin izniyle kucagina alirsin bebislerini

iyi akşamlar kızlar misafirlerim gittiler kaç gündürlü çok yoruldum insan kendi evinde misafir gibi oluyor şimdi soyunup dökündüm ohhhh dedim kapalı olduğum için uzun kollu başım kapalı sıcak zaten kavruldum adeta şimdi dinlenmeye çekildim kızım çizgi filme dalmış eşim traş oluyor bende bir duşumu alıp uyuyacağım artık

amin canım inş hepimiz sağsalim kucağımıza alırız. benimde bir düşüğüm oldu bu ikinci şansım Allahtan birşey olmaz inş sonuna kadar sağlıkla devam edebilirim. düşük olunca kıymetli oluyor. seninki gibi benimde bebeğimi kaybettiğim ayda nasipse kızım doğacak belkide tesadüf değildir kim bilir!.....

ay o dert bende de var ya misafiri severim ama bu sıcaklardan ne biryere gitmek istiyorum nede gelen olsun istiyorum. kapalı değilim ama atletle dolaşıyorum iç çamaşırımı çıkarıyorum çok terliyorum herkesin yanında kadın da olsa öyle duramıyorum mecburen giyiniyorum çok sıkıcııııııı

iyi akşamlar arkadaşlar.size bişey sormak istiyorum.benim bebeğim 3 gündür aralıksız hareket ediyo.daha önceleride hissediyordum ama bu aralar neredeyse aralıksız hareket halinde acaba bi anormallik mi var.bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.hareket etmesi beni mutlu ediyo ama herşeyden huylanıyoruz.allah hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin içinde benimde inşallah

i akşamlarr annelerr :) demin ne gördüm bende hamileyim bölümünde bi arkadaş konu açmış , 25. haftasında hamile olduğunu öğrenmişş ,. bi kızı varmış doğumdan sonra hiç adet olmadığı için ve eşi korunduğu için hiç ihtimal vermemiş ve hamile kalmış.. düşünsenize biz bugünlere nasıl geldikkkk :) o şıp diye öğrendiii :) Allah HAYIRLISINI versin .... ama biz doğum sonrası biraz dikkatli olalım bari ,, ilk bebişimiz azcık büyüsün , sütünü emsin

canım bence de hastane çıkışlarını bezlerini biberonunu al en azından doğum çantanda olması gerekenleri hallet.. Allah giymelerin nasip etsin de.. gerisi zaten allahın işi...
çok sevindim,ben hatırlıyorum seni..inallah herşey yolunda gider...
kızlar 26. haftaya girincemi 7.aya giriyorduk yoksa 26.hafta bitincemi:26::26::26:
o paylaştığımız listelerde 25+6 6.ayın son günü oluyor.. ama sen onu boşver.hafta hafta git.. haaaa illa ayını merak ediyorsan son adetinden ay olarak say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…