2012 Ekim Anneleri

kızlarr kaç gundur mıgdem yanıyor çok kötu tam gectı derken ne uyguluyorsunuz mıgde yanmalarına
bızımde yarın kontrolumuz var bakalım kızım ne kadar buyumuş:))
bu arada ogluma kardesın oyuncak getırcek gelırken dedım garıbım 4 gözle gıdıyor kardesını görmeye bıde dr demezmı hanı oyuncagım nerde :))

kızlar hiç 24. hafta 7. ay olurmu sizce? 6x4=24 ki 1 ay 4 hafta yani 28 gün değil , bu hesaba göre 25. haftada 7. aya girmiş oluyorsak gebelik toplam 10 ay sürüyor demektir :)) ben günümden hesaplıyorum sat 10 ocak yani 24 +4 deyim va 6. ayın içindeyiz hala , ancak temmuzun 10 unda 6. ayı doldurmuş 7. nin içine girmiş olucaz , bende isterdim 24 te 7. aya girmek ama bu kendimizi kandırmaktan başka bişey olmaz

iyi geceler kızlar
bu aralar zaman hiç geçmiyo sanki
artık yüzden geriye saymak istiyorum
neyseki az kaldı
81 olunca plakalara düşücez keyifli olucaktır eminim :)

iyi geceler kızlar
bu aralar zaman hiç geçmiyo sanki
artık yüzden geriye saymak istiyorum
neyseki az kaldı
81 olunca plakalara düşücez keyifli olucaktır eminim :)

plakalar nerden aklına geldi kız bizede eğlence çıkar işte

askerlikten dermişim
şafak kaaaççç deriz birbirimize
benim bi arkadaş son zamanlarında sosyal paylaşım sitesine yazıyodu ordan geldi aklıma

yakında 100 den aşağı düşeceğiz...aslında geçmiyor gibi geliyor ama daha dün gibi hatırlasana mide bulantılarımızdan şikayet ediyorduk mutfağın kapısından geçemiyorduk bi çoğumuz ama şimdi nerdeyse buzdolabının önünde yatıcaz tıkınmaktan alamıyoruz kendimizi :125:

Son düzenleme:
ayyy bu gece hiç uykum yok
gündüz camış gibi uyumuşum gözler fal taşıı gibi
yarın okul da var hafta sonu uykum gelmez okula gitcem zaman 1 dk için saati ertelerim
topiktekiler de uyudu galiba heyyyy şişşşşşşttttttt piştttttttttt
aloooooooooooo

sorma yaaa harbiden zaman nasıl geçmiş o günler bile güzelmiş ama ,allah benim sonumu hayır etsin hani deyim yerindeyse çeyrek öküz yedim bugün
çarşamba tartıya çıkıcam bakalım o kadar yiyorum nereye gidiyo anlamıyorum 55 le hamile kaldım 3 hafta önce aç karna 58 geldim 3 kilo almışım
inşallah yine böyle güzel rakamlar görürüm

topik ahalisi uyuyor belli ki..
bende takıldım temmuz ,ağustos annelerinin aldıkları cicilere bakıyorum...

kızzzzzzzzzz bende uyumadım henüz yorgunum ama uykum kaçtı karnım şişmiş geriliyor sanki demin aynanın önünden geçtimde bi şişmişim bi şişmişim sormayın

kızzzzzzzzzz bende uyumadım henüz yorgunum ama uykum kaçtı karnım şişmiş geriliyor sanki demin aynanın önünden geçtimde bi şişmişim bi şişmişim sormayın

gel bacım gel oyyy kıyamam ben göbüşün içindekine
bazen gece uyuyamayınca diyorum ki kendi kendime şimdi kızımın içimde nasıl durduğunu nasıl hareket ettiğini öyle canlı canlı izlesem sanki karşımda tv varmış gibi :)
en azından canım sıkılmazdı uykusuzluktan
o gerilme bende de oluyo diyom ki kendi kendime bugün çok büyüdüm

bak bak aman eksik bişe kalmasın
sana sormaya korkuyom zaten şu lazım mı demeye

hemen al al çok lazım diyosun
ya bu arada hastane çantası için daha erken de mi ?

evet canım erken daha 30. haftaya bi girelim bakalım gidişata göre hazırlarız inş.

bu arada sen sor bana sor, ben sana bak gör ne masraflar çıkarırırm

çok ayakta kalınca bende de oluyor canım..fazla yorulmuşsun demekki bugün

evet canım erken daha 30. haftaya bi girelim bakalım gidişata göre hazırlarız inş.

bu arada sen sor bana sor, ben sana bak gör ne masraflar çıkarırırm

10 güne kadar memlekete gidicem alışveriş için yaklaşık 1 ay olamıcam sizlerle
ama dönünce cicileri eklicem sen bak ordan eksikleri söylersin
kocama diyom şu da lazımmış
sen o siteye fazla takılma diyo :) her işten gelişimde bunu da alalım diyormuşum

bende kıyamam teyzesi yerim onun kukusunune güzel bir hayal kurmuşsun keşke görebilsek minnaklarımızı nasıllar acaba diye...

heheheee :))) çok biliyo bu kocişler

ne varsa al tatlım memleketteki hamilelere bi tane zıbın bile bırakma hepsini al getir sayfaya yığ...ikimizde rahatlayalım

perşembeden beri misafirlerim vardı çokkk çokk yoruldum hemde şimdi dinlenmeye çekildim ayaklarım şişti artık ya

çok yorma kendini ayaklarını uzat benim de ara sıra oluyo şişlikler
ne misafiri ya bu aralar bizlerin gitmesi gerekiyo misafirliğe arkadaşlarım beni arayınca hemen atlıyorum beni davet mi etcen diyorum gülüüp yine canın ne istedi söylede yapalım diyolar çok yüzsüzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…