2012 Ekim Anneleri

canım benimde midem yanmam berbattı dr bana rennie süspansiyon verdi 1kere içtim anında kesti oldukça iç dedi...sende sor bakalım dr una...

heheheee :))) çok biliyo bu kocişler

ne varsa al tatlım memleketteki hamilelere bi tane zıbın bile bırakma hepsini al getir sayfaya yığ...ikimizde rahatlayalım

alcam canım merak etme ben gitmeden sen hangisinden kaçar tane alacağımı yaz liste yapayım unutmim diye
rahatlayalım canım içim şişti yaaa alma alma nereye kadar hepsini bi avazda alcam

canım benimde midem yanmam berbattı dr bana rennie süspansiyon verdi 1kere içtim anında kesti oldukça iç dedi...sende sor bakalım dr una...

aaa aynı ilaçtan bana da verdi doktorum ,tadı nasıl ya korkuyom içmeye çok yoğun mu oluyo karışım inanır mısın merak edip kutuyu açmadım bile o kadar nefret eder oldum bu ilaçlardan

hele o elevit yok mu ömrümü yediii
kamış yutuom sanki

alcam canım merak etme ben gitmeden sen hangisinden kaçar tane alacağımı yaz liste yapayım unutmim diye
rahatlayalım canım içim şişti yaaa alma alma nereye kadar hepsini bi avazda alcam

Al tabi yaa..alalım kuzularımızın cicilerini miss gibi ohh...Rabbim inş. kuzularımıza aldıklarımızı sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize

ilaç içmekten ben de bıktım çok fena..hiç içmem normalde ben ilaç. ben de az sonra yatıtorum çünkü yarın kızımı göreceğim.çok heyecanlıyımmmm...

yok hortumm heheheee şu elevit kocaman olan haptı demii canım :44:

bana da reenıe çiğneme tableti verdi bir nevi çakma olips gibi bişey ama çok işe yarıyor

Al tabi yaa..alalım kuzularımızın cicilerini miss gibi ohh...Rabbim inş. kuzularımıza aldıklarımızı sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize

aminnnn canımmmmmmm allahım o güzel günleri bütün annelere tattırsın

ilaç içmekten ben de bıktım çok fena..hiç içmem normalde ben ilaç. ben de az sonra yatıtorum çünkü yarın kızımı göreceğim.çok heyecanlıyımmmm...

hadi hayırlısı ,,,, güzel haberlerle gelirsin inşallahhh

yok hortumm heheheee şu elevit kocaman olan haptı demii canım :44:

bana da reenıe çiğneme tableti verdi bir nevi çakma olips gibi bişey ama çok işe yarıyor

evet canım aynen ooo evet biliyorum benim doktor çok uyuz yaaa neyi sevmiyosam onu veriyo
hap yazma yutamam diyorum,şurup yazma midem kaldırmıyo diyorum,iğneden zaten korkuyorum diyorum

ee ne yazayım muska mı yazayım diyo

Son iki mesaja bakarak
Benim demir ve vitamin ilacim cok guzel kokuyor. bana cikolata sayak ama demir ilacim cikolata kokulu ve sutlu cikolata gorunumunde. ben de onu icerken buyuk keyifle iciyorum. yan etkisi olmadi cunku hergun mutlaka 2 ogun yesillik,2 ogun corba ve yogurt tuketiyorum. bulanti bazen oluyor ama sanirim ilactan degil. Vitamin ilacim vanilyali cilekli gibi kokuyor. iki tablet iciyorum. Hamileligimden bu yana sadece 3 kilo aldim. cunku yedigim yemekler turk yemekleri degil. kalorisiz tuzu az ve yagsiz yemekler.(ekmekler sanirim kilo yapti). Turkiyeye gittigimde de yanimda malzeme goturecegim. fazla kilo almamak icin. tek korkum seker yuklemesi testi. burada tatli yok,cikolata zaten yasak. 2 haftada bir dondurma yiyorum(pek sevmem dondurma) canim tatli cektikce recelli bir dilim ekmek yiyorum. acaba bu beni etkilermi merak ediyorum. Suan 22+1 test sanirim 25.haftadan sonra yapiliyor.

Yine mi deprem olmus? Allah yardimcilari olsun. saglam yapili evler yapmak lazim. cok katli yerine 2-3 katli evler daha guvenilir olur.
Allah herkese yardim eder insallah. Tum yardima ihtiyaci olanlara. Benim haber izlememde yasak bu yuzden bir cok seyi bu siteden ogreniyorum. ruyalarima giriyor sonra.

şeker yüklemesinin sonucunun yüksek cıkmasıyla çok sekerli seyler yada cıkolata,tatlı v.s gibi seyler yemenın alakası yokmus cnm. sekeri yükselten sey genellikle sinir,stres ve aile içinde genetik olan durumlardan dolayı yüksek oluyormus.ben tatlıyla beslenıyorum acayıp tuketıyorum gecen hafta seker testı yaptırdım ve oldugundanda düşük cıktı cok sasırmıstım.sonra durumu anlattılar

Tesekkur ederim canim. Ben bilmiyordum. Stresten mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum. Genetik olarak yok aslinda. 2.-3. kusaklara gitmezsem eger :) Ben tatli ceksede canim maalesef bulup yiyemiyorum. bu yuzden recel ekmek yiyorum.Insallah sagliklica sonlandiririz gebeligimizi ^^

plakalar nerden aklına geldi kız bizede eğlence çıkar işte

Ayyy hic aklima gelmemisti,cok hosuma gitti bakin ya:))))sanki oyle sayinca daha cabuk gecicekkkkkk:)))))

Gunaydin kuzularin annesi...hepinize

İlaclardan konusmussunuz en sansliyim bu konuda kocaman hapi ver hic rahatsiz olmam yutarim:)))

Benim kontrole cooooookkkk var daha,8 de gormustum kuzumu,9 temmuz da gidicem simdi,sanki yillar gecmis veee daha yilllaaaar varmis gibi(((
Allah tan tepikleri var da,nasil iyi mi diye cildirmiyorum

benim fındığım her sabah aynı saatte uyanıyor sanırım , babası giderken başlıyor kıpırdamaya bende şimdi müzik dinletiyorum minik kuşuma :124: bu arada bellonaya ben kapora verip sözleşme yapmıştım , kocacımda anca gidip aldı cumartesi günü , bugün gelicekmiş sanırım beşiğimiz , karyola setimiz , diğer netten aldıklarımda hafta içi gelir umarım , hepsini beraber eklemeye çalışıcam pc ye atmayı başarabilirsem çünkü telin kablosunu bulamıyorum :26:

günaydın herkese :)

doğum iznim gelsin artıkkk (
bacaklarım,belim,heryerim ağrıyor
geceleri de uyuyamıyorum,çalışmak istemiyorumm artıkkkk (
şafak 6 hafta :))

cnm hayırlı olsun odanız bizde oturma odamızı boşaltmaya başladık dün akşama kadar evde temizlik yaptık kocamlatvmizi felan taşıdık salona ohh ferah ferah orda oturucaz oturma odamızıda bebek odasına çeviricez ben bebeğimi doğduğu zaman salonda yatırmayı düşünüyorum klimalı odada bizim buralarda henüz doğal gaz olmadığı için klimayla idare ediyoruz çokta soğuk olmuyo zaten olursada kömür sobası kurucaz oğlumuzun odasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…