kızlarr kaç gundur mıgdem yanıyor çok kötu tam gectı derken ne uyguluyorsunuz mıgde yanmalarına
bızımde yarın kontrolumuz var bakalım kızım ne kadar buyumuş:))
bu arada ogluma kardesın oyuncak getırcek gelırken dedım garıbım 4 gözle gıdıyor kardesını görmeye bıde dr demezmı hanı oyuncagım nerde :))
heheheee :))) çok biliyo bu kocişler
ne varsa al tatlım memleketteki hamilelere bi tane zıbın bile bırakma hepsini al getir sayfaya yığ...ikimizde rahatlayalım
canım benimde midem yanmam berbattı dr bana rennie süspansiyon verdi 1kere içtim anında kesti oldukça iç dedi...sende sor bakalım dr una...
alcam canım merak etme ben gitmeden sen hangisinden kaçar tane alacağımı yazliste yapayım unutmim diye
rahatlayalım canımiçim şişti yaaa alma alma nereye kadar hepsini bi avazda alcam
aaa aynı ilaçtan bana da verdi doktorum ,tadı nasıl ya korkuyom içmeye çok yoğun mu oluyo karışım inanır mısın merak edip kutuyu açmadım bile o kadar nefret eder oldum bu ilaçlardan
hele o elevit yok mu ömrümü yediii
kamış yutuom sanki
ilaç içmekten ben de bıktım çok fena..hiç içmem normalde ben ilaç. ben de az sonra yatıtorum çünkü yarın kızımı göreceğim.çok heyecanlıyımmmm...
Al tabi yaa..alalım kuzularımızın cicilerini miss gibi ohh...Rabbim inş. kuzularımıza aldıklarımızı sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize
ilaç içmekten ben de bıktım çok fena..hiç içmem normalde ben ilaç. ben de az sonra yatıtorum çünkü yarın kızımı göreceğim.çok heyecanlıyımmmm...
yok hortummheheheee şu elevit kocaman olan haptı demii canım :44:
bana da reenıe çiğneme tableti verdi bir nevi çakma olips gibi bişey ama çok işe yarıyor
aaa aynı ilaçtan bana da verdi doktorum ,tadı nasıl ya korkuyom içmeye çok yoğun mu oluyo karışım inanır mısın merak edip kutuyu açmadım bile o kadar nefret eder oldum bu ilaçlardan
o ilaçtan banada verdi canım tadı kötü değil hatta içtiğimiz ilaçlardan en iyi tadı olan o sanırım.ilaç içmekten bende çok sıkıldım eski doktorum fazla ilaç vermiş günlük dozu fazlaydı kilo aldırıyor diye şimdiki doktorum dozu azalttı ondan kilo almışım meğersetabi benim yemelerimde yardımcı oluyor.
hele o elevit yok mu ömrümü yediii
kamış yutuom sanki[/QUOTE
benim vitamin ilacım öyle aynen yutarken çok zorlanıyorum nerdeyse her seferinde öğürüyorum yutmakta zorlanıyorum boğaz yolumda darmış allahtan dozu azalttımda hergün o acıyı yaşamıyorum doğumdan sonrada vitamin alacakmıyız acaba
van 'da yine deprem olmuşş yaaa
rabbim yardım etsin orda yaşayanlara
şimdi baktım haberlere can ve mal kaybı yok diyordu.şükür dedim.Allah yardımcıları olsun orda yakınları olanlar endişeleniordur. Rabbim herkesi korusun.
Son iki mesaja bakarak
Benim demir ve vitamin ilacim cok guzel kokuyor. bana cikolata sayak ama demir ilacim cikolata kokulu ve sutlu cikolata gorunumunde. ben de onu icerken buyuk keyifle iciyorum. yan etkisi olmadi cunku hergun mutlaka 2 ogun yesillik,2 ogun corba ve yogurt tuketiyorum. bulanti bazen oluyor ama sanirim ilactan degil. Vitamin ilacim vanilyali cilekli gibi kokuyor. iki tablet iciyorum. Hamileligimden bu yana sadece 3 kilo aldim. cunku yedigim yemekler turk yemekleri degil. kalorisiz tuzu az ve yagsiz yemekler.(ekmekler sanirim kilo yapti). Turkiyeye gittigimde de yanimda malzeme goturecegim. fazla kilo almamak icin. tek korkum seker yuklemesi testi. burada tatli yok,cikolata zaten yasak. 2 haftada bir dondurma yiyorum(pek sevmem dondurma) canim tatli cektikce recelli bir dilim ekmek yiyorum. acaba bu beni etkilermi merak ediyorum. Suan 22+1 test sanirim 25.haftadan sonra yapiliyor.
Yine mi deprem olmus? Allah yardimcilari olsun. saglam yapili evler yapmak lazim. cok katli yerine 2-3 katli evler daha guvenilir olur.
Allah herkese yardim eder insallah. Tum yardima ihtiyaci olanlara. Benim haber izlememde yasak bu yuzden bir cok seyi bu siteden ogreniyorum. ruyalarima giriyor sonra.
şeker yüklemesinin sonucunun yüksek cıkmasıyla çok sekerli seyler yada cıkolata,tatlı v.s gibi seyler yemenın alakası yokmus cnm. sekeri yükselten sey genellikle sinir,stres ve aile içinde genetik olan durumlardan dolayı yüksek oluyormus.ben tatlıyla beslenıyorum acayıp tuketıyorum gecen hafta seker testı yaptırdım ve oldugundanda düşük cıktı cok sasırmıstım.sonra durumu anlattılar
plakalar nerden aklına geldi kızbizede eğlence çıkar işte
benim fındığım her sabah aynı saatte uyanıyor sanırım , babası giderken başlıyor kıpırdamayabende şimdi müzik dinletiyorum minik kuşuma :124: bu arada bellonaya ben kapora verip sözleşme yapmıştım , kocacımda anca gidip aldı cumartesi günü , bugün gelicekmiş sanırım beşiğimiz , karyola setimiz , diğer netten aldıklarımda hafta içi gelir umarım , hepsini beraber eklemeye çalışıcam pc ye atmayı başarabilirsem çünkü telin kablosunu bulamıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?