gunaydın canım sana da. şimdiden girilebilecek internet siteleri var mıdır yararlı. bebiş için gebelik için tavsiye edebileceklerimizi burdan paylaşalım
herkese gunaydin arkadslar pek sik yazamiyorum ama gunde bi defada olsun yazmaya calisyorum.geceri oglum uyudukta sonra gunduz hic firsatim olmuyor.umarim hepiniz iyisinizdir.kullanilan ilaclardan bahsetmissiniz ben sadece folik asit isimli ilaci kullaniyorum.onuda gebe oldugumu ogrenir ogrenmez basladim.cunku benmki surpriz oldu.oglum henuz 10 aylik cunku.umarim bir problem olmaz.sizler ne zaman basladiniz folik asite.
canım ben de senin gibi duyar duymaz gittim aldım eczaneden folikplus verdi aile hekimim bir tane iç dedi daha sonra kadındoğumcum da 2 ye çıkar dedi
herkese gunaydin arkadslar pek sik yazamiyorum ama gunde bi defada olsun yazmaya calisyorum.geceri oglum uyudukta sonra gunduz hic firsatim olmuyor.umarim hepiniz iyisinizdir.kullanilan ilaclardan bahsetmissiniz ben sadece folik asit isimli ilaci kullaniyorum.onuda gebe oldugumu ogrenir ogrenmez basladim.cunku benmki surpriz oldu.oglum henuz 10 aylik cunku.umarim bir problem olmaz.sizler ne zaman basladiniz folik asite.
kızlar bu haftalarda cinsel ilişkinin sakıncası olurmu???
merak ettiği şeylerden biri de bu oldu.doktora soramadım. ama son aya kadar zorlayıcı hareketler olmadan yasak değil.bir de ilk aylarda düşük tehdidi yoksa..bunları buldum netten. bir de uygun pozisyonlar var gebelikte cinsellik falan yazınca çıkıyor...
tşkler cnm bende okudum onları ama korktum ne bilim tecrübeli arkadaslar varsa yazarlar dedim =) benim dr.um cinsel ilişki serbest dedi ben sormadım zaten direk o söyledi ama içgüdüsel bişey heralde sanki bebeğe zarar verecekmiş gibi geliyor bana birde merak ettiğim bir diğer şey ilişki sonrasında kese yada bebek zarar gördüyse biz bunu nasıl anlarız vucut tepki verirmi acaba yoksa normal seyirinde devam edermi??bunu internetten bulamadım
İyi pazarlar guzel anneler
Benim doktorumda yasak getirmedi bizde eski duzenimizdeyiz simdilik karnimiz buyuyunce ona gore farklilik gosterecek iliskinini sekli ben bir sikinti yasamiyorum doktor yasak koymadiysa korkmana gerek yok canim
İyi pazarlar guzel anneler
Benim doktorumda yasak getirmedi bizde eski duzenimizdeyiz simdilik karnimiz buyuyunce ona gore farklilik gosterecek iliskinini sekli ben bir sikinti yasamiyorum doktor yasak koymadiysa korkmana gerek yok canim
yatıyorum dinleniyorum canım şimdilik bişi yok kasıklarımda sızlama dışındacanım sakin ol bu haftalarda çok normal çoğu kişide oluyor..
tam 5 haftalık hamilesin..yerleşiyordur bebişin..
yine de tedbirini al ama olur mu bir dr a görün istersen...
slm kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim?
yatıyorum dinleniyorum canım şimdilik bişi yok kasıklarımda sızlama dışında
ben ilk bebegimde gayet serbesttik ama bunda azcık akıntı geldi öle olunca külliyen yasak koydum doktorum bişi demedi ama napim yaaa bebişe bişi olmasındanda olmasın ilişki
selam kızlar nasılsınız bakalım.. ben bugun kendimi iyi hissediyorum zaten bi sıkıntım yoktu idrar dışında dasabahtan beri temizlik yapıyorum yanlız her yerim domestos kokuyo ellerim falan acık severim de ben domestosu bi zararı olur mu kı acaba hiç eldiven veya maske kullanmıyorum temizlikte. bi de bugun nasıl canım oynamak istiyo anlatamam açıyorum çiftetelliyi arada bi de oyun patlatıyorum hava da güzel içim kıpır kıpır ondan olsa gerek
hepinize mutlu keyifli pazarlar diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?