2012 Ekim Anneleri

gunaydın canım sana da. şimdiden girilebilecek internet siteleri var mıdır yararlı. bebiş için gebelik için tavsiye edebileceklerimizi burdan paylaşalım

gunaydın canım sana da. şimdiden girilebilecek internet siteleri var mıdır yararlı. bebiş için gebelik için tavsiye edebileceklerimizi burdan paylaşalım

ben her siteye girip bakıyorum cnm gebelikte 8 haftalık yazıyorum google a bir sürü sayfa ckıyor hepsini okuyorum tavsiye ederim güzelim =)

herkese gunaydin arkadslar pek sik yazamiyorum ama gunde bi defada olsun yazmaya calisyorum.geceri oglum uyudukta sonra gunduz hic firsatim olmuyor.umarim hepiniz iyisinizdir.kullanilan ilaclardan bahsetmissiniz ben sadece folik asit isimli ilaci kullaniyorum.onuda gebe oldugumu ogrenir ogrenmez basladim.cunku benmki surpriz oldu.oglum henuz 10 aylik cunku.umarim bir problem olmaz.sizler ne zaman basladiniz folik asite.

canım ben de senin gibi duyar duymaz gittim aldım eczaneden folikplus verdi aile hekimim bir tane iç dedi daha sonra kadındoğumcum da 2 ye çıkar dedi

ben de öğrenince başladım,benimki de sürpriz yumurta:) çünkü 3 4 ay önce ertelemiştik tamamen. folik asiti bırakmıştım.... 3 4 ay öncesine kadar birkaç ay kullanmıştım..

kızlar bu haftalarda cinsel ilişkinin sakıncası olurmu???

merak ettiği şeylerden biri de bu oldu.doktora soramadım. ama son aya kadar zorlayıcı hareketler olmadan yasak değil.bir de ilk aylarda düşük tehdidi yoksa..bunları buldum netten. bir de uygun pozisyonlar var gebelikte cinsellik falan yazınca çıkıyor...

tşkler cnm bende okudum onları ama korktum ne bilim tecrübeli arkadaslar varsa yazarlar dedim =) benim dr.um cinsel ilişki serbest dedi ben sormadım zaten direk o söyledi ama içgüdüsel bişey heralde sanki bebeğe zarar verecekmiş gibi geliyor bana birde merak ettiğim bir diğer şey ilişki sonrasında kese yada bebek zarar gördüyse biz bunu nasıl anlarız vucut tepki verirmi acaba yoksa normal seyirinde devam edermi??bunu internetten bulamadım

İyi pazarlar guzel anneler
Benim doktorumda yasak getirmedi bizde eski duzenimizdeyiz simdilik karnimiz buyuyunce ona gore farklilik gosterecek iliskinini sekli ben bir sikinti yasamiyorum doktor yasak koymadiysa korkmana gerek yok canim

bize dr yasakladı kalp atısı duyulana kadar
düşük tehlkem yok kanamam yok anlamadım neden yasak koydu?

Benim doktorumda yasak getirmedi bizde eski duzenimizdeyiz simdilik karnimiz buyuyunce ona gore farklilik gosterecek iliskinini sekli ben bir sikinti yasamiyorum doktor yasak koymadiysa korkmana gerek yok canim

drunuz yasak dememişse bence de sorun yoktur

tşkler cnm dr.um banada yasak getirmedi aslında ilk 5 haftalıkken gitmiştim dr.a o günden itibaren serbest olduğunu söyledi en son kalp atışını duyduktan sonra yine söyledi ama işte tedirgin oldum yinede tşkler cnm rahatladım şimdi sorun yok o zaman =))

canım sakin ol bu haftalarda çok normal çoğu kişide oluyor..
tam 5 haftalık hamilesin..yerleşiyordur bebişin..
yine de tedbirini al ama olur mu bir dr a görün istersen...
yatıyorum dinleniyorum canım şimdilik bişi yok kasıklarımda sızlama dışında

ben ilk bebegimde gayet serbesttik ama bunda azcık akıntı geldi öle olunca külliyen yasak koydum doktorum bişi demedi ama napim yaaa bebişe bişi olmasındanda olmasın ilişki

günaydın güzel anneler sabah güzel uyandım agrısız sızısız ama wcde peceteye gene belli belirsiz sarı aıntı içinde kahverengi gördüm
neyse kahvaltımızı yaptık sagosun kocacıgım hiç bişi yaptırmadı mutfagı falan topladı bende yattım
şimdili gene iyiyim cok şükür
aklıma kızımda tuttugum günlük geldi 4-5 haftalıkkenki bölümü okudum orayada
kasıklarım belim karnım cok agrıyor sürekli yatıyorum yazmısım demekki normalmiş içim rahatladı
ama akıntı sanırım kızım kucagıma gelmek istiyor onu kaldırıyorum bide uyuyunca yatagına falan götürüyorum dikkat etmiyorum ondanda olmus oabilir
artık dikkat ediyorum herseyle eşim ilgileniyor

benden böyle örgüye sardım oturuyorum ayaklarımı uzatıp örgü örüyorum hep stresimide azaltıyor

herkeze iyi pazarlar öpüyorumm

Sana da geçmiş olsun çok dikkat et kendine bu zamanlar en önemli zamanlar

selam kızlar nasılsınız bakalım.. ben bugun kendimi iyi hissediyorum zaten bi sıkıntım yoktu idrar dışında da sabahtan beri temizlik yapıyorum yanlız her yerim domestos kokuyo ellerim falan acık severim de ben domestosu bi zararı olur mu kı acaba hiç eldiven veya maske kullanmıyorum temizlikte. bi de bugun nasıl canım oynamak istiyo anlatamam açıyorum çiftetelliyi arada bi de oyun patlatıyorum hava da güzel içim kıpır kıpır ondan olsa gerek
hepinize mutlu keyifli pazarlar diliyorummm

Canım hiç iyi etmiyorsun çamaşır suyu normalde de zararlı hele hamileyken çok daha zararlı eldiven kullanmadan deri temasında bulunmamalısın ve kokusundan da mümkün olduğunca uzak dur ayrıca imkanın varsa temizliğini kadın yapsın bu aralar en tehlikeli zamanın bişeyler kaldırıp yükseklere uzanmayın perde takıp çıkarmayın benim kayınvalidem bir gebeliğini perde takarken düşürmüş Çok dikkatlı olmalısın

selam kızlar..aman haaaaaaa çamaşır suyu kesinlikle yasak,ben sadece mutfak temizliğini yapıyorum onda da eldiven kullanıyorum,cif mutfak kullanıyorum,çok ta dökmüyorum...eşimden Allah razı olsun wc banyo onda, bulaşıkları ben yerleştiriyorum o temizleri yerleştiriyor.. çamaşır leğenini balkona çıkarıyor ben asıyorum. ağır kesinlikle yok... yukarı uzanma hareketi çokkk tehlikeli... ağır kaldırmaktan bile tehlikeliymiş yukarı uzanmak.zaten bunlar 12. haftaya kadar önemli şeyler.ondan sonra tehlike azalıyor,taki 6.aydan sonraya kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…