2012 Ekim Anneleri

bu konuda sadece 48 saatte 2 kat artması gerektiği.onun için yorum yapamam..inşallah sağlıklı bir gebeliktir...
son artısa ıyı dedı doktorum inşallah hayırlıı olur..kasım ayında 6 aylık bebeğimi kaybettım bi umut demiştim ama allahım en ıyısını bılır
keseyi gördünüzmü?

yok görmedık canım değer 1000i geçerse kese görünürmüş..

bu beta hcg testlerinin hepsini aynı hastanedemi yaptırdınız? farklı yerlerdeysee baya farklı sonuçlar çıkabiliyoo....

şekerler günaydınlar sormak istediğim bişi var şimdi ben 8+2 haftalık gebeyim internet sitelerinde hafta olarak incelemek istediğim 9. Haftayamı bakacağım 8. Haftayamı anlayamadım yardımlarınızı bekliyoruım

Canımmm benimde bildiğim değerlerin 48 saat içinde 2 katı artması peki şuan kaç haftalık bebeğin? stres yapma yinede kendine belki gec gelısıyordur güzel düşün güzel gelişsin herşey cnm

gebelikte cinsel iliskinn hic bir sakincasi yok cnm.sadece ilerleyen aylarda pozisyonuna dikkat etmen lazim.onun haricinde normal cinsel hayatini aktif bi sekilde devam ettirebilirsin.

tşkler cnm bilgi içinnn =))zaten dr.da yasak getırmedi ama işte annelik içgüdüsü olarak sanki bişi olacak gibi geldi bi an =))

günaydın kızlar mutlu haftalar

midem çok kötü ya, aşırı da uykum var bugün nasıl biter bilmem

sizler nasılsınız?

günaydın kızlar mutlu haftalar

midem çok kötü ya, aşırı da uykum var bugün nasıl biter bilmem

sizler nasılsınız?

günaydınnn cnm bende pek iyi sayılmam benimde uykum var halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi sabah erken saatlerdede çok bulantım vardı burda havada çok fena kapalı ve yağmur var bugün nasıl gececek diye düşünüyordum bende

Günaydınlar kızlarr...
sabah bende öğürdüm biraz...ama safra geldi.
Bizde eşimle ilişkiye girmiyoruz açıkçası bebeği duyduğumuzdan beri belki 1 kere..Çünkü bişi olur diye korkuyoruz..

Günaydınlar kızlarr...
sabah bende öğürdüm biraz...ama safra geldi.
Bizde eşimle ilişkiye girmiyoruz açıkçası bebeği duyduğumuzdan beri belki 1 kere..Çünkü bişi olur diye korkuyoruz..

günaydın cnmm aslında korkacak bişey yokmuş dr.larda söylüyor ama iştee biz farklı açıdan düşünüyoruz =)

günaydın güzel anneler hayırlı haftalarrrrrrrbebişlerimiz hafta hafta sağlıklı sağlıklı büyüsün inşallahh

benimde bulantım varrrr hafif hafif ama hiç gitmiyor hiç kusmadım ama iştahım çok kapandı gördüğüm herşey meyvelerde dahil bulantı yapacak sanki bişey görmek istemiyorum ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebişler içinnnn

biz bugün kalp atışlarını dinlemeye gidecektik randevumu yarına ertelediler çok ameliyat ve yoğunluk varmış of yaaaaaaa geç olsunda güç olmasın diyoruz ama zamanda geçmiyor işteee

Günaydın annişler:) ya ben biraz kötüyüm,gece uyuyamadım,sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı,şimdi iyiyim burada kadın doğumcu yok doktorum 40 km uzakta başka ilçede.. aradım odasına tel bağlanmıyormuş.cep telini de almadım...sinir oldum.. gideyim aile hekimine,ebe var orda onunla bari konuşayım.. bu arada sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınız değil mi??doktorunuzla ortak ikisi yürütüyor gibi. aşılarla ilgilenecek,kilo tansiyon falan..bir de bebek doğunca o aile hekimine direk kaydolmuş olacak..

bende inşallah durumlar iyidir.. kontrolüm cuma günü.. sabırsızlıkla bekleyeceğim.

merhaba hayırlı olsun bebegın sen erken öğrenmişsin baya bılıyor musun dogumumuzun bayrama gelme olasılıgı cok yüksek:18:
bızde kımseye soylemedık henuz ama ıcım ıcıme sıgmıyor sızlerel payalsacagım ben de
tebrik ederim canımmm
cok tesekkurler

canım bence 9uncu haftaya bakmalısın

kızlar şu ilişki konusunda bizde de nerdeyse 1,5 aydır tık yoken son 0cağın son haftasında olmuştu 31 inde transferim oldu ondan beridir korkuyorum ve bu gidişle ben doğuma kadar korkarım sanırımmgerçi eşimde pek yanaşamıyor ama hep dilinde

akmış gitmiş sayfalar oku oku bitmedi:) herkese günaydın..nasılsınız bakalım? istanbulda hava soğudu yine, yağmur var..allahım bereketli günler göstersin inşallah..
çok şükür bulantım yok benim. çok az kasık ağrısı var artık onada alışmak lazım. bulantılar için belki erken belkide olmayacak:) annemin hamileliklerinde hiç bulantıları olmamış ona çekmişimdir belki bende
keseciğimizi gördük geçen perşembe ama kalp atışlarını duyamadık henüz. bu hafta içi gelin dedi doktorum ama cumartesi gidicem. işten çıkıp gitmek olmuo. ilerleyen zamanlarda çook erken çıkıcaz işten veya rapor alıcaz zaten:) şimdiden göze batmayalım fazla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…