son artısa ıyı dedı doktorum inşallah hayırlıı olur..kasım ayında 6 aylık bebeğimi kaybettım bi umut demiştim ama allahım en ıyısını bılırbu konuda sadece 48 saatte 2 kat artması gerektiği.onun için yorum yapamam..inşallah sağlıklı bir gebeliktir...
keseyi gördünüzmü?
hayırlısı olsun canım bilemiyorum vallayok görmedık canım değer 1000i geçerse kese görünürmüş..
ıyı geceler arkadaşlar..
sizlerın yardımınıza ihtiyacım var..
eğer her şey yolunda gıderse ben de ekim annesı olacam inşallah
sat 8ocaktı ve ben adetım 5gün gecıkınce 13 şubatta idrar testı yaptım pozitif çıktı
14 subatta beta hcg değerım 30
20 subatta 131
22 subatta 218,6
24 subatta 262,8
26 subatta ise 385,17 çıktı
artış var ama az benım durumumda olan var mı?suan takıpteyım..dış gebelık riskimde varmış...yorumlarınza ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse ekim annesi olucam dün test yaptım pozitif cıktı
kızlar bu haftalarda cinsel ilişkinin sakıncası olurmu???
ıyı geceler arkadaşlar..
sizlerın yardımınıza ihtiyacım var..
eğer her şey yolunda gıderse ben de ekim annesı olacam inşallah
sat 8ocaktı ve ben adetım 5gün gecıkınce 13 şubatta idrar testı yaptım pozitif çıktı
14 subatta beta hcg değerım 30
20 subatta 131
22 subatta 218,6
24 subatta 262,8
26 subatta ise 385,17 çıktı
artış var ama az benım durumumda olan var mı?suan takıpteyım..dış gebelık riskimde varmış...yorumlarınza ihtiyacım var
gebelikte cinsel iliskinn hic bir sakincasi yok cnm.sadece ilerleyen aylarda pozisyonuna dikkat etmen lazim.onun haricinde normal cinsel hayatini aktif bi sekilde devam ettirebilirsin.
günaydın kızlar mutlu haftalar
midem çok kötü ya, aşırı da uykum var bugün nasıl biter bilmem
sizler nasılsınız?
Günaydınlar kızlarr...
sabah bende öğürdüm biraz...ama safra geldi.
Bizde eşimle ilişkiye girmiyoruz açıkçası bebeği duyduğumuzdan beri belki 1 kere..Çünkü bişi olur diye korkuyoruz..
günaydın cnmm aslında korkacak bişey yokmuş dr.larda söylüyor ama iştee biz farklı açıdan düşünüyoruz =)
merhaba hayırlı olsun bebegın sen erken öğrenmişsin baya bılıyor musun dogumumuzun bayrama gelme olasılıgı cok yüksek:18:slm arcak81 , benim de 24/01 satım. ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. şimdilik kimseye söylemiyoruz. nazar değmesin diye. :) bu çarşamba doktorumuzla ilk randevumuz olacak öğrendikten sonraki. umarım herkes için herşey yolunda gider ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız.Ben de ekim doğumluyum o yüzden ekim annesi olmak daha bir güzel olacak sanki. inşallah diyelim.allah herkesi nazardan korusuuuun.
sevgiler
cok tesekkurlertebrik ederim canımmm
şekerler günaydınlar sormak istediğim bişi var şimdi ben 8+2 haftalık gebeyim internet sitelerinde hafta olarak incelemek istediğim 9. Haftayamı bakacağım 8. Haftayamı anlayamadım yardımlarınızı bekliyoruım
canım bence 9uncu haftaya bakmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?