slm bız geldık nasılsınız
valla esım ılışkı konusunda kuduruyor ama ben stop dıyorum azcık daha zamanı var kıyamam yaaa bazen benı guldursun dıye yanıma gelıp mıyav mıyav yapıp surtunuyor pana :)))bı alemler ya sınır gelınce daha bı ısteklı oluyolar sanırım.
bu arada asuree cektı cnm hemde delı gıbı malzemelerını almaya gıttı esım sagolsun ust komşum sabah yapıcak
hazır paket aşureler var,o da çok güzel oluyor....
slm bız geldık nasılsınız
valla esım ılışkı konusunda kuduruyor ama ben stop dıyorum azcık daha zamanı var kıyamam yaaa bazen benı guldursun dıye yanıma gelıp mıyav mıyav yapıp surtunuyor pana :)))bı alemler ya sınır gelınce daha bı ısteklı oluyolar sanırım.
bu arada asuree cektı cnm hemde delı gıbı malzemelerını almaya gıttı esım sagolsun ust komşum sabah yapıcak
canım yaa aynen bu kadar olur anca benimde deli gibi cnm aşure cektı 2 gun önce annem hemen malzemelerini alıp yaptı tabak tabak yedim valla yeni bıttı son tabagı az önce yedım :))))) sanada afiyet olsun cnm :)
selam kızlar nasılsınız bakalım.. Ben bugun kendimi iyi hissediyorum zaten bi sıkıntım yoktu idrar dışında da :d sabahtan beri temizlik yapıyorum yanlız her yerim domestos kokuyo ellerim falan acık severim de ben domestosubi zararı olur mu kı acaba hiç eldiven veya maske kullanmıyorum temizlikte. Bi de bugun nasıl canım oynamak istiyo anlatamam Açıyorum çiftetelliyi arada bi de oyun patlatıyorum hava da güzel içim kıpır kıpır ondan olsa gerek
hepinize mutlu keyifli pazarlar diliyorummm
merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse ekim annesi olucam dün test yaptım pozitif cıktı
hadi bakalım gözün aydın aramıza hoşgeldin..ne zamndı son adetin??
saol canım hosbuldum
satım :24 ocak aslında aksamdı 25 de dıyebılırım
beklenen dogum tarıhı buna gore:30 yada 31 ekım en son ben olcam heralde
ıyı geceler arkadaşlar..
sizlerın yardımınıza ihtiyacım var..
eğer her şey yolunda gıderse ben de ekim annesı olacam inşallah
sat 8ocaktı ve ben adetım 5gün gecıkınce 13 şubatta idrar testı yaptım pozitif çıktı
14 subatta beta hcg değerım 30
20 subatta 131
22 subatta 218,6
24 subatta 262,8
26 subatta ise 385,17 çıktı
artış var ama az benım durumumda olan var mı?suan takıpteyım..dış gebelık riskimde varmış...yorumlarınza ihtiyacım var
ıyı geceler arkadaşlar..
sizlerın yardımınıza ihtiyacım var..
eğer her şey yolunda gıderse ben de ekim annesı olacam inşallah
sat 8ocaktı ve ben adetım 5gün gecıkınce 13 şubatta idrar testı yaptım pozitif çıktı
14 subatta beta hcg değerım 30
20 subatta 131
22 subatta 218,6
24 subatta 262,8
26 subatta ise 385,17 çıktı
artış var ama az benım durumumda olan var mı?suan takıpteyım..dış gebelık riskimde varmış...yorumlarınza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?