2012 Ekim Anneleri

slm bız geldık nasılsınız
valla esım ılışkı konusunda kuduruyor ama ben stop dıyorum azcık daha zamanı var kıyamam yaaa bazen benı guldursun dıye yanıma gelıp mıyav mıyav yapıp surtunuyor pana :)))bı alemler ya sınır gelınce daha bı ısteklı oluyolar sanırım.

bu arada asuree cektı cnm hemde delı gıbı malzemelerını almaya gıttı esım sagolsun ust komşum sabah yapıcak

ayy bugun çok komık bışı oldu kahvaltıdan sonra esım evı toplayıp supuruyordu kapı caldı actım komşum esımde o ara holu supuruyordu bı dondu kapı acık komşum kolay gelsın turgay bey dedı esımde sagol dedı.bırazdanda yemege gecıcem dıye esprı yaptı.

hazır paket aşureler var,o da çok güzel oluyor....

canım yaa aynen bu kadar olur anca benimde deli gibi cnm aşure cektı 2 gun önce annem hemen malzemelerini alıp yaptı tabak tabak yedim valla yeni bıttı son tabagı az önce yedım :))))) sanada afiyet olsun cnm :)

canım yaa aynen bu kadar olur anca benimde deli gibi cnm aşure cektı 2 gun önce annem hemen malzemelerini alıp yaptı tabak tabak yedim valla yeni bıttı son tabagı az önce yedım :))))) sanada afiyet olsun cnm :)

ayy cnm benım valla sabah kalktıgımdan berı kokusu burnumda hemen yarın olsun ıstıyorum

canım sakın deterjan çamaşır suyu gibi kimyasallar hem anneye hem bebeğe zararlı .domestos yoğun olsa da daha zararlı diye duymuştum.beyne zarar veriyormuş.düşün yani kumaşı içinde bırak eritiyor.bebeğe de zararlı.bir de kesinlikle perde vb asmayın uzanmayın.ayaklar havada yatın ara ara.biz o aşamalardan geçtik şükür.

iyi akşamlar anne adayları nasılsınız bugün hava çok güzeldi pikniğe gittik sabah mide bulantısıyla uyandık tabi 6. haftamızdayız ilk defa bugün bulantım oldu bebişimle sahilde yürüdük temiz havamızı aldık geldik ama çok yorgun hissediyorum kendimi

bu arada arkadaşlar arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor ve yürümeye şimdiden başlamamgerek tiğini söyledi tabi abartmadan kısa mesafelerde yürü dedi
bilginiz olsun hamileyim diye yatmayın sürekli :))))) desemde bende aynıyım:)))

ben her gün en az yarım saat yürüyorum.. yürümek kesinlikle şart. zaten başka bir spor da yapamıyoruz.. doğumu acayip kolaylaştırıyormuşşş

2 düşüüm olduğu için sanırım benim yürümem sakıncalı olurr yat yat insan patlıyoo ama yeterki bebeğime kavuşuyimm razıyım yan gelip yatmayaa:))

arkadaşlar günde kaç bardak süt içiyosunuzz?? ben hala başlayamadımm ancak sıcak ve şekerli süt içebilirm böylede faydalı olur dimii?

Son düzenleme:
TERAZİ BURCU ÖZELLİKLERİ
Elementi : Hava
Özelliği : Doğrucu
Yönetici Gezegeni : Venüs
Metali : Bakır
Uğurlu Günü : Cuma
Uğurlu Sayısı : 6
Uğurlu Taşı : Opal
Uğurlu Renkleri : Açık pembe, mavi, turkuaz
Uğurlu Çiçekleri : Unutma beni, pembe krizantem
Uğurlu Kokuları : Gardenya, yasemin, orkide
Uğurlu Müzik : Romantik parçalar
En Belirli Özelliği : Saygı
En Büyük İdeali : Mükemmel dostluk
En Büyük Hatası : Kendini beğenme
En Büyük Arzusu : Değerinin bilinmesi
En Büyük Yeteneği : Ticaret ve alışveriş

AKREP BURCU ÖZELLİKLERİ
Elementi : Su
Özelliği : Hassas
Yönetici Gezegeni : Mars ve Plüton
Metali : Çelik ve demir
Uğurlu Günü : Salı
Uğurlu Sayısı : 9
Uğurlu Taşları : Opal, yakut, ametist, kuartz
Uğurlu Renkleri : Canlı kırmızı, siyah
Uğurlu Çiçekleri : Kırmızı karanfil, hanımeli
Uğurlu Kokuları : Misk, manolya
Uğurlu Müzik : Marşlar ve tempolu melodiler
En Belirli Özelliği : Kararlılık
En Büyük İdeali : Zenginlik
En Büyük Hatası : Merhametsizlik
En Büyük Arzusu : Ömür boyu güven
En Büyük Yeteneği : Ticaret ve yöneticilik

benim b.d .t 28 ekim bakalım terazimi olucak akrepmi???

ben de teraziyim. 7 ekim.. muhtemel doğum ise Allah izin verirse 11 ekim olacak.ama bu hesaplama 40 haftaya göre. artık hiçbi çocuk 40 hafta beklemiyo ki:)onun için ekim başı eylül sonu,ama yüksek ihtimal terazi.. benim sülalem abim kuzenler hemen hemen herkes terazi...hergün d.günü eylül ekim...

selam kızlarrr bünasılsınız ben çok kötüyümmm ya bulantım hiç geçmiyo günde 5dk bile durmuyo kızımla ilgelenemiorum çok üzülüyorum ne yaparsam geçiremiyorum kolonyayla dolaşıyorum bütüngün...allahım yardım etsin hepimize sağ sağlim atlatalım şu 3ayı

ıyı geceler arkadaşlar..
sizlerın yardımınıza ihtiyacım var..
eğer her şey yolunda gıderse ben de ekim annesı olacam inşallah
sat 8ocaktı ve ben adetım 5gün gecıkınce 13 şubatta idrar testı yaptım pozitif çıktı
14 subatta beta hcg değerım 30
20 subatta 131
22 subatta 218,6
24 subatta 262,8
26 subatta ise 385,17 çıktı
artış var ama az benım durumumda olan var mı?suan takıpteyım..dış gebelık riskimde varmış...yorumlarınza ihtiyacım var

saol canım hosbuldum
satım :24 ocak aslında aksamdı 25 de dıyebılırım
beklenen dogum tarıhı buna gore:30 yada 31 ekım en son ben olcam heralde

slm arcak81 , benim de 24/01 satım. ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. şimdilik kimseye söylemiyoruz. nazar değmesin diye. :) bu çarşamba doktorumuzla ilk randevumuz olacak öğrendikten sonraki. umarım herkes için herşey yolunda gider ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız.Ben de ekim doğumluyum o yüzden ekim annesi olmak daha bir güzel olacak sanki. inşallah diyelim.allah herkesi nazardan korusuuuun.

sevgiler

bu konuda sadece 48 saatte 2 kat artması gerektiği.onun için yorum yapamam..inşallah sağlıklı bir gebeliktir...

keseyi gördünüzmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…