2012 Ekim Anneleri

sabah sabah canım istedi

oyyy kıyamam cnm özür dilerim

ama ekşi ekşi güzel oluyor dimi...

ben bi kere aktardan kuru erik almıştım sevmedim..toz gibi içerken takılıyo damağına insanın...bide pis geldi açıkçası döktüm..ama kendi kuruttuğun falan daha sağlıklı olur yada tazesi...annem çilekte koy dedide ben sevmiyorum çileğin kompostosunu

Bende aynı durumdayım. Akşam gözümü açamıyorum. Ve tüm gece deliksiz uyuyorum. Kalkarsamda gece 5 dk. içinde yine dalıyorum:)
Bence çalışmasak bu kadar deliksiz uyuyamayız. Ben mesela sabah 6.30 da kalkıyorum. Akşam eve 6 da varıyorum. Yorucu bir işim olmasada insan yine tükeniyor hele ki sıcaklarda..
İnan yemekten sonra televizyonun karşısında uyumamak için zor tutuyorum kendimi. Şayet uyursamda yatağıma geçip aynen devam edebiliyorum. Kendime şaşıyorum bazen. Aslında yürüyüş bana çok iyi geldi. En azından akşam tv karşısında mayışıp kalmadım, dinçlik verdi. Vaktimde de yine güzelce uyudum. Ama işte her akşam kendime mazeret uyduruyorum, yürüyüşe çıkmamak için. Oysa şu zamanlarımızda yürüyüş çok önemli.

Sanslisin diyorum aman poponu kasi:)bir hafa oncesine kadar bende oyleydim,simdi bir turlu rahat edecegim pozisyonu bulamiyorum,hep sirtustu yatmak istiyorum ve gece uyanip duruyorum,cok fena:))))

Bende hergün sabah saat 6:30 da kızımın tekmeleriyle kalkıyorum. Ve ondan sonra bi sağa bi sola yok uyku gidiyor... ASynı şekilde bende yürüyüşe çıkmamak için bahaneler üretiyorum.... Ama havuza girip yüzüyorum bol bolll napayım zor geliyor sıcakta yürümek bana

aynen bende..sabah 6.30 da kalkıyorum akşam 7.30 da evdeyim tv karşısında uyuyakalıyorum yatağıma geçip devam ediyorum:)
yürümek bana çok iyi değil cnm zaten bebek çok yukarıda diil
erken doğum riskimizde var çünkü..

meydan tarafında oturuyorum sen çalışıyosun galiba nerde çalışıyosun? ben büyükşehir belediyesinde çalışıyorum

Bende İnsankaynakalrı firmasında çalışıyorum canım. Firmaların personel alımlarına yardımcı olan bir firmayız 6 yıldırda bu şirketteyim. İşyerimde eski otogarın orda mezarlığın karşısında

Sanslisin diyorum aman poponu kasi:)bir hafa oncesine kadar bende oyleydim,simdi bir turlu rahat edecegim pozisyonu bulamiyorum,hep sirtustu yatmak istiyorum ve gece uyanip duruyorum,cok fena:))))

kaşıdım cnm:)ya evet insan rahat edecek pozisyonu zor buluyor...sağıma yatıp eşimin üstüne atıyorum bacağımı oda rahat oluyor
inşallah hep böle uykucu olurum:)

bide işyerinde kalk otur sürekli rahmim tuhaf olyuo baskı yapıyo hafif ağrıyo gibi yada bebek düşücekmiş gibi:)
çok yürüyüncede öyle...sizlerdede böylemi?

Son düzenleme:

benimde 3 yıl oldu kaç yaşındasın? ben 27 , bebeğin doğduktan sonra kim bakıcak benim biraz kendi annem bakıcak 4 ay falan kayınvalidemle daha konuşmadım 4 ayda o baksa sonra ne yapıcam bilmiyorum sen ne düşünüyosun peki?

30 yaşındayım canım bende hayırlısıyla kendi annem bakacak benim. zaten hep diyordu emekli olduktan sonra çalışmaya devam etti torun gelene kadar çalışırım dedi torun geliyor şimdi o bakcak kısmet olursa

bırkc gun once bırsey paylasmıstım arkadaslar ır doktor yazmıs sekerlı urunler sutu arttırmaz hararet yapar su ıcırır zaten su sut yapar dıyordu ama sız bılırsınız yınedee

sağol canım şeker hiç tüketmiyorum zaten ben hoşafı bağırsaklarım için içiyorum şekersiz kaynatıp püre yapıp öyle içiyorum

kızlar uykudan bahsedılmıs bende sıze onu sorucaktım...
ben hamıle kalmadan once uykuyu cok severdım pazar gunlerı 12 saat uyuyabılırdım,hamılelıgımdede hep uyudum ama son bır haftadır gece uyanıyorum uyuyamıyorum,buda benm sınırlerımı cok bozuyor..
dunde 11 de yattım bı uyandım gece, dıyorum ezan okunur herhalde uykumu almısım ya saate bı baktım gece 1,30 daha saat don saga don sola yok zor uyuyup kalmısım..
sızlerdede boyle oluyor mu?
en son doktora gıttıgımde bır tanıdık kızı gordum onunda 5 haftası kalmıs doguma bana gecelerı uyuyamıyorum bı uyanıyorum ayaktayım bıda zor uyuyorum ınternette arastırdım megerse vucut kendını annelıge hazırlıyormus dıyor..bebek dogunce uykusuz kalıcaz ya bunye sımdıden uykuyu ıstemıyormus..
bız ıkız gebelıklerdede erken dogum rıskı olunca bu bı ısaret mı dıyorum offf cok vesveselıyım ya

herkese günaydın.ben hala oto koltugu markasına karar veremedim.bir de hastane çıkışı kaç parçalı alsam diye kafam karıstı.Wollex diye oto koltugu markası var morhipoda indirimli alsam mı acaba:44:

Günaydın canım. Maxi cosi oto koltuğuna ne dersin. Ben çok araştırdım; bunların çok iyi olduğu söyleniyor

Evet kızlar..

Hamileliğin ilk zamanlarında uyku vücudu dinlendirmek içinmiş..

Son zamanlarındaki eneji patlaması ve uykusuzlukta bünyeyi anneliğe alıştırmak içinmiş bunu bende duymuştum....

Yüce Allahım ne kadar büyük...Onun hikmetine bakın siz...Bebeklerimiz neydi ne oldu şükür yarabbim..

ya arkadaşlar sabaha kadar nasıl uyuyacagımı şaşırdım daha once burada konusmustuk hatta cimeka link paylaşmıştı en uygun uyuma pozısyonu sol tarafa yatmak dıye..yatarken sola yatıyorum bir gozumu acıyorum sağ a dönmüşüm hemen sola dönup tekrar uyuyorum bır daha gözumu acıyorum sırtı üstüyüm sureklı sola yatıncada uyusuyo ınsan..sırt ustu uyumak ıstıyorum ben yaaa,...offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…