sabah sabah canım istedi
Hepinize serinnnn sayılacak bir antalya sabahından günaydın kızlar.............
Şu uykusuzluk maşallah bi bana vurmadı
Tabiri caizse malak gibi uyuyorum hamileliğimden öncede şimdide böyleyim:)
Ama gece bi 4 gibi kalkıyorum neden kalktığımı bilmiyorum gözümü açıyorum bi 5 dk sonra tekrar dalıyorum
Uykuyu çoook seviyorummm...çalışmasam sanırım hep uyurummu ne
çalışmayan kızlar siz nie bu saatte kalkıyosunuzzz kızıyorum size
Şu uykusuzluk maşallah bi bana vurmadı
Tabiri caizse malak gibi uyuyorum hamileliğimden öncede şimdide böyleyim:)
Ama gece bi 4 gibi kalkıyorum neden kalktığımı bilmiyorum gözümü açıyorum bi 5 dk sonra tekrar dalıyorum
Uykuyu çoook seviyorummm...çalışmasam sanırım hep uyurummu ne
çalışmayan kızlar siz nie bu saatte kalkıyosunuzzz kızıyorum size
günaydın canım nasılsın evet antalya güzel bugün gecede çok güzel esti sen nerede oturuyosun?
Bende aynı durumdayım. Akşam gözümü açamıyorum. Ve tüm gece deliksiz uyuyorum. Kalkarsamda gece 5 dk. içinde yine dalıyorum:)
Bence çalışmasak bu kadar deliksiz uyuyamayız. Ben mesela sabah 6.30 da kalkıyorum. Akşam eve 6 da varıyorum. Yorucu bir işim olmasada insan yine tükeniyor hele ki sıcaklarda..
İnan yemekten sonra televizyonun karşısında uyumamak için zor tutuyorum kendimi. Şayet uyursamda yatağıma geçip aynen devam edebiliyorum. Kendime şaşıyorum bazen. Aslında yürüyüş bana çok iyi geldi. En azından akşam tv karşısında mayışıp kalmadım, dinçlik verdi. Vaktimde de yine güzelce uyudum. Ama işte her akşam kendime mazeret uyduruyorum, yürüyüşe çıkmamak için. Oysa şu zamanlarımızda yürüyüş çok önemli.
Bende aynı durumdayım. Akşam gözümü açamıyorum. Ve tüm gece deliksiz uyuyorum. Kalkarsamda gece 5 dk. içinde yine dalıyorum:)
Bence çalışmasak bu kadar deliksiz uyuyamayız. Ben mesela sabah 6.30 da kalkıyorum. Akşam eve 6 da varıyorum. Yorucu bir işim olmasada insan yine tükeniyor hele ki sıcaklarda..
İnan yemekten sonra televizyonun karşısında uyumamak için zor tutuyorum kendimi. Şayet uyursamda yatağıma geçip aynen devam edebiliyorum. Kendime şaşıyorum bazen. Aslında yürüyüş bana çok iyi geldi. En azından akşam tv karşısında mayışıp kalmadım, dinçlik verdi. Vaktimde de yine güzelce uyudum. Ama işte her akşam kendime mazeret uyduruyorum, yürüyüşe çıkmamak için. Oysa şu zamanlarımızda yürüyüş çok önemli.
Konyaaltı Altınkum tarafında canım. Sen ne taraftasın
meydan tarafında oturuyorum sen çalışıyosun galiba nerde çalışıyosun? ben büyükşehir belediyesinde çalışıyorum
Sanslisin diyorum aman poponu kasi:)bir hafa oncesine kadar bende oyleydim,simdi bir turlu rahat edecegim pozisyonu bulamiyorum,hep sirtustu yatmak istiyorum ve gece uyanip duruyorum,cok fena:))))
Bende İnsankaynakalrı firmasında çalışıyorum canım. Firmaların personel alımlarına yardımcı olan bir firmayız 6 yıldırda bu şirketteyim. İşyerimde eski otogarın orda mezarlığın karşısında
benimde 3 yıl oldu kaç yaşındasın? ben 27 , bebeğin doğduktan sonra kim bakıcak benim biraz kendi annem bakıcak 4 ay falan kayınvalidemle daha konuşmadım 4 ayda o baksa sonra ne yapıcam bilmiyorum sen ne düşünüyosun peki?
bırkc gun once bırsey paylasmıstım arkadaslar ır doktor yazmıs sekerlı urunler sutu arttırmaz hararet yapar su ıcırır zaten su sut yapar dıyordu ama sız bılırsınız yınedee
herkese günaydın.ben hala oto koltugu markasına karar veremedim.bir de hastane çıkışı kaç parçalı alsam diye kafam karıstı.Wollex diye oto koltugu markası var morhipoda indirimli alsam mı acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?