hoşgeldin cnm ben de burdayım cok sık girmiyorum ama takip ediyorum.. nasılsın bebeğin kaç haftalık oldu cinsiyeti nefuchsie dıye bı arkadaş vardı kızlar sezeryan yasaklandı topiğinde tanışmıştık benı sızın topiğinize davet ettı o gelmıyomu kızlar bu saatlerde
hoşgeldin cnm ben de burdayım cok sık girmiyorum ama takip ediyorum.. nasılsın bebeğin kaç haftalık oldu cinsiyeti ne
Allah analı bablı buyutsun cnm
oncelıkle gozun aydın rabbım bnebegını sana bagıslasın.... bıze tecrubelerını paylasırmısın dogumla ılgılı hastanede ne gerek duyuldu pıjamamı gecelıkmı cantaya ne konmalı bebek kıyafetlerı 0 3 3 6 mı alınmalı felan :18:
Aminnnnnnnn cumlemizinkini insaALLAH
Amin ins, cnm stres yapma yani valizinde birsey unutursan esinden istersin ama tabiki herseyi tam olarak gitmek cok muhim.
Gecelikle rahat edemezsin bence pijama tercih etmelisin ozelliklede emzirmeye uygun olursa cok iyi olur. Benim en cok zorladigim konuydu bu yani tam gonlume gore bir pijama bulmakta cok zorlandim. 4 pijama goturdum (malum kanama filan cok oluyor ozellikle ilk gun ve hava cok sicak oldugu icin birde dogumdan kaynaklanan terlemeler oluyor) sadece birtanesi emzirmeye uygundu.
Bebegin butun kiyafetleri yeni dogmus bebekler icin olsun (56cm) bol olunca iyi olmuyor hem siritiyor hemde ayaklari kayboluyor ve minicik parmaklari takiliyor. Mutlaka bebe eldiveni alin yaniniza cunku uzun tirnaklari olabiliyor (benim kiz gibi cadiysa) ve yuzlerini ciziyorlar.
Kiz cocugu bekleyenler hevesle sakin etek gibi seyler almayin en guzel kiyafet tulum!!! Onun disinda taranizi, dis fircanizi ve makyaj mazemelerinizi unutmayin. Ben taragimi unutmustum ve iki gun esimden tarak istedim her defasinda unuttu garibim.
Haa birde fotograf makinesiyle kameranizi simdiden koyun
Onun disinda soyliyecegim cok birsey yok klasik bir valiz hazirlamaniz yeterli (google'dan dogum valizi diye yazarsaniz daha detayli bilgiler elde edersiniz).
hım özledık amaaaaa gercı topikte tatılde dıyelım pek sakın ben 21 haftalık oldum cnm cok rahat bı hamılelk gecırıyorum nasıp olurssa bı oğlumuz olcak tatlım
harika....
maşşallah ne güzel bir kız bir erkek darısı bana inşallah...
sevcan yk nbr tatlım nasılsınnnn ugramıyosun hıç öbur tarafa napıyon kızın nasıl bakalım
inşalla tatlım gercı ıkı kızda olsa fena olmazdı ıkısıde bızı mutlu etcek turden dı nasıl ısım hazırmı annesı
kızım kocaman oldu teyzesi tekmelerini seviyoruz... benim de cok sukur cok iyi geçiyor hamileliğim hersey yolunda... inşallah böyle gider de sağlıcakla alırız bebelerimzi kucağımıza....
ismi defne olcacak kısmetse... bugün odasını aldık hazırlıklarını tamamlıyoruz anneliğe hazırlık kursuna gidiyorum acıbadme, yavas yavas hazırlanıyoruz bakalım sen karar verdinmi ismine.. yarene yakın bir isimmi düşünüyosun
canım süt, kestane ve balık emzirme döneminde yendiği zaman bebekte gaz yapıyor diye biliyorum ablam hemşire çocuk servisinde yıllardır o söylerdi kendisi de tüketmezdi...
komposto zaten tüketeceğiz olmazsa olmaz diye biliyorum :) dondurucuya kayısıları epeyce poşetleyip doldurdum...şeftaliyide aynı şekilde stoklamayı düşünüyorum..hazır meyve suyu tüketemiyorum zaten midem rahatsız ve onların içinde ki katkı maddesi mideme acayip dokunuyor...
Bu çay hakkında en çok söylenen uterusun eski haline dönmesinde etkisi büyükmüş bu da vucudun toparlanmasında çok önemliymiş bide sezaryan olanlar hep gaz çıkarmada etkisinin çok büyük olduğundan bahsetmişler..Kaldı ki bende sezaryan olacağım...Almayı düşünüyorum ama bakalım kullanınca inşallah o çok memnun annelerden biri olurum diyorum...
ASUDE canım kayısıyı taze olarakmı attın canım..
kuru kayısının kabuk olanları var onlarla hoşafını yap tatlım
bizim burda hoşaflık kayısı deriz eeeee kayısı cennetinde yaşıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?